Abington | 15 καλύτερα πράγματα να κάνετε

Αυτή η πόλη στη Νότια Ακτή έχει ειδικούς δεσμούς με τον Εμφύλιο Πόλεμο. Για περίπου 20 χρόνια το Abington ήταν ο τόπος μιας ετήσιας συνάντησης των Abolitionist, που πραγματοποιήθηκε στο σημερινό Island Grove Park, έναν γραφικό δημόσιο χώρο δίπλα σε μια λίμνη.

Στη δεκαετία του 1810, η μαζική παραγωγή σιδερένιων καρφιών πρωτοστάτησε στο Abington και έθεσε τις βάσεις για μια ανερχόμενη βιομηχανία υποδημάτων και μπότων.

Σχεδόν τα μισά από όλα τα υποδήματα που κατασκευάστηκαν για τον Στρατό της Ένωσης στον Εμφύλιο Πόλεμο προέρχονταν από εργοστάσια εδώ στο Abington.

Αυτή η πτυχή της κληρονομιάς του Abington μπορεί να εκτιμηθεί σε μια κατασκήνωση Εμφυλίου Πολέμου στο Island Grove Park κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Founders’ Day της πόλης.

Για μισό αιώνα από το 1941, ένα τεράστιο ναυτικό εναέριο πεδίο καταλάμβανε ένα μεγάλο κομμάτι του Abington, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μεγάλο μέρος αυτού του χώρου σε προστατευόμενη γη στο Thompson’s Pond.

1. Κρατικό Πάρκο Έιμς Νόουελ

Πηγή: Nataliya Zozulya / shutterstock
Κρατικό πάρκο Έιμς Νόουελ

Σε μια κατοικημένη γειτονιά, πολύ μακριά από τις κύριες αρτηρίες, αυτό το κρατικό πάρκο 700 στρεμμάτων είναι εύκολο να το χάσετε αν απλώς περνάτε.

Το Ames Nowell State Park είναι μια απόλαυση, με δέκα μίλια πλακόστρωτων και μη λιθόστρωτων μονοπατιών στις δασώδεις (πεύκα, βελανιδιές, οξιές) όχθες μιας τεχνητής λίμνης που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα.

Στη δεκαετία του 1920, αυτό διαμορφώθηκε ως καταφύγιο πουλιών και κυνηγότοπος πριν αγοραστεί από ένα μέλος της πλούσιας οικογένειας Ames και δωρεά.

Κατά μήκος των μονοπατιών θα συναντήσετε περιοχές υγροτόπων που διασχίζονται από σανίδες σανίδες και πεζόδρομους στην όχθη της λίμνης, με συναρπαστικά ίχνη ιστορίας στους παλιούς πέτρινους τοίχους που εμφανίζονται στο δάσος.

Το Cleveland Pond είναι ένα εξαιρετικό σημείο για ψάρεμα, γνωστό για τα μεγάλα λαβράκια, το αλυσοπρίλιο, το μαύρο crappie και το bluegill του.

2. Πάρκο Island Grove

Πηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY 3.0
Island Grove Park

Το καλύτερο από τα δημόσια πάρκα του Abington βρίσκεται σε περισσότερα από 50 στρέμματα, τα οποία δωρίστηκαν στην πόλη το 1882. Από το 1846 έως το 1865 αυτό ήταν το μέρος μιας ετήσιας συνάντησης των Abolitionists, με επικεφαλής τον William Lloyd Garrison (1805-1879).

Ο τόπος αυτών των συγκεντρώσεων της «Πρώτης Αυγούστου» χαρακτηρίζεται τώρα από μια χάλκινη πλάκα σε μια μεγάλη πέτρα. Το Island Grove Pond κατασκευάστηκε για πρώτη φορά για τη βιομηχανία στις αρχές του 18ου αιώνα και από τα μέσα του 19ου αιώνα έγινε η άγκυρα για ένα λούνα παρκ.

Εδώ υπάρχει μια περιοχή κολύμβησης με πυθμένα άμμου, η οποία είναι ανοιχτή για κατοίκους και μη κατοίκους από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου, ενώ τα καταπράσινα δάση του πάρκου είναι ιδανικά για έναν χαλαρό περίπατο. Μια γέφυρα στη λίμνη οδηγεί στο μνημείο του Εμφυλίου Πολέμου της πόλης, που αποτελείται από μια αψίδα θριάμβου.

3. Ημέρα Ιδρυτών

Πηγή: Dana.S / shutterstock
Πυροτεχνήματα

Η Επιτροπή Γιορτάζει το Abington είναι υπεύθυνη για μερικές ετήσιες εκδηλώσεις στην πόλη, κυρίως ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή σεζόν στις αρχές Ιουνίου.

Σηματοδοτώντας τα γενέθλια της Abignton, η οποία έχει φτάσει στα 310 της δεκαετίας, η Ημέρα των Ιδρυτών περιλαμβάνει μαγειρική, κοπή της τούρτας της πόλης, αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, ντέρμπι ψαρέματος και ένα συναρπαστικό σόου με πυροτεχνήματα, με χορηγία πολλών τοπικών επιχειρήσεων.

Αποκορύφωμα είναι ο παραδοσιακός καταυλισμός του Εμφυλίου Πολέμου στο Island Grove Park, με αναπαραστάσεις και επιδείξεις ιστορικών δεξιοτήτων, όπως παλιά λαϊκή μουσική, μαγειρική και ιατρική.

4. Dyer Memorial Library

Πηγή: jakkaje879 / shutterstock
Βιβλία

Η πλούσια οικογένεια Dyer αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος της ζωής του Abington από τις αρχές του 18ου αιώνα, πριν καν η πόλη ενσωματωθεί. Στη δεκαετία του 1890 η Marietta White Dyer (1853–1918) κληρονόμησε μια περιουσία από τον τραπεζίτη θείο της Samuel Brown Dyer (1809-1894).

Όταν πέθανε, το κληροδότησε σε ένα ταμείο για την κατασκευή και τη συντήρηση μιας ιστορικής και βιογραφικής βιβλιοθήκης. Σε ένα κτήριο της Γεωργιανής Αναγέννησης, που ολοκληρώθηκε το 1932. Η Βιβλιοθήκη Dyer Memorial εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από ιδιωτικά.

Αυτό χρησιμεύει ως μια εξαιρετική πηγή για την ιστορία του Abington, του Rockland και του Whitman, με επιμελημένα εκθέματα και γενεαλογικά αρχεία που χρονολογούνται από το Mayflower. Οι περιπάτους είναι ευπρόσδεκτοι κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας και μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση μόνος σας.

5. Μουσείο Fuller Craft

Πηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY 3.0
Μουσείο Fuller Craft

Το μόνο μουσείο στη Νέα Αγγλία αφιερωμένο αποκλειστικά στη χειροτεχνία είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο δυτικά στο Brockton. Το Μουσείο Fuller Craft ιδρύθηκε το 1946 και ασχολείται με τις σύγχρονες διακοσμητικές τέχνες, από κεραμικά μέχρι κοσμήματα, ξυλουργεία, υφάσματα, έπιπλα, ψηφιδωτά και γυαλί.

Υπάρχουν επίσης 22 στρέμματα πανέμορφων εκτάσεων στο Upper Porter Pond, και έξω θα συναντήσετε μαγευτικά έργα γλυπτικής από πέτρα και ξύλο.

Οι γκαλερί έχουν έως και πέντε ταυτόχρονες εκθέσεις ανά πάσα στιγμή, και το κατάστημα δώρων είναι απαραίτητο, γεμάτο με έργα ντόπιων και τοπικών καλλιτεχνών. Προσέξτε για τακτικές δραστηριότητες δημιουργίας τέχνης, ομιλίες, παραστάσεις, προβολές ταινιών και ανοιχτά στούντιο.

6. Ανόβερο Branch Trail (Abington Rail Trail)

Πηγή: John Phelan / Wikimedia | CC BY-SA 4.0
Διαδρομή σιδηροδρομικών υποκαταστημάτων του Ανόβερου

Άνοιξε το 1868, το Hanover Branch Railroad μήκους 7,8 μιλίων συνέδεε την κύρια γραμμή του Old Colony Railroad εδώ στο Abington με την πόλη του Ανόβερου.

Αυτό αργότερα έγινε μέρος του σιδηροδρόμου της Νέας Υόρκης, του Νιου Χέιβεν και του Χάρτφορντ και από τη δεκαετία του 2000 η δεξιά διαδρομή μετατράπηκε σταδιακά σε σιδηροδρομική διαδρομή.

Όταν συγκεντρώσαμε αυτό το άρθρο, θα μπορούσατε να φτάσετε στο Hanover Branch Trail στη γωνία των οδών Birch και Monroe St, και να περπατήσετε ή να περπατήσετε 2,6 μίλια μέχρι το Δυτικό Ανόβερο. Το 2022 η διαδρομή έλαβε χρηματοδότηση για μια επέκταση προς τα ανατολικά προς το Ανόβερο.

Περνώντας κυρίως μέσα από ήσυχες κατοικημένες περιοχές, το μονοπάτι έχει πλάτος δέκα πόδια και οι χρήστες έχουν δικαίωμα διέλευσης στις οδικές διαβάσεις. Στη διασταύρωση με την Union Street στο Rockland, μπορείτε να δείτε ένα τμήμα των αρχικών σιδηροτροχιών, σε συνεργασία με ένα ερμηνευτικό περίπτερο.

7. JP Ryan’s Tavern

Πηγή: Evannovostro / shutterstock
Ζωντανή μουσική

Με ζωντανή μουσική, ικανοποιητικό φαγητό σε παμπ και πολλές μπύρες στη βρύση, οι ανεπιτήδευτες ταβέρνες της γειτονιάς όπως αυτή είναι ο βασικός πυλώνας των κοινοτήτων South Shore.

Αν υπάρχει ένα στοιχείο μενού που απλά πρέπει να δοκιμάσετε είναι η πίτσα του μπαρ, η οποία αποτελεί γαστρονομική υπογραφή της South Shore.

Διατίθενται σε προσωπικά τηγάνια 10 ιντσών, με τραγανή κρούστα και μεγάλη ποικιλία επικαλύψεων και ειδικών επιλογών. Υπάρχει ζωντανή μουσική τα περισσότερα Σαββατοκύριακα και μπορείτε να μάθετε ποιος παίζει μέσω του ιστότοπου.

8. Εταιρεία Ζυθοποιίας 10ης Περιφέρειας

Πηγή: Εταιρεία Ζυθοποιίας 10ης Περιφέρειας / Facebook
Εταιρεία Ζυθοποιίας 10ης Περιφέρειας

Ιδρύθηκε από δύο παιδικούς φίλους που μεγάλωσαν εδώ στο Abington, η 10th District Brewing Company άνοιξε το 2014 και είναι τώρα διαθέσιμη σε πολλά μπαρ και εστιατόρια από το Hull έως το Holbrook.

Μπορείτε να πάτε στην πηγή στο Abington, όπου υπάρχει μια τραπεζαρία με άφθονο, φιλικό προς τα σκυλιά, υπαίθριο χώρο.

Ανάμεσα στις μπύρες που βρισκόταν τη στιγμή που γραφόταν το κείμενο ήταν μια επιλογή από IPA, μια Gose, μια Kolsch, μια φυστικιά Stout και μερικές λιγότερο συμβατικές δημιουργίες όπως μια jalapeño ale και μια ξινή λάιμ.

Μπορείτε να αγοράσετε κονσέρβες ή να γεμίσετε καλλιεργητές εδώ, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις εάν θέλετε να δοκιμάσετε τέσσερις μπύρες σε διαχειρίσιμες ποσότητες.

9. Ναυτικός Αεροπορικός Σταθμός Weymouth (Πύργος Ελέγχου)

Πηγή: Abovfold / Wikimedia | CC BY-SA 4.0
Naval Air Station Weymouth (Πύργος Ελέγχου)

Από το 1941 έως το 1997 ένα Αεροδρόμιο του Ναυτικού των ΗΠΑ καταλάμβανε μια μεγάλη έκταση του Abington, του Weymouth και του Rockland. Ο Ναυτικός Αεροπορικός Σταθμός Γουέιμουθ ήταν μια βάση με πτερύγια κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια έγινε μέρος της Διοίκησης Εκπαίδευσης Ναυτικών Εφεδρικών Αεροπορικών Ναυτικών.

15 καλύτερα Airbnbs στη Νότια Ντακότα, ΗΠΑ (Έκδοση 2023)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η γη έχει σταδιακά παραδοθεί στις αντίστοιχες πόλεις από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, εν μέρει για έργα ανάπλασης όπως το Union Point.

Άλλες περιοχές έχουν μείνει ανοιχτές και μπορείτε να επισκεφθείτε το καταφύγιο Wildlands Trust για να μετρήσετε την εκπληκτική κλίμακα του αεροδρομίου, όπου οι διάδρομοι είχαν μήκος έως και 7.000 πόδια.

Θα μιλήσουμε για το Thompson Trail παρακάτω, αλλά κάπως βόρεια από εκεί, έξω από την οδό Adams, μπορείτε να φτάσετε στον παλιό πύργο ελέγχου, άθικτος ακόμα, αν και τώρα δείχνει την ηλικία του, και συνοδευόμενος από μερικούς όρμους υπόστεγους σε αποσύνθεση.

10. Thompson Pond Trail

Πηγή: Song_about_summer / shutterstock
Πεζοπορία

Η πρώην τοποθεσία του Ναυτικού Αεροσταθμού South Weymouth είναι τεράστια και μπορεί να διασχιστεί κατά μήκος αυτού του συστήματος μονοπατιών.

Το Thompson Pond Trail διαχειρίζεται το Wildlands Trust και είναι προσβάσιμο από το Spruce St στη γραμμή Abington-Rockland.

Το μονοπάτι Thompson Pond Trail έχει μήκος λίγο λιγότερο από δύο μίλια, διασχίζοντας το πολυετές French’s Stream και σας φέρνει στη γραφική βόρεια ακτή της λίμνης όπου θα βρείτε ένα τμήμα πεζόδρομου και παγκάκια.

Στην κορυφή του μονοπατιού μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε κατά μήκος του μονοπατιού Twin Ponds στο Rockland, ενώ νότια της Spruce St βρίσκεται το δάσος Rockland Town Forest 40+ στρεμμάτων, που περιμένει να το ανακαλύψετε.

11. Oktoberfest

Πηγή: r.classen / shutterstock
Oktoberfest

Από τα μέσα της δεκαετίας του 2010, η Abington έχει διοργανώσει μια οικογενειακή γιορτή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Το Oktoberfest επιστρέφει επιτέλους φέτος(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Oktoberfest συνδυάζει εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα τη Γερμανία και το Χάλοουιν, με ανάλαφρη διασκέδαση, όπως διαγωνισμό κοστουμιών σκύλου, διαγωνισμό σκαλιστών κολοκύθας, ανοιχτό σπίτι στη βιβλιοθήκη Dyer Memorial και παρέλαση παιδικών κοστουμιών.

Υπάρχει μια αγορά το Σάββατο, με πωλητές, τεχνίτες και μουσική, καθώς και μια οικογενειακή γιορτή την Κυριακή, με μια σειρά από δραστηριότητες για παιδιά, μια μπυραρία για μεγάλους και μια παράσταση από το Double Eagle Oktoberfest German Band.

12. Το Στοιχειωμένο Μέγαρο του Μπάρετ

Πηγή: FOTOKITA / shutterstock
Στοιχειωμένος

Ένας από τους κορυφαίους φόβους στην περιοχή, το Abington έχει ένα στοιχειωμένο σπίτι που τώρα διανύει την τέταρτη δεκαετία του.

Amesbury | 15 καλύτερα πράγματα να κάνετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Barrett’s Haunted Mansion είναι δύο αξιοθέατα σε ένα, με ένα τρομακτικό μονοπάτι μέσα από το κεντρικό σπίτι και το Condemned (τη στιγμή που γράφεται το άρθρο), στο οποίο μπαίνεις σε ένα παλιό χημικό εργαστήριο, σφραγισμένο και σέρνεται με μεταλλαγμένα.

Υπάρχει μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων με τα φώτα τα Σάββατα, όπου μπορείτε να εκτιμήσετε τη τέχνη και την αγάπη που υπάρχει στα σενάρια, τα σκηνικά, τα κοστούμια και το μακιγιάζ.

13. Θερινές συναυλίες Abington

Πηγή: NICKY1841 / shutterstock
Συναυλία στο πάρκο

Τα καλοκαίρια στο Abington δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς αυτή την ετήσια σειρά συναυλιών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Οι 10 πιο όμορφοι κήποι στον κόσμο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η σκηνή είναι το Catherine and Joseph Nisby Bandstand δίπλα στο Δημαρχείο του Abington, με το εκτεταμένο γήπεδο να φιλοξενεί εκπληκτικά μεγάλα πλήθη για αυτές τις παραστάσεις.

Συναυλίες πραγματοποιούνται τα βράδια της Κυριακής, με καλλιτέχνες από μια σειρά ειδών, είτε έχετε διάθεση για soul, κλασική ροκ, country, doo-wop, jazz ή ποπ επιτυχίες της δεκαετίας του ’80.

Μια νύχτα κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι ειδικά για παιδιά, με τέχνη με μπαλόνια, εκπαιδευτικές επιδείξεις εξωτικών ζώων και ζωγραφική προσώπου.

14. Paintball υψηλής τάσης

Πηγή: Vanoa2 / shutterstock
Paintball

Κρυμμένο σε περισσότερα από 20 στρέμματα δάσους κοντά στο Χόλμπρουκ, το High Voltage Paintball καλωσορίζει τα περίπατοι τα Σάββατα και τις Κυριακές.

15 καλύτερες πεζοπορίες στο Μάουι της Χαβάης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία εδάφους που προσφέρεται εδώ, από το βαθύ κάλυμμα των γηπέδων woodsball μέχρι το ανοιχτό γήπεδο speedball.

Η εγκατάσταση είναι επίσης προετοιμασμένη για όλα τα είδη των τρόπων παιχνιδιού, είτε επιτίθεται/υπερασπίζεται μια στρατηγική κορυφή λόφου ή καταφύγιο, είτε παίζετε βόμβα στη βάση είτε αιχμαλωτίζετε τη σημαία.

Όλος ο εξοπλισμός που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι διαθέσιμος εδώ και το εξυπηρετικό προσωπικό φροντίζει το παιχνίδι να παραμείνει ασφαλές.

15. Γήπεδο γκολφ Strawberry Valley

Πηγή: photoinnovation / shutterstock
Γκολφ

Για ένα άνετο γύρο γκολφ, το Abington έχει ένα εξαιρετικό δημοτικό γήπεδο σε κυρίως ανοιχτό πάρκο στη νότια πλευρά της πόλης.

Το Strawberry Valley Golf Course είναι μια πίστα 9 οπών που παίζει σχετικά σύντομη, επομένως είναι ιδανική αν μόλις ξεκινάτε ή θέλετε να δουλέψετε για το iron-play και το σύντομο παιχνίδι σας.

Η πορεία είναι καλά συντηρημένη, έχει καλό ρυθμό παιχνιδιού και αντιπροσωπεύει εκπληκτική σχέση ποιότητας/τιμής. Το χειμώνα η κυλιόμενη διάταξη του μαθήματος γίνεται τέλειο έδαφος για έλκηθρο για τα παιδιά της περιοχής.

Source link

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια