Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Χαβάη; Μέσος χρόνος πτήσης στις ΗΠΑ

Περιεχόμενα

Το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και την απόδρασή σας στη Χαβάη είναι η πτήση! Πόσο διαρκεί όμως κατά μέσο όρο μια πτήση προς Χαβάη;

Εξαρτάται από πού πετάτε, ποιο νησί επισκέπτεστε και αν η πτήση σας είναι απευθείας ή όχι. 

Οι πτήσεις προς τη Χαβάη μπορεί να είναι μόλις 5 ώρες από τη Δυτική Ακτή ή έως και 15 ώρες από την Ανατολική Ακτή για μια πτήση με στάσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πόσο χρόνο θα διαρκέσει η πτήση σας στη Χαβάη με διαφορετικούς παράγοντες πτήσης! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Χαβάη;

Όταν περιμένετε με ανυπομονησία το ταξίδι σας στον παράδεισο, η ώρα πτήσης στη Χαβάη μπορεί να είναι μια τρομακτική ιδέα. Τα νησιά της Χαβάης βρίσκονται στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, περίπου 2.400 μίλια από τις ακτές της Καλιφόρνια. 

Πόσο διαρκεί λοιπόν μια πτήση προς Χαβάη και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον συνολικό χρόνο πτήσης σας; Εδώ παίζονται μερικά πράγματα:

 • Από πού πετάτε
 • Σε ποιο νησί της Χαβάης πετάτε
 • Αριθμός στάσεων στην πτήση
 • Καιρικές συνθήκες και συνθήκες αεροπλάνου

Ο χρόνος πτήσης σας προς τη Χαβάη θα είναι πολύ διαφορετικός εάν πετάτε απευθείας στο Μεγάλο Νησί από το Λος Άντζελες από ό,τι εάν πετάτε από τη Νέα Υόρκη με πτήση προς Καουάι με 2 στάσεις. 

Ερευνήσαμε τις τρέχουσες ώρες πτήσεων από τα μεγάλα αεροδρόμια των ΗΠΑ προς τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Χαβάης με το Google Flights και υπολογίσαμε τους μέσους χρόνους πτήσεων για απευθείας πτήσεις και πτήσεις με 1-2 στάσεις. 

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Χαβάη όταν ταξιδεύετε από διάφορα μέρη των ΗΠΑ με απευθείας πτήσεις και πτήσεις με στάσεις. 

Μετά από αυτό, θα υπολογίσουμε τους συνολικούς μέσους χρόνους πτήσης προς τη Χαβάη από τα αεροδρόμια γύρω από τις συνεχόμενες ΗΠΑ 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Χαβάη από τη Δυτική Ακτή;

 • Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί: 5 ώρες, 53 λεπτά (απευθείας) 10 ώρες (1-2 στάσεις)
 • Λος Άντζελες προς Μάουι: 5 ώρες, 53 λεπτά (απευθείας) 10 ώρες, 24 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Λος Άντζελες προς Oahu:  5 ώρες, 49 λεπτά (απευθείας) 13 ώρες, 14 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Λος Άντζελες προς Kauai: 6 ώρες, 2 λεπτά (απευθείας). 10 ώρες, 6 λεπτά (1-2 στάσεις)

Μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες στο Μεγάλο Νησί

Οι απευθείας πτήσεις από τη Δυτική Ακτή (Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, LAX) προς το Kona στο Big Island διαρκούν από 5 ώρες και 42 λεπτά έως 6 ώρες και 2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί είναι 5 ώρες και 53 λεπτά. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί διαρκούν από 8 ώρες και 56 λεπτά (1 στάση) έως 11 ώρες και 4 λεπτά (2 στάσεις). 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί με 1-2 στάσεις είναι περίπου 10 ώρες. 

Μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μάουι

Οι απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Kahului (OGG) στο Μάουι διαρκούν από 5 ώρες και 45 λεπτά έως 6 ώρες και 3 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μάουι είναι 5 ώρες και 53 λεπτά, που είναι η ίδια μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Λος Άντζελες προς το Μάουι διαρκούν από 8 ώρες και 55 λεπτά (1 στάση) έως 11 ώρες και 54 λεπτά (2 στάσεις) κατά μέσο όρο. 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Μεγάλο Νησί με 1-2 στάσεις είναι 10 ώρες και 24 λεπτά. 

Μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Οάχου

Οι απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το διεθνές αεροδρόμιο Daniel K. Inouye (HNL) στη Χονολουλού του Οάχου διαρκούν από 5 ώρες και 37 λεπτά έως 6 ώρες κατά μέσο όρο. 

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης Λος Άντζελες προς Οάχου είναι 5 ώρες και 49 λεπτά, γεγονός που την καθιστά τη συντομότερη απευθείας πτήση προς Χαβάη στις συνεχόμενες Ηνωμένες Πολιτείες. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Λος Άντζελες προς το Οάχου μπορούν να διαρκέσουν από 11 ώρες και 45 λεπτά έως 14 ώρες και 43 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης από Λος Άντζελες προς Οάχου με 1-2 στάσεις είναι 13 ώρες και 14 λεπτά, που είναι η μεγαλύτερη μέση διάρκεια πτήσης για πτήσεις με στάσεις προς Χαβάη. 

Μέση διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες προς το Καουάι

Οι απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το αεροδρόμιο Lihue (LIH) στο Kauai μπορεί να διαρκέσουν κάπου από 5 ώρες και 58 λεπτά έως 6 ώρες και 5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από Λος Άντζελες προς Καουάι είναι 6 ώρες και 2 λεπτά. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Λος Άντζελες προς το Καουάι διαρκούν κάπου από 8 ώρες και 20 λεπτά (1 στάση) έως 11 ώρες και 51 λεπτά (2 στάσεις). 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης από Λος Άντζελες προς Καουάι με 1-2 στάσεις είναι περίπου 10 ώρες και 6 λεπτά. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Χαβάη από το Midwest;

schoukse/Shutterstock

 • Σικάγο προς το Μεγάλο Νησί: N/A (απευθείας) 13 ώρες, 5 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Σικάγο προς Μάουι: 9 ώρες, 20 λεπτά (απευθείας). 12 ώρες, 40 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Σικάγο προς Οάχου: 9 ώρες, 25 λεπτά (απευθείας). 12 ώρες, 46 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Σικάγο προς Kauai: N/A (απευθείας) 12 ώρες, 37 λεπτά (1-2 στάσεις)

Μέση διάρκεια πτήσης από το Σικάγο στο Μεγάλο Νησί

Δεν υπάρχουν τακτικά προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο προς κανένα από τα διεθνή αεροδρόμια του Big Island (KOA και ITO). Θα πρέπει να επιλέξετε μια πτήση με 1 ή 2 στάσεις για να πετάξετε στο Μεγάλο Νησί.

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Μεγάλο Νησί διαρκούν από 11 ώρες και 21 λεπτά έως 14 ώρες και 49 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Συνολικά, οι πτήσεις από το Σικάγο προς το Μεγάλο Νησί με 1 ή 2 στάσεις διαρκούν περίπου 13 ώρες και 5 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Μέση διάρκεια πτήσης από Σικάγο προς Μάουι

Οι απευθείας πτήσεις από το O’Hare του Σικάγο προς το αεροδρόμιο Kahului του Maui (OGG) διαρκούν περίπου 9 ώρες και 20 λεπτά κατά μέσο όρο. Μπορέσαμε να βρούμε μόνο 1 απευθείας πτήση διαθέσιμη στην αναζήτησή μας μέσω της United Airlines. 

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από Σικάγο προς Μάουι είναι περίπου 9 ώρες και 20 λεπτά. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Μάουι διαρκούν περίπου από 11 ώρες και 17 λεπτά (1 στάση) έως 14 ώρες και 3 λεπτά (2 στάσεις) κατά μέσο όρο.

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Μάουι διαρκεί περίπου 12 ώρες και 40 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Μέση διάρκεια πτήσης από Σικάγο προς Οάχου

Οι απευθείας πτήσεις από το Σικάγο προς το Οάχου διαρκούν περίπου 9 ώρες και 25 λεπτά κατά μέσο όρο. Καταφέραμε να εντοπίσουμε μόνο 1 απευθείας πτήση προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Daniel K. Inouye (HNL) της Χονολουλού, που διατίθεται μέσω της United αεροπορικές εταιρείες.

Αυτό καθιστά τη συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από το Σικάγο προς το Οάχου περίπου 9 ώρες και 25 λεπτά. Ενδέχεται να βρείτε μεγαλύτερες ή μικρότερες πτήσεις όταν είναι διαθέσιμες περισσότερες απευθείας πτήσεις. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Οάχου διαρκούν από 11 ώρες και 5 λεπτά (1 στάση) έως 14 ώρες και 26 λεπτά (2 στάσεις). 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Οάχου είναι 12 ώρες και 46 λεπτά. 

Μέση διάρκεια πτήσης από Σικάγο προς Καουάι

Αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται τακτικές απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο προς το αεροδρόμιο Lihue του Kauai. Θα χρειαστεί να κλείσετε μια πτήση με στάσεις για να φτάσετε στο Kauai από το Σικάγο. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Καουάι διαρκούν από 11 ώρες και 36 λεπτά (1 στάση) έως 13 ώρες και 38 λεπτά (2 στάσεις) κατά μέσο όρο. 

Συνολικά, η μέση πτήση με 1 ή 2 στάσεις από το Σικάγο προς το Καουάι διαρκεί περίπου 12 ώρες και 37 λεπτά. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Χαβάη από την Ανατολική Ακτή;

Lewis Liu/Shutterstock

 • Νέα Υόρκη προς το Μεγάλο Νησί: N/A (απευθείας); 14 ώρες, 19 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Νέα Υόρκη προς Maui: N/A (απευθείας) 14 ώρες, 24 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Νέα Υόρκη προς Oahu: 11 ώρες, 15 λεπτά (απευθείας). 14 ώρες, 34 λεπτά (1-2 στάσεις)
 • Νέα Υόρκη προς Kauai: N/A (απευθείας) 14 ώρες, 57 λεπτά (1-2 στάσεις)

Μέση διάρκεια πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Μεγάλο Νησί

Δεν υπάρχουν τακτικά προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μεγάλο Νησί αυτήν τη στιγμή. Θα πρέπει να κλείσετε μια πτήση με στάσεις για να φτάσετε στο Μεγάλο Νησί από οποιοδήποτε από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μεγάλο Νησί διαρκούν από 13 ώρες και 28 λεπτά έως 15 ώρες και 10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μεγάλο Νησί είναι 14 ώρες και 19 λεπτά.

Μέση διάρκεια πτήσης από Νέα Υόρκη προς Μάουι

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις στο κανονικό πρόγραμμα από τη Νέα Υόρκη προς το Μάουι αυτήν τη στιγμή. Αντίθετα, θα χρειαστεί να κλείσετε μια πτήση με στάσεις για να ταξιδέψετε στο Μάουι από οποιοδήποτε από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μάουι διαρκούν κάπου από 13 ώρες έως 38 λεπτά (1 στάση) και 15 ώρες και 10 λεπτά (2 στάσεις). 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μάουι είναι περίπου 14 ώρες και 24 λεπτά. 

Μέση διάρκεια πτήσης από Νέα Υόρκη προς Οάχου

Οι απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το διεθνές αεροδρόμιο Daniel K. Iouye στη Χονολουλού του Οάχου διαρκούν κάπου από 11 ώρες και 5 λεπτά έως 11 ώρες και 25 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Η συνολική μέση διάρκεια απευθείας πτήσης από Νέα Υόρκη προς Οάχου είναι περίπου 11 ώρες και 15 λεπτά. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Oahu διαρκούν κάπου από 13 ώρες και 18 λεπτά (1 στάση) έως 15 ώρες και 49 λεπτά (2 στάσεις).

Ο συνολικός μέσος χρόνος πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Οάχου είναι περίπου 14 ώρες και 34 λεπτά.

Μέση διάρκεια πτήσης από Νέα Υόρκη προς Καουάι

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν τακτικά προγραμματισμένες απευθείας πτήσεις προς το Kauai από κανένα αεροδρόμιο στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσετε μια πτήση με 1-2 στάσεις για να φτάσετε στο Kauai από τη Νέα Υόρκη. 

Οι πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Καουάι διαρκούν από 13 ώρες και 35 λεπτά (1 στάση) έως 16 ώρες και 19 λεπτά (2 στάσεις). 

Η συνολική μέση διάρκεια πτήσης με 1 ή 2 στάσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Καουάι είναι περίπου 14 ώρες και 57 λεπτά. Αυτό το καθιστά μία από τις μεγαλύτερες πτήσεις προς τη Χαβάη από τις ΗΠΑ 

Συνολικός μέσος χρόνος πτήσης προς Χαβάη

Φωτογραφία Εικόνα/Shutterstock

Πόσο διαρκεί κατά μέσο όρο συνολικά μια πτήση προς Χαβάη; Ας ρίξουμε μια ματιά στα δεδομένα που έχουμε διαβάσει για κάθε νησί της Χαβάης. 

Big Island Flight Times

Το να φτάσετε στο νησί της Χαβάης ή στο Μεγάλο Νησί, δεν διαρκεί καθόλου (λιγότερο από 6 ώρες) όταν πετάτε έξω από τη Δυτική Ακτή. Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος προερχόμενος από τη Μεσοδυτική ή την Ανατολική Ακτή. 

Απευθείας

Απευθείας πτήσεις από το Big Island δεν είναι διαθέσιμες σε πολλά από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της χώρας. Οι πτήσεις προς το Big Island διαρκούν περίπου 5 ώρες και 53 λεπτά κατά μέσο όρο από το Λος Άντζελες και περίπου 6 ώρες και 5 λεπτά από το Σιάτλ της Ουάσινγκτον.  

Πτήσεις με στάσεις

Οι πτήσεις με 1-2 στάσεις διαρκούν από 10 ώρες (από Λος Άντζελες) έως 14 ώρες και 19 λεπτά (από Νέα Υόρκη) κατά μέσο όρο. Στοχεύστε σε μια πτήση με μόνο 1 στάση για να συντομεύσετε τον χρόνο πτήσης σας. 

Maui Flight Times

Η πτήση προς Μάουι είναι πάντα πιο γρήγορη (περίπου 6 ώρες) όταν έρχεστε από ένα αεροδρόμιο στη δυτική ακτή, όπως το Λος Άντζελες ή το Σαν Φρανσίσκο. Δεν βρήκαμε απευθείας πτήσεις για το Μάουι στην Ανατολική Ακτή, όπου χρειάζονται περίπου 14,5 ώρες για να πετάξετε εκεί με στάσεις. 

Απευθείας

Χρειάζονται περίπου 5 ώρες και 53 λεπτά κατά μέσο όρο για να πετάξετε απευθείας στο Μάουι από το Λος Άντζελες, αλλά περίπου 9 ώρες και 20 λεπτά για να πετάξετε απευθείας στο Μάουι από το Σικάγο. Είναι δύσκολο να βρείτε απευθείας πτήσεις προς Μάουι από την Ανατολική Ακτή. 

Πτήσεις με στάσεις

Οι πτήσεις προς Μάουι με 1-2 στάσεις διαρκούν από 10 ώρες και 24 λεπτά (από Λος Άντζελες) έως 14 ώρες και 24 λεπτά (από Νέα Υόρκη). Εάν μπορείτε να βρείτε μια πτήση με μόλις 1 στάση, θα περάσετε πολύ λιγότερο χρόνο στο αεροπλάνο. 

Oahu Flight Times

Η μετάβαση στο Oahu είναι πιο γρήγορη όταν το αεροδρόμιο αναχώρησης βρίσκεται στη Δυτική Ακτή, όπου χρειάζονται λιγότερο από 6 ώρες για να φτάσετε εκεί με απευθείας πτήση. Ο χρόνος πτήσης είναι πολύ μεγαλύτερος προερχόμενος από τη Μεσοδυτική (9,5 ώρες) ή την Ανατολική Ακτή (14,5 ώρες).

Απευθείας

Οι απευθείας πτήσεις προς το Οάχου διαρκούν από 5 ώρες και 49 λεπτά (από Λος Άντζελες) έως 11 ώρες και 15 λεπτά (από Νέα Υόρκη). Ο χρόνος πτήσης του Σικάγο προς το Μάουι είναι στη μέση περίπου 9 ώρες και 25 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πτήσεις με στάσεις

Η πτήση προς Οάχου με στάσεις μπορεί να διαρκέσει από 13 ώρες και 14 λεπτά (από Λος Άντζελες) έως 14 ώρες και 34 λεπτά (από Νέα Υόρκη). Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά από τον χρόνο απευθείας πτήσης!

Kauai Flight Times

Το Kauai είναι πιο απομακρυσμένο και το πιο απομακρυσμένο νησί της Χαβάης από τις συνεχόμενες ΗΠΑ, επομένως χρειάζεται περισσότερος χρόνος (περίπου 6-15 ώρες) για να πετάξετε εδώ από οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Απευθείας

Οι απευθείας πτήσεις προς το Καουάι διαρκούν περίπου 6 ώρες και 2 λεπτά κατά μέσο όρο από το Λος Άντζελες, αλλά δεν προσφέρονται απευθείας πτήσεις από τα άλλα αεροδρόμια από τα οποία αναλύσαμε πτήσεις (Σικάγο και Νέα Υόρκη).

Πτήσεις με στάσεις

Οι πτήσεις με στάσεις προς το Καουάι διαρκούν από 10 ώρες και 6 λεπτά (από Λος Άντζελες) έως 14 ώρες και 57 λεπτά (από Νέα Υόρκη). Η πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Καουάι είναι μία από τις μεγαλύτερες πτήσεις της Χαβάης στη χώρα.

Ένα μεγαλύτερο παράδειγμα πτήσης είναι μια πτήση προς Kauai με 2 στάσεις από το διεθνές αεροδρόμιο Bangor στο Maine, η οποία διαρκεί σχεδόν 18 ώρες. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Όψεις και γωνίες/Shutterstock

Η πτήση στη Χαβάη μπορεί να διαρκέσει μόλις 5-6 ώρες ή έως και 14-15. Με μια μακρά πτήση μπροστά σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου για ένα πιο ευχάριστο ταξίδι! 

 • Συνήθως αξίζει τον κόπο να κλείσετε μια απευθείας πτήση. Εάν ένα αεροδρόμιο κοντά σας προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το νησί της Χαβάης που θέλετε να επισκεφτείτε, δοκιμάστε το! Είναι πολύ πιο γρήγορο να φτάσετε στη Χαβάη όταν πετάτε απευθείας. Οι πτήσεις με στάσεις μπορεί να διαρκέσουν διπλάσιο χρόνο. Εάν πρέπει να πάτε με πτήση με στάσεις, επιλέξτε πτήση με 1 στάση αντί για 2. 
 • Φορτίστε πλήρως τις συσκευές σας. Εάν γνωρίζετε ότι θα είστε στο αεροπλάνο για λίγες ώρες ή περισσότερες, βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι πλήρως φορτισμένες πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Θα χρειαστείτε κάποιους περισπασμούς στην πτήση και τη δυνατότητα επικοινωνίας και έρευνας ή χρήσης της εφαρμογής Χαρτών όταν φτάσετε. 
 • Τεντωθείτε και ασκηθείτε εκ των προτέρων. Εάν πετάτε έξω από την Ανατολική Ακτή, πρόκειται για μια μεγάλη πτήση όπου δεν θα μπορείτε να μετακινηθείτε όσο θα θέλατε. Αποφύγετε την ταλαιπωρία τεντώνοντας τους μυς σας και κάνοντας λίγη άσκηση την ημέρα πριν από την πτήση σας για να κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά!
 • Φέρτε λίγο υλικό ανάγνωσης. Θα έχετε μαζί σας το τηλέφωνο, τον υπολογιστή ή το tablet σας, αλλά όλος αυτός ο χρόνος οθόνης μπορεί να πονέσει τα μάτια σας και να σας κάνει να θέλετε ένα διάλειμμα. Φροντίστε να φέρετε μαζί σας ένα βιβλίο ή περιοδικό, ώστε να μην κολλήσετε στο τέλος της πτήσης. 
 • Μείνετε άνετοι στην πτήση. Ένα μαξιλάρι λαιμού και μια ελαφριά κουβέρτα μπορεί να είναι σωτήρια σε μια πτήση προς τη Χαβάη, ακόμα κι αν είναι σχετικά σύντομη. Φροντίστε να φοράτε άνετα ρούχα και παπούτσια, ώστε να μην αισθάνεστε σφιγμένοι στο κάθισμα του αεροπλάνου. 

Συχνές Ερωτήσεις

Kelly Headrick/Shutterstock

Αν ξεκινήσατε να ρωτάτε «Πόση διάρκεια είναι μια πτήση για Χαβάη;», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναρωτιέστε και για τις ακόλουθες ερωτήσεις. Ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα! 

Πόσο διαρκεί μια κανονική πτήση προς Χαβάη;

Η διάρκεια μιας απευθείας πτήσης προς τη Χαβάη είναι περίπου 5 ώρες και 49 λεπτά (LA προς Χαβάη), 9 ώρες και 20 λεπτά (Σικάγο προς Χαβάη) ή 11 ώρες και 15 λεπτά (NYC προς Χαβάη).

Το πλησιέστερο νησί της Χαβάης για να πετάξετε είναι το Μεγάλο Νησί, αλλά ο χρόνος πτήσης για να φτάσετε στο Μάουι και στο Οάχου είναι μόνο λίγα λεπτά περισσότερο. Το Kauai είναι το πιο απομακρυσμένο και χρειάζονται 10-15 λεπτά ακόμα για να φτάσετε στο νησί.

Πόσες ώρες χρειάζονται για να πετάξετε από τις ΗΠΑ στη Χαβάη;

Χρειάζονται περίπου 6 έως 11 ώρες για να πετάξετε απευθείας (απευθείας) από τις ΗΠΑ στη Χαβάη. Οι πτήσεις με 1-2 στάσεις διαρκούν πολύ περισσότερο, από 10 έως σχεδόν 15 ώρες.

Οι πιο γρήγορες πτήσεις από τις ΗΠΑ προς τη Χαβάη είναι από τη Δυτική Ακτή, η οποία κρατά τις πτήσεις σε περίπου 6 ώρες για όλα τα κύρια νησιά της Χαβάης.

Πόσες ώρες είναι από την Καλιφόρνια προς τη Χαβάη;

Χρειάζονται περίπου 6 ώρες για να πετάξετε στη Χαβάη από την Καλιφόρνια. Η πτήση προς τη Χαβάη από την Καλιφόρνια μπορεί να διαρκέσει από 5 ώρες και 49 λεπτά (Οάχου) έως 6 ώρες και 2 λεπτά (Καουάι) κατά μέσο όρο.

Πόσο διαρκεί η πτήση από LAX προς Χαβάη;

Μια πτήση από το LAX του Λος Άντζελες διαρκεί λιγότερο από 6 ώρες κατά μέσο όρο. Για να φτάσετε στο Big Island, στο Maui και στο Oahu χρειάζονται 5 ώρες και 49-53 λεπτά. Το Kauai είναι πιο μακριά και διαρκεί περίπου 6 ώρες και 2 λεπτά από το LAX.

Πόσο κοστίζει να πετάξεις στη Χαβάη για 7 ημέρες;

Κοστίζει περίπου 1.200 δολάρια μετ’ επιστροφής για να πετάξεις στη Χαβάη κατά μέσο όρο. Το κόστος κυμαίνεται από $975 έως $1.500 ανά άτομο στην οικονομική θέση για πτήσεις στη Χαβάη.

Το κόστος είναι υψηλότερο στην πρώτη θέση στα 3.000-5.000 $ ανά άτομο για ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής 7 ημερών στη Χαβάη.

Λοιπόν, πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Χαβάη;

Μια πτήση είναι η πύλη σας προς τις ειδυλλιακές τροπικές ακτές της Χαβάης, επομένως η κατανόηση του χρόνου που χρειάζεται για να φτάσετε εκεί και να επιστρέψετε είναι απαραίτητη όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας. 

Είτε χρειάζεστε 5 ώρες είτε 15 για να αγγίξετε τη Χαβάη, θα σας υποδεχτεί η ζεστή ηλιοφάνεια, το ωραίο αεράκι και η θέα στον ωκεανό που απλώνεται όσο μακριά μπορεί να δει το μάτι. 

Πάρτε περισσότερες ιδέες για τον προγραμματισμό της επόμενης απόδρασης στη Χαβάη με τα 15 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Χαβάη και τα 25 καλύτερα θέρετρα στη Χαβάη!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:αεροπορικά εισιτήρια για Λος Άντζελες

Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στη Χαβάη το 2023

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια