Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το κάστρο του Ουίνδσορ το 2023

Περιεχόμενα

Για τους τουρίστες στο Λονδίνο με οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να μην επισκεφθείτε το Κάστρο του Ουίνδσορ, λίγο πέρα ​​από τα όρια της πόλης του Λονδίνου. Μην κάνετε λάθος, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο, αλλά η επίσκεψη στο Κάστρο του Ουίνδσορ είναι βέβαιο ότι θα είναι το αποκορύφωμα του ταξιδιού σας εάν απολαμβάνετε τη βασιλική υπερβολή.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε σχετικά με την προσθήκη του Κάστρου του Ουίνδσορ στο δρομολόγιό σας είναι ότι ο προγραμματισμός της επίσκεψής σας εκ των προτέρων θα κάνει σίγουρα την εμπειρία πιο εύκολη. Γνωρίζοντας πώς να φτάσετε στο κάστρο, πότε είναι καλύτερο να πάτε και πώς λειτουργούν τα εισιτήρια, θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τυχόν λόξυγγα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα φανταστική εμπειρία. Συγκεντρώσαμε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ για να κάνουμε την οργάνωση της επίσκεψής σας παιχνιδάκι.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες! Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε να κλείσετε εκ των προτέρων το εισιτήριό σας για το Κάστρο του Ουίνδσορ εδώ .

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το κάστρο του Ουίνδσορ

Αν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ, τότε μην ανησυχείτε καθώς πρόκειται να σας δείξουμε. Όχι μόνο θα εξηγήσουμε τα διάφορα μέρη όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας στο Κάστρο του Ουίνδσορ, αλλά θα εντοπίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα για καθεμία από τις επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση για το πώς θα προτιμούσατε να επισκεφθείτε και να γνωρίζετε ακριβώς τι θα πάρετε.

Τα 20 πιο όμορφα κάστρα στην Τσεχία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Παρακολούθηση αυτοπροσώπως (Δεν είναι δυνατό)

Τα κακά νέα για όσους θέλουν να φύγουν αγοράζοντας εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ την τελευταία στιγμή είναι ότι δεν μπορείτε πλέον να αγοράσετε εισιτήρια αυτοπροσώπως όταν φτάσετε. Όπως και άλλοι βασιλικοί τοποθεσίες γύρω από το Λονδίνο, όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το σύστημα οργάνωσης εισιτηρίων στο κάστρο άλλαξε λόγω της πανδημίας COVID-19 και της ανάγκης διατήρησης κοινωνικής απόστασης μεταξύ των επισκεπτών.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Ευτυχώς για τους τουρίστες, είναι πολύ εύκολο να κλείσετε εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ μέσω Διαδικτύου πριν το επισκεφτείτε. Ακόμα κι αν ήταν δυνατό να λάβετε εισιτήρια κατά την άφιξη, θα συνιστούσαμε να τα κάνετε online κράτηση, καθώς σας δίνει το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι έχετε ταξινομήσει τα εισιτήριά σας και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε την ημέρα σας γύρω από την επίσκεψή σας.

Επειδή όλα τα εισιτήρια πρέπει να κρατούνται μέσω Διαδικτύου, στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εισιτήρια παράλειψης για το Κάστρο του Ουίνδσορ. Επειδή όμως οι επισκέψεις οργανώνονται πλέον σε προγραμματισμένες χρονοθυρίδες, οι επισκέπτες θα πρέπει να βρίσκουν τις γραμμές στην είσοδο σχετικά γρήγορες και ανώδυνες. Τα εισιτήρια μπορούν ακόμη και να κλείσουν ηλεκτρονικά την ίδια μέρα που θέλετε να επισκεφθείτε, επομένως οι επισκέψεις της τελευταίας στιγμής είναι ακόμα δυνατές με αυτό το σύστημα.

Οι τουρίστες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Windsor Castle . Το μόνο μειονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι αυτά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας. Εάν θέλετε να έχετε την ησυχία σας, καθώς μπορείτε να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων, συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου στην ίδια βασικά τιμή.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Οι επισκέπτες που θέλουν να κάνουν μια ξενάγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ μπορεί να απογοητευτούν όταν μάθουν ότι υπάρχουν πραγματικά περιορισμένες διαθέσιμες επιλογές. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για εκδρομές μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, σε επιλεγμένες ημέρες και για ιδιωτικές ομάδες με τουλάχιστον 15 επισκέπτες. Λόγω της πανδημίας του COVID-19, αυτές οι ιδιωτικές εκδρομές βρίσκονται επί του παρόντος σε αναμονή και θα ξεκινήσουν ξανά την 1η Αυγούστου 2022.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

4. Κάντε κράτηση για μια ημερήσια εκδρομή

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ημερήσιες περιηγήσεις σας στο Κάστρο του Ουίνδσορ είναι να το κάνετε με μια ημερήσια εκδρομή από το Λονδίνο. Με την κράτηση μιας ημερήσιας εκδρομής, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη μετακίνηση για να φτάσετε στο κάστρο και μπορείτε επίσης να γεμίσετε την υπόλοιπη ημέρα σας με άλλα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε.

Οι πιο συνηθισμένες ημερήσιες εκδρομές στο Κάστρο του Ουίνδσορ συνδυάζουν μια επίσκεψη στο κάστρο με μια επίσκεψη στο Στόουνχεντζ, καθώς και ένα άλλο αξιοθέατο. Γι’ αυτόν τον λόγο, σας προτείνουμε να δείτε τα δρομολόγια τόσο για την περιήγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο Στόουνχεντζ και στην Οξφόρδη όσο και στην περιήγηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο Στόουνχεντζ και στο Μπαθ για να δείτε ποια προτιμάτε.

5. Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλά αξιοθέατα όταν επισκέπτεστε το Λονδίνο, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα πάσο του Λονδίνου . Όπως και τα τουριστικά πάσο που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, αυτό το πάσο πόλης σάς βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα συμπεριλαμβάνοντας την είσοδο σε μια τεράστια ποικιλία από αξιοθέατα σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που θα πληρώνατε για κάθε ένα ξεχωριστά. Δεν θα λάβετε μόνο εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ που περιλαμβάνονται στο πάσο σας, αλλά και εισιτήρια για άλλα σπουδαία αξιοθέατα γύρω από το Λονδίνο, όπως τον Πύργο του Λονδίνου, το Shard και το Αβαείο του Γουέστμινστερ, καθώς και μια ημερήσια διαδρομή με το λεωφορείο Hop-on Hop-off.

Χρήσιμες πληροφορίες για να επισκεφθείτε το κάστρο του Ουίνδσορ

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το κάστρο του Ουίνδσορ;

Δεδομένου ότι το κάστρο του Ουίνδσορ είναι ένα τόσο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στην Αγγλία, είναι λογικό να υπάρχουν ορισμένες φορές πιο πολυσύχναστο. Εάν γνωρίζετε τις καλύτερες ώρες για να πάτε και ποιες ώρες να αποφύγετε, σας επιτρέπει να προγραμματίσετε καλύτερα την επίσκεψή σας, αν προτιμάτε μια πιο ήσυχη εμπειρία.

Είναι ενδιαφέρον ότι η πιο πολυσύχναστη ώρα για να επισκεφθείτε το κάστρο είναι στην πραγματικότητα το πρώτο πράγμα το πρωί, που συνήθως είναι μια από τις καλύτερες ώρες για να πάτε σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. Το πρόβλημα με την πρώτη άφιξη στο Κάστρο του Windsor είναι ότι πολλές ημερήσιες εκδρομές ξεκινούν το δρομολόγιό τους εκεί, έτσι ώστε οι επιβάτες τους να μπορούν να προλάβουν το Changing the Guard που πραγματοποιείται γύρω στις 11:00. Αντ ‘αυτού, συνιστάται να έρθετε λίγο μετά τις 11:00 για να ξεκινήσετε με το Changing the Guard και στη συνέχεια να επισκεφθείτε μέσα στη συνέχεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας για το απόγευμα, αν δεν σας πειράζει να χάσετε την τελετή του φρουρού.

Εάν έχετε την ευελιξία ως προς το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψής σας στο Λονδίνο και στο Κάστρο του Ουίνδσορ, θα βρείτε το κάστρο στην πιο ήσυχη κατάσταση τις καθημερινές και τους χειμερινούς μήνες.

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

Ώρες λειτουργίας του Κάστρου του Ουίνδσορ

Το Κάστρο του Ουίνδσορ είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας εκτός Τρίτης και Τετάρτης. Επειδή το κάστρο είναι μια λειτουργική βασιλική κατοικία, κλείνει ορισμένες περιόδους του χρόνου και περιστασιακά με σύντομη ειδοποίηση. Για το 2022, το Κάστρο του Ουίνδσορ είναι κλειστό στις 14–15 Απριλίου, 12–13 Ιουνίου και 24–26 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει αργά (στις 13:00) στις 17 Απριλίου και θα κλείσει νωρίς (στις 13:00) στις 24 Απριλίου.

Οι ώρες λειτουργίας για επισκέψεις στο Κάστρο του Ουίνδσορ λειτουργούν σύμφωνα με καλοκαιρινό/χειμερινό πρόγραμμα. Από την 1η Μαρτίου έως τις 31 Οκτωβρίου, το κάστρο είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 17:15, με τελευταία είσοδο στις 16:00. Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 28 Φεβρουαρίου, το κάστρο είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 16:15, με τελευταία είσοδο στις 15:00. Η τελευταία είσοδος στο State Apartments είναι 30 λεπτά μετά την τελευταία είσοδο στο κάστρο.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου έχει τις δικές του ώρες λειτουργίας. Είναι ανοιχτό Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 16:15, με τελευταία είσοδο στις 16:00.

Για το 2022, τα Ημι-Κρατικά δωμάτια θα είναι κλειστά από τις 29 Μαρτίου έως κάποια στιγμή το φθινόπωρο. συνήθως παραμένουν ανοιχτά μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Πώς να φτάσετε στο κάστρο του Ουίνδσορ

Επειδή το κάστρο του Windsor βρίσκεται στην πραγματικότητα έξω από την πόλη του Λονδίνου, είναι φυσικό να μην είστε σίγουροι πώς θα φτάσετε εκεί. Ενώ ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο κάστρο είναι με το αυτοκίνητο, είναι επίσης δυνατό να φτάσετε εκεί με τη δημόσια συγκοινωνία.

Για να φτάσετε στο κάστρο του Windsor με τρένο από το Λονδίνο, μπορείτε είτε να ταξιδέψετε από το σταθμό Paddington στο Slough και στη συνέχεια να συνδεθείτε στον κεντρικό σταθμό Windsor & Eton ή να ταξιδέψετε από το σταθμό Waterloo στον σταθμό Windsor & Eton Riverside. Και οι δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από το Κάστρο του Windsor και το ταξίδι από το Λονδίνο διαρκεί περίπου μία ώρα.

Μια εναλλακτική προσέγγιση όταν έρχεστε από το Λονδίνο είναι να πάρετε την υπηρεσία πούλμαν Green Line 702 από το σταθμό λεωφορείων Greenline στο σταθμό Victoria. Όσοι θέλουν να συνδυάσουν το Κάστρο του Ουίνδσορ με το Παλάτι του Χάμπτον Κορτ θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο που λειτουργεί από την Surbiton Coaches μεταξύ των δύο από την άνοιξη έως το φθινόπωρο.

Τα 15 καλύτερα κάστρα στην Αγγλία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Windsor Castle;

Τα καλά νέα για τους τουρίστες στην Αγγλία είναι ότι τα εισιτήρια για το Κάστρο του Ουίνδσορ είναι σχετικά απλά. Με ένα εισιτήριο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα διάφορα μέρη του κάστρου, από τα State Apartments μέχρι το Queen Mary’s Dolls’ House και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε για τα εισιτήρια του Windsor Castle για να βεβαιωθείτε ότι όλα πάνε ομαλά.

Όταν κάνετε online κράτηση εισιτηρίων , θα πρέπει να επιλέξετε ένα παράθυρο 30 λεπτών για το χρόνο που θέλετε να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας. Αν και είναι δυνατό να κάνετε κράτηση εισιτηρίων την ίδια ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε, συνιστάται γενικά να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα για να διασφαλίσετε ότι τα εισιτήρια εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα, ειδικά καθώς οι αριθμοί χωρητικότητας έχουν μειωθεί λόγω των μέτρων για τον COVID-19.

Αφού αγοράσετε τα εισιτήριά σας, είναι καλύτερο να τα εκτυπώσετε και να τα φέρετε μαζί σας. Είναι επίσης δυνατό να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από το εκδοτήριο εισιτηρίων του ξενοδοχείου, αλλά αυτό θα επιβραδύνει λίγο την επίσκεψή σας. Οι επισκέπτες καλούνται να μην μπουν στη γραμμή στην είσοδο μέχρι την ώρα στο εισιτήριό τους και μπορούν να εισέλθουν στο κάστρο έως και 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη είσοδό τους.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το κάστρο του Ουίνδσορ;

Το κόστος των εισιτηρίων για το Κάστρο του Ουίνδσορ εξαρτάται από δύο πράγματα, δηλαδή από ποια ημέρα θα επισκεφθείτε και από το αν τα State Apartments είναι ανοιχτά για το κοινό εκείνη την ημέρα.

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου για ενήλικες κοστίζουν 26,50 £ μεταξύ Κυριακής και Παρασκευής και 28,50 £ το Σάββατο. Το κόστος για νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών είναι 17,50 £ από Κυριακή έως Παρασκευή και 18,50 £ το Σάββατο, ενώ το κόστος για άτομα με αναπηρία και παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών είναι 14,50 £ από Κυριακή έως Παρασκευή και 15,50 £ το Σάββατο. Παιδιά κάτω των πέντε ετών εισέρχονται δωρεάν.

Όταν τα State Apartments είναι κλειστά, το κόστος εισόδου στο Κάστρο του Windsor μειώνεται σημαντικά. Οι τιμές των εισιτηρίων για ενήλικες είναι 14,60 £ από Κυριακή έως Παρασκευή και 15,60 £ το Σάββατο. Τα εισιτήρια για νέους κοστίζουν 9,60 £ από Κυριακή έως Παρασκευή και 10,10 £ το Σάββατο, ενώ τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν 8 £ από Κυριακή έως Παρασκευή και 8,50 £ το Σάββατο.

Οι οικογένειες μπορεί επίσης να διαπιστώσουν ότι η κράτηση ενός οικογενειακού εισιτηρίου έχει καλή αξία, καθώς μπορεί να εξοικονομήσει 22 £ από την τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων για μια οικογένεια έως δύο ενηλίκων και τεσσάρων παιδιών. Τα οικογενειακά εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το κάστρο του Ουίνδσορ

Συνήθως, οι άνθρωποι θα μείνουν στο Λονδίνο και απλώς θα ταξιδέψουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ την ημέρα που θέλουν να το επισκεφτούν. Άλλα μέρη κοντά στο κάστρο από τα οποία θα μπορούσατε να μείνετε και να ταξιδέψετε περιλαμβάνουν την Οξφόρδη και το Ρέντινγκ, με τα δύο να απολαμβάνουν εύκολες σιδηροδρομικές συνδέσεις με το Γουίνδσορ. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να μείνετε κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ αν προτιμάτε. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για να σας βοηθήσουμε.

Το Sir Christopher Wren Hotel είναι μια τέλεια επιλογή αν θέλετε ένα κομψό περιβάλλον για την επίσκεψή σας στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι στο Windsor και διαθέτει παραδοσιακή γοητεία σε συνδυασμό με σύγχρονες ανέσεις, όπως ένα βραβευμένο εστιατόριο και ένα σπα.

Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό τοποθεσίας, χώρου και αξίας είναι το φιλόξενο ξενοδοχείο τριών αστέρων Goswell House . Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κάστρο, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει γενναιόδωρα δωμάτια, ευρωπαϊκό πρωινό και όλες τις συνήθεις ανέσεις που μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες.

Δεν υπάρχει μεγάλη προσφορά οικονομικά καταλύματα στην περιοχή. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το AJ Lodge στο Slough τέσσερα χιλιόμετρα (2,6 μίλια) από το κάστρο του Windsor. Τα δωμάτια σε αυτόν τον ξενώνα διαθέτουν πρωινό και είτε κοινόχρηστο είτε ιδιωτικό μπάνιο.

Για πιο οικονομικά καταλύματα, συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για τους καλύτερους ξενώνες στο Λονδίνο και να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς την ημέρα της επίσκεψής σας.

Σκωτία | Τα 25 καλύτερα κάστρα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκθέσεις σε εξέλιξη στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Κάστρο του Ουίνδσορ φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων και ειδικών εκθέσεων που οι επισκέπτες μπορεί να θέλουν να επισκεφθούν. Δεν περιλαμβάνονται αυτόματα όλες οι εκθέσεις και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Κάστρο του Windsor στα κανονικά εισιτήρια, επομένως εάν ενδιαφέρεστε για μια συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι καλύτερο να ελέγξετε αν απαιτεί ειδικό εισιτήριο.

Ειδικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται το 2022 είναι:

  • A Jubilee Jamboree (9 Απριλίου έως 24 Απριλίου 2022)
  • Platinum Jubilee: The Queen’s Coronation (7 Ιουλίου έως 26 Σεπτεμβρίου 2022)

αεροπορικά εισιτήρια για όλους – Sky scanner

Διαδικασία ασφαλείας στο κάστρο του Ουίνδσορ

Όλοι οι επισκέπτες στο Κάστρο του Ουίνδσορ πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας τύπου αεροδρομίου πριν εισέλθουν στη βασιλική κατοικία. Ως εκ τούτου, αξίζει να γνωρίζετε ποιοι είναι οι κανόνες για να διασφαλίσετε ότι θα πάει ομαλά.

Ο έλεγχος ασφαλείας περιλαμβάνει τη διέλευση από έναν ανιχνευτή μετάλλων και τη σάρωση αντικειμένων και τσάντες. Τα περιορισμένα αντικείμενα περιλαμβάνουν μεγάλες τσάντες, σακίδια πλάτης, σκούτερ, μπάλες ποδοσφαίρου και αιχμηρά αντικείμενα όπως ψαλίδι και μαχαίρια.

Ενώ επιτρέπονται τα καροτσάκια στον χώρο του κάστρου, πρέπει να ελέγχονται στο βεστιάριο για την επίσκεψή σας στο εσωτερικό. Τα σακίδια πλάτης και άλλα ακατάλληλα αντικείμενα μπορούν επίσης να ελεγχθούν στο ασφαλές βεστιάριο.

Η φωτογραφία και τα γυρίσματα για μη εμπορικούς σκοπούς επιτρέπονται μόνο στους χώρους του κάστρου, όχι στα State Apartments ή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται έντονα να φορούν μάσκες προσώπου όταν βρίσκονται μέσα στο κάστρο.

Επίσκεψη στο κάστρο του Ουίνδσορ με αναπηρία

Το Κάστρο του Ουίνδσορ έχει εισαγάγει μέτρα για να καταστήσει τον ιστότοπο πιο προσβάσιμο για επισκέπτες με αναπηρίες και προβλήματα κινητικότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ωστόσο, ότι το κάστρο βρίσκεται στην κορυφή ενός απότομου λόφου και ότι οι επισκέψεις περιλαμβάνουν ταξίδια σημαντικών αποστάσεων. Οι επισκέπτες με αναγνωρισμένη αναπηρία δικαιούνται εισιτήρια μειωμένης τιμής και ένας συνοδός μπορεί να τους επισκεφτεί δωρεάν.

Η πρόσβαση με ανελκυστήρα στο State Apartments είναι διαθέσιμη για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα και χειροκίνητα αναπηρικά καροτσάκια, ενώ διατίθενται rollators για δανεισμό εάν χρειαστεί. Τα μηχανοκίνητα αναπηρικά αμαξίδια και τα σκούτερ κινητικότητας επιτρέπονται στο εσωτερικό, εφόσον είναι συμβατά με τους ανελκυστήρες. 

Το γραφείο εισιτηρίων και τα γκισέ είναι εξοπλισμένα με επαγωγικούς βρόχους για να βοηθήσουν τους επισκέπτες με προβλήματα ακοής. Διατίθενται επίσης ξεναγήσεις πολυμέσων και περιήγηση βίντεο στη βρετανική νοηματική γλώσσα. Για επισκέπτες με προβλήματα όρασης, είναι διαθέσιμη μια περιγραφική ηχητική ξενάγηση. Όλα τα εγγεγραμμένα σκυλιά βοηθείας είναι ευπρόσδεκτα σε όλο το κάστρο, ενώ άλλα ζώα υπηρεσίας επιτρέπονται κατά περίπτωση.

Συχνές ερωτήσεις – Γεγονότα για το Κάστρο του Ουίνδσορ

Τι είναι το Κάστρο του Ουίνδσορ;

Το κάστρο του Ουίνδσορ είναι μια σημαντική βασιλική κατοικία για την αγγλική και, αργότερα, τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Πότε χτίστηκε το κάστρο του Ουίνδσορ;

Η κατασκευή του Κάστρου του Windsor ξεκίνησε γύρω στο 1070 και χρειάστηκε περίπου 16 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Πόσο χρονών είναι το κάστρο του Ουίνδσορ;

Το κάστρο έχει ανακαινιστεί πολλές φορές στο πέρασμα των αιώνων, αλλά η ίδρυσή του είναι σχεδόν 1.000 ετών.

Ποιος έχτισε το κάστρο του Ουίνδσορ;

Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής ξεκίνησε το έργο για την κατασκευή του Κάστρου του Ουίνδσορ και επέλεξε την τοποθεσία του.

Γιατί χτίστηκε το κάστρο του Ουίνδσορ;

Το Κάστρο του Ουίνδσορ ήταν ένα από τα πολλά αμυντικά κάστρα που χτίστηκαν έξω από το Λονδίνο, το καθένα μια μέρα με τα πόδια μακριά, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Πού βρίσκεται το Κάστρο του Ουίνδσορ;

Το κάστρο Windsor βρίσκεται στην πόλη Windsor στον ποταμό Τάμεση στα δυτικά του Λονδίνου, στην Αγγλία.

Θα πρέπει τώρα να είστε καλά προετοιμασμένοι για να επισκεφθείτε αυτό το φανταστικό κάστρο και να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει. Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να μάθετε πώς θα βγάλετε τα εισιτήριά σας για το Κάστρο του Ουίνδσορ, επειδή ορισμένες επιλογές σίγουρα ταιριάζουν σε συγκεκριμένους ταξιδιώτες περισσότερο από άλλες.

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο (χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς)`

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια