15 καλύτερες θερμές πηγές στο Αϊντάχο

Το Αϊντάχο είναι γνωστό ότι είναι μία από τις 10 πιο γεωθερμικές πολιτείες, με τις πιο εμποτισμένες θερμές πηγές στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, είναι ένας κόμβος για περιπέτειες με θερμές άνοιξη. Με θέρετρα με ιαματικές πηγές καθώς και με φυσικές ιαματικές πηγές στο Αϊντάχο , υπάρχει σίγουρα ένα μέρος για τις προτιμήσεις όλων.

Σε ποιον δεν αρέσει το μούσκεμα σε ένα ζεστό νερό και, ακόμη καλύτερα, σε ένα που θερμαίνεται φυσικά από τη γη;

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες ιαματικές πηγές στο Αϊντάχο, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα χτυπήσετε τις πιο ζεστές στην πολιτεία. Αυτή η λίστα χωρίζεται σε δύο ενότητες, τις καλύτερες φυσικές ιαματικές πηγές στο Αϊντάχο και τα καλύτερα θέρετρα ιαματικών πηγών στο Αϊντάχο για να σας επιτρέψουν να ικανοποιήσετε εύκολα τις ανάγκες σας.

Οι καλύτερες φυσικές θερμές πηγές στο Αϊντάχο

Trail Creek Hot Springs, κοντά στο Cascade, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Trail Creek Hot Springs

Μία από τις πιο γνωστές ιαματικές πηγές στο Αϊντάχο είναι το Trail Creek Hot Springs, κοντά στο Boise. Η τοποθεσία τους μόλις πάνω από δύο ώρες οδικώς από την πόλη των δέντρων τους καθιστά ένα εξαιρετικά εύκολο ημερήσιο ταξίδι. Αυτές οι φυσικές ιαματικές πηγές βρίσκονται ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο Warm Springs έξω από το Cascade, στο Αϊντάχο, αλλά βυθίζονται στη φύση κατά μήκος του ρυακιού Trail Creek. 

Tucked among the towering pine trees of the Payette National Forest, the springs’ three large tubs can comfortably fit five to six people. The tub furthest upstream is one of the best. At about two-and-a-half-feet deep, it lets you soak your whole body beneath the steamy water. Additionally, a tube built into the tub from the creek allows you to regulate the temperature with cold water. The tub walls are built up with boulders, and water is siphoned from the side of a geothermal rock straight into the pools.

Trail Creek Hot Springs can get busy with folks from Boise coming up for the weekend, so the best time to visit is mid-week. If you find yourself there on the weekend, try to go early in the morning or late in the evening.

Since the hot springs are right next to the highway and reached by an easy walk, you can visit during the winter and be toasty even when surrounded by snow!

Last Chance Hot Springs

Update 2022: Last Chance Hot Springs are now in private ownership and no longer open to the public.

Last Chance Hot Springs, also known as Krigbaum Hot Springs, are the closest natural hot springs to McCall, making them an accessible and fantastic way to cap off a day of adventure in the area.

The tub is located on the turnoff for Last Chance Campground off of Highway 55 between McCall and New Meadows. Park at the small pull off on the right-hand side about a quarter mile down Last Chance Road and then follow a well marked trail for about five minutes, until you arrive at the small, beautiful tub.

Οι ιαματικές πηγές τροφοδοτούν μια μπανιέρα που μπορεί άνετα να χωρέσει περίπου πέντε άτομα, αλλά μπορείτε να βάλετε μερικά ακόμα μέσα αν είστε αποφασισμένοι. Η μπανιέρα είναι κατασκευασμένη με μερικούς τεράστιους ογκόλιθους και το νερό χύνεται σε στυλ καταρράκτη μέσω ενός σωλήνα που σιφώνει κατευθείαν από την πηγή του εδάφους.

Η θερμοκρασία της μπανιέρας είναι άνετη, καθιστώντας την ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο και την άνοιξη. Το νερό δεν είναι αρκετά ζεστό για να αξίζει το χιονισμένο ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά είναι σίγουρα πιθανό αν λαχταράτε να εμποτίσετε μετά από μια μέρα παιχνιδιού στο χιόνι στο McCall.

Boat Box Hot Springs, κοντά στο Stanley, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Boat Box Hot Springs

Ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο 75 έξω από το Stanley, το Αϊντάχο βρίσκεται το Boat Box Hot Springs που είναι εύκολο να βρεθεί, μια από τις πιο ευχάριστες αισθητικά φυσικές ιαματικές πηγές από όλες. Κατά μήκος των ορμητικών νερών του ποταμού Salmon, μια στρογγυλή, μεταλλική μπανιέρα που μοιάζει με καζάνι μαγισσών αποτελεί την απόλυτη μπανιέρα που αξίζει το Instagram. Μπορείτε να στριμώξετε τρία άτομα, αλλά ένα μούσκεμα μόνο του ή με έναν άλλο φίλο είναι ιδανικό. 

Το νερό μπορεί να φτάσει έως και 110°. Ευτυχώς, οι ντόπιοι αφήνουν έναν λευκό κουβά δίπλα στη μπανιέρα για να μπορείτε να πάρετε κρύο νερό από το ποτάμι για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία εάν είναι πολύ ζεστό για να το χειριστείτε. Υπάρχει ένας σωλήνας που διοχετεύει το γεωθερμικό νερό από την πλαγιά του λόφου στην μπανιέρα, έτσι μπορείτε επίσης να το αφήσετε στο πλάι εάν η μπανιέρα αρχίσει να ζεσταίνεται πολύ. 

Λόγω της εύκολης πρόσβασής του, μπορείτε να απολαύσετε το Boat Box Hot Springs όλο το χρόνο. Αυτή η άνετη μπανιέρα μπορεί να είναι απασχολημένη και ίσως χρειαστεί να περιμένετε τη σειρά σας για να μουλιάσει, αλλά αξίζει την αναμονή! 

Kirkham Hot Springs, Near Lowman, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Θερμές Πηγές Kirkham

Τοποθετημένο κατά μήκος των ορμητικών νερών του South Fork του ποταμού Payette εντός του Εθνικού Δρυμού Boise στο Central Idaho, το Kirkham Hot Springs είναι ένα στολίδι που δεν πρέπει να χάσετε. Διαθέτει γεωθερμικές πισίνες με τοίχους βράχων με καταρράκτες που κατακλύζουν μέσα τους.

Απολαύστε μια από τις πολλές πισίνες ή δοκιμάστε ένα φυσικό ντους κάτω από έναν γεωθερμικό καταρράκτη που αναβλύζει από την πλαγιά του γκρεμού. Η θερμοκρασία των πισινών κυμαίνεται μεταξύ 95 και 110°, οπότε υπάρχει μια πισίνα για τις προτιμήσεις όλων. 

Λόγω της εύκολης πρόσβασής του δίπλα στο δρόμο, ετοιμαστείτε να το μοιραστείτε με τους συναδέλφους του. Ωστόσο, οι πισίνες είναι αρκετά απλωμένες που ακόμα κι αν υπάρχουν άλλοι επισκέπτες, μπορείτε να βρείτε θύλακες απομόνωσης. 

Αυτές οι φυσικές ιαματικές πηγές είναι φιλικές προς την οικογένεια και απαιτούνται μαγιό. Το Kirkham Campground βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις ιαματικές πηγές, ώστε να μπορείτε να φέρετε όλο τον εξοπλισμό σας για κάμπινγκ και να κάνετε ένα ταξίδι από αυτό.

Pine Flats Hot Springs, Near Lowman, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Θερμές πηγές Pine Flats

Βυθιστείτε σε μια γεωθερμική πισίνα στη βάση ενός καταρράκτη ακριβώς στις όχθες του ποταμού Payette στο Pine Flats Hot Springs! Αυτές οι υπέροχες πισίνες βρίσκονται κατά μήκος ενός βράχου που βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Payette. Διαφέρουν σε μέγεθος, σχήμα και θερμοκρασία, με τις πιο ζεστές πισίνες να βρίσκονται στην κορυφή του γκρεμού και οι πισίνες να γίνονται σταδιακά πιο δροσερές καθώς κατευθύνεστε προς το ποτάμι. 

Η πιο γραφική πισίνα είναι δίπλα στο ποτάμι. Ανοιχτό μπλε και κρυστάλλινο, δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση στα διπλανά σμαραγδένια νερά του ποταμού Payette. 

Αυτές οι πηγές βρίσκονται μέσα σε ένα κάμπινγκ, ώστε να μπορούν να είναι απασχολημένοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι καλύτερο να τα ελέγξετε στα μέσα της εβδομάδας ή εκτός σεζόν, αν θέλετε να κερδίσετε τα πλήθη.

Χαριτωμένη ενήλικη γυναίκα, φορώντας ένα μαγιό με αμερικανική σημαία, μουλιάζεται και απολαμβάνει τις θερμές πηγές Goldbug στο Εθνικό Δάσος Salmon Challis του Αϊντάχο
melissamn / shutterstock.com

Θερμές Πηγές Goldbug

Έξι πισίνες με καταρράκτες συνθέτουν τις ονειρεμένες θερμές πηγές Goldbug. Κρυμμένες σε μια εκπληκτική κοιλάδα έξω από το Salmon, στο Αϊντάχο, αυτές οι ιαματικές πηγές παρέχουν πραγματικά τον εντυπωσιακό παράγοντα που αναζητούν οι περισσότερες θερμές πηγές. Απολαύστε μια από τις πολλές πισίνες που είναι διάσπαρτες κατά μήκος της κοιλάδας, κοιτάζοντας τα κυματιστά χρυσά βουνά. Οι πισίνες στη συνέχεια καταρράκτες σε μικρούς, ζωντανούς καταρράκτες. 

Για να φτάσετε στο Goldbug Hot Springs απαιτείται μια ήπια έντονη πεζοπορία τεσσάρων μιλίων μετ’ επιστροφής, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Το μονοπάτι είναι καλά σηματοδοτημένο και προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά και πλούσιο φύλλωμα κατά μήκος της διαδρομής. 

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές Goldbug, καθώς το μονοπάτι θα είναι απαλλαγμένο από χιόνι. 

Rocky Canyon Hot Springs, Near Crouch, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Θερμές πηγές Rocky Canyon

Στο Rocky Canyon Hot Springs, το νερό ρέει μέσα από πολλές μπανιέρες στη βραχώδη πλαγιά του φαραγγιού, με τις τελικές μπανιέρες να βρίσκονται ακριβώς δίπλα στις όχθες του Middle Fork του ποταμού Payette. Οι πισίνες έχουν κατασκευαστεί στο χέρι με τοίχους από βράχο και αμμώδη πυθμένα, δίνοντας μια πραγματικά φυσική αίσθηση στο μούσκεμά σας. 

The geothermal water comes straight from the mouth of the springs into the uppermost pool, making that the hottest pool. The temperature then decreases as the water cascades down the hillside, ending up in the more lukewarm bottom tub next to the river.

Rocky Canyon Hot Springs are situated in full sun, so it is best to soak early in the morning or after sunset   unless the temperatures are cool out, then you can soak all day!

Sunbeam Hot Springs

Sunbeam Hot Springs are made up of a few handmade pools set along the banks of the Salmon River, right beside Highway 75 in central Idaho. An easy way to spot the springs is by the plume of steam rising from the tubs. The hot springs have a gravel and sand bottom, and the walls are built up by rocks, giving them a truly natural feel.

Ένας καλός τρόπος για να δροσιστείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώ επισκέπτεστε τις θερμές πηγές Sunbeam είναι να κάνετε μια βουτιά στον αναζωογονητικό ποταμό Salmon River ενδιάμεσα.

Θερμές Πηγές Bonneville

Οι θερμές πηγές Bonneville προσφέρουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία μούσκεμα με μια τεράστια φυσική πισίνα και μια μπανιέρα σε μια ρουστίκ καλύβα. Ακριβώς έξω από το Lowman, κοντά στις ιαματικές πηγές Kirkham, οι ιαματικές πηγές Bonneville έχουν γραφικές πισίνες με καταρράκτες που είναι λίγο πιο μακριά από το πολυσύχναστο μονοπάτι. Βρίσκονται δίπλα στο ποτάμι, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το Bonneville Campground, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο απομονωμένα από πολλές από τις ιαματικές πηγές που βρίσκονται ακριβώς έξω από το δρόμο. 

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές Bonneville και πραγματικά να απολαύσετε αυτή την ήρεμη αίσθηση είναι εκτός των πολυάσχολων μηνών, που είναι συνήθως από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Frenchman's Bend Hot Springs, κοντά στο Ketchum, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Frenchman’s Bend Hot Springs 

Τα Γαλλικά Bend Hot Springs, που ονομάζονται και Warfield Hot Springs, είναι κρυμμένα στον όμορφο Εθνικό Δρυμό Sawtooth στο τέλος ενός χωματόδρομου ακριβώς δυτικά του Ketchum και χαρακτηρίζονται ως μία από τις καλύτερες ιαματικές πηγές στην ευρύτερη περιοχή Ketchum. 

Οι πηγές που τροφοδοτούν τις τρεις πισίνες κατά μήκος του Warm Springs Creek είναι σωλήνες 124°, αλλά η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί μετατοπίζοντας τα βράχια δίπλα στον κολπίσκο για να μπει λίγο από το δροσερό νερό. 

Οι ιαματικές πηγές Frenchman’s Bend είναι αγαπημένες μεταξύ των ντόπιων για την προσβασιμότητά τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις απολαύσετε μετά από μια κουραστική μέρα σκι στο Sun Valley. Η τελευταία διαδρομή των επτά μιλίων για να φτάσετε στις ιαματικές πηγές είναι σε έναν χωματόδρομο που τείνει να κλείνει λόγω πλημμυρών της άνοιξης, οπότε σχεδιάστε ανάλογα. 

Jerry Johnson Hot Springs στο Αϊντάχο των ΗΠΑ
Tiffany Sims / shutterstock.com

Τζέρι Τζόνσον Θερμές Πηγές

Αν ψάχνετε για έναν προορισμό με θερμές πηγές που προσφέρει επίσης μια σύντομη πεζοπορία, οι θερμές πηγές Jerry Johnson στο Εθνικό Δρυμό Clearwater του κεντρικού Αϊντάχο είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Μια μεγάλη πινακίδα της δασικής υπηρεσίας ακριβώς δίπλα στον αυτοκινητόδρομο 12 που γράφει Warm Springs υποδεικνύει ότι έχετε φτάσει στο χώρο στάθμευσης.

Μετά από μια σύντομη, όμορφη βόλτα λίγο περισσότερο από ένα μίλι, θα βρείτε τρεις πηγές ζεστού νερού που ξεχύνονται σε μικρές μπανιέρες κατά μήκος του Warm Springs Creek. Μια από τις πιο εντυπωσιακές μπανιέρες έχει έναν φυσικό γεωθερμικό καταρράκτη που καταρράχθηκε σε μια ήρεμη πισίνα. 

Η πισίνα που τροφοδοτείται από καταρράκτες βυθίζεται από το ανερχόμενο νερό του ποταμού την άνοιξη, οπότε αν θέλετε να απολαύσετε αυτή την πισίνα, είναι καλύτερο να την επισκεφτείτε τις άλλες εποχές. Σημειώστε ότι οι θερμές πηγές Jerry Johnson είναι μόνο για ημερήσια χρήση, επομένως μην προγραμματίζετε να κάνετε κάμπινγκ εκεί. Ωστόσο, ο Jerry Johnson Campground βρίσκεται κοντά.

Τα καλύτερα θέρετρα θερμών πηγών στο Αϊντάχο 

Burgdorf Hot Springs, κοντά στο McCall, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Θερμές Πηγές Burgdorf

Οι ιαματικές πηγές Burgdorf είναι μέρος ενός ρουστίκ θερέτρου που βρίσκεται βαθιά στην παραθαλάσσια περιοχή του Εθνικού Δρυμού Payette του κεντρικού Αϊντάχο, περίπου μια ώρα βόρεια του McCall. Αν και συχνά αποκαλείται θέρετρο, το Burgdorf είναι αρκετά εκτός δικτύου, χωρίς υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, απλές ανέσεις και μια παλιά αίσθηση. Το θέρετρο περιλαμβάνει καμπίνες με ξυλόσομπες, μπανιέρες με ιαματικές πηγές και μια τεράστια πισίνα που είναι τέλεια 100°. 

Είναι επίσης πλούσιο σε ιστορία και αποτελεί Εθνικό Μητρώο Ιστορικό Τόπο. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1870 από τον Fred Burgdorf και χρησιμοποιήθηκε ως απόδραση για ντόπιους ανθρακωρύχους, το αυθεντικό ξενοδοχείο και το σπίτι του ίδιου του κ. Burgdorf στέκονται ακόμη σήμερα στην ιδιοκτησία. 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, του φθινοπώρου και της άνοιξης, μπορείτε να νοικιάσετε μία από τις 15 ρουστίκ καμπίνες στο Burgdorf Hot Springs και να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην πισίνα και τις μπανιέρες ή μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε 10 $ για να απολαύσετε τη μέρα σας. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το Burgdorf είναι προσβάσιμο μόνο με snowmobile, γεγονός που καθιστά την επίσκεψη μια περιπετειώδη χειμερινή δραστηριότητα για όσους θέλουν να ανταπεξέλθουν στη διαδρομή των 25 μιλίων. 

Gold Fork Hot Springs, κοντά στο Donnelly, Idaho
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Gold Fork Hot Springs

Το Gold Fork Hot Springs βρίσκεται ακριβώς νότια του McCall έξω από τη μικρή πόλη Donelly, περίπου δύο ώρες οδικώς από το Boise. Η τοποθεσία διαθέτει έξι πισίνες διαφόρων μεγεθών, που κυμαίνονται από πισίνα πλήρους μεγέθους έως μικρές μπανιέρες τζετ. Βρίσκεται ανάμεσα στα ήσυχα πεύκα του Εθνικού Δρυμού Boise, πολύ κοντά στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο 55, δίνοντάς του μια ωραία, απομονωμένη ατμόσφαιρα. 

Η μεγαλύτερη πισίνα, χτισμένη πάνω σε έναν φυσικό τοίχο από ογκόλιθους, έχει μια αίσθηση φυσικής θερμής πηγής. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 85 έως 110 βαθμούς. Μία από τις πισίνες έχει αμμώδη βυθό, που αισθάνεστε εκπληκτικά στα πόδια σας! Το νερό εδώ είναι πλούσιο σε μέταλλα, όπως λίθιο, κάλιο και ασβέστιο, καθιστώντας αυτά τα νερά πραγματικά θεραπευτικά. 

Η ημερήσια χρήση κοστίζει 8 $ για ενήλικες και 6 $ για παιδιά 11 ετών και κάτω. Για λίγη μπόνους διασκέδαση, το Gold Fork Hot Springs έχει μια σκακιέρα σε φυσικό μέγεθος δίπλα στις πισίνες που είναι διασκεδαστικό να παίζεις ανάμεσα σε μούσκεμα. 

Mountain Village Resort Private Hot Spring, Stanley, Αϊντάχο
Φωτογραφία: Τουρισμός του Αϊντάχο

Θερμές πηγές Mountain Village Resort 

Μιλήστε για τις πιο γραφικές θερμές πηγές! Η εντελώς φυσική μπανιέρα στο Mountain Village Resort στο Stanley του Αϊντάχο στεγάζεται σε ένα ξύλινο κτήριο με μεγάλες πόρτες αχυρώνα που ανοίγουν σε εκπληκτική θέα στα οδοντωτά βουνά Sawtooth και στον ποταμό Salmon. Χαλαρώστε στη βαθιά πισίνα καθώς απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα στην πιο διάσημη οροσειρά του Αϊντάχο. 

Η κράτηση της μπανιέρας γίνεται σε ωριαία βάση, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε κράτηση. Οι επισκέπτες του Mountain Village Resort μπορούν να απολαύσουν δωρεάν, ενώ οι μη επισκέπτες πληρώνουν 25 $ την ώρα. 

Το Mountain Village Resort διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο αμερικάνικου στιλ και ένα παλιό σαλόνι, οπότε φροντίστε να πάρετε λίγο φαγητό και ποτό μετά το μούσκεμά σας.

The Springs Resort

Για μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία ιαματικών πηγών που εξακολουθεί να προσφέρει τα οφέλη του φυσικού γεωθερμικού νερού, το The Springs Resort στο Idaho City είναι το ιδανικό μέρος για να αποτρέψετε τις ανησυχίες σας. 

Αυτό το θέρετρο δεν διαθέτει μόνο χαλαρωτικές πισίνες με θερμές πηγές, αλλά και σπα μασάζ, σάουνες και ατμόλουτρα. Η κύρια μπανιέρα είναι μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα με ξαπλώστρες όπου μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό και ποτά ή απλά να απολαύσετε τον ήλιο. Υπάρχουν επίσης ιδιωτικές μικρές μπανιέρες για τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ωριαία βάση. 

Οι κρατήσεις για τις ιδιωτικές μπανιέρες μπορούν να γεμίσουν γρήγορα, γι’ αυτό φροντίστε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Χαρίστε στον εαυτό σας την πλήρη εμπειρία στο The Springs Resort χαλαρώνοντας στο υδρομασάζ μετά από ένα μασάζ σε όλο το σώμα και ολοκληρώστε τη μέρα σας με ένα γκουρμέ γεύμα από το καφέ. Μιλήστε για αυτοφροντίδα!

Χάρτης των θερμών πηγών στο Αϊντάχο

Λοιπόν, να τις έχετε, τις καλύτερες θερμές πηγές στο Αϊντάχο! Εάν βυθίζεστε σε κάποιο από αυτά τα ελατήρια, μη διστάσετε να μας πείτε τη γνώμη σας αφήνοντας ένα σχόλιο στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης. Και φροντίστε να δείτε μερικές από τις άλλες αναρτήσεις μας για το Αϊντάχο ενώ επισκέπτεστε αυτήν την υπέροχη πολιτεία. Καλό μούσκεμα!

Διαβάστε επίσης:spa στην Ελλάδα

Κλείστε Τώρα Κατάλυμα και Πληρώστε Λιγότερα!

πισίνες σε όλο τον κόσμο

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.