Σεξουαλικός τουρισμός στο Παρίσι

Σεξουαλικός τουρισμός στο Παρίσι | Εξερευνώντας τη σκοτεινή πλευρά

Το Παρίσι είναι γνωστό για τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την εξαίσια αρχιτεκτονική και τον πλούσιο πολιτισμό του. Ωστόσο, κάτω από τη λαμπερή πρόσοψή του κρύβεται ένας σκοτεινός κόσμος σεξουαλικού τουρισμού που καλύπτει τις πιο πρωταρχικές επιθυμίες των ταξιδιωτών που αναζητούν σεξουαλικές περιπέτειες. Ο σεξουαλικός τουρισμός στο Παρίσι είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα, με τους επικριτές να τον καταδικάζουν ως εκμεταλλευτικό και ανήθικο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι παρέχει μια πηγή εισοδήματος για τους εργαζόμενους του σεξ και συμβάλλει στην οικονομία της πόλης. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες του σεξουαλικού τουρισμού στο Παρίσι, εξερευνώντας τις συνοικίες με τα κόκκινα φανάρια, τους οίκους ανοχής και τους χώρους διασκέδασης ενηλίκων που καλύπτουν τις σεξουαλικές επιθυμίες των τουριστών.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Σεξοτουρισμός στο Βερολίνο

Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε το Παρίσι το 2023;

Περιοχές Κόκκινων Φαναριών:

Η πιο διαβόητη συνοικία με τα κόκκινα φανάρια στο Παρίσι είναι η Pigalle, που βρίσκεται στο 18ο διαμέρισμα. Το Pigalle φιλοξενεί πολλά σεξουαλικά καταστήματα, στριπτιτζάδικα και εκπομπές peep. Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για την πορνεία στο δρόμο, με τις εργάτριες του σεξ να κάνουν το εμπόριο τους ανοιχτά στους δρόμους. Άλλες συνοικίες με τα κόκκινα φανάρια στο Παρίσι περιλαμβάνουν το Bois de Boulogne, το οποίο είναι ένα πάρκο που βρίσκεται στη δυτική άκρη της πόλης, και τη Rue Saint-Denis, που βρίσκεται στο 2ο διαμέρισμα.

Οικοι ΑΝΟΧΗΣ:

Ενώ η πορνεία είναι νόμιμη στη Γαλλία, η προσέλκυση και η προμήθεια δεν είναι νόμιμη. Ωστόσο, οι οίκοι ανοχής λειτουργούν σε μια νόμιμη γκρίζα ζώνη, με πολλούς να λειτουργούν υπό το πρόσχημα των ινστιτούτων μασάζ ή των χώρων ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Woman Lying on Bed

Ένας από τους πιο διάσημους οίκους ανοχής στο Παρίσι είναι το Moulin Rouge, το οποίο λειτουργεί από το 1889. Το Moulin Rouge είναι ένα καμπαρέ που περιλαμβάνει χορευτές, τραγουδιστές και ακροβάτες, αλλά φημολογείται επίσης ότι προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στους θαμώνες του. Άλλοι αξιόλογοι οίκοι ανοχής στο Παρίσι περιλαμβάνουν τους Le Chabanais και One Two Two.

Αποκτήστε δωρεάν είσοδο σε 3 μέρη στο Παρίσι και 1 δωρεάν σφηνάκι στο Paris Pub Crawl

Χώροι ψυχαγωγίας για ενήλικες:

Το Παρίσι φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα χώρων ψυχαγωγίας για ενήλικες, από καταστήματα σεξ και στριπτιτζάδικα μέχρι μπουντρούμια BDSM και κλαμπ swingers. Ένα από τα πιο διάσημα σεξ shop στο Παρίσι είναι το Galeries Lafayette, το οποίο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Τα στριπτιτζάδικα στο Παρίσι περιλαμβάνουν το Crazy Horse και το Lido, τα οποία διαθέτουν ερωτικές παραστάσεις χορού. Τα μπουντρούμια BDSM, όπως το κλαμπ Ose BDSM, εξυπηρετούν την κοινότητα του BDSM, ενώ τα swingers clubs, όπως το Les Chandelles, προσφέρουν χώρο για ζευγάρια να κάνουν συναινετικό ομαδικό σεξ.

Τα 10 Καλύτερα Ξενοδοχεία στο Παρίσι

Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Είναι νόμιμη η πορνεία στο Παρίσι; Α: Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γαλλία, αλλά η προσέλκυση και η προμήθεια δεν είναι.

Ε: Είναι ασφαλές να ασχοληθείς με σεξουαλικό τουρισμό στο Παρίσι;

Woman in White Tank Top Lying on Bed

Α: Η ενασχόληση με τον σεξουαλικό τουρισμό στο Παρίσι εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους, όπως ο κίνδυνος μόλυνσης από σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις ή να πέσετε θύματα απάτης ή βίας. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να κάνετε ασφαλές σεξ.

Ε: Πόσο κοστίζει το σεξ στο Παρίσι;

Α: Το κόστος του σεξ στο Παρίσι ποικίλλει ανάλογα με τον χώρο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Η πορνεία στο δρόμο είναι γενικά η φθηνότερη επιλογή, με τιμές που ξεκινούν από περίπου 50 ευρώ. Οι οίκοι ανοχής και οι χώροι ψυχαγωγίας ενηλίκων είναι πιο ακριβοί, με τιμές από 100 έως 500 ευρώ και άνω.

Παρίσι: Speakeasy και Κρυμμένα Μπαρ Ξενάγηση

Συμπέρασμα:

Ο σεξουαλικός τουρισμός στο Παρίσι μπορεί να είναι ένα θέμα ταμπού, αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από τις συνοικίες με τα κόκκινα φανάρια του Pigalle μέχρι τους πολυτελείς οίκους ανοχής και τους χώρους ψυχαγωγίας ενηλίκων, το Παρίσι προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ταξιδιώτες που αναζητούν σεξουαλικές περιπέτειες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ενασχόληση με τον σεξουαλικό τουρισμό ενέχει ορισμένους κινδύνους και ηθικές επιπτώσεις. Όπως με κάθε μορφή ταξιδιού, είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί και να κάνετε συνειδητές επιλογές.

Τα 10 Καλύτερα Ξενοδοχεία στο Παρίσι

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια