Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Gardens by the Bay το 2023

Περιεχόμενα

Η Σιγκαπούρη είναι ένα σταυροδρόμι επιρροών με όλους τους καλύτερους τρόπους. Όχι μόνο συνδυάζει τους πολιτισμούς και τις κουζίνες από όλη την Ασία σε ένα μέρος, αλλά συνδυάζει επίσης ιστορικά αξιοθέατα με εντυπωσιακά μοντέρνα ορόσημα για να δημιουργήσει ένα μέρος που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Μία από τις καλύτερες σύγχρονες προσθήκες στην πόλη είναι το απίστευτα φουτουριστικό φυσικό πάρκο Gardens by the Bay.

Το Visiting Gardens by the Bay έχει γίνει βασικό στοιχείο κάθε καλής διαδρομής στη Σιγκαπούρη από την έναρξη του το 2012, χάρη στα υπέροχα ωδεία και τους μοναδικούς κήπους του. Το να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας εδώ σημαίνει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σχεδιάσετε σωστά αυτό που θέλετε να κάνετε και, αν είστε έξυπνοι, να εξασφαλίσετε εισιτήρια skip-the-line Gardens by the Bay για να εξοικονομήσετε χρόνο. Για να σας βοηθήσουμε με όλα αυτά, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Gardens by the Bay.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για Gardens by the Bay: Εκτός αν σας αρέσει να περνάτε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα αγοράστε τα εισιτήριά σας για το Gardens by the Bay εκ των προτέρων εδώ.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Gardens by the Bay

Το Singapore’s Gardens by the Bay είναι ένα ιδιαίτερο, φιλικό προς την οικογένεια αξιοθέατο που προσελκύει κάθε είδους επισκέπτες καθώς περνούν από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην πόλη. Επειδή προσελκύει τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους επισκεπτών, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε εισιτήρια. Παρακάτω θα περιγράψουμε τις διάφορες επιλογές για το πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Gardens by the Bay, ώστε να αποφασίσετε ποιος τρόπος σας ταιριάζει καλύτερα.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Όπως συμβαίνει με κάθε παγκοσμίου φήμης τουριστικό αξιοθέατο, η ουρά για να αγοράσετε εισιτήρια για το Gardens by the Bay δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκτήσετε. Το να στέκεστε στην ουρά για εισιτήρια φαίνεται σαν κακή χρήση του περιορισμένου χρόνου σας στη Σιγκαπούρη, για να μην αναφέρουμε δυσάρεστο εάν έξω κάνει ζέστη και υγρασία και έχετε παιδιά μαζί σας. Είναι επίσης εντελώς περιττό, καθώς υπάρχει μια πολύ καλύτερη προσέγγιση όπως θα δείτε σύντομα.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας στη Σιγκαπούρη είναι να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Gardens by the Bay και άλλα αξιοθέατα ενώ σχεδιάζετε την επίσκεψή σας. Με την κράτηση εισιτηρίων skip-the-line για το Gardens by the Bay, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα αξιοθέατα του ή ακόμα και να ταιριάξετε σε άλλες δραστηριότητες.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων μέσω του επίσημη ιστοσελίδα για το Gardens by the Bay, αλλά αυτή η προσέγγιση έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Για ένα, τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο έως και 10 ημέρες νωρίτερα και αυτά τα εισιτήρια δεν μπορούν να μεταβιβαστούν και δεν επιστρέφονται. Υπάρχει επίσης η ταλαιπωρία της πλοήγησης στον ιστότοπο, καθώς θα χρειαστεί να μεταβείτε σε διαφορετικές οθόνες για να επιλέξετε εισιτήρια για κάθε αξιοθέατο.

Αντίθετα, προτείνουμε την πολύ απλούστερη επιλογή κράτησης μέσω αυτού του συνδέσμου. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε κράτηση μήνες νωρίτερα και απλώς να κάνετε κλικ στον τύπο εισιτηρίων που θέλετε. Αυτά τα εισιτήρια μπορούν επίσης να ακυρωθούν έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Δυστυχώς, ωστόσο, τα εισιτήρια για το OCBC Skyway και το Supertree Observatory πρέπει να αγοραστούν αυτοπροσώπως.

3. Κλείστε ένα πακέτο εισιτηρίων με μεταφορά

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας είναι να αγοράσετε μια δέσμη εισιτηρίων που περιλαμβάνει μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο Gardens by the Bay. Με αυτά Πακέτα Gardens by the Bay, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πακέτα εισιτηρίων, από ένα βασικό για το Cloud Forest και το Flower Dome έως ένα που περιλαμβάνει σχεδόν κάθε αξιοθέατο. Αυτά τα πακέτα συνοδεύονται επίσης από τη χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο του πάρκου, διευκολύνοντας τη μεταφορά της ημέρας. Εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας, μπορείτε να ακυρώσετε αυτά τα εισιτήρια έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στους κήπους δίπλα στον κόλπο

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τους κήπους δίπλα στον κόλπο;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας σε αυτό το απίστευτο αξιοθέατο της Σιγκαπούρης, αξίζει να σκεφτείτε πότε σκοπεύετε να πάτε. Όχι μόνο το πάρκο θα είναι πιο πολυσύχναστο σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον καιρό.

Η πιο ήσυχη ώρα στο Gardens by the Bay είναι συνήθως νωρίς το πρωί, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Καθώς η μέρα προχωρά, είναι πιθανό να συναντάτε όλο και περισσότερους επισκέπτες, οπότε η βιασύνη είναι ο καλύτερος τρόπος.

Η Σιγκαπούρη είναι περίφημα ένας ζεστός και υγρός προορισμός. Παρόλο που ορισμένα από τα ωδεία είναι κλιματιζόμενα, θα εξακολουθείτε να είστε έξω στη ζέστη για το μεγαλύτερο μέρος της επίσκεψής σας. Τα πρωινά είναι επίσης μια καλή στιγμή για να νικήσετε τη ζέστη, όπως και τα βράδια μετά τη δύση του ηλίου.

Το πρόσθετο πλεονέκτημα του να πηγαίνεις το βράδυ είναι ότι θα μπορείς να δεις τα σούπερ δέντρα πλήρως φωτισμένα, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά. Ωστόσο, επειδή το ελαφρύ θέαμα είναι τόσο εντυπωσιακό, είναι μια πολύ δημοφιλής εποχή για να πάτε.

Gardens by the Bay Hours of Operation

Οι ώρες λειτουργίας του Gardens by the Bay είναι διαφορετικές στα διάφορα αξιοθέατα γύρω από το φυσικό πάρκο. Τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά κάθε μέρα της εβδομάδας αλλά κλειστά μια μέρα το μήνα για συντήρηση.

Τα γκισέ εισιτηρίων, το Cloud Forest, το Flower Dome και το OCBC Skyway είναι ανοιχτά από τις 9:00 έως τις 21:00. Το Floral Fantasy είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 19:00 τις καθημερινές και από τις 10:00 έως τις 20:00 τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. Το Supertree Observatory είναι ανοιχτό από τις 16:00 έως τις 21:00 τις καθημερινές και από τις 12:00 έως τις 21:00 τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες. Η τελευταία είσοδος σε κάθε αξιοθέατο είναι 30 λεπτά πριν από την ώρα κλεισίματος.

Πώς να φτάσετε στο Gardens by the Bay

Οι επισκέπτες στη Σιγκαπούρη θα διαπιστώσουν ότι είναι σχετικά εύκολο να φτάσουν στο Gardens by the Bay από το κέντρο της πόλης. Ενώ σίγουρα μπορείτε να περπατήσετε στο πάρκο από κοντινές περιοχές όπως το Downtown Core, η Chinatown και το Civic, υπάρχουν επίσης επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας που θα σας μεταφέρουν εκεί.

Οι συγκεκριμένες διαδρομές θα εξαρτηθούν από το πού έρχεστε, αλλά η πιο απλή διαδρομή είναι να πάρετε το MRT στις γραμμές Circle ή Downtown προς τον σταθμό Bayfront του MRT. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία λεωφορείων που εκτελούν δρομολόγια προς τις στάσεις λεωφορείων Bayfront Station, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών 97, 97e, 106 και 133.

Πώς λειτουργούν τα Gardens by the Bay Tickets;

Για να προγραμματίσετε σωστά την επίσκεψή σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για το Gardens by the Bay, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση ή προβλήματα.

Αντί να υπάρχει μόνο ένα εισιτήριο για ολόκληρο το φυσικό πάρκο, τα εισιτήρια Gardens by the Bay χωρίζονται σε μεμονωμένα αξιοθέατα και συνδυασμούς αξιοθέατων. Ο πιο βασικός τύπος εισιτηρίου περιλαμβάνει πρόσβαση τόσο στο Cloud Forest όσο και στο Flower Dome. Στη συνέχεια, υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια για το OCBC Skyway, το Floral Fantasy και το Supertree Observatory, καθώς και διάφορα πακέτα.

Κατά την κράτηση εισιτηρίων, απλώς επιλέξτε την ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε. Τα εισιτήρια δεν έχουν πλέον συγκεκριμένες ώρες εισόδου, αλλά υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί για το χρόνο που μπορείτε να περάσετε σε κάθε αξιοθέατο. Κατά την πληρωμή, θα λάβετε τα εισιτήριά σας για το Gardens by the Bay μέσω email, το οποίο μπορείτε να παρουσιάσετε είτε στο smartphone σας είτε εκτυπώνοντάς τα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για Gardens by the Bay;

Το κόστος των εισιτηρίων για το Gardens by the Bay μέσω της επίσημης ιστοσελίδας χωρίζεται σε αυτό για κατοίκους της Σιγκαπούρης και για μη κατοίκους. Δεδομένου ότι αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για τουρίστες, θα εστιάσουμε μόνο στις τιμές για επισκέπτες μη μόνιμους κατοίκους.

Ο πιο συνηθισμένος τύπος εισιτηρίου Singapore Gardens by the Bay είναι το συνδυασμένο εισιτήριο για το Cloud Forest and the Flower Dome, το οποίο κοστίζει 28 S$ για ενήλικες και 15 S$ για παιδιά ηλικίας 3 έως 15 ετών. Τα ξεχωριστά εισιτήρια κοστίζουν 8$ S$ για ενήλικες και 5$ S$ για παιδιά στο OCBC Skyway, 14 S$ για ενήλικες και 10 S$ για παιδιά στο Supertree Observatory και 20 S$ για ενήλικες και 12 S$ για παιδιά στο Floral Fantasy.

Η χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς του πάρκου για μια ημέρα κοστίζει 3 S$ ανά άτομο.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για Gardens by the Bay

Το Gardens by the Bay βρίσκεται σε ένα μέρος της Σιγκαπούρης που δεν είναι πραγματικά σχεδιασμένο για ξενοδοχεία και καταλύματα, που σημαίνει ότι δεν θα βρείτε πολλά μέρη για να μείνετε αμέσως γύρω από το πάρκο. Ευτυχώς, δεν είναι πολύ μακριά από το Downtown Core και την Chinatown, δύο περιοχές όπου μπορείτε να επιλέξετε τα μέρη για να μείνετε. Παρακάτω είναι μερικές μόνο προτάσεις σε διάφορα εύρη προϋπολογισμού για να ξεκινήσετε.

Η προφανής επιλογή για ένα ιδιαίτερο μέρος για να μείνετε στη Σιγκαπούρη είναι η Marina Bay Sands πεντάστερο ξενοδοχείο. Αυτό το πανύψηλο ξενοδοχείο και η εμβληματική πισίνα στον τελευταίο όροφο έχουν θέα στο Gardens by the Bay, που σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτείτε να το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Εδώ είναι πολλά άλλα υπέροχα πολυτελή ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη, αν θέλετε περισσότερες ιδέες.

Για καταλύματα που προσφέρουν άφθονη άνεση, αλλά δεν θα σπάσουν τα χρήματα, φροντίστε να ελέγξετε έξω

ο Scarlet Singapore. Με αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Chinatown, θα έχετε καλαίσθητα εξοπλισμένα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα χρειαστείτε, καθώς και πρόσβαση σε γυμναστήριο, υδρομασάζ και ηλιόλουστη βεράντα. Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα καταλύματα μεσαίας κατηγορίας στην Airbnb, όπως θα δείτε στον οδηγό Airbnb για τη Σιγκαπούρη.

Πρέπει να είναι το πλησιέστερο ποιοτικό κατάλυμα για backpacker στο Gardens by the Bay Ο Μποέμ ξενώνας στην Chinatown. Μένοντας εδώ έχετε την επιλογή από κοιτώνες ή κάψουλες και θα απολαύσετε το δωρεάν πρωινό, την αίθουσα παιχνιδιών και το εξυπηρετικό προσωπικό. Για περισσότερες ιδέες για ξενώνες, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τους καλύτερους ξενώνες της Σιγκαπούρης.

Εκθέσεις και εκδηλώσεις σε εξέλιξη στο Gardens by the Bay

Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Gardens by the Bay καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επομένως αξίζει να ελέγχετε το ημερολόγιο εκδηλώσεών του για πότε σκοπεύετε να πάτε. Η είσοδος σε αυτές τις εκδηλώσεις μπορεί να είναι δωρεάν ή μπορεί να απαιτεί συγκεκριμένο τύπο εισιτηρίου.

Οι τρέχουσες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο πάρκο περιλαμβάνουν:

  • Παράξενο αλλά Αληθινό! Εκθεση: 22 Φεβρουαρίου έως 31 Ιουλίου 2022
  • Αγορά κατασκευαστών: 6 Μαΐου έως 3 Ιουλίου 2022
  • Jumptopia: Wonder Garden: 20 Δεκεμβρίου 2021 έως 3 Ιουλίου 2022

Διαδικασία ασφαλείας στο Gardens by the Bay

Η κατανόηση των κανόνων για τους επισκέπτες στο Singapore’s Gardens by the Bay πριν φτάσετε μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την επίσκεψή σας πιο ομαλά. Παρακαλούνται οι επισκέπτες να μην βλάψουν κανένα από τα φυτά, να απέχουν από τα σκουπίδια και το κάπνισμα στο πάρκο και να αποφεύγουν να τρώνε ή να πίνουν ενώ βρίσκονται στα ωδεία.

Η επαγγελματική κινηματογράφηση και φωτογράφιση απαιτεί προηγούμενη έγκριση από τη διεύθυνση του πάρκου και η χρήση drones στο πάρκο δεν επιτρέπεται. Διατίθενται ντουλάπια προς ενοικίαση σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το πάρκο για την αποθήκευση αντικειμένων κατά την επίσκεψή σας.

Επίσκεψη στους κήπους δίπλα στον κόλπο με αναπηρία

Οι επισκέπτες με αναπηρία, ιδιαίτερα τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα, θα βρουν το Gardens by the Bay ένα προσβάσιμο μέρος για επίσκεψη. Αναπηρικά αμαξίδια και σκούτερ κινητικότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους κήπους, ενώ υπάρχει επίσης υπηρεσία ενοικίασης αναπηρικών αμαξιδίων εάν το χρειάζεστε. Οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων έχουν επίσης δωρεάν χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς του πάρκου, αν και οι φροντιστές ή οι βοηθοί θα χρειαστούν εισιτήριο.

FAQ – Γεγονότα για το Gardens by the Bay

Τι είναι το Gardens by the Bay;

Το Gardens by the Bay είναι ένα φυσικό πάρκο και συγκρότημα σέρας στη Σιγκαπούρη.

Πότε χτίστηκε το Gardens by the Bay;

Η ημέρα έναρξης του Gardens by the Bay ήταν στις 29 Ιουνίου 2012.

Πόσο χρονών είναι το Gardens by the Bay;

Το Gardens by the Bay θα γιορτάσει τη 10η επέτειό του το 2022.

Ποιος έχτισε τους κήπους δίπλα στον κόλπο;

Η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης ανέπτυξε το έργο και προσέλαβε τη Grant Associates για να σχεδιάσει το Bay South Garden, το μεγαλύτερο τμήμα του πάρκου.

Γιατί χτίστηκε το Gardens by the Bay;

Η κυβέρνηση ανέπτυξε το φυσικό πάρκο ως πρωτοβουλία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυξάνοντας το πράσινο γύρω από την πόλη.

Πού βρίσκεται το Gardens by the Bay;

Το Gardens by the Bay βρίσκεται στο Marina Bay, στην περιοχή Marina South του κέντρου της Σιγκαπούρης.

Θα πρέπει τώρα να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επίσκεψή σας σε αυτό το ζωντανό και μοναδικό αξιοθέατο. Απλώς να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό βήμα είναι να επεξεργαστείτε τι θέλετε να δείτε, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε τα σωστά εισιτήρια Gardens by the Bay.

Διαβάστε επίσης :Σιγκαπούρη | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τους κήπους Tivoli

Τα 15 καλύτερα Airbnbs στη Σιγκαπούρη

αεροπορικα εισητηρια για όλους –TicketsWe

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια