Τουριστικά Αξιοθέατα Στην Ελλάδα

Τουριστικά Αξιοθέατα  Στην Ελλάδα

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι γνωστή ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, υπάρχουν περισσότερα από εξακοσια πενηντα πέντε νησιά στα οποία κατοικούνται τα περισσότερα νησιά. Η περίοδος των διακοπών θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Ακολουθεί μια επισκόπηση των κορυφαίων 10 τουριστικών αξιοθέατων για επίσκεψη στην Ελλάδα.


Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

10. Άγιον Όρος


Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Το Άγιον Όρος είναι ένα μέρος όπου συρρέουν εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο. Ταν ένα ιερό βουνό του Άθω που είναι μια αυτοδιοικούμενη κοινότητα με περισσότερα από 25 ορθόδοξα μοναστήρια. Η Άρθος είναι ανατροπή του επίγειου πεπρωμένου μιας παρθένας. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται αυστηρά στις γυναίκες να επισκέπτονται αυτό το μέρος και οι παραβάτες γυναίκες αντιμετωπίζουν ποινή ποινής. Κάθε επισκέπτης ανδρών πρέπει να τηρεί έναν αυστηρό κανόνα και να φοράει ρούχα και να ακολουθεί όλους τους κανόνες που θεσπίζουν οι επισκέπτες.

9. Μυστράς


Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Η αρχαία πόλη Μούστρα χτίστηκε με τη μορφή αμφιθεάτρου γύρω από το κύριο μέρος του φρουρίου της. Αυτή η πόλη μοιάζει με «Θαύμα των θαλασσών». Σήμερα ήταν ένα ερείπιο από το γραφικό που περιβάλλεται από την ομορφιά της φύσης. Αυτό το υπαίθριο μουσείο ήταν επίσης στον κατάλογο της UNESCO και στις μέρες μας προστατεύεται από την UNESCO. Κάθε χρόνο διοργανώνεται ετήσιο φεστιβάλ Pala Geological.

Παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα

8. Λίνδος


Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Η Λίνδος ήταν μια μικρή πόλη στα νησιά της Ρόδου. Wasταν το δεύτερο σημαντικότερο κάστρο σε ολόκληρη την Ελλάδα μετά την Αθήνα. Η Ακρόπολη της Λίνδου ήταν διάσημη για τη μοναδικότητα της πετρογλυφικής. Υπάρχει επίσης ένας αρχαίος Έλληνας λατρευτής που είναι σκαλισμένος. Εκτός από αυτά, μπορείτε επίσης να δείτε τα λείψανα του ναού της Αθηνάς Λίντα. Εδώ μπορείτε εύκολα να δείτε την κατοικία του Knight Hospitallers.

7. Φαράγγι Σαμαριάς

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαράγγια σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τώρα έχει γίνει εθνικό πάρκο. Ενώ επισκέπτεστε το φαράγγι της Σαμαριάς, είναι καλύτερο αν μπορείτε να το επισκεφθείτε ως ομάδα τουριστών, επειδή εκεί η διαδρομή πεζοπορίας είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και θα διαρκέσει τουλάχιστον πέντε ώρες και αυτή η διαδρομή πεζοπορίας θα απαιτήσει σημαντική προσπάθεια. Επιπλέον, η ομορφιά της παρθένας φύσης αυτού του όμορφου τόπου θα είναι μια άξια ανταμοιβή για τον τουρίστα.

Τα καλύτερα φυσικά spa στην Ελλάδα

6. Παραλία Μύρτος

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Το Mysterious Beach έχει κερδίσει τη φήμη ως μία από τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτή η παραλία είναι πολύ καθαρή, κολυμπώντας στον ήλιο, η απαρίθμηση στον ήχο του surf και η λευκή άμμος της παραλίας ολοκληρώνουν την επιθυμία σας. Αυτή η παραλία ήταν ένα τουριστικό φόρουμ και βρίσκεται σε έναν από τους καλύτερους γραφικούς κόλπους, επομένως τα κύματα είναι εδώ πολύ μικρά. Στο Tourist προσφέρονται διάφορες υπηρεσίες, ενοικίαση ομπρελών, καφετέριες και ξαπλώστρες.

8 καλύτερα πράγματα να κάνετε στην Αθήνα

5. Θέατρο Δελφών

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Στην αρχαιότητα, αυτή η πόλη ήταν ένα από τα διάσημα κέντρα της θρησκευτικής και δημόσιας ζωής της χώρας. Στις μέρες μας ήταν επίσης κατεστραμμένο και έκανε έντονη εντύπωση στον τουρίστα. Έμεινε μόνο να αναρωτιέται και να περπατάει έτσι είναι επιδέξιοι οι αρχαίοι Έλληνες κατασκευαστές. Ποιος δημιούργησε μια τέτοια ομορφιά του τόπου. Το οποίο διατηρείται επίσης σήμερα για αρκετές χιλιετίες.

4. Ρόδος

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Αυτή η πόλη -λιμάνι ήταν γνωστή ως ένα από τα επτά θαύματα στο σύνολο των θαυμάτων. Το σύμβολο της πόλης της Ρόδου είναι το άγαλμα του Κολοσσού. Σήμερα σε όλο τον κόσμο τουρίστες έρχονται εδώ για να δουν το φρούριο της Ρόδου. Αυτό το φρούριο είναι από τον μεσαίωνα για να χρησιμεύσει ως ιππότης νοσοκομείου. Αυτό το φρούριο είναι εντυπωσιακό, τέλεια διατηρημένο και ισχυρό.

Τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο

3. Μύκονος

Τουριστικό αξιοθέατο στην ΕλλάδαΗ Μύκονος είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να χαλαρώσετε στη Μύκονο. Στα νησιά της Μυκόνου, υπάρχει μια ακτογραμμή 92 χιλιομέτρων, η οποία βρίσκεται σε κοσμοπολίτικες παραλίες και όλες αυτές προορίζονταν με τη μορφή οικογένειας. Τα πιο δημοφιλή νησιά από αυτά είναι ο Άγιος Ιωάννης και η Πάρανγκα. Και τα δύο προσφέρουν ωραία θέα στα νησιά της Δήλου. Η Ελλάδα έχει κατατάξει έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε τουρίστας έχει τη δική του εμπειρία στην Ελλάδα από τα ιστορικά αξιοθέατα, τις πολιτιστικές απολαύσεις, τις νυχτερινές σκηνές και τα εκπληκτικά τοπία.

2. Παρθενώνας

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Ο Παρθενώνας είναι ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Ελλάδας. Ενώ η επίσκεψη στην Αθήνα δεν ολοκληρώνεται χωρίς να επισκεφθείτε αυτόν τον όμορφο ναό. Υπάρχει το πρόσχημα πολλών κτιρίων που αντιγράφονται. Επιπλέον μοιάζει ακόμα με ένα δραματικό παράδειγμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής. Σήμερα η ανακατασκευή αυτών των κτιρίων συνεχίζεται.

1. Σαντορίνη

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Η Σαντορίνη είναι ένα ηφαιστειακό νησί. Αυτό το νησί θεωρείται ένα από τα ομορφότερα νησιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Wasταν διάσημο για τουριστικά αξιοθέατα για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, τη δραματική θέα, το ενεργό ηφαίστειο και τα λευκά σπίτια του ασβεστωμένα. Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Αυτό το μέρος είναι διάσημο για οικογενειακές διακοπές και ρομαντικό γάμο. Οι περισσότεροι τουρίστες θα φτάσουν σε αυτό το νησί από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο. Υπάρχει μια λευκή φασαρία στο δρόμο Cobblestone με ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες.

Οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα

Τουριστικό αξιοθέατο στην Ελλάδα

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η καταπληκτική επισκόπηση των 10 κορυφαίων τουριστικών αξιοθέατων για επίσκεψη στην Ελλάδα. Ποιο είναι το καλύτερο που γνωρίζετε ενώ επισκέπτεστε την Ελλάδα. Εάν κάτι σε αυτήν την επισκόπηση ήταν λάθος, παρακαλώ πείτε μας για να το βελτιώσουμε. Μείνετε συνδεδεμένοι μαζί μας.

Μύκονος: Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα που έχει το νησί της χλιδής

παμε διακοπες : ξενοδοχεια.Ο απόλυτος οδηγός σας για τον προγραμματισμό διακοπών στην Ελλάδα

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.