Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Shard στο Λονδίνο

Το να αποφασίσετε τι να κάνετε στο Λονδίνο μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς υπάρχουν απλώς τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες στους τουρίστες. Αλλά αν θέλετε να δείτε μερικές μαγευτικές απόψεις της πόλης κατά την επίσκεψή σας, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε την επίσκεψη στο Shard. Στην κορυφή αυτής της υπέροχης νέας προσθήκης στον ορίζοντα του Λονδίνου, θα βρείτε το View from the Shard, μια σειρά από πλατφόρμες που προσφέρουν την τέλεια θέα στο Λονδίνο.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψη σε αυτό το φανταστικό αξιοθέατο του Λονδίνου, θα σας βοηθήσει πραγματικά αν κάνετε κάποιο προγραμματισμό πριν πάτε. Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Shard. Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα εισιτήρια, καθώς και άλλα πράγματα όπως το πότε να το επισκεφτείτε και συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε μια εμπειρία χωρίς άγχος.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Shard στο Λονδίνο: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ιδιαίτερα να κλείσετε το εισιτήριο εισόδου σας στο Shard εκ των προτέρων εδώ .

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : “Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Shard

Καθώς το Shard είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο στο Λονδίνο για όσους θέλουν να θαυμάσουν τη θέα της πόλης, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Shard. Κάθε επιλογή έχει τα δικά της δυνατά και αδύνατα σημεία, επομένως θα δούμε πού να αγοράσουμε εισιτήρια για το Shard ανάλογα με το πόσο οργανωμένοι είστε και πόσα αξιοθέατα σκοπεύετε να κάνετε στο Λονδίνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σωστή προσέγγιση με βάση τις προτιμήσεις σας.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Εκτός αν πραγματικά σας αρέσει να στέκεστε σε μια ουρά και να περιμένετε, τότε είναι πιθανώς κακή ιδέα να περιμένετε μέχρι να φτάσετε για να αγοράσετε εισιτήρια για το Shard. Πολλοί τουρίστες στο Λονδίνο θέλουν να δουν τις απόψεις που προσφέρει το Shard και αν το αφήσετε για την τελευταία στιγμή, θα περιμένετε πίσω από όλα αυτά. Ακόμα κι αν η γραμμή εισιτηρίων δεν είναι πολύ κακή, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι επόμενες ώρες εισόδου έχουν ήδη εξαντληθεί. Αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει να περιμένετε ή να επιστρέψετε αργότερα για την επόμενη διαθέσιμη ώρα εισόδου, κάτι που θα μπορούσε να διαταράξει ολόκληρο το δρομολόγιο στα αξιοθέατα.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Μια πολύ πιο λογική επιλογή είναι απλώς να οργανώσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων κάνοντας κράτηση εισιτηρίων για το Shard online. Είτε το κάνετε μήνες νωρίτερα είτε ακόμα και το πρωί, μπορείτε να πάτε και να επιλέξετε ακριβώς πότε και πώς θα θέλατε να το επισκεφτείτε. Το άλλο πλεονέκτημα της online κράτησης είναι ότι είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ένα εισιτήριο skip-the-line Shard, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα την επίσκεψή σας χωρίς περιττή αναμονή.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για το The View from the Shard . Δυστυχώς, αυτά τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, κάτι που θα μπορούσε να είναι πρόβλημα εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας και δεν μπορείτε πλέον να πάτε την προγραμματισμένη ώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου , καθώς αυτά τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν έως και 24 ώρες νωρίτερα για πλήρη επιστροφή χρημάτων και κοστίζουν βασικά την ίδια τιμή.

3. Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Το Λονδίνο είναι μια πόλη γεμάτη από υπέροχα αξιοθέατα για επίσκεψη, οπότε αν σκέφτεστε να κάνετε πολλά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα πάσο για το Λονδίνο . Αυτό το τουριστικό πάσο προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα με άλλα τουριστικά πάσο, συμπεριλαμβάνοντας την είσοδο σε μια ολόκληρη σειρά από μέρη σε ανταγωνιστική τιμή.

Με το London Pass, δεν έχετε μόνο είσοδο στη θέα από το Shard αλλά και σε τουριστικά αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Λονδίνου και το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Περιλαμβάνει ακόμη και ένα ημερήσιο εισιτήριο στο Uber Boat by Thames Clippers, που σημαίνει ότι καλύπτει τη μεταφορά σας από και προς το Shard.

Γυναίκα που φωτογραφίζει τη θέα από το Shard στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Χρήσιμες πληροφορίες για την επίσκεψη στο Shard

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε το Shard;

Όταν επισκέπτεστε ένα αξιοθέατο όπως το Shard, ο συγχρονισμός είναι το παν. Όχι μόνο πιθανότατα θέλετε να το επισκεφτείτε όταν δεν είναι πολύ απασχολημένο, αλλά θα θέλετε να ανεβείτε την κατάλληλη στιγμή για να έχετε την καλύτερη θέα της πόλης. Ενώ οι επιλογές σας για το πότε να ανεβείτε περιορίζονται από το πότε είναι ανοιχτά τα πλατώματα προβολής, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες στιγμές που είναι καλύτερες από άλλες.

Για την πιο εντυπωσιακή θέα του Λονδίνου, τίποτα δεν είναι καλύτερο να ανεβαίνεις λίγο πριν από τη δύση του ηλίου, ώστε να μπορείς να δεις τόσο την πόλη το ηλιοβασίλεμα όσο και την πόλη φωτισμένη τη νύχτα. Φυσικά, αυτή είναι και η πιο πολυσύχναστη περίοδος και η υποδοχή για την οποία τα εισιτήρια είναι πιο πιθανό να εξαντληθούν. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για τα εισιτήρια εδώ, επομένως μπορείτε να έρθετε νωρίτερα και να παραμείνετε.

Εάν επιθυμείτε μια πιο ήσυχη εμπειρία που προσφέρει τέλεια θέα στην πόλη, σκεφτείτε να πάτε νωρίτερα την ημέρα. Ωστόσο, αν θέλετε μια ρομαντική εμπειρία και έχετε ήδη μια αίσθηση για τον ορίζοντα της πόλης, δεν μπορείτε να παραλείψετε μια νυχτερινή επίσκεψη.

The Shard Hours of Operation

Μια μπερδεμένη πτυχή του προγραμματισμού της επίσκεψής σας στο Shard είναι η επίλυση όταν τα κατάστρωμα προβολής του είναι ανοιχτά.

Οι ώρες λειτουργίας του Shard αλλάζουν από μέρα σε μέρα, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε τον επίσημο ιστότοπο για τη συγκεκριμένη ημέρα που θέλετε να πάτε. Τούτου λεχθέντος, το κατάστρωμα προβολής είναι γενικά κλειστό τη Δευτέρα και την Τρίτη, εκτός από τον Αύγουστο του 2022, όταν είναι ανοιχτό κάθε μέρα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ώρες είναι συνήθως από τις 14:00 έως τις 22:00, ενώ εκτός καλοκαιριού, είναι συχνότερα από τις 11:00 έως τις 19:00. Και πάλι, συμβουλευτείτε το ημερολόγιο στον επίσημο ιστότοπο για επιβεβαίωση.

Πώς να φτάσετε στο Shard

Το να φτάσετε στο Shard ενώ βρίσκεστε στο Λονδίνο δεν είναι δύσκολο χάρη στην κεντρική του τοποθεσία και τις βολικές συγκοινωνιακές συνδέσεις. Δεδομένου ότι θα μπορούσατε να προέρχεστε από οπουδήποτε στην πόλη, θα εξηγήσουμε τις επιλογές σας με γενικούς όρους αντί να μπείτε σε συγκεκριμένες διαδρομές.

Για να φτάσετε στο Shard με τον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου, θα θελήσετε να πάρετε είτε τη γραμμή Jubilee είτε τη γραμμή Northern προς το σταθμό του μετρό London Bridge ακριβώς έξω από τον πύργο. Ερχόμενοι με τρένο στις σιδηροδρομικές γραμμές Southern, Southeastern και Thameslink, θα θελήσετε να κατεβείτε στο σιδηροδρομικό σταθμό London Bridge.

Μια πιο γραφική εναλλακτική λύση για να φτάσετε στο Shard είναι να πάρετε ένα φέρι κατά μήκος του Τάμεση στην αποβάθρα των πορθμείων London Bridge City σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κτήριο. Οι υπηρεσίες RB1, RB2 και RB6 για το Uber Boat από την Thames Clippers σταματούν εκεί.

Πώς λειτουργούν τα Shard Tickets;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στο Shard, βοηθάει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Shard, από τον τρόπο που τα αγοράζετε μέχρι το τι περιλαμβάνεται σε ένα εισιτήριο.

Τα καλά νέα είναι ότι τα εισιτήρια για το Shard είναι σχετικά απλά καθώς υπάρχει μόνο ένα για γενική αποδοχή . Με αυτό το εισιτήριο, έχετε πρόσβαση στις εσωτερικές πλατφόρμες προβολής στα επίπεδα 68 και 69, καθώς και πρόσβαση στο υπαίθριο Skydeck στο επίπεδο 72. Η είσοδος στο View from the Shard βασίζεται σε προγραμματισμένα παράθυρα διάρκειας 15 λεπτών, ώστε να Θα πρέπει να επιλέξετε μια ώρα από ό,τι είναι διαθέσιμο κατά την κράτηση μέσω του επίσημου ιστότοπου.

Αφού επιλέξετε την ώρα σας, μπορείτε να προσθέσετε άλλες υπηρεσίες ή προνόμια σε αυτήν, όπως ένα ποτήρι σαμπάνια, έναν οδηγό ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών. Εδώ μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το εισιτήριό σας σε εισιτήριο skip-the-line για το Shard πληρώνοντας επιπλέον. Μια ενδιαφέρουσα συμπερίληψη σε ορισμένα εισιτήρια είναι η Εγγύηση προβολής, η οποία σας επιτρέπει να ζητήσετε ένα δωρεάν κουπόνι επιστροφής κατά την επίσκεψή σας, εάν ο καιρός χαλάσει την ορατότητα.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων μήνες νωρίτερα μέχρι την ίδια ημέρα που θέλετε να επισκεφτείτε, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Την ημέρα της επίσκεψής σας, μπορείτε να παρουσιάσετε το εισιτήριό σας είτε στο smartphone σας είτε σε εκτύπωση.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Shard;

Οι τιμές των εισιτηρίων για το Shard είναι απίστευτα απλές, επομένως δεν πρέπει να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το τι θα σας κοστίσει να επισκεφθείτε. Τα εισιτήρια Standard Shard ξεκινούν από την τιμή των 28 £ ανά άτομο, αλλά γενικά είναι περισσότερο σαν £ 32 το καθένα. Οι τιμές είναι ίδιες είτε είστε ενήλικας είτε είστε παιδί. Κοστίζει 10 £ για να προσθέσετε γρήγορη πρόσβαση στο εισιτήριό σας και 12 £ για μια μπόνους κρουαζιέρα 50 λεπτών στα αξιοθέατα στον ποταμό Τάμεση.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το Shard

Παρόλο που είναι αρκετά εύκολο να μετακινηθείτε στο Λονδίνο χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, είναι συχνά ωραίο να μένετε ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Η περιοχή γύρω από το Shard μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα βολικό μέρος του Λονδίνου για διαμονή και όχι μόνο για επίσκεψη στον ουρανοξύστη. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να μείνετε κοντά στο Shard, αλλά μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε λίγο χρόνο στην έρευνα προσφέροντας τις συστάσεις μας.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε πραγματικά να μείνετε στο Shard κατά την επίσκεψή σας στο Λονδίνο; Ο πύργος φιλοξενεί το πολυτελές Shangri-La the Shard , ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που απλώνεται σε πολλά επίπεδα του πύργου και διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με εκπληκτική θέα στην πόλη.

Για να μείνετε ένα μέρος που είναι λίγο πιο προσιτό, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει άφθονη άνεση, φροντίστε να επισκεφτείτε το Native Bankside . Έχετε την επιλογή σας από στούντιο και διαμερίσματα σε αυτό το κομψό και φιλόξενο ξενοδοχείο διαμερισμάτων και σίγουρα θα απολαύσετε την προνομιακή του τοποθεσία ακριβώς έξω από τον Τάμεση, περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το Shard. Θα βρείτε επίσης μερικές εξαιρετικές επιλογές μεσαίας κατηγορίας στον οδηγό μας Airbnb για το Λονδίνο.

Η οικονομική διαμονή είναι πάντα μια πρόκληση στο κεντρικό Λονδίνο, επομένως η καλύτερη επιλογή σας είναι σίγουρα το Wombat’s the City Hostel London . Εδώ θα βρείτε παρθένους και φιλόξενους κοιτώνες και δωμάτια, ενώ σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια από το Shard θα βρείτε ακριβώς απέναντι από τη Γέφυρα του Tower Bridge, κάνοντας δύο αξιοθέατα ταυτόχρονα. Για περισσότερες συστάσεις για ξενώνες, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον ξενώνα στο Λονδίνο.

Δείπνο και ποτό στο Shard

Το να θαυμάσετε τη θέα δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο Shard. Ο ουρανοξύστης φιλοξενεί απίστευτες επτά χώρους για ποτό και φαγητό που προσφέρουν στους επισκέπτες πολλές επιλογές, από κοκτέιλ μέχρι κουζίνα από τη Βρετανία και τη Βόρεια Κίνα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η πρόσβαση στις πλατφόρμες προβολής δεν περιλαμβάνεται στην κράτηση εστιατορίου, καθώς δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση μεταξύ αυτών των χώρων.

Οι χώροι για φαγητό και ποτό στο Shard περιλαμβάνουν:

  • Aqua Shard – Σύγχρονη κουζίνα στο επίπεδο 31
  • Oblix – Casual δείπνο στο επίπεδο 32
  • Hutong – Βόρεια κινεζική κουζίνα στο επίπεδο 33
  • Sky Lounge – Brunch και κοκτέιλ στο επίπεδο 34
  • Tīng – Βρετανική κουζίνα με ασιατική πινελιά στο επίπεδο 35
  • Gŏng – Μπαρ για κοκτέιλ και ποτά αργά το βράδυ στο επίπεδο 52
  • Bar 31 – Περιστασιακό, κοινωνικό περιβάλλον στο ισόγειο

Διαδικασία ασφαλείας στο Shard

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την επίσκεψή σας, είναι καλύτερο να γνωρίζετε τους κανόνες και τη διαδικασία ασφαλείας που ισχύουν για τους επισκέπτες του Shard. Οποιοσδήποτε επισκέπτεται την πλατφόρμα προβολής πρέπει να περάσει από έλεγχο ασφαλείας τύπου αεροδρομίου με ανιχνευτές μετάλλων.

Οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φέρνουν φαγητό και ποτό από το εξωτερικό στην αίθουσα προβολής. Δεν επιτρέπονται μεγάλες τσάντες και σακίδια πλάτης μέσα και δεν υπάρχει βεστιάριο ή χώρος αποθήκευσης αποσκευών για να τα αφήσετε κατά την επίσκεψή σας. Ενώ τα καροτσάκια δεν μπορούν να μεταφερθούν στη γκαλερί προβολής, υπάρχει ένας καθορισμένος χώρος για να τα αφήσουν οι επισκέπτες κατά την επίσκεψή τους. Επιτρέπεται η προσωπική φωτογραφία στο κατάστρωμα προβολής, αλλά δεν επιτρέπονται τρίποδα και μεγάλος επαγγελματικός εξοπλισμός.

Επίσκεψη στο Shard with a Disability

Ορισμένα μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή στο Shard για να βοηθήσουν τους επισκέπτες με αναπηρίες και ανάγκες προσβασιμότητας. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν την παροχή δωρεάν εισιτηρίου φροντιστή κατά την άφιξη για έναν σύντροφο επισκέπτη που είναι εγγεγραμμένος ως ανάπηρος και χρειάζεται βοήθεια.

Αν και υπάρχουν σκαλοπάτια που οδηγούν στο κτίριο στην είσοδο, υπάρχει ένας μικρός ανελκυστήρας στα αριστερά τους και μια αυτόματη πόρτα επίσης. Μόλις μπείτε στην αίθουσα κρατήσεων που βρίσκεται στο επίπεδο 1, δεν υπάρχουν βήματα για να επισκεφθείτε τα καταστρώματα προβολής. Πτυσσόμενες καρέκλες μπορούν να παρέχονται κατόπιν αιτήματος στα κατάστρωμα προβολής για επισκέπτες με κινητικά προβλήματα. Για επισκέπτες με προβλήματα ακοής, υπάρχει ένα σύστημα βρόχου ακοής διαθέσιμο στα γκισέ της αίθουσας κρατήσεων.

FAQ – Γεγονότα για το Shard

Τι είναι το Shard;

Το Shard, γνωστό και ως Shard of Glass, είναι ένα σύγχρονο κτίριο ουρανοξύστη στο Λονδίνο.

Πότε κατασκευάστηκε το Shard;

Η κατασκευή του Shard ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2012.

Πόσο χρονών είναι το Shard;

Δεδομένου ότι το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2012, θα γιορτάσει τα 10α γενέθλιά του το 2022.

Πόσο ψηλό είναι το Shard;

Το Shard έχει 95 ορόφους και έχει ύψος 309,6 μέτρα (1.016 πόδια), καθιστώντας το το ψηλότερο κτίριο στη Δυτική Ευρώπη.

Ποιος έφτιαξε το Shard;

Ο Irvine Sellar ήταν ο κύριος του έργου πίσω από το έργο για την κατασκευή του Shard και ο Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano προσλήφθηκε για να σχεδιάσει το κτίριο.

Γιατί κατασκευάστηκε το Shard;

Το Shard κατασκευάστηκε για να είναι ένα κάθετο συγκρότημα που συνδυάζει εμπορικά γραφεία και καταστήματα, με εστιατόρια και κατοικημένες περιοχές, όλα κοντά σε έναν σημαντικό κόμβο μεταφορών του Λονδίνου.

Πού βρίσκεται το Shard;

Το Shard βρίσκεται δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό London Bridge στην περιοχή Southwark του κεντρικού Λονδίνου νότια του Τάμεση.

Έχοντας όλες αυτές τις πληροφορίες στα χέρια σας, δεν θα πρέπει να έχετε καμία δυσκολία να οργανώσετε τα εισιτήριά σας για το Shard. Ας ελπίσουμε ότι τώρα γνωρίζετε ποια πράγματα πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε τα εισιτήριά σας και καταλαβαίνετε γιατί η κράτηση εκ των προτέρων και ο προγραμματισμός της επίσκεψής σας είναι τόσο χρήσιμη.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : “Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.