Προγραμματισμός οικογενειακών διακοπών – Πώς να ικανοποιήσετε τους εφήβους

Σχεδιάζετε οικογενειακές διακοπές με εφήβους; Οι έφηβοι μερικές φορές είναι δύσκολο να διασκεδάσουν σε διακοπές. Οι έφηβοι είναι συχνά δυσάρεστοι και μερικές φορές επαναστατικοί. Το να είσαι παιδί και να είσαι ενήλικος μπορεί να είναι αγχωτικό για τους εφήβους. Οι έφηβοι θέλουν να τους φροντίζουν σαν παιδιά, αλλά θέλουν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις σαν ενήλικες. Οι έφηβοι εξακολουθούν να χρειάζονται την προστασία μας ως γονείς, αλλά θέλουν χωρισμό από εμάς για την ελευθερία τους. Μερικές φορές ο έφηβός σας θα μαλώσει μαζί σας για τα μικρότερα ζητήματα, ασκώντας την ανεξαρτησία του. Οι γονείς πρέπει να καταλάβουν τη συμπεριφορά των εφήβων τους, αφού όλοι ήμασταν εκεί. Οι γονείς μερικές φορές μπερδεύονται επίσης σχετικά με το πώς να προσεγγίσουν τους εφήβους τους, ως παιδί ή ενήλικας. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να έχετε επιτυχημένες και ευχάριστες διακοπές.

Οι οικογενειακές διακοπές δεν χρειάζεται να είναι αγγαρεία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1: Σχεδιάστε να επισκεφτείτε θεματικά πάρκα και τοπικά αξιοθέατα για να κρατήσετε απασχολημένους αυτούς τους έφηβους. Κάθε δραστηριότητα που κρατά τα κινητά τους τηλέφωνα κλειστά είναι μια καλή δραστηριότητα. Μπορεί ακόμη και να έχετε μια ουσιαστική συζήτηση, δεν θα ήταν ωραίο.

2: Δώστε στα παιδιά σας λίγο ελεύθερο χρόνο στην πισίνα, μακριά από τη μαμά και τον μπαμπά. Στους εφήβους αρέσει να τους βλέπουν όσο το δυνατόν λιγότερο με τη μαμά και τον μπαμπά. Μια σωσίβια πισίνα στο ξενοδοχείο είναι μια τέλεια λύση και προσφέρει επίσης στη μαμά και τον μπαμπά λίγο ελεύθερο χρόνο.

Ο προγραμματισμός είναι το κλειδί για ένα χαρούμενο ταξίδι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3: Μην περιμένετε τα παιδιά σας να ενθουσιαστούν με το να πάνε σε ένα ακριβό εστιατόριο, το γρήγορο φαγητό είναι πάντα εντάξει με τους εφήβους και καλό για τον προϋπολογισμό των διακοπών σας.

4: Συμπεριλάβετε τα παιδιά στις αποφάσεις σχετικά με το πού θα επισκεφτείτε και πού θα φάτε. Οι έφηβοι πλησιάζουν γρήγορα την ενηλικίωση και τους αρέσει να τους αντιμετωπίζουν ως τέτοιους.

Οι οικογενειακές διακοπές είναι γεγονότα που μένουν στη μνήμη μας για πάντα, πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι οι διακοπές είναι αξέχαστες. Οι υπέροχες οικογενειακές διακοπές δεν χρειάζεται να σπάσουν τα χρήματα. Εάν είναι δυνατόν, οι διακοπές δεν πρέπει να αναγράφονται στην πιστωτική κάρτα, ο οποίος θέλει να πληρώσει για αυτές τις 7 ημέρες διακοπές για τον υπόλοιπο χρόνο.

Τουριστικά αξιοθέατα στη Ρώμη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ένας έξυπνος αγοραστής αναζητά πάντα εκπτώσεις ή μειωμένες τιμές, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις οικογενειακές διακοπές. Οι διακοπές μπορεί να είναι τόσο ευχάριστες όσο και προσιτές, το καλύτερο στοιχείο για να εξοικονομήσετε χρήματα είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου, οι τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου μπορεί να κυμαίνονται από 90 έως 300 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Μπορείτε να λάβετε τεράστιες εκπτώσεις στα δωμάτια του ξενοδοχείου κάνοντας κράτηση με την κατάλληλη ταξιδιωτική ιστοσελίδα. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για μεγάλες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία.

Ταξίδια – Συμβουλές για οικογενειακά αεροπορικά ταξίδια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια