Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το παρατηρητήριο στο Top of the Rock το 2023

Περιεχόμενα

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ μια ταινία για τα Χριστούγεννα ή κάποια τηλεοπτική σειρά με έδρα τη Νέα Υόρκη, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Rockefeller Center. Αν και αυτό το αξιοθέατο προσφέρει πολλές δραστηριότητες, μία από τις καλύτερες είναι να απολαύσετε τη θέα από το Top of the Rock Observation Deck. Το Top of the Rock προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν από την τοποθεσία του στο Midtown και είναι εύκολα ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα στη Νέα Υόρκη.

Λόγω της δημοτικότητάς του, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επισκεφτείτε το κατάστρωμα παρατήρησης και κάποιοι είναι καλύτεροι από άλλους. Εμείς εδώ στο Road Affair θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η επίσκεψή σας θα πάει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Top of the Rock Observation Deck. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βρείτε το εισιτήριο Top of the Rock που ταιριάζει καλύτερα στο δρομολόγιό σας!

Αξιοθέατα Στην Ελλάδα

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το παρατηρητήριο στο Top of the Rock στο Rockefeller Center: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για το Top of the Rock Observation Deck είναι online εκ των προτέρων εδώ. Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για την κορυφή του βράχου

Αν και το Top of the Rock δεν είναι το πιο διάσημο κατάστρωμα παρατήρησης στην πόλη, είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο της Νέας Υόρκης με περίπου 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Παρακάτω, θα περιγράψουμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Top of the Rock και τον καλύτερο τρόπο επίσκεψης με βάση το τι θα θέλατε από την εμπειρία σας.

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο στην πόρτα, αλλά δεν συνιστούμε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή. Το Top of the Rock λειτουργεί με ένα εισιτήριο εισόδου βάσει χρόνου, επομένως η χρονική περίοδος για τη στιγμή που θα φτάσετε μπορεί να έχει ήδη εξαντληθεί. Η αγορά ενός εισιτηρίου στην πύλη σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να παραμείνετε στην ουρά αυτοπροσώπως, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά επώδυνο σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Για να αποφύγετε τις γραμμές και να έχετε μια πιο ομαλή εμπειρία, σκεφτείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το κατάστρωμα παρατήρησης Top of the Rock με άλλο τρόπο.

Online κράτηση (Συνιστάται)

Ο ευκολότερος τρόπος για να επισκεφθείτε είναι να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Top of the Rock Observation Deck εκ των προτέρων online. Όταν κάνετε προκράτηση των εισιτηρίων σας, αποφεύγετε τις γραμμές στο εκδοτήριο εισιτηρίων και μεταπηδάτε απευθείας στη γραμμή ασφαλείας. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Top of the Rock απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο ή από έναν τρίτο πωλητή όπως Get YourGuide.

Συνιστούμε αγορά των εισιτηρίων σας μέσω του GetYourGuide γιατί, σε αντίθεση με τον επίσημο ιστότοπο, τα εισιτήρια επιστρέφονται 100% έως και 24 ώρες πριν την επίσκεψή σας. Τα εισιτήρια για το Top of the Rock έχουν την ίδια τιμή μέσω του GetYourGuide όπως στον επίσημο ιστότοπο, αλλά το GetYourGuide προσφέρει τη χρήσιμη επιλογή να κάνετε κράτηση τώρα και να πληρώσετε αργότερα.

Είτε τα αγοράζετε μέσω του επίσημου ιστότοπου είτε μέσω του GetYourGuide, τα εισιτήριά σας συνοδεύονται από εγγύηση καιρού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το προγραμματίσετε εκ νέου για άλλη μια μέρα, εάν η ορατότητα είναι κακή την αρχική σας ημερομηνία. Πριν ανεβείτε στο κατάστρωμα παρατήρησης, το προσωπικό θα σας πει πώς είναι οι συνθήκες ορατότητας.

Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Υπάρχουν πολλά φανταστικά αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη πέρα ​​από το Rockefeller Center και το Top of the Rock. Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε άλλα δημοφιλή αξιοθέατα (όπως το Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου, το Empire State Building ή το Μουσείο Guggenheim), εξοικονομήστε λίγο νόμισμα αγοράζοντας ένα τουριστικό πάσο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% σε εισιτήρια εισόδου και εμπειρίες με α Go City Explorer Pass, Πέρασμα Νέας Υόρκηςή New York CityPASS. Συνιστούμε να περιορίσετε τα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφτείτε και στη συνέχεια να αγοράσετε το πάσο που ταιριάζει καλύτερα στα σχέδιά σας.

Άλλα πράγματα να κάνετε στο Rockefeller Center

Το Rockefeller Center έχει περισσότερα από το κατάστρωμα παρατήρησης, επομένως σκεφτείτε να προσθέσετε μερικές από αυτές τις άλλες εμπειρίες στην επίσκεψή σας.

Κάντε μια ξενάγηση στο Rockefeller Center

Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να γνωρίσετε αυτό το αξιοθέατο του Midtown είναι με μια ξενάγηση στο Rockefeller Center. ο 75λεπτη περιήγηση Art & Architecture από το GetYourGuide είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για αυτό το διάσημο συγκρότημα art deco. Αυτή η καθημερινή περιήγηση αναχωρεί κάθε ώρα από τις 1:30 έως τις 6:30 μ.μ. και καλύπτει το άγαλμα του Άτλαντα, τους Κήπους της Μάγχης, το 10 Rockefeller Plaza (πρώην κτήριο Eastern Air Lines και τώρα το σπίτι του Σήμερα show), τις τοιχογραφίες του Comcast Building και το International Building. Το χειμώνα, η περιοδεία περιλαμβάνει επίσης το διάσημο παγοδρόμιο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο Rockefeller.

Πηγαίνετε για πατινάζ στον πάγο

Αν το επισκεφτείτε χειμώνα, περάστε τη γιορτινή σας στιγμή κλείνοντας εισιτήρια για ένα από αυτά τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη, πατινάζ στον πάγο στο Rockefeller Center! Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε να κάνετε πατινάζ ή δεν έχετε πατίνια, καθώς μαθήματα πατινάζ και ενοικιάσεις είναι διαθέσιμα στο παγοδρόμιο.

Παρακολουθήστε την Τελετή Αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Αν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη την πρώτη Τετάρτη μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον δήμαρχο να ανάβει το διάσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center. Αυτή η ετήσια εκδήλωση είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Νέα Υόρκη.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στην κορυφή του βράχου

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την κορυφή του βράχου;

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Top of the Rock εξαρτάται από το πώς θέλετε να το ζήσετε. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, είναι καλύτερο να το επισκεφτείτε είτε αμέσως όταν το κατάστρωμα παρατήρησης ανοίγει στις 9 π.μ. είτε γύρω στις 9 μ.μ. όταν οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν φύγει. Αν θέλετε να τραβήξετε μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες της πόλης, ωστόσο, σκεφτείτε να επισκεφθείτε το Top of the Rock το ηλιοβασίλεμα. Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εποχή για να την επισκεφτείτε, γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήριά σας για το Top of the Rock εκ των προτέρων.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Top of the Rock;

Το Top of the Rock είναι ανοιχτό 365 ημέρες το χρόνο από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, με την τελευταία είσοδο να επιτρέπεται μία ώρα πριν το κλείσιμο.

Πώς θα φτάσετε στην κορυφή του βράχου;

Το Top of the Rock βρίσκεται στο Rockefeller Center στο Midtown Manhattan. Το Μανχάταν είναι διαβόητο για τη μεγάλη κίνηση και τον περιορισμένο χώρο στάθμευσης, γι’ αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορείτε να πάρετε την πορτοκαλί γραμμή του μετρό (B, D, F, M) προς τον σταθμό Rockefeller Center ή τη μπλε γραμμή (E) προς τον σταθμό Fifth Avenue και 53rd Street. Υπάρχουν επίσης πολλές στάσεις λεωφορείων σε κοντινή απόσταση.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Top of the Rock;

Υπαρχει ενα εισιτήριο γενικής εισόδου, το οποίο σας επιτρέπει να εισέλθετε κατά τη διάρκεια της δεσμευμένης χρονοθυρίδας και στη συνέχεια να περάσετε απεριόριστο χρόνο στο κατάστρωμα παρατήρησης. Δεν διατίθενται επιπλέον εισιτήρια skip-the-line για το Top of the Rock, εκτός και αν αναβαθμίσετε το εισιτήριό σας. Εφόσον αγοράσετε το εισιτήριό σας για το Top of the Rock εκ των προτέρων, θα κατευθυνθείτε κατευθείαν στη γραμμή ασφαλείας ακριβώς πριν από την ώρα εισόδου σας. Αφού περάσετε από την ασφάλεια, θα μπείτε στην ουρά για το ασανσέρ.

Έχετε μερικές άλλες επιλογές εισιτηρίων, αν θέλετε να ζήσετε περισσότερα. Το Express Pass περιλαμβάνει πρόσβαση στο κατάστρωμα παρατήρησης, εισιτήριο skip-the-line για τους ανελκυστήρες Top of the Rock και έκπτωση 20% στο κατάστημα δώρων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μια ιδιωτική ξενάγηση στο Top of the Rock and Rockefeller Center.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του Top of the Rock;

Τα εισιτήρια για το Top of the Rock Observation Deck κοστίζουν το ίδιο στην επίσημη ιστοσελίδα και στο GetYourGuide. ΕΝΑ τυπικό εισιτήριο κοστίζει περίπου 43,50 $ για ενήλικες, 41,35 $ για ηλικιωμένους ηλικίας 62 ετών και άνω και 37 $ για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω μπορούν να εισέλθουν στο Top of the Rock δωρεάν.

Σε περίπτωση που προτιμάτε να αγοράσετε τουριστικό πάσο, το CityPASS ξεκινά από 138 $ για ενήλικες και 118 $ για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. ο Πέρασμα Νέας Υόρκης ξεκινά από 149 $ για ενήλικες και 109 $ για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών. Go City Pass Οι τιμές ξεκινούν από 79 $ για ενήλικες και 69 $ για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο Top of the Rock;

Επειδή η κίνηση στο Μανχάταν μπορεί να είναι τόσο τρελή, σκεφτείτε να μείνετε κοντά στο Top of the Rock σε ένα από αυτά τα φανταστικά ξενοδοχεία. Αυτό θα σας κρατήσει επίσης κοντά σε πολλά ακόμη από τα κορυφαία αξιοθέατα της Νέας Υόρκης.

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό boutique ξενοδοχείο κοντά στο Rockefeller Center, σκεφτείτε να μείνετε στο Ξενοδοχείο Καζαμπλάνκα. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων προσφέρει ευρωπαϊκό πρωινό, εστιατόριο και υπηρεσία δωματίου.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή στο Midtown Manhattan είναι Το ξενοδοχείο Kimberly. Αυτό το κατάλυμα τεσσάρων αστέρων προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων, επιχειρηματικό κέντρο, γυμναστήριο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Αν θέλετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, μην ψάξετε περισσότερο The Sherry-Ολλανδία στην Πέμπτη Λεωφόρο στη γωνία του Central Park. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων προσφέρει τραπεζαρία, χώρο στάθμευσης και μεγάλο γυμναστήριο.

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στην κορυφή του βράχου;

Κάθε επισκέπτης πρέπει να περάσει από ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας για να αποκτήσει πρόσβαση στα καταστρώματα παρατήρησης. Για να ξεπεράσετε εύκολα την ασφάλεια, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κανενός είδους όπλα πάνω σας, όπως όπλα, μαχαίρια ή σπρέι πιπεριού. Απαγορεύονται επίσης εξωτερικά τρόφιμα και ποτά, γυάλινα μπουκάλια και τρίποδα.

Τι γίνεται με την επίσκεψη στην κορυφή του βράχου με αναπηρία;

Η περιοδεία στο Top of the Rock με αναπηρία είναι μια απόλυτα προσβάσιμη εμπειρία. Και τα τρία καταστρώματα παρατήρησης και τα μονοπάτια προς αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν πλήρως αναπηρικά καροτσάκια και καροτσάκια. Επιτρέπονται τα κατοικίδια σέρβις και διατίθενται μεταγραφές των ταινιών στο Top of the Rock. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα στο Top of the Rock εδώ.

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το Top of the Rock

Τι είναι το Top of the Rock;

Το Top of the Rock είναι μια σειρά από τρεις πλατφόρμες παρατήρησης στο Rockefeller Center που έχουν θέα στη Νέα Υόρκη.

Airbnbs στη Νέα Υόρκη , ΗΠΑ

Πόσο χρονών είναι η κορυφή του βράχου;

Το Top of the Rock προσφέρει φανταστική θέα της πόλης σε τουρίστες και ντόπιους από το 1933.

Ποιος έχτισε την κορυφή του βράχου;

Το Top of the Rock χτίστηκε ως μέρος του Rockefeller Center, με παραγγελία του John D. Rockefeller Jr. τη δεκαετία του 1930.

Γιατί χτίστηκε το Rockefeller Center;

Το Rockefeller Center χτίστηκε ως μέρος μιας προσπάθειας εκσυγχρονισμού και αναζωογόνησης του Μανχάταν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης.

Πόσο ψηλή είναι η κορυφή του βράχου;

Υπάρχουν τρία καταστρώματα παρατήρησης στο Top of the Rock, με το υψηλότερο κατάστρωμα να βρίσκεται στον 70ο όροφο σε 800 πόδια πάνω από το επίπεδο του δρόμου. Τα άλλα δύο καταστρώματα βρίσκονται στον 69ο και τον 67ο όροφο.

Πού βρίσκεται το Top of the Rock;

Το Top of the Rock βρίσκεται στο Midtown Manhattan στο Rockefeller Center.

Μπορώ να κάνω μια περιοδεία ήχου στο Top of the Rock;

Ναι, μια δωρεάν ηχητική περιήγηση στο Top of the Rock είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Τώρα έχετε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για να έχετε μια χαλαρωτική και διασκεδαστική επίσκεψη στο Top of the Rock. Θυμηθείτε να φορτίσετε αυτές τις κάμερες και τα τηλέφωνα για να τραβήξετε μερικές επικές φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη!

Airbnb στο Little Rock

Αξιοθέατα Στην Ελλάδα

εισιτήρια για το One World

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.