Πού να μείνετε στο Kauai | Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο.

Η Χαβάη έχει πολλά ελκυστικά μέρη που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση του σπιτιού σας ενώ βρίσκεστε στις διακοπές, αλλά λίγα νησιά μπορούν να καυχηθούν ότι τόσο το Jurassic Park όσο και οι Raiders of the Lost Ark πυροβολήθηκαν εκεί.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη κλήρωση του “The Garden Isle”. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αποφασίσετε πού να μείνετε στο Kauai, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει.

Γιατί πρέπει να επισκεφτείτε το Kauai το 2023

Maridav/Shutterstock

Λίγα μέρη στον κόσμο έχουν παίξει τόσο μεγάλο ρόλο στη δημιουργία των εικόνων γύρω από τον Ειρηνικό όπως το Kauai — το τέταρτο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Χαβάης.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε το Χόλιγουντ που επέλεξε το Kauai ως φόντο για μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες στην ιστορία.

Από τεράστιες υπερπαραγωγές όπως το Jurassic Park, οι Raiders of the Lost Ark και οι Pirates of the Caribbean μέχρι κωμωδίες όπως το Tropic Thunder και ο George of the Jungle, ο Kauai προσέφερε το σκηνικό για όλους.

Έτσι, αν θέλετε να νιώσετε σαν μέρος μιας ταινίας του Χόλιγουντ, φροντίστε να επισκεφτείτε αυτό το υπέροχο νησί: ποιος ξέρει, ίσως δείτε και μερικές κάμερες και διασημότητες. Το Kauai είναι το δεύτερο παλαιότερο νησί της Χαβάης από άποψη γεωλογίας.

Το νησί είναι ουσιαστικά ένα εθνικό πάρκο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της έκτασής του καλύπτεται είτε από δάση, καταρράκτες, γραφικούς δρόμους ή μονοπάτια πεζοπορίας. Σε όποια πόλη κι αν επιλέξετε να μείνετε, θα υπάρχει ένα εθνικό πάρκο ή ένα δάσος λίγα μόλις μίλια μακριά.

Αλλά ας μην ξεχνάμε το κύριο μέρος γιατί όλοι γνωρίζουν γιατί οι άνθρωποι πηγαίνουν στη Χαβάη: τον ωκεανό και τις παραλίες.

Και πάλι, κάθε πόλη ή χωριό στο Kauai φιλοξενεί απίστευτα όμορφες παραλίες, προσφέροντας πολλές επιλογές για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό. Στο τέλος της ημέρας, μπορείτε απλώς να περάσετε την ημέρα κάνοντας ηλιοθεραπεία και χαλάρωση.

Τέλος, υπάρχουν οι ίδιες οι πόλεις. Προσπαθήσαμε να επιλέξουμε τα πιο αστικά και αυτά που προσφέρουν άλλα πράγματα εκτός από την εγγύτητα με τα εθνικά πάρκα.

Οι μεγαλύτερες πόλεις, όπως το Lihue, το Kapa’a, ακόμα και το Princeville, προσφέρουν μερικά ενδιαφέροντα ιστορικά μνημεία, μουσεία και ακόμη και μερικούς απροσδόκητους ναούς.

Οι 15 καλύτεροι παραλιακοί προορισμοί στον κόσμο, κατάταξη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα 4 καλύτερα μέρη του Kauai

Το Kauai αποτελείται από δύο μεγαλύτερες πόλεις και ένα σωρό άλλες μικρότερες πόλεις, χωριά και μη ενσωματωμένες περιοχές. Τα περισσότερα από τα αστικά αξιοθέατα βρίσκονται είτε στο Lihue (πρωτεύουσα) είτε στην Kapa’a (τη μεγαλύτερη πόλη του νησιού).

Οι παραλίες, τα εθνικά πάρκα και οι καταρράκτες είναι διάσπαρτοι παντού στο νησί. Όπου κι αν βρίσκεστε, κάτι υπέροχο ή εντυπωσιακό θα είναι μόνο μερικά μίλια μακριά.

Οι αγαπημένες μας περιοχές περιλαμβάνουν:

 1. Lihue : Η πρωτεύουσα, η οποία είναι επίσης η πιο ευέλικτη πόλη του νησιού και το μέρος όπου θα βρείτε τις φθηνότερες επιλογές διαμονής.
 2. Kapaʻa : Η μεγαλύτερη πόλη στο Kauai, που προσφέρει πολλά εθνικά πάρκα κοντά της και πολλές άλλες φθηνότερες επιλογές διαμονής.
 3. Princeville και Hanalei : Δύο πόλεις που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, με μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού αλλά ουσιαστικά χωρίς οικονομικά καταλύματα.
 4. Koloa: Το μικρότερο μέρος στον οδηγό μας, με υπέροχες παραλίες, ένα γοητευτικό κέντρο και μερικά εντυπωσιακά φυσικά ορόσημα, αλλά όχι ξενοδοχεία με λιγότερα από τέσσερα αστέρια.

Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στο Kauai

Ως σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο στον Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό, το Kauai – όπως σχεδόν όλα τα νησιά της Χαβάης – είναι γεμάτη με υπέροχα ξενοδοχεία και θέρετρα. Ωστόσο, δεν είναι για τις τσέπες όλων, καθώς πολλά από αυτά μπορεί να είναι λίγο ακριβά.

Χωρίς να υπερβάλλουμε πολύ, είναι ασφαλές να πούμε ότι κάθε πόλη στον οδηγό μας έχει κάποιο ξενοδοχείο ή θέρετρο εκτός αυτού του κόσμου. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα όχι μόνο με τις οικονομικές επιλογές αλλά και με τα καταλύματα μεσαίας κατηγορίας.

Αν ψάχνετε για κάτι φθηνότερο, φροντίστε να ρίξετε την άγκυρά σας σε μία από τις δύο μεγαλύτερες πόλεις του νησιού: την πρωτεύουσα, Lihue, ή τη μεγαλύτερη, Kapa’a. Ούτε το Princeville, το Hanalei ούτε το Koloa προσφέρουν καμία οικονομική επιλογή.

Με απλά λόγια, τα μόνα «πραγματικά» οικονομικά ξενοδοχεία βρίσκονται στο Lihue. Ούτε καν το Kapa’a δεν έχει κάτι χαμηλότερο από καταλύματα τριών αστέρων.

1. Kauai

Ξεκινάμε το ταξίδι μας γύρω από το Kauai με τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού που ονομάζεται Lihue, η οποία είναι και η πρωτεύουσα του Kauai.

Ένα μέρος με μακρά και ενδιαφέρουσα ιστορία, προηγήθηκε έναντι των άλλων πόλεων του νησιού χάρη στην αναδυόμενη βιομηχανία ζάχαρης στις αρχές του 19ου αιώνα.

Όπως τα περισσότερα μέρη του νησιού, περιβάλλεται από εντυπωσιακή φύση, όμορφες παραλίες και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε.

Συνιστούμε το Lihue ως το τέλειο μέρος για τους επισκέπτες για πρώτη φορά σε αυτό το όμορφο νησί λόγω της ισορροπημένης προσφοράς πολυάριθμων καταλυμάτων, εστιατορίων, παραλιών και ενδιαφέροντων ιστορικών και φυσικών ορόσημων.

Αρχικά, ας πάμε με την ιστορία και τα τρία μουσεία που πρέπει να επισκεφτείτε.

Το Μουσείο Kauai  είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς, αν σας ενδιαφέρει η ιστορία των ιθαγενών του νησιού. Το Grove Farm Sugar Plantation Museum  είναι ένα μνημείο της βιομηχανίας ζάχαρης και παρουσιάζει τον τρόπο ζωής σε ένα αυθεντικό μέρος του είδους του. Το Kilohana Plantation Estate  προσφέρει βασικά το ίδιο, καθώς και πολλές άλλες διαδραστικές δραστηριότητες.

Αλλά η ύπαιθρος και όχι τα μουσεία είναι εκεί που θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας στο Lihue. Η παραλία Καλαπάκι είναι το κύριο μέρος για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και χαλάρωση κοντά στην πόλη.

Το Wailua Falls, από την άλλη πλευρά, είναι το κορυφαίο φυσικό αξιοθέατο της περιοχής. Πρέπει οπωσδήποτε να τα επισκεφτείτε και τα δύο. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν πολλές οργανωμένες περιηγήσεις στην πόλη και την περιοχή της που θα σας βοηθήσουν να τη γνωρίσετε από αέρα, στεριά ή νερό.

Γι’ αυτό σας συνιστούμε να δείτε τις επιλογές περιήγησης.

Το Lihue είναι ένας σημαντικός τουριστικός μαγνήτης με μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων κάθε τύπου, μεγέθους και εύρος τιμών. Είτε προτιμάτε κάτι φθηνό είτε ακριβό, το Lihue είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Το ίδιο ισχύει και για τα εστιατόρια.

Πραγματα να κανεις

 • Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να γνωρίσετε την πόλη και την περιοχή της είναι με ελικόπτερο ή ένα μικρό αεροπλάνο. Υπάρχουν πολλές επιλογές και είναι στο χέρι σας να κάνετε την επιλογή. Προτείνουμε είτε Ali’i Air Tours & Charters , Safari Helicopters , Mauna Loa Helicopter Tours ή Air Ventures Hawaii .
 • Έχουμε ήδη αναφέρει ότι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα στο Lihue είναι ο ογδόντα πόδια ψηλός καταρράκτης που ονομάζεται Wailua Falls, που βρίσκεται περίπου έξι μίλια από την πόλη. Οι καταρράκτες είναι στην πραγματικότητα μέρος του μεγαλύτερου και πολύ όμορφου Wailua River State Park, ένα μέρος που σίγουρα αξίζει τον χρόνο σας. Υπάρχουν πολλές οργανωμένες επιλογές μεταφοράς, ώστε να μπορείτε είτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο είτε να επιβιβαστείτε σε λεωφορείο.
 • Ο δεύτερος καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τόσο το Lihue όσο και την περιοχή γύρω από αυτό με την καταπράσινη φύση του είναι να συμμετάσχετε σε μια ξενάγηση. Υπάρχουν πολλά από αυτά —όπως στην περίπτωση των αεροπορικών περιηγήσεων— και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο. Και πάλι, μπορούμε να προτείνουμε μόνο τα πιο δημοφιλή: Kauai Safaris , Kauai Backcountry Adventures και Kipu Ranch Adventures .
 • Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η ίδια η πόλη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και πλούσια σε ιστορικά ορόσημα και μουσεία που αξίζουν το χρόνο και το ενδιαφέρον σας. Κατά κανόνα, τα μουσεία στα νησιά είναι αρκετά ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα και παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή αντίθεση με τη γύρω φύση. Για να ακούσετε και να δείτε τις ιστορίες γύρω από τη βιομηχανία ζάχαρης στο Lihue, ελέγξτε τόσο το Farm Sugar Plantation Museum  όσο και το Kilohana Plantation Estate . Αλλά για την ιστορία των ιθαγενών, η πρώτη και μοναδική σας επιλογή θα πρέπει να είναι το Μουσείο Kauai .

Που να φάω

 • Το Gaylord’s Restaurant  είναι ένα ευέλικτο Χαβανέζικο και αμερικάνικο εστιατόριο που επιλέχθηκε ως Επιλογή Ταξιδιωτών του 2022 — περιμένετε να δείτε πολλά από αυτά στο Kauai. Βρίσκεται στο ισόγειο της ιστορικής φυτείας Kilohana και είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και για δείπνο. κρέας ή θαλασσινά.
 • Η Kauai Beer Company  είναι μια υπέροχη αμερικανική παμπ που ασχολείται κυρίως με μπύρα και φαγητά. Ως επιλογή Travelers’ Choice του 2022 που βρίσκεται στο κέντρο του Lihue, προσφέρει μερικές εκλεκτές λωρίδες κοτόπουλου, χοιρινό, mac and cheese, pretzels και μια ποικιλία από μπίρες και μπίρες.
 • Το Hamura Saimin Stand  είναι μια ακόμη επιλογή Travelers’ Choice του 2022 (υπάρχουν πολλά στο κέντρο του Luxue) που προσφέρει την καλύτερη ιαπωνική κουζίνα αλλά και μια σειρά από πιάτα της Χαβάης. Είναι άνετο, χαλαρό, σχετικά φθηνό και το καλύτερο μέρος στην πόλη για σούπα.

Οικονομικά ξενοδοχεία Lihue

 • Το Kauai Palms Hotel  είναι ένα αξιοπρεπές αλλά όχι πολύ φθηνό ξενοδοχείο δύο αστέρων που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Lihue και μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το Kalena Park. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρο στάθμευσης, φανταστική θέα στα βουνά Kipu και δωμάτια με καλωδιακή τηλεόραση και ψυγείο.
 • Το Tip Top Motel  είναι το δεύτερο κατάλυμα δύο αστέρων στο Lihue που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρο στάθμευσης. Όλα τα δωμάτιά του είναι επιπλωμένα με ιδιωτικό μπάνιο και καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ζευγάρια, ενώ διαθέτει και εστιατόριο στις εγκαταστάσεις του.

Ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας Lihue

 • Το Banyan Harbour Resort  είναι το φθηνότερο από τα δύο ξενοδοχεία τριών αστέρων που παρουσιάζουμε στον οδηγό μας και ένα εξαιρετικό μέρος για εσάς εάν θέλετε να επιλέξετε αξιοπρεπή διαμονή χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, γήπεδα τένις και μπάσκετ στις εγκαταστάσεις, καθώς και καθορισμένο χώρο μπάρμπεκιου.
 • Το Kauai Inn  είναι το πιο πολυτελές από τα δύο ξενοδοχεία τριών αστέρων στο Lihue. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, υπέροχη θέα στα βουνά Hula’eia, δωρεάν χώρο στάθμευσης και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες. Για δωρεάν ποτά, μεταβείτε στον καθορισμένο χώρο του κιόσκι.

Πολυτελή ξενοδοχεία Lihue

 • Το Kauai Beach Resort & Spa  είναι ένα πολύ μεγάλο και πολυτελές θέρετρο τεσσάρων αστέρων που, αρκετά βολικά, διαθέτει τουλάχιστον τέσσερις  πισίνες στις εγκαταστάσεις του. Βρίσκεται στην παραλία και διαθέτει επίσης μια ιδιωτική παραλία, τρία εστιατόρια και μπαρ, ένα γυμναστήριο και ένα κέντρο σπα και ευεξίας.
 • Το Royal Sonesta Kaua’i Resort Lihue  είναι το μοναδικό κατάλυμα πέντε αστέρων στο Lihue και σίγουρα το καλύτερο και το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού. Βρίσκεται στην παραλία και διαθέτει ιδιωτική παραλία, τέσσερα εστιατόρια, γυμναστήριο και κέντρο σπα και δωμάτια που θα σας συναρπάσουν.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Kauai

2. Lihue

Norinori303/Shutterstock

Περίπου 11 μίλια βόρεια του Lihue βρίσκεται η Kapa’a ή Kapaa (που σημαίνει συμπαγής), η μεγαλύτερη πόλη στο Kauai, με πληθυσμό σχεδόν 12.000 ανθρώπων.

Είναι η βασική πόλη της Χαβάης, που βρίσκεται κοντά στον ωκεανό με μυριάδες φανταστικές παραλίες και περιβάλλεται από εντυπωσιακή φύση και μονοπάτια πεζοπορίας. Επιπλέον, διαθέτει πολλά πάρκα και εστιατόρια κοντά στην παραλία.

Το Kapa’a είναι πολύ κοντά σε ένα σωρό εθνικά πάρκα και δασικά καταφύγια. Όλα είναι πολύ κοντά στην πόλη, όχι περισσότερο από δέκα μίλια (ή 25 λεπτά) με το αυτοκίνητο.

Αυτά που αξίζει να αναφερθούν είναι:

 • Κρατικό πάρκο του ποταμού Wailua
 • Καταφύγιο του δάσους Lihue-Koloa
 • Καταφύγιο Δάσους Halelea
 • Καταφύγιο Δάσους Keālia
 • Δασικό καταφύγιο Moloa’A

Όσον αφορά τις παραλίες, αυτή που είναι πιο κοντινή είναι η παραλία Kapaa, η οποία είναι στενή αλλά έχει ποδήλατο και μονοπάτι για περιπάτους ακριβώς δίπλα της. Οι άλλες που αξίζει να αναφερθούν είναι η παραλία Fujii και η παραλία Keālia — που βρίσκονται στα νότια και στα βόρεια της πόλης.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε στο Kapa’a είναι η πεζοπορία, δεδομένων των δύο πιο διάσημων μονοπατιών του στο νησί: του Sleeping Giant και της Kuilau Ridge.

Το πρώτο είναι το υλικό του θρύλου αφού ο λόφος είναι υποτίθεται ότι κοιμάται γίγαντας που έφαγε και ήπιε πάρα πολύ σε ένα γειτονικό γλέντι. Αν θέλετε μια μεγαλύτερη πεζοπορία, υπάρχει ένα που οδηγεί απευθείας στον καταρράκτη Ho’olalaea, ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην περιοχή.

Εντελώς απροσδόκητα, το Kapa’a έχει επίσης μερικά ενδιαφέροντα ινδουιστικά και χριστιανικά θρησκευτικά κτίρια που μπορεί να είναι ενδιαφέροντα για ορισμένους ταξιδιώτες.

Το ινδουιστικό μοναστήρι του Kauai  απέχει περίπου εννέα μίλια από την πόλη και η ενορία της Αγίας Αικατερίνης της Αλεξάνδρειας βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Kapa’a. Οι επιλογές διαμονής δεν είναι τόσο εξαιρετικές όσο στο Lihue.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικά επιλογές προϋπολογισμού, καθώς δεν υπάρχει ξενοδοχείο με λιγότερα από τρία αστέρια, αλλά δεν υπάρχουν και επιλογές διαμονής πέντε αστέρων. Για ευρύτερη επιλογή και περισσότερες επιλογές, σας συνιστούμε να εμμείνετε στην πρωτεύουσα.

Πραγματα να κανεις

 • Η κύρια δύναμη του Kauai είναι ο αριθμός και η ποιότητα των εθνικών πάρκων και των δασικών αποθεμάτων του. Το Kapa’a είναι ιδιαίτερα ισχυρό σε αυτόν τον τομέα, δεδομένου ότι περιβάλλεται από ένα σωρό από αυτά, όλα δεν απέχουν περισσότερο από 10 ή 15 μίλια από την πόλη. Αυτά που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση είναι:
  • Wailua River State Park;
  • Lihue-Koloa Forest Reserve;
  • Καταφύγιο Δάσους Halelea; Καταφύγιο Δάσους Keālia;
  • Δασικό καταφύγιο Moloa’A.
 • Το ενδιαφέρον – και αρκετά εκπληκτικό – είναι ότι η Kapa’a είναι γεμάτη από διαφορετικά είδη θρησκευτικών αντικειμένων. Για παράδειγμα, υπάρχει το εντυπωσιακό ινδουιστικό μοναστήρι Kauai , που βρίσκεται περίπου εννέα μίλια από την πόλη και περιβάλλεται από την ξεχωριστή χλωρίδα του κοντινού κρατικού πάρκου του ποταμού Wailua. Η ενορία της Αγίας Αικατερίνης της Αλεξάνδρειας είναι πιο συμβατική αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρουσα και είναι αρκετά εύκολη η πρόσβαση γιατί βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
 • Ωστόσο, το μόνο πράγμα για το οποίο φημίζεται η Kapa’a είναι τα απίστευτα ενδιαφέροντα μονοπάτια πεζοπορίας. Έχουμε ήδη επεξεργαστεί το The Sleeping Giant και την τοπική του θρυλική σύνδεση, αλλά το Kuilau Ridge Trail προσφέρει πολύ γραφική θέα στα φαράγγια του δασικού καταφυγίου Lihue-Koloa.
 • Ένα τελευταίο πράγμα που είναι συγκεκριμένο για το Kapa’a είναι ότι έχει δύο πολύ ενδιαφέρουσες φάρμες που μπορεί να προσελκύσουν ανθρώπους με ένα γλυκό δόντι. Πρώτον, υπάρχει η Lydgate Farms Kauai Chocolate  (επιλογή ταξιδιωτών του 2022), η πιο διάσημη φάρμα σοκολάτας στην ευρύτερη περιοχή. Δεύτερον, το The Vanillery of Kauai  έχει να κάνει με την παραγωγή και τη δοκιμή βανίλιας. Και τα δύο μέρη προσφέρουν εκπαιδευτικές περιηγήσεις, καταστήματα και την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά αυθεντικά προϊόντα.

Που να φάω

 • Το Kountry Kitchen  είναι ένα άνετο και χαλαρό μέρος που σερβίρει συνδυασμό αμερικανικής και χαβανέζικης κουζίνας και είναι εξαιρετικό τόσο για πρωινό όσο και για δείπνο. Δυνατό από το 1975, είναι ιδιαίτερα διάσημο για το brunch και τα αυγά του — γιγαντιαίες ομελέτες ή Kalua Pork Eggs Benedict, κανείς; Μην ξεχνάτε ότι το Kountry Kitchen έχει και τον καλύτερο καφέ της πόλης.
 • Το Sam’s Ocean View Restaurant Kapaa Kauai  είναι ένα καλλιτεχνικό μέρος που βρίσκεται στην ακτή, προσφέροντας απίστευτη θέα στον ωκεανό. Σερβίρει γενικά αμερικανική κουζίνα, με πολλές επιλογές θαλασσινών και ποικιλία κοκτέιλ για να διαλέξετε.
 • Το Paco’s Tacos  είναι το ιδανικό μέρος για εσάς εάν θέλετε να απολαύσετε κάποιο σχετικά φτηνό μεξικάνικο γρήγορο φαγητό. Το εστιατόριο είναι οικογενειακό και διαθέτει μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα. Περιμένετε μπουρίτο και τάκος που γλείφουν τα δάχτυλα του δρόμου, καθώς και πιατέλες, σε μια ατμόσφαιρα χαμηλών τόνων.

Οικονομικά ξενοδοχεία

 • Το Kauai Kalani  είναι ένα κατάλυμα τριών αστέρων που μπορεί να ονομαστεί οικονομική επιλογή μόνο με τη σχετική έννοια. Είναι το φθηνότερο κατάλυμα που θα βρείτε στο Kapa’a, προσφέροντας πολλά περισσότερα από μια τυπική οικονομική επιλογή. Διαθέτει πισίνα και δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις.
 • Το Plantation Hale Suites  είναι το δεύτερο φθηνότερο κατάλυμα στην πόλη, και πάλι, μια οικονομική επιλογή μόνο επειδή δεν υπάρχει τίποτα φθηνότερο στην περιοχή. Διαθέτει πολλές πισίνες, καλωδιακή τηλεόραση και βεράντα σε κάθε δωμάτιο. Το δωρεάν Wi-Fi και η στάθμευση, καθώς και οι εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι δεδομένα.

Ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας Capa

 • Το Kauai Shores Hotel  είναι ένα πανέμορφο ξενοδοχείο τριών αστέρων που βρίσκεται στην παραλία και διαθέτει επίσης ιδιωτική παραλία. Διαθέτει δύο εξωτερικές πισίνες, εστιατόριο και μπαρ στις εγκαταστάσεις, δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης, εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και δωμάτια με πλούσια επίπλωση.
 • Το Hotel Coral Reef  είναι ένα ακόμη υπέροχο ξενοδοχείο τριών αστέρων που μοιάζει περισσότερο με πολυτελή επιλογή παρά με μεσαίας κατηγορίας. Διαθέτει εξωτερική πισίνα —όπως όλα τα άλλα ξενοδοχεία στην Kapa’a— δωρεάν πάρκινγκ και Wi-Fi, δωμάτια με υπέροχη θέα στον ωκεανό και πολύ κοντινή απόσταση από την παραλία μόλις 50 πόδια.

Κάπα Πολυτελή ξενοδοχεία

 • Το ISO  είναι το πρώτο από τα δύο καλύτερα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων στην Kapa’a, που βρίσκεται στην παραλία και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης Waipouli. Διαθέτει πισίνα στις εγκαταστάσεις, καθώς και εστιατόριο, μπαρ, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν χώρο στάθμευσης.
 • Το Sheraton Kauai Coconut Beach Resort  είναι το δεύτερο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην Kapa’a και σίγουρα το καλύτερο, πιο πολυτελές και πιο ακριβό κατάλυμα στην πόλη. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, εστιατόριο, μπαρ, ιδιωτική παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, δωρεάν Wi-Fi και χώρο στάθμευσης.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Kauai

3. Princeville και Hanalei

Στη βόρεια πλευρά του Kauai βρίσκονται οι δύο μικρές και όμορφες πόλεις Princeville και Hanalei. Είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, σε απόσταση μικρότερη των τεσσάρων μιλίων, και γι’ αυτό αποφασίσαμε να τα καλύψουμε μαζί.

Προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και πολλές δραστηριότητες που θα κάνουν κάθε επισκέπτη να ερωτευτεί τις πόλεις. Όπως είπαμε, οι παραλίες είναι η πιο δυνατή πλευρά του Princeville και του Hanalei.

Θα τα απαριθμήσουμε χωρίς ιδιαίτερη σειρά, καθώς όλα είναι υπέροχα:

 • Παραλία Καλιχικάι
 • Παραλία Thomas Walsh
 • Παραλία Ανίνη
 • Παραλία Sealodge
 • Παραλία Hideaway
 • Παραλία Puu Poa
 • Παραλία Hanalei
 • Παραλία Waikoko
 • Παραλία Lumaha’i
 • Παραλία Pali Ke Kua

Τα άλλα σημαντικά ορόσημα και δραστηριότητες τόσο στο Princeville όσο και στο Hanalei αφορούν κυρίως τη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα γραφική διαδρομή που ονομάζεται Hanalei Valley Lookout την οποία μπορείτε να ελέγξετε με αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, υπάρχουν το Queen’s Bath και το Turtle Cove, που είναι διάσημοι γεωλογικοί σχηματισμοί.

Αν όμως προτιμάτε κάτι συμπυκνωμένο ή θεσμικό, φροντίστε να επισκεφθείτε τους αξέχαστα Βοτανικούς Κήπους Princeville , που είναι ίσως το πιο δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και στις δύο πόλεις.

Δεν μιλήσαμε πολύ για επιλογές αγορών στα προηγούμενα τμήματα, αλλά το Princeville προσφέρει μια καλή ευκαιρία να το κάνετε.

Το Princeville Center  — το κορυφαίο εμπορικό κέντρο στο βόρειο τμήμα του νησιού — προσφέρει μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης που θα καλύψουν τις περισσότερες από τις ανάγκες σας ως τουρίστας σε αυτό το μέρος του κόσμου.

Για να ολοκληρώσω με τις επιλογές διαμονής. Όπως το Kapa’a, τόσο το Princeville όσο και το Hanalei είναι αρκετά ακριβά και δεν προσφέρουν πρακτικά οικονομικά επιλογές για ξενοδοχεία και μοτέλ.

Αν, από την άλλη, αναζητάτε κάτι πολυτελές και πολυτελές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου γιατί εδώ βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα και πλουσιότερα ξενοδοχεία στα νησιά.

Πραγματα να κανεις

 • Όταν μιλάμε για το Princeville και το Hanalei, πρέπει να επισημάνουμε τις πολυάριθμες αμμώδεις παραλίες. Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι όλες τόσο καλές και όμορφες. Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας:
  • Η παραλία Pali Ke Kua και η παραλία Puu Poa είναι οι πιο επισκέψιμες στο Princeville – και οι δύο έχουν εξαιρετικά καθαρό νερό και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις.
  • Η παραλία Hanalei, από την άλλη πλευρά, είναι η καλύτερη παραλία όχι μόνο στο Hanalei αλλά και στην ευρύτερη βόρεια περιοχή. Επιπλέον, διαθέτει επίσης μια επιλογή 2023 Best of the Best Travelers’ Choice.
 • Οι άνθρωποι συνήθως επισκέπτονται το Princeville και το Hanalei για τα πολλά φυσικά ορόσημα, τόσο θεσμικά όσο και μη. Η κοιλάδα Hanalei είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γραφικές διαδρομές στο νησί. Το Queen’s Bath και το Turtle Cove είναι διάσημοι γεωλογικοί σχηματισμοί που μαρτυρούν τη φυσική πολυπλοκότητα του Kauai. Οι Βοτανικοί Κήποι του Princeville  είναι ένα ίδρυμα όπου μπορείτε να πάτε να δείτε τα πιο εξωτικά φυτά και να μάθετε περισσότερα για τη χλωρίδα της περιοχής.
 • Αν θέλετε να ξοδέψετε κάποια επιπλέον χρήματα και να φέρετε κάτι αξέχαστο στο σπίτι — ή απλώς σας αρέσουν τα ψώνια — το Princeville Center  είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτό είναι το κορυφαίο μέρος για ψώνια τόσο στο Princeville όσο και στο Hanalei και είναι γεμάτο από διαφορετικά καταστήματα που προσφέρουν προϊόντα σε διαφορετικά εύρη τιμών. Διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια.
 • Το Princeville και το Hanalei προσφέρουν κάτι πολύ μοναδικό και δεν το συναντάμε σε καμία άλλη πόλη ή χωριό στο Kauai — έναν μεγάλο αριθμό επιδορπίων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από τα αυθεντικά γλυκά της Χαβάης. Εδώ είναι μια λίστα:

Που να φάω

 • Το Bar Acuda  είναι ένα πολυτελές αμερικάνικο και ισπανικό εστιατόριο που διαθέτει επιλογή ταξιδιωτών 2022. Ένα εξαιρετικό μέρος για μια επέτειο, γενέθλια ή μια ειδική περίσταση, προσφέρει τυπικά ισπανικά πιάτα αλλά και πολλά τυπικά αμερικανικά γεύματα μπάρμπεκιου, όπως κοντά παϊδάκια.
 • Το Hanalei Bread  είναι ένα αμερικάνικο εστιατόριο που έχει ως επί το πλείστον καφέ, τσάι και ένα γρήγορο τσίμπημα. Μια άλλη επιλογή Travelers’ Choice του 2022, το μέρος είναι ως επί το πλείστον κατάλληλο για πρωινό ή brunch. Συνιστούμε το πρωινό burrito, τα πολυάριθμα σάντουιτς και το τοστ με αβοκάντο.
 • Το Pink’s Creamery  είναι ένα υπέροχο μέρος για επιδόρπιο διάσημο για τα σέικ, τα παγωτά, τα smoothies και το παγωμένο γιαούρτι. Βρίσκεται στο κοντινό Hanalei και είναι κατάλληλο τόσο για να πάρετε ένα επιδόρπιο όσο και για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό.

Οικονομικά ξενοδοχεία Princeville και Hanalei

 • Το Sandpiper #116b  είναι ένα κατάλυμα τριών αστέρων και ένα από τα φθηνότερα καταλύματα στο Princeville. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, δωρεάν χώρο στάθμευσης και Wi-Fi. Διαθέτει επίσης δωμάτια για μη καπνιστές και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής, όπως η παραλία Hideaway και η παραλία Puu Poa.
 • Το Club Wyndham Bali Hai Villas  είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων και μια οικονομική επιλογή μόνο με τη σχετική έννοια του όρου. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει πισίνα, κέντρο σπα και γυμναστήριο, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας Princeville και Hanalei

 • Το Club Wyndham Ka Eo Kai  είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο τριών αστέρων που προσφέρει πολλά, πολύ περισσότερα από μια κανονική επιλογή μεσαίας κατηγορίας. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και δωμάτια επιπλωμένα με όλες τις ανέσεις, βαμμένα σε ζεστά χρώματα. Υπάρχει υπηρεσία μασάζ στις εγκαταστάσεις, καθώς και γήπεδο γκολφ σε κοντινή απόσταση.
 • Το The Cliffs at Princeville  είναι ένα ακόμη υπέροχο και πολυτελές ξενοδοχείο τριών αστέρων που, σε οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο, θα θεωρούνταν πολυτελής επιλογή. Βρίσκεται στην παραλία και προσφέρει ιδιωτική παραλία, διαθέτει επίσης δύο εξωτερικές πισίνες, ένα δωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αθλητικές εγκαταστάσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.  

Πολυτελή ξενοδοχεία Princeville και Hanalei

 • 1 Το Hotel Hanalei Bay  είναι το πιο πολυτελές και ακριβό ξενοδοχείο στο Princeville και ένα από τα καλύτερα σε ολόκληρο το νησί. Αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων προσφέρει μια παραθαλάσσια τοποθεσία, μια τεράστια εξωτερική πισίνα, ένα εστιατόριο, ένα μπαρ και ένα γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις. Τέλος, υπάρχει ένα υπέροχο πρωινό κάθε πρωί και ένα σπα και κέντρο ευεξίας.  
 • Το Westin Princeville Ocean Resort Villas  είναι ένα κατάλυμα τεσσάρων αστέρων και το δεύτερο πιο ακριβό και πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης. Προσφέροντας τουλάχιστον τρεις πισίνες στις εγκαταστάσεις του, γυμναστήριο, μπαρ και εστιατόριο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ζευγάρια. Διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και προσφέρει πολλές δραστηριότητες.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Kauai

4. Koloa

Το τελευταίο μέρος που πρόκειται να επισκεφτούμε σε αυτόν τον οδηγό είναι το Koloa, ένα μικρό μέρος (αναφέρεται ως «μη ενσωματωμένη κοινότητα») στη νότια πλευρά του Kauai, με έναν μικροσκοπικό πληθυσμό μόλις 2.000 ατόμων.

Διάσημο για την πρώτη πραγματική φυτεία ζάχαρης σε ολόκληρη τη Χαβάη, σήμερα επισκέπτεται κυρίως για τις υπέροχες παραλίες της, την ενδιαφέρουσα παλιά πόλη (με μερικά ιστορικά ορόσημα) και τη φανταστική χλωρίδα της.

Οι παραλίες, προφανώς, όπως και πολλά μέρη στο Kauai, είναι το κύριο αξιοθέατο του. Καθώς είναι πανέμορφα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά είναι να σας δώσουμε μια λίστα.

Το να δεις το πραγματικό είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή:

 • Poipu Beach Park (το καλύτερο στην ευρύτερη περιοχή)
 • Shipwreck Beach (ιδανική για σέρφινγκ)
 • Baby Beach (ιδανική για κολύμβηση με αναπνευστήρα)
 • Παραλία Lawa’i (κολύμβηση με αναπνευστήρα και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα)
 • Παραλία Mahaulepu (πράσινο και αμμόλοφοι)
 • Gillin’s Beach (ωραίο για χαλάρωση)

Στη συνέχεια, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος της Παλιάς Πόλης Koloa , η οποία είναι βασικά η ιστορική συνοικία του τόπου, με πολλές επιλογές για ψώνια επίσης. Πολύ κοντά του βρίσκεται ο Old Kōloa Sugar Mill, μέρος της πρώτης εμπορικά επιτυχημένης φυτείας ζάχαρης στη Χαβάη.

Το υπόλοιπο που έχει να προσφέρει το Koloa είναι μονοπάτια πεζοπορίας, εντυπωσιακή φύση και γραφικές διαδρομές. Το Maha’ulepu Heritage Trail είναι ένα μονοπάτι δύο μιλίων κατά μήκος της παραλίας και των βράχων στα νότια μέρη της πόλης.

Κοντά στον ωκεανό, αλλά στην άλλη πλευρά (δυτικά) του χωριού βρίσκεται το Spouting Horn, ο περίφημος φυσικός σωλήνας λάβας. Υπάρχουν κήποι (τόσο βοτανικοί όσο και κανονικοί) σε κάθε βήμα σας, οπότε φροντίστε να ελέγξετε μερικούς από αυτούς.

Η κατάσταση με τα ξενοδοχεία είναι ελαφρώς προβληματική. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κατάλυμα με λιγότερα από τέσσερα αστέρια στο Koloa.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές προϋπολογισμού και οι επιλογές μεσαίας κατηγορίας είναι ελαφρώς φθηνότερες από ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Αν ψάχνετε για κάτι φθηνότερο και πιο προσιτό, το Koloa σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Πραγματα να κανεις

 • Εάν έχετε αυτοκίνητο ή έχετε αποφασίσει να νοικιάσετε ένα, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε την οδήγηση κατά μήκος της υπέροχης γραφικής διαδρομής που οδηγεί σε ένα ενδιαφέρον αξιοθέατο, τη σήραγγα των δέντρων. Εάν πηγαίνετε μέχρι το τέλος, φροντίστε να επισκεφτείτε τους καταρράκτες Manawaiopuna, οι οποίοι ήταν μέρος της λατρείας Jurassic Park Movie.
 • Η φύση γύρω και μέσα στην πόλη είναι απλά αξέχαστη – όπως σε κάθε άλλο μέρος του Kauai. Γι’ αυτό πρέπει να ελέγξετε μερικούς από τους κήπους που είναι διάσπαρτοι στην ευρύτερη περιοχή. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με τον Εθνικό Τροπικό Βοτανικό Κήπο . Τα υπόλοιπα, που παρατίθενται χωρίς ιδιαίτερη σειρά, είναι: Moir Gardens , Allerton Garden και το μικρό αλλά αρκετά όμορφο Prince Kuhio Park.
 • Η Κολόα είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη για εξερεύνηση, δεδομένης της πολλής γοητείας και των μυστικών της γωνιών. Η παλιά πόλη Koloa  θα πρέπει να είναι το προφανές μέρος για να ξεκινήσετε, τόσο λόγω της ιστορικής της σημασίας όσο και λόγω των πολυάριθμων καταστημάτων. Από ιστορική άποψη, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείτε να δείτε: τον Παλιό Ζαχαρόμυλο Kōloa και την Εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ.
 • Για ψώνια, εκτός από το κέντρο της πόλης, επισκεφτείτε το Poipu Shopping Village , όπου μπορείτε να βρείτε πράγματα που δεν ήξερες καν ότι χρειαζόσουν.
 • Τέλος, ας τελειώσουμε με το πιο όμορφο και ελκυστικό πράγμα στο Koloa — τις παραλίες. Ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος, αλλά εδώ είναι τα αγαπημένα μας, σύμφωνα με τη δημοτικότητά τους:
  • Poipu Beach Park (2022 Traveler’s Choice Best of the Best);
  • Shipwreck Beach (ιδανική για δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό).
  • Baby Beach (ιδανική για κολύμβηση με αναπνευστήρα)
  • Παραλία Lawa’i (κολύμβηση με αναπνευστήρα και όμορφη θέα)
  • Παραλία Mahaulepu (φύση και ασυνήθιστοι σχηματισμοί).
  • Gillin’s Beach (ιδανική για μοναχικούς).

Που να φάω

 • Το Tidepools  είναι κυρίως ένα εστιατόριο με θαλασσινά που σερβίρει έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό τοπικών Χαβάης αλλά και πολυνησιακών και αμερικανικών επιλογών. Ως επιλογή ταξιδιωτών για το 2022, παρουσιάζει μια εμπειρία που θα δυσκολευτείτε να ξεχάσετε και δεν θα οφείλεται μόνο στο μενού.
 • Το Anuenue Cafe  είναι ένα αμερικανικό και ένα χαβανέζικο καφέ που σερβίρει επίσης υγιεινό φαγητό. Είναι μια ακόμη επιλογή του Travelers’ Choice του 2022 και είναι κυρίως διάσημο για το γαλλικό τοστ, το παραδοσιακά παρασκευασμένο χοιρινό κρέας και το τηγανητό ρύζι. Τα πιάτα με αυγά για πρωινό είναι επίσης υπέροχα.
 • Το Kauai Juice Co  είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος για «χυμούς» όχι μόνο στην Koloa αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Σερβίρει επίσης μια ποικιλία από σαλάτες και άλλα υγιεινά σνακ και πιάτα. Περιμένετε να βρείτε πολλές επιλογές για vegan, χορτοφάγους και χωρίς γλουτένη.

Koloa ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας

 • Το Koa Kea Resort στην παραλία Poipu  είναι ένα ελαφρώς φθηνότερο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που θα μπορούσε να θεωρηθεί κορυφαία πολυτελής επιλογή οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Χαβάη. Προσφέρει τα πάντα: από μια τοποθεσία στην παραλία και μια εξωτερική πισίνα μέχρι ένα κέντρο σπα και ευεξίας, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ στις εγκαταστάσεις.
 • Το Hilton Vacation Club The Point at Poipu Kauai  είναι ένα άλλο όχι και τόσο ακριβό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που μπορεί να θεωρηθεί επιλογή μεσαίας κατηγορίας μόνο σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ζευγάρια, προσφέρει μια εξωτερική πισίνα και μια εξαιρετική τοποθεσία για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Koloa Πολυτελή ξενοδοχεία

 • Το Grand Hyatt Kauai Resort & Spa  είναι ένα πολύ ακριβό, πολύ πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Προσφέρει εξωτερική πισίνα, γήπεδο γκολφ και επτά εστιατόρια στις εγκαταστάσεις του. Βρίσκεται στην παραλία, με δικό του σπα και κέντρο ευεξίας και γυμναστήριο, είναι ένα τέλειο μέρος για τους επισκέπτες που προτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.
 • Το Waiohai Beach Club του Marriott είναι το δεύτερο καλύτερο ξενοδοχείο στην Koloa και, κατά συνέπεια, το δεύτερο πιο ακριβό. Διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, κέντρο σπα και ευεξίας, δωμάτια με κουζίνες και τηλεοράσεις με οθόνη plasma, καθώς και εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε Kauai

Λοιπόν, πού πρέπει να μείνετε στο Kauai;

Όταν επιλέγετε τις καλύτερες περιοχές στο Kauai για τις διακοπές σας, είναι πραγματικά σημαντικό να σκεφτείτε πολύ και σκληρά τι θα θέλετε να κάνετε. Εξάλλου, η ευκολία είναι σημαντική, ειδικά επειδή δεν θα θέλετε να περάσετε το ταξίδι σας στο αυτοκίνητο.

Λοιπόν, για να ανακεφαλαιώσουμε:

 • Η Lihue είναι η πρωτεύουσα του νησιού και η πιο ευέλικτη πόλη στη λίστα μας. Εκτός από το συνηθισμένο πακέτο Kauai-town (οι παραλίες, η φύση και κάποια ιστορία), προσφέρει επίσης τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών διαμονής, με πολλά οικονομικά ξενοδοχεία.
 • Η Kapa’a είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Kauai και μια άλλη σχετικά καλή επιλογή για άτομα που αναζητούν φθηνότερα ξενοδοχεία. Η πιο δυνατή πλευρά του είναι η κοντινή του απόσταση από πολλά εθνικά πάρκα, δασικά καταφύγια και τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας στο νησί.
 • Το Princeville και το Hanalei , από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά ακριβά και δεν προσφέρουν σχεδόν καθόλου επιλογές προϋπολογισμού. Όμως, μαζί, αυτές οι δύο πόλεις του «βορρά», προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρο το νησί.
 • Το Koloa είναι πολύ ευέλικτο, με πολλές ζεστές αμμώδεις παραλίες, ένα ενδιαφέρον κέντρο και μερικές ενδιαφέρουσες φυσικές ομορφιές. Το μεγαλύτερο «πρόβλημα» με το Koloa είναι η παντελής απουσία ξενοδοχείων με λιγότερα από τέσσερα αστέρια.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και χωρίς κακή περιοχή για να μείνετε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας στο Kauai σήμερα και ζήστε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο ειδυλλιακός παράδεισος. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

[tp_widget][/tp_widget]

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια