Is Portland, Oregon Safe to Visit in 2023? (Our Take)

Είναι ασφαλές για επίσκεψη το Πόρτλαντ του Όρεγκον το 2023;

Το Πόρτλαντ του Όρεγκον είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για την εναλλακτική κουλτούρα. Κάθε χρόνο, σχεδόν 12 εκατομμύρια άνθρωποι  επισκέπτονται την πόλη.  

Είναι πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε σε τοποθεσίες όπως το αρχοντικό Pittock ή τα πολλά μουσεία της πόλης. Η πόλη έχει όμορφα πάρκα, όπως το Forest Park, και περιβάλλεται από την όμορφη φύση του Όρεγκον.

Το πιο σημαντικό, το Πόρτλαντ είναι ένα κέντρο λογοτεχνίας, μουσικής και εναλλακτικής κουλτούρας όλων των ειδών. Μπορείτε να εξερευνήσετε αυτή τη σκηνή σε διάσημα καταστήματα όπως το Powell’s και το Voodoo Donuts, ελέγχοντας τη σκηνή του εστιατορίου ή απλώς περπατώντας στις μοντέρνες, καλλιτεχνικές γειτονιές του.

Αλλά ενώ αυτή η ιστορική πόλη έχει πολλά να δείτε και να κάνετε, είναι το Πόρτλαντ ασφαλές για επίσκεψη; Εδώ είναι η άποψή μας.

Πόρτλαντ:Μια Μέκκα για λάτρεις του φαγητού και χίπστερ

Είναι το Πόρτλαντ του Όρεγκον ασφαλές για επίσκεψη το 2023;

Άνθρωποι που περπατούν στο κέντρο του Πόρτλαντ για έναν οδηγό με τίτλο Is Portland Oregon ασφαλές για επίσκεψη με μερικά χαριτωμένα καφενεία στο δρόμοΆνθρωποι που περπατούν στο κέντρο του Πόρτλαντ για έναν οδηγό με τίτλο Is Portland Oregon ασφαλές για επίσκεψη με μερικά χαριτωμένα καφενεία στο δρόμο

ΠΟΡΤΛΑΝΤ, Ή – 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016: Καφετέρια Barista στην περιοχή Pearl του Πόρτλαντ Όρεγκον/Joshua Rainey Photography/Shutterstock

Ναί. Το Πόρτλαντ είναι μια αρκετά ασφαλής πόλη για να επισκεφθείτε. Αν και έχει κάποιο έγκλημα, όπως και κάθε μεγάλη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, το ποσοστό εγκληματικότητας είναι χαμηλό έως μέτριο και το να είσαι θύμα εγκλήματος είναι αρκετά εύκολο να αποφευχθεί εάν λάβετε τις σωστές προφυλάξεις.

Υπάρχουν λίγες άλλες απειλές για την ασφάλεια των επισκεπτών αυτή τη στιγμή. Η επίσημη τουριστική επιτροπή του Πόρτλαντ δημοσίευσε τη δική της σελίδα ασφάλειας για να απαντήσει στις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων επισκεπτών.

Στην ιστοσελίδα του, η τουριστική επιτροπή αναφέρει ότι το Πόρτλαντ είναι ασφαλές για επίσκεψη και ότι το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας είναι χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την επίσκεψη επειδή η ειδησεογραφική κάλυψη έχει συχνά ζωγραφίσει την πόλη ως αρκετά επικίνδυνη.

Ενώ είναι αλήθεια ότι έχει υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από πολλές γύρω περιοχές στο Όρεγκον, αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια μεγαλύτερη πόλη με μεγαλύτερη πυκνότητα πληθυσμού και, επομένως, υψηλότερη πυκνότητα εγκληματικότητας.

Έτοιμοι για κράτηση;

Ξεκλειδώστε αποκλειστικές εκπτώσεις στο Expedia.com!

Έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση;

Προστατέψτε τον εαυτό σας από απροσδόκητες διακοπές.

Συγκρίνετε σχέδια

Ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση όταν κάνετε κράτηση αφού κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους μας.

Τα κοινά εγκλήματα που μπορεί να συναντήσετε στο Πόρτλαντ περιλαμβάνουν:

 • Μικροκλοπή
 • Κλοπή από οχήματα
 • Διάρρηξη
 • Αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά
 • Προσβολή

Αν και το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας είναι αρκετά χαμηλό, αξίζει να λάβετε προφυλάξεις για να προστατευθείτε. Ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο το Πόρτλαντ θεωρείται ανασφαλές είναι η ιστορία των εμφυλίων αναταραχών στην πόλη.

Κατά τις διαδηλώσεις του 2020 κατά της αστυνομικής βίας που σάρωσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Πόρτλαντ είχε μερικές από τις πιο άγριες διαμαρτυρίες και συγκρούσεις με την αστυνομία, καθώς και αντιδιαδηλωτές που επιτέθηκαν σωματικά στους διαδηλωτές.

Οι ειδήσεις εκ των υστέρων συχνά απεικονίζουν το Πόρτλαντ ως ένα επικίνδυνο μέρος. Ωστόσο, αυτές οι διαμαρτυρίες έγιναν πριν από μερικά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχουν ηρεμήσει από τότε.

Είναι καλή ιδέα να αποφύγετε διαμαρτυρίες ή διαδηλώσεις ενώ επισκέπτεστε το Πόρτλαντ, καθώς υπάρχει μεγάλος βαθμός πολιτικής μαχητικότητας στην πόλη (συμπεριλαμβανομένων οργανωμένων ακροδεξιών ομάδων  που συχνά ξεκινούν βίαιες συγκρούσεις). Ακόμη και μια ειρηνική διαδήλωση μπορεί να κλιμακωθεί ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι πολλές αναφορές εγκλημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να έχουν πολιτικά κίνητρα και η εστίαση στο έγκλημα αυξάνεται κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Λάβετε, λοιπόν, τυχόν αναφορές που έχετε διαβάσει ότι το Πόρτλαντ είναι πολύ ανασφαλές με λίγο αλάτι.

Έγκλημα στο Πόρτλαντ

Οδός το βράδυ το καλοκαίρι με ένα λεωφορείο και κόκκινα ποδήλατα στα αριστερά για ένα κομμάτι με τίτλο Is Portland Oregon SafeΟδός το βράδυ το καλοκαίρι με ένα λεωφορείο και κόκκινα ποδήλατα στα αριστερά για ένα κομμάτι με τίτλο Is Portland Oregon Safe

GagliardiPhotography/Shutterstock

Το Πόρτλαντ είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη, οπότε είναι λογικό να συμβεί έγκλημα στην πόλη. Ωστόσο, το ποσοστό εγκληματικότητας του Πόρτλαντ είναι χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο, τόσο από τον συνολικό εθνικό μέσο όρο όσο και σε σύγκριση με πόλεις συγκρίσιμου μεγέθους.

Το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας είναι 302,5 περιστατικά ανά 100.000 άτομα , που είναι χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Το ποσοστό της βίαιης εγκληματικότητας είναι επίσης χαμηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο, αν και το ποσοστό εγκληματικότητας κατά της ιδιοκτησίας είναι ελαφρώς υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές εγκληματικότητας της αστυνομίας του Πόρτλαντ , το βίαιο έγκλημα αποτελεί περίπου το 15% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στο Πόρτλαντ κάθε μήνα. Το πιο κοινό βίαιο έγκλημα στην πόλη είναι η επίθεση, η οποία αποτελεί περίπου το 14% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη.

Αν και οι περισσότερες περιπτώσεις επίθεσης στο Πόρτλαντ είναι καταστάσεις όπου το θύμα και ο δράστης γνώριζαν ο ένας τον άλλον, υπήρξαν και στο παρελθόν περιπτώσεις όπου άνθρωποι δέχτηκαν τυχαία επίθεση  στους δρόμους, συχνά από άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τα εγκλήματα ιδιοκτησίας είναι πολύ πιο συνηθισμένα από τα βίαια εγκλήματα στο Πόρτλαντ και το ποσοστό εγκληματικότητας κατά ιδιοκτησίας είναι ελαφρώς υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο. Το πιο συνηθισμένο έγκλημα ιδιοκτησίας είναι η κλοπή, που αποτελεί περίπου το 35% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράχθηκαν. Η κλοπή είναι μια ευρεία κατηγορία που περιλαμβάνει τα πάντα, από κλοπές καταστημάτων έως πορτοφολάδες.

Είναι αλήθεια ότι η εγκληματικότητα αυξήθηκε το 2021, όπως συνέβη σε πολλές άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών μετά το τέλος του lockdown πανδημίας. Ωστόσο, μειώθηκε το 2022 και προβλέπεται να μειωθεί το 2023.

Η πόλη σημείωσε μείωση άνω του 10% στο βίαιο έγκλημα, δείχνοντας ότι επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα. Αυτό σημαίνει για το Πόρτλαντ ότι, αν και το έγκλημα είναι ένα πρόβλημα στην πόλη, δεν είναι ακριβώς η εγκληματική δυστοπία που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι η πόλη αφού διαβάσουν μερικές εξαιρετικές ειδήσεις.

Η αντίληψη των ανθρώπων για την πόλη ως μη ασφαλή μπορεί να έχει αυξηθεί, συχνά λόγω παραγόντων που δεν σχετίζονται με σοβαρό έγκλημα, όπως η αύξηση των γκράφιτι και των αστέγων.

Το έγκλημα, ιδιαίτερα το βίαιο έγκλημα, δεν είναι πιθανό να επηρεάσει τους τουρίστες, επειδή συμβαίνει συχνότερα σε κατοικημένες γειτονιές, ιδιαίτερα σε φτωχές, όπου οι επισκέπτες σπάνια τολμούν.

Αν και θα πρέπει να λαμβάνετε βασικές προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς όταν μετακινείστε στην πόλη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το έγκλημα τόσο πολύ που επηρεάζει την επίσκεψή σας.

Κλοπή

Το πιο κοινό έγκλημα στο Πόρτλαντ, όπως και στις περισσότερες άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι η κλοπή. Ενώ οι πιο συνηθισμένες μορφές κλοπής, όπως η κλοπή καταστημάτων και η κλοπή από επιχειρήσεις, δεν επηρεάζουν τους επισκέπτες, άλλες μορφές κλοπής, όπως πορτοφολάδες, μπορούν να επηρεάσουν τους ταξιδιώτες.

Υπήρξαν περιπτώσεις πορτοφολάδων στο Πόρτλαντ. Οι πορτοφολάδες συχνά στοχεύουν σε πολυσύχναστες περιοχές όπως καταστήματα, μουσικά φεστιβάλ και δημοφιλή εμπορικά κέντρα για πεζούς. Υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις κλοπών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι τουρίστες δεν ξεχωρίζουν για τη στόχευση ειδικότερα, και τόσο οι ντόπιοι όσο και οι τουρίστες μπορεί να είναι θύματα πορτοφολάδων.

Οι βασικές προφυλάξεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε ασφαλείς από πορτοφολάδες. Βεβαιωθείτε ότι τα σημαντικά υπάρχοντά σας, όπως το πορτοφόλι και το τηλέφωνό σας, είναι ασφαλή — αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ανοιχτές τσάντες σε πολυσύχναστες αγορές ή δεν βάζετε πορτοφόλια στις πίσω τσέπες του τρένου.

Οι πορτοφολάδες συχνά χρησιμοποιούν απάτες και τακτικές αντιπερισπασμού για να αποσπάσουν την προσοχή των θυμάτων τους. Να είστε προσεκτικοί εάν κάποιος έρθει κοντά σας ζητώντας δωρεές, προσφέρεται να σας βοηθήσει με κάτι ή προσπαθεί με άλλον τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας.

Ορισμένοι πορτοφολάδες έχουν χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποσπάσουν την προσοχή των θυμάτων τους, όπως ένας κλέφτης που πιάστηκε να αγκαλιάζει τα θύματα σε μπαρ για να τους αποσπάσει την προσοχή. Η κλοπή από οχήματα είναι επίσης αρκετά συχνή.

Οι κλοπές, όπου οι κλέφτες σπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου σας για να βρουν τιμαλφή που έχουν αφεθεί πίσω, μπορούν να συμβούν ακόμη και σε πολυσύχναστες περιοχές κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή είναι πολύ γρήγορες. Η καλύτερη προφύλαξη που πρέπει να λάβετε είναι να αποφύγετε να αφήσετε αντικείμενα εκτεθειμένα στο αυτοκίνητό σας, καθώς ακόμη και τα χαλαρά ρέστα μπορούν να προσελκύσουν τους κλέφτες.

Βάλτε τα πάντα στα ντουλαπάκια ή στο πορτμπαγκάζ ή πάρτε τα μαζί σας αφού κλειδώσετε το αυτοκίνητό σας. Το Πόρτλαντ διαθέτει εξαιρετικά μέσα μαζικής μεταφοράς, οπότε αν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φέρετε το αυτοκίνητό σας μαζί σας στην πόλη.

Το Πόρτλαντ είναι μια πόλη όπου η κουλτούρα του ποδηλάτου είναι πολύ διαδεδομένη – πράγμα που σημαίνει επίσης ότι η κλοπή ποδηλάτων είναι αρκετά συχνή. Εάν νοικιάζετε ένα ποδήλατο, βεβαιωθείτε ότι είναι κλειδωμένο προσεκτικά.

Προσβολή

Ένα κοινό βίαιο έγκλημα για το οποίο ανησυχούν οι άνθρωποι όταν επισκέπτονται το Πόρτλαντ είναι η επίθεση. Η επίθεση είναι το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα στο Πόρτλαντ. Αν και οι περισσότερες επιθέσεις συμβαίνουν στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των διαφορών μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται, υπήρξαν περιπτώσεις όπου άνθρωποι δέχθηκαν τυχαία επίθεση στο δρόμο.

Η επίθεση είναι πιο συχνή σε λιγότερο ασφαλείς περιοχές του Πόρτλαντ, όπου οι επισκέπτες σπάνια τολμούν, αλλά υπήρξαν περιπτώσεις ανθρώπων που δέχθηκαν επίθεση ακόμη και σε γειτονιές που θεωρούνται ασφαλείς.

Οι περισσότερες επιθέσεις συμβαίνουν τη νύχτα, οπότε να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας μετά το σκοτάδι. Ορισμένες γειτονιές που είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως η επιχειρηματική περιοχή στο κέντρο της πόλης, μπορεί να αισθάνονται αρκετά σχηματικές μετά το σκοτάδι.

Φροντίστε να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας καθώς κινείστε στην πόλη. Εάν αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε επικίνδυνη κατάσταση, φύγετε από την περιοχή το συντομότερο δυνατό ή καλέστε βοήθεια. Είναι καλύτερα να αισθάνεσαι ανόητος για την υπερβολική αντίδραση παρά να είσαι θύμα ενός εγκλήματος.

Πάνω απ ‘όλα, να έχετε κατά νου ότι η πιθανότητα να σας συμβεί ένα βίαιο έγκλημα στο Πόρτλαντ είναι πολύ, πολύ χαμηλή. Ενώ έχουν συμβεί περιστατικά υψηλού προφίλ, είναι λίγα. Μην αφήσετε τον φόβο να παραλύσει το ταξίδι σας στο Πόρτλαντ.

Αποφυγή κακών περιοχών

Για έναν οδηγό με τίτλο Is Portland Oregon safe to visit, μια αντιπροσωπεία στον δρόμο West Burnside στο κέντρο της πόλης που απεικονίζεται μια συννεφιασμένη μέραΓια έναν οδηγό με τίτλο Is Portland Oregon safe to visit, μια αντιπροσωπεία στον δρόμο West Burnside στο κέντρο της πόλης που απεικονίζεται μια συννεφιασμένη μέρα

Πόρτλαντ, Όρεγκον, ΗΠΑ – 5 Νοεμβρίου 2019: Τοποθεσία αντιπροσωπείας της Volvo στη West Burnside Road στο κέντρο της πόλης Portland/Tada Images/Shutterstock

Ένα από τα κλειδιά για να παραμείνετε ασφαλείς στο Πόρτλαντ είναι να αποφύγετε τις κακές περιοχές. Ορισμένες γειτονιές ευθύνονται για μεγάλο μέρος της εγκληματικότητας της πόλης, επομένως δεν θέλετε να τολμήσετε εκεί, ειδικά τη νύχτα. Οι ντόπιοι λένε ότι οι ακόλουθες περιοχές είναι λιγότερο ασφαλείς από την υπόλοιπη πόλη:

 • Hazelwood, ειδικά γύρω από το Gateway Transit Center
 • Διαμερίσματα κακουργημάτων
 • Δυτικό Μπέρνσαϊντ
 • Ανατολικό Πόρτλαντ
 • Βόρειο Πόρτλαντ
 • Αεροδρόμιο Νότια

Ορισμένες περιοχές που είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας τη νύχτα. Το βράδυ, να είστε προσεκτικοί σε:

 • Περιοχή Pearl
 • Chinatown
 • Επιχειρηματική Περιοχή στο κέντρο της πόλης

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Άστεγη γυναίκα στο Πόρτλαντ Όρεγκον σπρώχνει το καρότσι της στο πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης φορώντας ένα πράσινο σακάκιΆστεγη γυναίκα στο Πόρτλαντ Όρεγκον σπρώχνει το καρότσι της στο πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης φορώντας ένα πράσινο σακάκι

Πόρτλαντ, Όρεγκον / ΗΠΑ – 21 Μαρτίου 2018: Μια άστεγη γυναίκα σπρώχνει το καρότσι της/Mr.Nikon/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές πρόσθετες συμβουλές ασφάλειας για να επισκεφθείτε το Πόρτλαντ του Όρεγκον:

 • Το Πόρτλαντ έχει υψηλό πληθυσμό αστέγων. Η συντριπτική πλειονότητα των αστέγων είναι απλώς εκείνοι που έχουν πέσει σε δύσκολες στιγμές και μπορεί να βιώνουν ψυχική δυσφορία εκτός από οικονομική δυσφορία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε απλώς να αναγνωρίσετε ευγενικά έναν χειριστή ή να αγνοήσετε κάποιον που έχει βλάβη στο τρένο. Αποφύγετε να περπατάτε δίπλα σε καταυλισμούς τη νύχτα, καθώς το ποσοστό εγκληματικότητας τείνει να είναι υψηλότερο σε αυτές τις περιοχές.
 • Πραγματικά βρέχει πολύ στο Πόρτλαντ! Προετοιμαστείτε για τον καιρό κατάλληλα με αδιάβροχα παπούτσια και αδιάβροχο (οι ντόπιοι σπάνια κουβαλούν ομπρέλες).
 • Το Πόρτλαντ είναι μια πόλη ποδηλατών και οι επισκέπτες αναμένεται να το σεβαστούν αυτό. Βεβαιωθείτε ότι δεν περπατάτε σε ποδηλατόδρομους ως πεζός. Εάν οδηγείτε, να σέβεστε τους ποδηλάτες. Οι ποδηλάτες του Πόρτλαντ δεν θα διστάσουν να σας πουν αν βρίσκεστε στο λάθος μέρος!
 • Να είστε προετοιμασμένοι για τον τοπικό πολιτισμό. Οι ντόπιοι τείνουν να είναι πολύ χαλαροί και ανοιχτοί σε οτιδήποτε. Θα δείτε ανθρώπους να εκφράζονται με όλους τους τρόπους. Υπάρχει ένας λόγος που το πιο δημοφιλές σλόγκαν στην περιοχή είναι «Κρατήστε το Πόρτλαντ περίεργο».

Συχνές Ερωτήσεις

Τραμ ευρωπαϊκού στυλ απεικονίζεται να τρέχει κατά μήκος της περιοχής στο κέντρο της πόλης στο Πόρτλαντ για έναν οδηγό για το εάν η πόλη είναι ασφαλής ή όχι για επίσκεψηΤραμ ευρωπαϊκού στυλ απεικονίζεται να τρέχει κατά μήκος της περιοχής στο κέντρο της πόλης στο Πόρτλαντ για έναν οδηγό για το εάν η πόλη είναι ασφαλής ή όχι για επίσκεψη

Robert Crum/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές κοινές ερωτήσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι για το Πόρτλαντ στο παρελθόν.

Πόσο ασφαλές είναι να περπατάς στο Πόρτλαντ;

Είναι γενικά ασφαλές να περπατάς στο Πόρτλαντ, καθώς έχει καλή υποδομή πεζών και χαμηλό έως μέτριο ποσοστό εγκληματικότητας. Ωστόσο, κάντε την έρευνά σας για το ποιες γειτονιές να αποφύγετε και να αποφύγετε ορισμένες περιοχές τη νύχτα.

Είναι ασφαλές το Πόρτλαντ να το επισκεφτείς μόνος σου;

Το Πόρτλαντ είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός μεταξύ των μεμονωμένων ταξιδιωτών, χάρη στην ασφάλειά του για μεμονωμένους επισκέπτες. Εάν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει απλώς να λάβετε μερικές πρόσθετες προφυλάξεις, όπως να μην περπατάτε σε ερημικές περιοχές τη νύχτα και να είστε προσεκτικοί εάν επισκέπτεστε εγκαταστάσεις νυχτερινής διασκέδασης.

Είναι ασφαλές να μείνετε στο κέντρο του Πόρτλαντ;

Ενώ η περιοχή του κέντρου του Πόρτλαντ έχει βελτιωθεί ως προς την ασφάλεια τον τελευταίο χρόνο, είναι προτιμότερο να μείνετε σε μια από τις κοντινές γειτονιές. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, επομένως η περιοχή του κέντρου της πόλης μπορεί να είναι έρημη μετά από ώρες, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ανασφαλής.

Είναι το Πόρτλαντ βατό για τους τουρίστες;

Ναι, το Πόρτλαντ είναι πολύ βατό για τους τουρίστες. Τα περισσότερα αξιοθέατα βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο και τα πεζοδρόμια είναι πολύ καλά συντηρημένα.

Είναι ασφαλές το Uber στο Πόρτλαντ;

Ναι, η Uber είναι ασφαλής στο Πόρτλαντ. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους για να μετακινηθείτε στην πόλη τη νύχτα, καθώς μπορείτε να παρακολουθείτε τη βόλτα σας.

Πρέπει να επισκεφτείτε το Πόρτλαντ του Όρεγκον;

Το Πόρτλαντ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για επίσκεψη και μια από τις ασφαλέστερες μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν και ο μεγάλος πληθυσμός αστέγων ανησυχεί πολλούς επισκέπτες, οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν στους δρόμους είναι απλοί άνθρωποι που έχουν περάσει δύσκολες στιγμές.

Υπάρχει κάποιο έγκλημα, συνήθως μικροκλοπή, αλλά οι επισκέπτες είναι συνήθως ασφαλείς. Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει το Πόρτλαντ. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Διαβάστε επίσης:

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια