10 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση

Όλοι αναρωτιούνται πάντα αν πρέπει ή όχι να έχουν ταξιδιωτική ασφάλιση ενώ ταξιδεύουν. Εξάλλου κοστίζει επιπλέον χρήματα και μπορεί να μην το χρησιμοποιήσετε και μπλα, μπλα. Γιατί λοιπόν να το πάρεις; Λοιπόν, επιτέλους έχουμε μερικές απαντήσεις για εσάς! Οι άνθρωποι πάντα ουρλιάζουν ότι η ταξιδιωτική ασφάλιση εξοικονομεί ζωή και χρήματα, αλλά γνωρίζουμε δέκα λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση και γιατί δεν θα ήταν σωτήρια.

Θέλετε να μάθετε τι είναι; Συνέχισε να διαβάζεις…

1. Είσαι ο Σούπερμαν

Διόρθωση, είσαι καλύτερος από τον Σούπερμαν (όχι, όχι τον Μπάτμαν) και ακόμη και ο κρυπτονίτης δεν μπορεί να σε κάνει αδύναμο και οι σφαίρες να αναπηδούν από το στήθος σου. Σαφώς λοιπόν δεν χρειάζεσαι ταξιδιωτική ασφάλιση, για όνομα του θεού, είσαι καλύτερος από τον Σούπερμαν. Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι μόνο για κανονικούς, μη υπερήρωες ανθρώπους όπως η Λόις Λέιν.

25 λόγοι για τους οποίους οι backpackers είναι οι πιο άτυχοι άνθρωποι στη γη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Τα ηλεκτρονικά σας είναι άθραυστα

Εάν είστε κάτοχος της έκδοσης 3.0 MacBook-theft-theft-loss-proof 3.0, σίγουρα δεν θα χρειαστείτε κάλυψη για τον φορητό υπολογιστή ταξιδιού σας. Τελικά, πληρώσατε $1000+ για έναν υπολογιστή, οπότε είμαι σίγουρος ότι είναι άθραυστο και κλέβει την απόδειξη. Και υποθέτω επίσης ότι εάν διαθέτετε το MacBook 3.0, διαθέτετε την καλύτερη ταξιδιωτική κάμερα στον κόσμο, η οποία είναι επίσης αδιάβροχη σε κλοπή-κλοπή-απώλεια. Είμαι σωστός?

3. Έχετε το δικό σας ιδιωτικό τζετ

Οι ακυρώσεις πτήσεων αφορούν φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν δικό τους ιδιωτικό τζετ. Δεν ακυρώνετε πτήσεις, απλώς τις αναβάλλετε. Μετά από όλα, έχετε το δικό σας τζετ. Ποιος χρειάζεται να ταξιδεύει με σακίδιο στην Ευρώπη, ή σε όλο τον κόσμο, πότε μπορείτε να πετάξετε όποτε και όπου θέλετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την αποφυγή αυτών των τελών αεροπορικής εταιρείας προϋπολογισμού. Απόλυτη νίκη στη ζωή.

Κανόνες ταξιδιού που δεν πρέπει να ακολουθείτε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Τα πράγματα πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο

Τα πράγματα πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο. Όχι μόνο για εσάς, αλλά και με πράγματα όπως τσουνάμι, τρομοκρατικές επιθέσεις και σεισμούς. Ειδικά επειδή αυτά τα πράγματα μας ενημερώνουν πάντα πότε πρόκειται να συμβούν, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε ανάλογα. Και αν χρειαστεί να εκκενώσετε τον ταξιδιωτικό προορισμό σας, μπορείτε απλώς να καλέσετε τον πρόεδρο και να σας πετάξει έξω με το ιδιωτικό του τζετ. Περίμενε, έχεις και ιδιωτικό τζετ! Δεν χρειάζεται να καλέσετε τον πρόεδρο ή να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση.

5. Είσαι πολύ έξυπνος για να σε κλέψουν

Εάν ταξιδεύετε με μία από αυτές τις φοβερές ζώνες ασφαλείας με όλα τα σημαντικά έγγραφά σας κάτω από το πουκάμισό σας, δεν χρειάζεστε ταξιδιωτική ασφάλιση. Οι κλέφτες δεν θα μάθουν ποτέ για τη ζώνη των κρυφών χρημάτων σας, συν ότι είστε πολύ έξυπνοι και έχετε περισσότερο από αρκετή λογική για να αφήσετε αυτούς τους ηττημένους να σας ληστέψουν. Για να μην αναφέρουμε ότι κανένας ληστής δεν θα πάει ενάντια σε κάποιον που είναι καλύτερος από τον Superman.

6. Σχεδιάζετε έναν μη τυχαίο θάνατο

Αν σκοπεύετε να αυτοκτονήσετε στο ταξίδι σας, είμαι 100% σίγουρος ότι δεν χρειάζεστε ταξιδιωτική ασφάλιση! Στο κάτω κάτω, θα είσαι νεκρός. Αν πρέπει να πεθάνεις ενώ ταξιδεύεις, ελπίζω να μην πήρες ταξιδιωτική ασφάλιση. Δεν θέλω να ανησυχείτε για την υποβολή αξίωσης στην ασφαλιστική σας εταιρεία όταν είστε νεκροί.

7. Δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να στέκεστε ή να κοιμάστε ενώ ταξιδεύετε

Τα ταξίδια δεν είναι για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό ή επικίνδυνο όπως η επιβίβαση σε ηφαίστειο σε ενεργό ηφαίστειο ή το άλμα από έναν γκρεμό 15 μέτρων στην Τζαμάικα. Είναι μόνο για ύπνο και ορθοστασία! Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν κοιμάστε και στέκεστε που θα απαιτούσε να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση.

8. Έχετε αμερικανική ασφάλιση υγείας

Η αμερικανική ασφάλιση υγείας είναι φοβερή. Δεν είμαι σίγουρος γιατί όλοι πιστεύουν ότι είναι χάλια. Δεν πρέπει να ξέρουν ότι έχουμε Obamacare τώρα. Η αμερικανική ασφάλιση υγείας είναι τόσο φοβερή που μπορείτε να ταξιδέψετε μαζί της. Έτσι, αν το έχετε, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την ταξιδιωτική ασφάλιση που δεν είναι τόσο φοβερή όσο η αμερικανική ασφάλιση υγείας.

9. Οι αποσκευές δεν χάνονται ποτέ στα αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια είναι διαβόητα επειδή δεν χάνουν ποτέ τις αποσκευές κανενός. Στην πραγματικότητα, αυτά τα 40.000 τετραγωνικά πόδια Κέντρο αζήτητων αποσκευών στην Αλαμπάμα είναι γεμάτη αέρα. Απλώς μαζεύει σκόνη επειδή οι αεροπορικές εταιρείες είναι εξαιρετικά προσεκτικές με το ταξιδιωτικό σακίδιο και τη βαλίτσα σας. Οπότε προφανώς δεν έχει νόημα να λάβετε ταξιδιωτική ασφάλιση, ειδικά αν έχετε μία από αυτές τις χαριτωμένες ετικέτες αποσκευών, με το όνομα και τη διεύθυνσή σας.

10. Το ταξίδι σας διαρκεί μόνο λίγες μέρες ή μια εβδομάδα

Δεν είναι σαν να ταξιδεύετε 24/7 365! Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Σωστά? Και αν συμβεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε επειδή έχετε αμερικανική ασφάλιση υγείας.

Ταξίδι στην Ιταλία- 8 κορυφαίοι λόγοι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Περιμένετε, τίποτα από αυτά δεν σας αφορά!

Δηλαδή λέτε ότι δεν είστε καλύτεροι από τον Σούπερμαν, δεν έχετε το δικό σας ιδιωτικό τζετ και τα πράγματα δεν είναι στον έλεγχό σας και συμβαίνουν συνέχεια;

Ω, αυτό είναι πολύ λυπηρό 🙁

Τότε μάλλον θα πρέπει να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση! Θα ήταν έξυπνο, εννοώ έξυπνος εκ μέρους σου! Χρησιμοποιούμε και προτείνουμε το VisitorsCoverage.

Είστε πολύ τεμπέλης για να μεταβείτε απευθείας στον ιστότοπο της VisitorsCoverage για να λάβετε μια προσφορά; Μην ανησυχείς. Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά χωρίς υπερήρωες, χωρίς ιδιωτικό τζετ παρακάτω.

Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε να πάτε με το VisitorsCoverage, φροντίστε να πάρετε ταξιδιωτική ασφάλιση από κάπου!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια