Τα 10 καλύτερα ταξιδιωτικά ισιωτικά μαλλιών το 2023

Ανεξάρτητα από το πού σε βγάλουν οι περιπέτειές σου, θέλεις πάντα να φροντίζεις να δείχνεις το καλύτερο. Όμως, τα πάντα, από το sandboard στο Ντουμπάι, μέχρι το κολύμπι στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, μέχρι την πεζοπορία στο Cinque Terre, μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας στο φριζάρισμα. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα πρακτικό να φέρετε μαζί σας το πλήρες glam kit σας στο εξωτερικό, αλλά ευτυχώς υπάρχει μια λύση…ταξιδιωτικά ισιωτικά μαλλιών. Αυτά τα μίνι σωτήρια μπορούν εύκολα να σας ακολουθήσουν όπου κι αν σας πάνε τα ταξίδια σας. Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα σίδερα ταξιδιού; Αυτό εξαρτάται πραγματικά από τον τύπο των μαλλιών που έχετε και το στυλ που θέλετε να επιτύχετε. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό μας για να βρείτε το επίπεδο σίδερο ταξιδιού που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Συγκριτικός Πίνακας των Καλύτερων Ταξιδιωτικών Flat Irons

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα επίπεδα σίδερα για ταξίδια. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να ψάξετε σε ένα καλό σίδερο ταξιδιού

Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε το επόμενο σίδερο για ταξίδι…

1. Μέγιστη θερμοκρασία

Η θερμοκρασία που λειτουργεί καλύτερα για εσάς θα εξαρτηθεί κυρίως από τον τύπο των μαλλιών σας και το στυλ που προτιμάτε. Δεν θέλετε το ισιωτικό σας να ζεσταίνεται τόσο ώστε να βλάπτει τα μαλλιά σας, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ζεστό για να σας δώσει το στυλ που θέλετε. Αν θέλετε να φορμάρετε τα μαλλιά σας με διαφορετικούς τρόπους, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα επίπεδο σίδερο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το επίπεδο θερμότητας αντί για ένα με σταθερή θερμοκρασία. 

2. Μέγεθος

Υπάρχουν ισιωτικά ταξιδιού τόσο μικρά όσο έξι ίντσες και άλλα που είναι μεγαλύτερα από 12 ίντσες. Σκεφτείτε τον τύπο της τσάντας που θα τη μεταφέρετε και να έχετε κατά νου ότι τα μεγαλύτερα σίδερα είναι πιθανό να έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά. Εάν πετάτε και έχετε μια παραδοτέα τσάντα, το μέγεθος μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό. Αλλά αν ταξιδεύετε μόνο με μια τσάντα weekender, τότε ο χώρος πιθανότατα θα είναι πιο σημαντικός, επομένως δεν θα θέλετε το ίσιωμά σας να είναι μεγαλύτερο από το απολύτως απαραίτητο.

3. Διπλή τάση

Εάν υπάρχει πιθανότητα να πάρετε αυτό το επίπεδο σίδερο μαζί σας σε άλλη χώρα, θα πρέπει να πάρετε έναν ισιωτικό διπλής τάσης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, οι ηλεκτρικές πρίζες συνήθως εξάγουν 110-120 V, ενώ οι περισσότερες άλλες χώρες εξάγουν 220-240 V. Αντικείμενα όπως οι φορτιστές για το τηλέφωνό σας και τον φορητό υπολογιστή ταξιδιού δεν θα πρέπει να αποτελούν πρόβλημα, καθώς τα περισσότερα είναι διπλής τάσης και ρυθμίζονται αυτόματα. Ωστόσο, εάν συνδέσετε έναν ισιωτικό των ΗΠΑ σε ένα ευρωπαϊκό βύσμα χωρίς να είναι διπλής τάσης ή χωρίς συνδυασμό μετατροπέα/προσαρμογέα ταξιδιού, πιθανότατα θα τηγανίσετε το σίδερο.

4. Τύπος μαλλιών

Τα μαλλιά σας είναι πυκνά ή λεπτά; Είναι μακρύ ή κοντό; Είναι σγουρό ή φριζαρισμένο; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιο θα είναι το καλύτερο ισιωτικό για εσάς. Μερικά επίπεδα σίδερα με μικρότερες πλάκες ½ ιντσών, θα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό σε άτομα με μακριά, πυκνά μαλλιά. Επίσης, όσο πιο στενές είναι οι πλάκες, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να φορμάρετε μακρύτερα, πιο πυκνά μαλλιά. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε πιο λεπτά, πιο κοντά μαλλιά, τότε πιο στενά πιάτα και ένα ίσιωμα με χαμηλότερη μέγιστη θερμοκρασία μπορεί να είναι εντάξει.

Καλύτερες Κριτικές Travel Flat Iron

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, εδώ είναι τα καλύτερα ισιωτικά ταξιδιού που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά…

Μίνι σίδερο ισιώματος BaBylissPRO Nano Titanium

Μίνι σίδερο ισιώματος BaBylissPRO Nano Titanium

Το BaBylissPRO Nano Titanium Mini Straightening Iron είναι ένα εκπληκτικό επίπεδο σίδερο διπλής τάσης για διεθνή ταξίδια. Έχει μήκος μόνο έξι ίντσες, οπότε ανεξάρτητα από το αν το αποθηκεύσετε στην τσάντα ή στις αποσκευές σας, δεν θα πιάνει πολύ χώρο. Μπορεί να φτάσει μέχρι τους 430°F και διαθέτει πλάκες τιτανίου με θερμαντήρες με κεραμική επίστρωση. Είναι ιδανικό για κοντά μαλλιά γιατί μπορεί να πλησιάσει το τριχωτό της κεφαλής για ομαλή διαδικασία ισιώματος. Με επιλογή σίδερου μίας ίντσας ή ½ ιντσών, το BaBylissPRO Nano Titanium Mini Straightening Iron είναι η ιδανική ποιότητα και μέγεθος για να ταξιδέψετε.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

MHU Professional Travel Size Flat Iron

MHU Professional Travel Size Flat Iron

Το MHU Professional Travel Size Flat Iron είναι ένα επίπεδο σίδερο ½ ιντσών που έχει αντιολισθητική λαβή και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Έχει μήκος περίπου έξι ίντσες και έχει μη ρυθμιζόμενη θερμοκρασία 356°F. Το μέγεθός του το καθιστά ένα καταπληκτικό μικροσκοπικό ισιωτικό μαλλιών για όταν είστε εν κινήσει. Είναι εξοπλισμένο με πλωτές κεραμικές πλάκες τουρμαλίνης που δίνουν στα μαλλιά σας μεταξένια λεία υφή. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι σε σημείο όπου κι αν βρίσκεστε με το σίδερο MHU Professional Travel Size Flat Iron.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

HSI Professional Glider Flat Iron

HSI Professional Glider Flat Iron

Το καλύτερο επίπεδο σίδερο διπλής τάσης για ταξίδια δεν χρειάζεται εισαγωγή. Το HSI Professional Glider Flat Iron είναι ένα σίδερο μιας ίντσας που είναι εξαιρετικό στο να εξαλείφει το φριζάρισμα χάρη στην έγχυση τουρμαλίνης του. Οι κεραμικές πλάκες περιέχουν οκτώ μικροαισθητήρες HeatBalance που βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και στη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 140°F – 450°F, γεγονός που επιτρέπει σε αυτό το σίδερο να λειτουργεί καλά σε διάφορους τύπους μαλλιών. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε σιδερώστρα ποιότητας κομμωτηρίου όταν ταξιδεύετε, χρησιμοποιήστε το HSI Professional Glider Flat Iron.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Herstyler Forever Travel Flat Iron

Herstyler Forever Travel Flat Iron

Πολλοί θεωρούν ότι το Herstyler Forever Travel Flat Iron είναι το καλύτερο επίπεδο σίδερο για ευρωπαϊκά ταξίδια λόγω της ποιότητας, του μεγέθους και της ικανότητάς του διπλής τάσης. Το σίδερο 1,25 ιντσών έχει μήκος 12 ίντσες και μπορεί να ρυθμιστεί έως και 460°F, με χρόνο θέρμανσης μόνο 30 δευτερόλεπτα. Οι κεραμικές πλάκες του προάγουν τη διανομή θερμότητας και τη μείωση του φριζαρίσματος. Οι πλάκες έχουν ακόμη καμπύλες άκρες για να αποτρέψουν το σπάσιμο των μαλλιών. Για ένα προσιτό σίδερο που κάνει καταπληκτική δουλειά, το Herstyler Forever Travel Flat Iron είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Lovani Mini φορητό επίπεδο σίδερο ταξιδιού

Lovani Mini φορητό επίπεδο σίδερο ταξιδιού

Το Lovani Mini Portable Travel Flat Iron είναι ένα σίδερο ½ ιντσών που έχει σταθερή θερμοκρασία 410°F. Οι τρισδιάστατες αιωρούμενες πλάκες του επιτρέπουν καλύτερη επαφή και λεία μαλλιά χωρίς ζημιά. Ναι, μπορεί να ονομαστεί το καλύτερο μίνι σίδερο για ταξίδια, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει χαριτωμένα κατσαρά στυλ. Το σίδερο προσαρμόζεται αυτόματα στα μαλλιά σας για να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό το σίδερο είναι πιο κατάλληλο για λεπτά, κοντά μαλλιά. Είναι ένα σίδερο διπλής τάσης που έχει μήκος μόνο 7,1 ίντσες και περιλαμβάνει μια ανθεκτική στη θερμότητα τσάντα. Με μόλις 6,1 ουγγιές, μπορείτε να το μεταφέρετε σε όλες τις περιπέτειές σας χωρίς καν να συνειδητοποιήσετε ότι είναι εκεί.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

AmoVee Mini Flat Iron for Travel

AmoVee Mini Flat Iron for Travel

Για επαγγελματικά αποτελέσματα όταν είστε εν κινήσει, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σιδερώστρα ταξιδιού που θα βρείτε. Είναι ιδανικό για κοντά μαλλιά, μπομπ, κτυπήματα, καδράρισμα προσώπου και ελάχιστες πινελιές. Το σίδερο έχει μήκος σχεδόν οκτώ ίντσες και έχει σταθερή θερμοκρασία 410°F, την οποία μπορεί να φτάσει σε λιγότερο από τρία λεπτά. Περιλαμβάνει επίσης ένα ανθεκτικό στη θερμότητα γάντι. Αυτό το σίδερο διαθέτει ακόμη προσεγμένες προσθήκες, όπως κλειδαριά ασφαλείας και εύκαμπτο καλώδιο 360° για την εξάλειψη των μπερδεμάτων. Το AmoVee Mini Flat Iron for Travel είναι αρκετά ευέλικτο για να σας προσφέρει όλη την εμφάνιση που θέλετε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

PHOEBE Mini Travel Flat Iron

PHOEBE Mini Travel Flat Iron

Το αγαπημένο μου μέρος για το PHOEBE Mini Travel Flat Iron είναι ότι είναι μωβ (το αγαπημένο μου χρώμα :D), αλλά αυτό δεν είναι καν η αρχή που το τοποθετεί ανάμεσα στα καλύτερα ισιωτικά μαλλιών για ταξίδια. Αυτό το σίδερο ¾ ιντσών είναι διπλής τάσης και έχει μήκος μόνο 7,8 ίντσες. Έχει μέγιστη θερμοκρασία 430°F και θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Οι κεραμικές πλάκες τουρμαλίνης μειώνουν τη ζημιά από τη θερμότητα και βοηθούν στην δέσμευση της υγρασίας για πιο υγιή μαλλιά. Διαθέτει επίσης αντιολισθητική λαβή για απλοποίηση της διαδικασίας ισιώματος των μαλλιών. Ακόμη και όσες έχουν πυκνά και σπαστά μαλλιά θα λατρέψουν την απόδοση του PHOEBE Mini Travel Flat Iron.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

SABUY Ισιωτικό μαλλιών διπλής τάσης

SABUY Ισιωτικό μαλλιών διπλής τάσης

Μια από τις καλύτερες επιλογές ισιώματος μαλλιών ταξιδιού στην αγορά, το ισιωτικό μαλλιών SABUY Dual Voltage παρέχεται με εγγύηση υψηλής ποιότητας. Είναι ένας ισιωτήρας διπλής τάσης με κεραμικές πλάκες μίας ίντσας μήκους 10,5 ιντσών. Μπορείτε να το προσαρμόσετε στην προτιμώμενη θερμοκρασία μεταξύ 140°F – 446°F, ενώ υπάρχει ακόμη και λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης για ασφάλεια και ευκολία. Δεν είναι μόνο υπέροχο γιατί χωράει εύκολα στη χειραποσκευή σας, αλλά και επειδή είναι σε πλήρες μέγεθος, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ως το καθημερινό σας ισιωτικό στο σπίτι. Για ένα επίπεδο σίδερο υψηλών προδιαγραφών σε εξαιρετική τιμή, το ισιωτικό μαλλιών διπλής τάσης SABUY είναι το καλύτερο διαθέσιμο ταξιδιωτικό ισιωτικό.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Infinitipro Mini Flat Iron Trail

Infinitipro Mini Flat Iron Trail

Εάν οι επιλογές είναι αυτό που θέλετε, τότε θα λατρέψετε το Conair Infinitipro Mini Flat Iron. Οι επιλογές εδώ ξεκινούν από το μέγεθος του σιδήρου. Επιλέξτε ένα σίδερο μιας ίντσας, 1,5 ιντσών ή δύο ιντσών, οποιοδήποτε από αυτά θερμαίνεται σε μόλις 15 δευτερόλεπτα και μπορεί να φτάσει έως και τους 455°F. Αυτό το επίπεδο σίδερο έχει πέντε ρυθμίσεις θερμότητας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια λειτουργεί καλύτερα για την εμφάνιση που θέλετε. Έχει ακόμη και μακροχρόνια προστασία από την υγρασία. Το Conair Infinitipro Mini Flat Iron είναι μια ιδανική επιλογή εάν θέλετε να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για να ισιώσετε και να φορμάρετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν θέλετε να θυσιάσετε την ποιότητα ή να διακινδυνεύσετε τη ζημιά από τη θερμότητα.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Ισιωτικό μαλλιών Wazor Dual Voltage Travel

Ισιωτικό μαλλιών Wazor Dual Voltage Travel

Βοηθήστε τα μαλλιά σας να δείχνουν όμορφα και να παραμείνουν υγιή και λαμπερά με το ισιωτικό μαλλιών Wazor Dual Voltage Travel Hair. Αυτό το ίσιωμα διπλής τάσης ⅘ ιντσών έχει μέγιστη θερμοκρασία 410°F και είναι εξοπλισμένο με 3D αιωρούμενες πλάκες που βοηθούν στο να διασφαλιστεί ότι τα μαλλιά σας δεν θα πιαστούν και δεν θα τραβήξουν. Για ευκολία, το καλώδιο διαθέτει περιστρεφόμενο 360° χωρίς μπερδέματα και ο διακόπτης on/off διαθέτει ένδειξη LED για προαγωγή της ασφάλειας. Το μικρό βάρος, το πλήρες μέγεθος και η υψηλή θερμότητα αυτού του ισιωτικού το καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές σιδερώματος σε μέγεθος ταξιδιού στην αγορά.

Ελέγξτε την τιμή τώρα

Το καλύτερο σίδερο για ταξίδια θα σας επιτρέψει να κάνετε περιπέτεια με σιγουριά και να είστε πάντα έτοιμοι για φωτογραφίες, ανεξάρτητα από την εκδρομή που βρίσκεστε. Ποτέ ξανά μην ανησυχείτε για μια κακή μέρα στα μαλλιά, όταν επιλέγετε από τη λίστα μας με τα καλύτερα ισιωτικά ταξιδιού.

Καλύτεροι Οργανωτές Ταξιδίων

“Κλείστε Τώρα Ξενοδοχείο και Πληρώστε Λιγότερα!

Τα καλύτερα Travel Fanny Packs & Waist Packs

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.