SafetyWing Η καλύτερη ταξιδιωτική ασφάλιση Digital Nomad;

Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι απαραίτητη, ειδικά αν ζεις μια ζωή στο δρόμο. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη δαπάνη που μειώνει τον προϋπολογισμό σας, φανταστείτε την περικοπή στον προϋπολογισμό σας εάν έχετε ένα ατύχημα ή ατύχημα χωρίς κάλυψη. Διαθέτοντας ταξιδιωτική ασφάλιση όπως αυτή που προσφέρει η SafetyWing θα σας προσφέρει ηρεμία όσο είστε έξω και όταν εξερευνάτε τον κόσμο.

Τι είναι το SafetyWing;

Το SafetyWing είναι η απάντηση για τους νομάδες που χρειάζονται κάλυψη. Είναι μια ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση που δημιουργήθηκε για νομάδες από νομάδες. Η ασφαλιστική κάλυψη που αγοράζεται μέσω ενός προγράμματος SafetyWing παρέχεται από τον ασφαλιστικό τους συνεργάτη Tokio Marine HCC.

Πόσο κοστίζει το SafetyWing;

Οποιοδήποτε πρόγραμμα ασφάλισης είναι πράγματι ένα έξοδο, επομένως είναι σημαντικό να κατανοήσετε πόσο μεγάλο κόστος είναι. Το SafetyWing έχει μερικές επιλογές προγράμματος, μακροπρόθεσμα καταβάλλεται μηνιαία (28 ημέρες) και ανανεώνεται αυτόματα για έως και ένα έτος, οπότε ο συνδρομητής πρέπει να ανανεώσει το πρόγραμμά του με μη αυτόματο τρόπο. Το ακριβές κόστος αυτού του μήνα κάλυψης εξαρτάται από την ηλικία του συνδρομητή. Όσοι είναι μεταξύ 10 και 39 ετών πληρώνουν ένα μηνιαίο σύνολο 42 $. Σε ηλικία 40-49 ετών η τιμή ανεβαίνει στα 68,04 δολάρια. Στη συνέχεια, από 50-59 ετών το κόστος είναι 106,68 $, και τέλος οι ηλικίας 60-69 ετών πληρώνουν ένα κόστος 144,76 $ μηνιαίως. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών και άνω των δύο εβδομάδων είναι δωρεάν, με την τιμή ενός παιδιού ανά ενήλικα επί πληρωμή ή δύο ανά οικογένεια.

Εναλλακτικά για ταξιδιώτες μεγάλης διάρκειας ή πλήρους απασχόλησης, όσοι πηγαίνουν σε σύντομες διακοπές μπορούν επίσης να κάνουν χρήση του SafetyWing με κάλυψη που ξεκινά από μόλις 7,50 $ για ένα ταξίδι πέντε ημερών.

Αυτές οι δηλωμένες τιμές αυξάνονται αν τα ταξίδια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται να συμπεριληφθούν στην κάλυψη. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα ταξίδια στις ΗΠΑ μπορούν να προστεθούν αργότερα και δεν χρειάζεται να συμπεριληφθούν για το σύνολο της κάλυψης.

Εκτός από το μηνιαίο ή αρχικό κόστος, υπάρχει έκπτωση 250 $ και η μέγιστη πληρωμή του προγράμματος είναι 250.000 $ ετησίως.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο σχετικά με το SafetyWing είναι ότι μπορείτε να το αγοράσετε όταν βρίσκεστε ήδη στο εξωτερικό.

Τι καλύπτει το SafetyWing;

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ταξιδιωτική ασφάλιση, το SafetyWing καλύπτει τόσο ιατρικές όσο και ταξιδιωτικές ατυχίες.

Η ιατρική κάλυψη περιλαμβάνει οτιδήποτε απροσδόκητο ή επείγον. Αυτό περιλαμβάνει τραυματισμούς ή ασθένειες που οδηγούν σε επισκέψεις σε νοσοκομείο ή κλινική, καθώς και οποιαδήποτε σχετικά συνταγογραφούμενα φάρμακα. Περιλαμβάνονται τραυματισμοί που προκλήθηκαν κατά την οδήγηση μοτοποδηλάτου ή σκούτερ, εφόσον δεν αφορούσαν αγώνες ή αλκοόλ. Τα περισσότερα αθλήματα καλύπτονται επίσης στο σχέδιο.

Όσον αφορά την κάλυψη ταξιδιού, καλύπτεται οποιαδήποτε εκκένωση έκτακτης ανάγκης είτε σχετίζεται με προσωπικές είτε επί τόπου έκτακτες ανάγκες. Επίσης, στο σχέδιο καλύπτεται και η μετακίνηση μέλους της οικογένειας στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Επιπλέον, καλύπτονται επίσης καθυστερήσεις στο ταξίδι και χαμένες αποσκευές.

Τι ΔΕΝ καλύπτει το SafetyWing;

Αν και υπάρχουν πολλά που καλύπτει, το SafetyWing δεν καλύπτει επίσης ορισμένα πράγματα που είναι γενικά αρκετά τυπικές εξαιρέσεις. Ιατρικά αυτά περιλαμβάνουν προϋπάρχουσες καταστάσεις και θεραπείες για τον καρκίνο. Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι αυτή δεν είναι ασφάλιση πρωτοβάθμιας υγείας και επομένως δεν καλύπτει γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή ελέγχους ρουτίνας.

Εκτός ιατρικών θεμάτων δεν καλύπτονται αθλήματα υψηλού κινδύνου όπως πυγμαχία ή αλεξίπτωτο. Τα ηλεκτρονικά, τα τηλέφωνα, οι κάμερες, οι φορητοί υπολογιστές και παρόμοια δεν καλύπτονται επίσης από το SafetyWing. Ωστόσο, ένα μικρό πουλάκι μας είπε ότι θα προσφέρουν ασφάλεια τόσο για αθλήματα υψηλού κινδύνου όσο και για ηλεκτρονικά είδη στο εγγύς μέλλον.

Ποιες χώρες καλύπτει το SafetyWing;

Το SafetyWing παρέχει κάλυψη στη συντριπτική πλειονότητα του κόσμου με εξαίρεση τρεις χώρες: την Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.

Θα καλύπτεστε επίσης στη χώρα σας για κατ’ οίκον επίσκεψη για μέγιστο 30 ημέρες ανά 90 ημέρες.

Πώς μπορώ να υποβάλω αξίωση με το SafetyWing;

Στην ιδανική περίπτωση, δεν θα χρειαστεί ποτέ να υποβάλετε αξίωση, αλλά αν το κάνετε, να ξέρετε ότι η διαδικασία αξίωσης είναι εξαιρετικά εύκολη και αποτελεσματική. Εδώ είναι τα βασικά:

  1. Συλλέξτε τις αποδείξεις πληρωμής όλων των εξόδων σας (θεραπεία γιατρού, λογαριασμός φαρμακείου κ.λπ.) και δημιουργήστε ένα αντίγραφό τους.
  2. Συμπληρώστε το δήλωση διεκδικητών.
  3. Στείλτε το αντίγραφο των αποδείξεών σας και τη δήλωση εναγόντων στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
  4. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση της αξίωσής σας στο διαδικτυακό σας προφίλ.

Εάν δεν είστε σίγουροι για κάποιο από τα βήματα, στείλτε τους ένα email στη διεύθυνση [email protected] ή χρησιμοποιήστε τη συνομιλία τους.

SafetyWing εναντίον World Nomads

Το World Nomads υπάρχει εδώ και λίγο καιρό και είναι αρκετά γνωστό και δημοφιλές. Όμως το SafetyWing έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με το World Nomads, με το μεγαλύτερο να είναι το κόστος του. Σε λιγότερο από το ήμισυ της τιμής του World Nomads, το SafetyWing είναι μια πολύ πιο προσιτή επιλογή. Επιπλέον, το SafetyWing έχει λάβει πολύ υψηλές βαθμολογίες TrustPilot ξεπερνώντας εύκολα το World Nomads.

Χωρίς αμφιβολία η ασφάλιση ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, είτε μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα, είναι ζωτικής σημασίας για την ηρεμία και τη σταθερότητα του προϋπολογισμού. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω, αλλά λίγες που γνωρίζουν τη ζωή ενός νομάδα καθώς και το SafetyWing.

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα πάρκα στον Καναδά

εισιτήρια για το Παρατηρητήριο One World

εισιτήρια για την Universal Orlando

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.