Είναι οι Μαλδίβες ασφαλείς για επίσκεψη;

Οι Μαλδίβες είναι ένας από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στον κόσμο, και δικαιολογημένα. Το 2019, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι  επισκέφτηκαν τη νησιωτική χώρα αναζητώντας διασκέδαση στον ήλιο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται τις Μαλδίβες για να εξερευνήσουν τις παρθένες παραλίες και τα πολυτελή θέρετρα όπου οι ανάγκες και οι επιθυμίες των ταξιδιωτών καλύπτονται πριν καν προλάβουν να τις σκεφτούν.

Η χώρα έχει πολλές τέτοιες παραλίες, όπως η παραλία Kurumba, η παραλία Bikini και ιδιωτικά νησιά όπως το Velaa Private Island όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα και να δοκιμάσετε άλλα θαλάσσια σπορ.

Η πρωτεύουσα του Μαλέ είναι επίσης δημοφιλής προορισμός χάρη στην πολυπολιτισμική της ατμόσφαιρα και τα ζωντανά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης ψαραγοράς του Μαλέ. Από τις φωτογραφίες, οι Μαλδίβες μοιάζουν σίγουρα με νησιωτικό παράδεισο.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες δεν δείχνουν πάντα την πλήρη πραγματικότητα μιας τοποθεσίας και ίσως θέλετε να μάθετε για τα πιθανά αρνητικά του ταξιδιού στις Μαλδίβες, όπως προκλήσεις ασφάλειας.

Αλλά μην ανησυχείτε — οι ταξιδιωτικοί μας ειδικοί συνθέτουν αυτόν τον ταξιδιωτικό οδηγό για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν το ταξίδι στις Μαλδίβες είναι ασφαλές ή όχι. Συνεχίστε να διαβάζετε για λεπτομερείς πληροφορίες ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου ενός οδηγού για το έγκλημα.

Κλείστε μόνοι σας το ταξίδι .
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber <<

Με αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές μας μέσω του Viber! 👈✈️🌍  

Μαλδίβες

Είναι οι Μαλδίβες ασφαλείς για επίσκεψη το 2023;

Ναί. Οι Μαλδίβες είναι ως επί το πλείστον ένα ασφαλές μέρος για επίσκεψη καθώς το ποσοστό εγκληματικότητας είναι χαμηλό. Ωστόσο, υπάρχει κάποιος κίνδυνος τρομοκρατίας.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι τουρίστες είναι απομονωμένοι από τα χειρότερα που μπορεί να συμβούν στις Μαλδίβες, καθώς μένουν κυρίως σε απομονωμένα θέρετρα που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών τους. Το πρωταρχικό πρόβλημα που αναφέρουν οι περισσότερες χώρες στις ταξιδιωτικές τους συμβουλές προς τις Μαλδίβες είναι η τρομοκρατία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών έχει θέσει τις Μαλδίβες στο πλαίσιο ταξιδιωτικής συμβουλής επιπέδου 2, συμβουλεύοντας τους ταξιδιώτες να είναι πιο προσεκτικοί.

Ο πρωταρχικός κίνδυνος είναι η τρομοκρατία, η οποία μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Άλλες χώρες αναφέρουν την τρομοκρατία στις ταξιδιωτικές τους συμβουλές. Για παράδειγμα, η Νέα Ζηλανδία συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να είναι πιο προσεκτικοί λόγω του κινδύνου τρομοκρατίας.

Άλλα κοινά προβλήματα που αναφέρουν οι χώρες στις ταξιδιωτικές τους συμβουλές για τις Μαλδίβες περιλαμβάνουν:

  • Πορτοφολάδες
  • Κλοπή από δωμάτια ξενοδοχείου
  • Αρπαγή τσάντας
  • Εγκλήματα με μαχαίρι

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες προστατεύονται από αυτά τα περιστατικά αφού μένουν σε θέρετρα. Τα θέρετρα, ειδικά αυτά σε ιδιωτικά νησιά, τείνουν να έχουν τη δική τους ασφάλεια.

Ωστόσο, μπορεί να συμβούν περιστατικά εκεί ή ενώ ταξιδεύετε στο θέρετρό σας. Είναι καλύτερα να γνωρίζετε τον κίνδυνο ορισμένων καταστάσεων και να προετοιμαστείτε ανάλογα. Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν επισκέπτεστε τις Μαλδίβες είναι η εμφύλια αναταραχή.

Διαδηλώσεις και διαδηλώσεις ξεσπούν στη χώρα, κυρίως στην πρωτεύουσα Μαλέ. Το 2018, ο πρόεδρος κήρυξε ακόμη και κατάσταση έκτακτης ανάγκης  λόγω των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Αν και οι διαδηλώσεις δεν είναι τόσο συχνές τα τελευταία χρόνια, μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Μπορούν να γίνουν βίαιοι, ειδικά όταν η κυβέρνηση κινείται για να σταματήσει τη διαδήλωση.

Αν δείτε να μαζεύεται πλήθος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε την περιοχή μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Όπως πολλοί τροπικοί προορισμοί, οι Μαλδίβες κινδυνεύουν από ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές. Οι κοινές καταστροφές περιλαμβάνουν πλημμύρες, κυκλώνες και τσουνάμι.

Οι Μαλδίβες επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από την κλιματική αλλαγή λόγω του χαμηλού υψομέτρου τους και πολλές περιοχές πλημμυρίζουν , ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο των μουσώνων.

Μπορούν επίσης να σχηματιστούν κυκλώνες, γεγονός που έχει καταστήσει ορισμένα νησιά μόνιμα ακατοίκητα. Ο κίνδυνος είναι ισχυρότερος μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου. Οι Μαλδίβες αντιμετωπίζουν επίσης έναν άλλο κίνδυνο που είναι κοινός στους τροπικούς προορισμούς παραλιών, ο οποίος είναι οι επικίνδυνες συνθήκες κολύμβησης.

Οι παραλίες είναι όμορφες, αλλά έχουν δυνατά ρεύματα και βροχές.

Κάθε χρόνο, αρκετοί τουρίστες πνίγονται στις Μαλδίβες ενώ κολυμπούν ή καταδύονται. Βεβαιωθείτε ότι υπακούετε σε οποιεσδήποτε αναρτημένες προειδοποιήσεις στην παραλία και προσέχετε τη δική σας κολυμβητική ικανότητα.

Μαλδίβες

Έγκλημα στις Μαλδίβες

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ταξιδεύουν, τους απασχολεί πρωτίστως το έγκλημα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια χώρα, όπως η οικονομική αναταραχή και οι πολιτικές αναταραχές δεν επηρεάζουν πάντα άμεσα τους ταξιδιώτες, αλλά το έγκλημα συχνά επηρεάζει.

Το ποσοστό εγκληματικότητας στις Μαλδίβες είναι μετρίως χαμηλό. Τα περισσότερα περιστατικά είναι εγκλήματα ιδιοκτησίας ή άλλες μικροπαραβάσεις. Τα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας είναι συνολικά χαμηλά.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ποσοστό ανθρωποκτονιών από πρόθεση στις Μαλδίβες από το 2019 είναι 1 περιστατικό ανά 100.000 άτομα . Υπήρξε μια απότομη άνοδος στα ποσοστά ανθρωποκτονιών το 2017, εν μέρει λόγω τρομοκρατικής δραστηριότητας, αλλά τα βίαια περιστατικά έχουν μειωθεί από τότε.

Τα ποσοστά άλλων εγκλημάτων δεν είναι τόσο χαμηλά. Σύμφωνα με το Numbeo, οι Μαλδίβες βαθμολογούνται με 58,54 στα 100 στον δείκτη εγκληματικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα έχει μέτριο επίπεδο εγκληματικότητας.

Τα εγκλήματα για τα οποία ανησυχούν περισσότερο οι άνθρωποι είναι μικροεγκλήματα όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, ο βανδαλισμός και η κλοπή, και εγκλήματα που σχετίζονται με την κυβέρνηση, όπως η δωροδοκία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της αστυνομίας των Μαλδίβων από το δεύτερο τρίμηνο του 2021, το πιο συνηθισμένο αδίκημα στις Μαλδίβες είναι η κλοπή, με 1045 περιστατικά μόνο σε αυτό το τρίμηνο.

Ακολουθούν διάφορα αδικήματα, κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά και τροχαία ατυχήματα. Τα κινητά τηλέφωνα είναι τα πιο συχνά κλεμμένα αντικείμενα. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια ελαφρά αύξηση της βίαιης εγκληματικότητας.

Οι συμμορίες του δρόμου στην πόλη του Μαλέ και στο Χουλουμαλέ αρχίζουν να επιτίθενται σε ανθρώπους χρησιμοποιώντας μαχαίρια. Κάποιοι εκτιμούν ότι υπάρχουν δύο δωδεκάδες συμμορίες δρόμων σε αστικές περιοχές και αρκετά άλλα ξένα εγκληματικά συνδικάτα.

Ορισμένες τοπικές συμμορίες έχουν ακόμη και διασυνδέσεις με τρομοκρατικές ομάδες. Μεγαλύτερες ομάδες οργανωμένου εγκλήματος  βρίσκονται πίσω από βίαια εγκλήματα όπως η εμπορία ανθρώπων και η διακίνηση ηρωίνης.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα βίαια εγκλήματα στις Μαλδίβες συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της βίας των συμμοριών, τα θύματα τείνουν να είναι άνθρωποι στην άμεση τροχιά των συμμοριών.

Κοινωνικοί παράγοντες όπως η φτώχεια, τα αυξανόμενα ζητήματα κατάχρησης ουσιών μεταξύ των νέων και η διαφθορά, συμβάλλουν στην αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας. Ωστόσο, αυτές οι στατιστικές εγκληματικότητας επηρεάζουν κυρίως τους ντόπιους και όχι τους τουρίστες.

Οι τουρίστες δεν επηρεάζονται τόσο από το έγκλημα απλώς και μόνο επειδή σπάνια τείνουν να βρίσκονται σε μέρη όπου συμβαίνει έγκλημα. Το 83% των εγκλημάτων στις Μαλδίβες συμβαίνουν σε πόλεις, η συντριπτική πλειοψηφία στο Μαλέ.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι τουρίστες κατευθύνονται απευθείας στα θέρετρα τους, σπάνια καθυστερούν σε περιοχές όπου σημειώνεται έγκλημα. Η πραγματικότητα της ζωής στις Μαλδίβες δεν είναι πάντα τέλεια. Ωστόσο, για τους περισσότερους τουρίστες, οι διακοπές τους στη χώρα θα είναι τέλειες.

Μαλδίβες

Τρομοκρατία

Οι πιο κοινές χώρες εγκληματικότητας που αναφέρουν στις ταξιδιωτικές τους συμβουλές για τις Μαλδίβες είναι η τρομοκρατία. Η καναδική κυβέρνηση αναφέρει την απειλή της τρομοκρατίας στην ταξιδιωτική της συμβουλή.

Αν και οι επιθέσεις μπορούν να συμβούν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, είναι καλό να γνωρίζετε τους κοινούς στόχους. Αυτά περιλαμβάνουν κυβερνητικά κτίρια, θρησκευτικούς χώρους, συγκοινωνιακούς κόμβους και μέρη όπου συχνάζουν ξένοι.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνει μια ξεχωριστή σελίδα στην ταξιδιωτική της συμβουλή για τις Μαλδίβες σχετικά με την τρομοκρατία.

Οι εξέχουσες πρόσφατες επιθέσεις περιλαμβάνουν την απόπειρα δολοφονίας του κυβερνητικού υπουργού τον Αύγουστο του 2022, την έκρηξη IED το 2021 στη μέση του Μαλέ που τραυμάτισε αρκετούς περαστικούς, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου, και μια εμπρηστική επίθεση τον Μάρτιο του 2020 σε ταχύπλοο της αστυνομίας.

Ξένοι έχουν γίνει στόχος τρομοκρατών στις Μαλδίβες στο παρελθόν. Στην επίθεση με IED το 2021, τουλάχιστον ένας αλλοδαπός υπήκοος τραυματίστηκε ως περαστικός.

Τον Φεβρουάριο του 2020 στο Hulhumalé, ένας τρομοκράτης επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις αλλοδαπούς πολίτες και τους τραυμάτισε, συμπεριλαμβανομένου ενός Αυστραλού τουρίστα. Σύμφωνα με το South Asia Terrorism Portal , τρομοκρατικές ομάδες στοχοποιούν σκόπιμα ξένους.

Οι περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα συνδέονται με τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό. Δυστυχώς, το Daesh (ή ISIS) έχει παρουσία στη νησιωτική χώρα, ειδικά γύρω από το Hulhumalé και ορισμένα απομακρυσμένα νησιά.

Τοπικοί φονταμενταλιστές παράγοντες όπως η Ενωμένη Ισλαμική Κοινωνία ενθαρρύνουν τη ριζοσπαστικοποίηση, όπως και οι συμμορίες του δρόμου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά καλά νέα σχετικά με την τρομοκρατία στις Μαλδίβες.

Δεν έχει σημειωθεί ούτε ένας θάνατος που να σχετίζεται με τρομοκράτες από το 2017, αν και υπήρξαν επιθέσεις. Έκτοτε, η κυβέρνηση έχει εντείνει τις προσπάθειες κατά της τρομοκρατίας. Τα θέρετρα έχουν επίσης επενδύσει στην ασφάλεια για την προστασία των επισκεπτών τους.

Θα πρέπει να λάβετε ορισμένες προφυλάξεις κατά της τρομοκρατίας όταν βρίσκεστε στις Μαλδίβες. Μείνετε σε εγρήγορση όταν βρίσκεστε σε μέρη με συνωστισμό, ειδικά στο Μαλέ και το Χουλουμαλέ, και φύγετε με το πρώτο σημάδι προβλήματος.

Παρακολουθήστε στενά τις τοπικές ειδήσεις και ακολουθήστε τις κυβερνητικές συμβουλές σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Ωστόσο, μην αφήσετε την απειλή της τρομοκρατίας να καταστρέψει τις διακοπές σας.

Ασφάλεια ταξιδιού έχετε? Έναν όχι Κλικ εδω

Μικροκλοπή

Αν και η τρομοκρατία μπορεί να κατακτήσει όλα τα πρωτοσέλιδα, οι μικροκλοπές είναι μια πολύ πιο πιεστική ανησυχία όταν επισκέπτεστε τις Μαλδίβες. Όπως και με οποιονδήποτε άλλο τουριστικό προορισμό, θα υπάρχουν πάντα εγκληματίες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τους τουρίστες που αφήνουν την επιφυλακή τους όταν έρχονται σε ένα νέο μέρος.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση  προειδοποιεί τους πολίτες της για τον κίνδυνο εγκληματικότητας, ιδιαίτερα μικροεγκληματικότητας. Οι κλοπές συχνά στοχεύουν τουρίστες. Οι κλέφτες λειτουργούν γύρω από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, σε παραλίες, ακόμη και σε ξενοδοχεία και θέρετρα.

Οι συνήθεις μορφές μικροεγκληματικότητας περιλαμβάνουν πορτοφολάδες, αρπαγές τσάντας, κλοπές από αντικείμενα που δεν επιτηρούνται και διαρρήξεις ξενοδοχείων.

Η κλοπή από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μπορεί να συμβεί ακόμη και σε πολυτελή θέρετρα, σύμφωνα με την ταξιδιωτική οδηγία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου . Ευτυχώς, μερικές βασικές προφυλάξεις είναι συνήθως αρκετές για να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε μικροκλοπές.

Μην αφήνετε ποτέ τα τιμαλφή σας αφύλακτα, ακόμα και όταν πηγαίνετε για κολύμπι. Ορίστε ένα άτομο από την ομάδα σας για να μείνει με τα πράγματά σας. Για να προστατεύσετε από τις διαρρήξεις στα δωμάτια του ξενοδοχείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε φυλάξει τιμαλφή σε θυρίδα ασφαλείας.

Μαλδίβες

Αποφυγή κακών περιοχών

Η πρωτεύουσα Μαλέ έχει το υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας στις Μαλδίβες, κάτι που είναι λογικό αφού έχει τη μεγαλύτερη πυκνότητα πληθυσμού. Εάν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα, επιμείνετε σε περιοχές με μεγάλη κίνηση και αποφύγετε τις νυχτερινές εξόδους.

Το Hulhumalé έχει υψηλό ποσοστό βίας με μαχαίρι και επίσης υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατίας. Αποφύγετε να ταξιδέψετε εκεί κατά τις εξερευνήσεις σας στα νησιά των Μαλδίβων.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές ασφάλειας για το ταξίδι στις Μαλδίβες:

  • Οι Μαλδίβες είναι ένα συντηρητικό ισλαμικό έθνος. Εκτός από τα θέρετρα, το αλκοόλ είναι παράνομο. Η μεταφορά θρησκευτικού υλικού ή η ενθάρρυνση των πολιτών των Μαλδίβων να παρακολουθήσουν μη ισλαμικές θρησκευτικές λειτουργίες διώκεται σοβαρά. Εκτός των περιοχών του θερέτρου, οι άνδρες και οι γυναίκες τουρίστες αναμένεται να ντύνονται σεμνά.
  • Μην χρησιμοποιείτε ή αγοράζετε παράνομα ναρκωτικά. Οι κυρώσεις για τη χρήση ναρκωτικών είναι πολύ αυστηρές. Η πρεσβεία του σπιτιού σας δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει.
  • Όταν πηγαίνετε σε εκδρομές με ιστιοπλοΐα ή γιοτ, αποφύγετε καθορισμένες περιοχές υψηλού κινδύνου. Υπάρχει κίνδυνος πειρατείας στον Ινδικό Ωκεανό γύρω από τις Μαλδίβες.
  • Τα τροχαία ατυχήματα είναι συνηθισμένα. Αποφύγετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο ταξίδι σας (τα περισσότερα νησιά είναι ούτως ή άλλως χωρίς αυτοκίνητο). Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε μεταξύ των νησιών καθώς τα πλοία και τα υδροπλάνα μερικές φορές δεν πληρούν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχουν κάνει οι προηγούμενοι ταξιδιώτες στις Μαλδίβες:

Είναι ασφαλείς οι τουρίστες στις Μαλδίβες;

Οι περισσότεροι τουρίστες είναι ασφαλείς στις Μαλδίβες επειδή προσκολλώνται στις περιοχές θέρετρων. Αυτά τα θέρετρα, συχνά σε ιδιωτικά νησιά, επενδύουν πολλά στην καλή ασφάλεια. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πιθανούς κινδύνους για την ασφάλειά σας όταν ταξιδεύετε, όπως η τρομοκρατία, οι πολιτικές αναταραχές και το έγκλημα.

Είναι το Μαλέ ασφαλές για τους τουρίστες;

Το Μαλέ βιώνει τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στις Μαλδίβες και αποτελεί κοινό στόχο διαδηλώσεων και τρομοκρατικών επιθέσεων. Αν και πολλοί ξένοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το Μαλέ για να πάρουν μια γεύση του πώς είναι πραγματικά η ζωή στις Μαλδίβες, δεν είναι ο ασφαλέστερος προορισμός στη χώρα.

Αεροπορικά εισιτήρια για Μαλδίβες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι ασφαλείς οι Μαλδίβες από τα τσουνάμι;

Το σχήμα των ατόλων των Μαλδίβων σημαίνει ότι η νησιωτική χώρα δεν έχει πληγεί τόσο πολύ από τα τσουνάμι όσο άλλα μέρη. Ωστόσο, μπορεί να είναι ακόμα επικίνδυνα, οπότε αν ακούσετε αναφορές για σεισμική δραστηριότητα, κατευθυνθείτε σε υψηλότερο έδαφος για κάθε ενδεχόμενο. Τα περισσότερα τσουνάμι συμβαίνουν όταν υπάρχει σεισμός αλλού στον ωκεανό.

Γιατί είναι ασφαλές να πάτε στις Μαλδίβες;

Παρόλο που υπάρχει κίνδυνος να πάτε στις Μαλδίβες, εξακολουθείτε να είναι ασφαλές να πάτε. Η κυβέρνηση επένδυσε σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια των τουριστών, επειδή η οικονομία εξαρτάται τόσο πολύ από τους ξένους επισκέπτες. Επιπλέον, τα περισσότερα αρνητικά περιστατικά συμβαίνουν σε μέρη όπου οι τουρίστες δεν πηγαίνουν.

Μπορείτε να πιαστείτε χέρι χέρι στις Μαλδίβες;

Το κράτημα χέρι-χέρι και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις στοργής αποδοκιμάζονται στις Μαλδίβες λόγω της συντηρητικής τοπικής κουλτούρας. Αυτό ισχύει και για ετεροφυλόφιλα, παντρεμένα ζευγάρια. Οι LGBT ταξιδιώτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις Μαλδίβες ή να είναι κρυφοί σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους όταν επισκέπτονται, καθώς η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη.Μαλδίβες

Λοιπόν, είναι οι Μαλδίβες ασφαλείς για επίσκεψη;

Οι Μαλδίβες έχουν αρκετά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Ωστόσο, οι περισσότεροι επισκέπτες δεν αντιμετωπίζουν καθόλου αυτά τα προβλήματα καθώς τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία προστατεύονται αρκετά καλά.

Απλώς λάβετε ορισμένες προφυλάξεις για να ασφαλίσετε τα τιμαλφή σας από μικροκλοπές και θα πρέπει να έχετε μια ασφαλή εμπειρία. Τι περιμένετε λοιπόν — κλείστε το ταξίδι σας στις Μαλδίβες σήμερα και ζήστε όλα όσα έχουν να προσφέρουν!

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο χωρίς κόστος για εσάς, Έτσι στηρίζετε το site και για αυτό σας ευχαριστούμε`

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια