Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ταϊβάν το 2023;

Η Ταϊβάν είναι ένα μικρό νησί, αλλά έχει κάτι να προσφέρει κάθε είδους τουρίστες και προϋπολογισμούς. Το νησί έχει εκπληκτική φυσική ομορφιά, από βουνά στο κέντρο μέχρι παραλίες δίπλα στην ακτή.

Έχει πολλά μέρη για να χαλαρώσετε, συμπεριλαμβανομένων των ιαματικών πηγών. Η ιστορία, ο πολιτισμός και ειδικά η κουζίνα είναι εντυπωσιακές, με παγκοσμίου φήμης street food αγορές.

Με όλα αυτά να προσφέρει, είναι θαύμα το γεγονός ότι η Ταϊβάν εξακολουθεί να θεωρείται εκτός της πεπατημένης διαδρομής. Μερικοί επισκέπτες διστάζουν να επισκεφθούν την Ταϊβάν επειδή δεν γνωρίζουν πολλά για την κατάσταση ασφάλειας.

Μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το νησί ή να είναι επιφυλακτικοί για τη διαμάχη μεταξύ Ταϊβάν και Κίνας. Τα καλά νέα είναι ότι η Ταϊβάν είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος για να επισκεφθείτε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένας από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς στην Ασία.

Ακόμα καλύτερα νέα; Οι ειδικοί μας στο tarvel έφτιαξαν αυτόν τον πλήρη οδηγό για να ταξιδέψετε με ασφάλεια στην Ταϊβάν, ώστε να είστε καλά ενημερωμένοι πριν πάτε. Αφήστε μας να γίνουμε ο οδηγός σας!

Το TicketsWe υποστηρίζεται από αναγνώστες και μπορεί να κερδίσει προμήθεια από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτό το άρθρο χωρίς κόστος για εσάς, Έτσι στηρίζετε το site και για αυτό σας ευχαριστούμε`

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ταϊβάν το 2023;

Ναι, η Ταϊβάν είναι πολύ ασφαλής για επίσκεψη και οι περισσότεροι επισκέπτες αναφέρουν ότι έχουν μια εξαιρετική εμπειρία όταν πάνε εδώ.

Η ασφάλεια της Ταϊβάν την καθιστά εξαιρετικό προορισμό ακόμη και για ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην Ανατολική Ασία, οι οποίοι μπορεί να κατακλυστούν σε μέρη όπως η ηπειρωτική Κίνα. Ωστόσο, παρά την ασφαλή ατμόσφαιρα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική.

Όπως τα περισσότερα μέρη στον κόσμο, η Ταϊβάν έχει πολλούς πορτοφολάδες που λειτουργούν γύρω από δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Οι δρόμοι επίσης δεν είναι πάντα οι ασφαλέστεροι.

Τέλος, η Ταϊβάν έχει όντως υψηλό κίνδυνο φυσικών καταστροφών, επομένως αξίζει να ερευνήσετε έγκαιρα και σωστά την επίσκεψή σας. Κάθε ταξίδι απαιτεί κάποια προετοιμασία, γι’ αυτό διαβάστε οδηγούς όπως αυτός και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι ασχολείστε.

Έγκλημα στην Ταϊβάν

Η Ταϊβάν έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο. Σύμφωνα με το Statista, το 2021, η Ταϊβάν ανέφερε 1.036 εγκλήματα ανά 100.000 κατοίκους, που μεταφράζεται σε ποσοστό εγκληματικότητας περίπου 1%.

Πολλοί ιστότοποι ταξιδιωτικής κατάταξης αξιολογούν την Ταϊβάν ως ένα από τα ασφαλέστερα μέρη στον κόσμο! Τα περισσότερα από τα εγκλήματα που συμβαίνουν στην Ταϊβάν είναι ασήμαντα, όπως πορτοφολάδες και αρπαγές τσαντών.

Οι πορτοφολάδες λειτουργούν σε πολυσύχναστες περιοχές και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, συνήθως σε αγορές και εθνικά πάρκα, όπως το Εθνικό Πάρκο Kenting. Μια άλλη μορφή εγκλήματος που μπορεί να εκτεθούν οι επισκέπτες είναι η απάτη ή η απάτη.

Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε ΑΤΜ για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε αξιόπιστα και αποφύγετε να σας πλησιάζουν άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι αρχές που ζητούν χρήματα.

Για να προστατευθείτε από απάτες ή κλοπές στην Ταϊβάν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βασική κοινή λογική. Βεβαιωθείτε ότι τα τιμαλφή σας είναι πάντα κοντά σας. Μην αφήνετε τις τσάντες χωρίς επίβλεψη.

Όταν μετακινείστε σε πολυσύχναστες περιοχές, αποφύγετε τα σακίδια ή να βάζετε πορτοφόλια στην πίσω τσέπη σας. Προσοχή σε άτομα που σας πλησιάζουν ή ακούσια τηλεφωνήματα. Προσέχετε την πλάτη σας όταν χρησιμοποιείτε ΑΤΜ.

Η Ταϊβάν έχει ένα μικρό πρόβλημα με το οργανωμένο έγκλημα και τη βία των συμμοριών, αλλά αυτά ως επί το πλείστον δεν επηρεάζουν τους αλλοδαπούς. Απλώς προσέξτε να μην περιπλανηθείτε σε μια επιχείρηση που διευθύνεται από γκάνγκστερ όταν είστε έξω (περισσότερα για αυτές αργότερα).

Όταν μιλάμε για έγκλημα στην Ταϊβάν, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν θέλετε να διαπράξετε ένα έγκλημα κατά λάθος. Οι νόμοι στην Ταϊβάν μπορεί να είναι αρκετά αυστηροί, ειδικά σχετικά με την κατανάλωση και τη χρήση ναρκωτικών.

Ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι παράνομα στην Ταϊβάν, γι’ αυτό ελέγξτε προτού επισκεφθείτε εάν έχετε συνταγές.

Τα ψυχαγωγικά ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας, είναι παράνομα. Η αστυνομία κάνει συχνά εφόδους σε κλαμπ και τεστ ναρκωτικών σε όλους τους παρευρισκόμενους, επομένως δεν αξίζει τον κίνδυνο να επιδοθείτε σε απαγορευμένες ουσίες.

Φυσικές καταστροφές στην Ταϊβάν

Κατά κάποιο τρόπο, η Ταϊβάν είναι θύμα της γεωγραφίας της. Η ίδια τεκτονική δραστηριότητα που σχημάτισε την όμορφη κεντρική κορυφογραμμή του βουνού σημαίνει επίσης ότι η Ταϊβάν αντιμετωπίζει συχνούς σεισμούς.

Η χώρα συγκλονίζεται από περισσότερους από 2.000 σεισμούς ετησίως, αν και οι άνθρωποι αισθάνονται μόνο περίπου 200 από αυτούς κάθε χρόνο.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μικροί, αλλά συμβαίνουν μεγάλοι σεισμοί. Ενημερωθείτε για την ετοιμότητά σας για σεισμό πριν πάτε στην Ταϊβάν. Η άλλη μεγάλη φυσική καταστροφή που πλήττει την Ταϊβάν είναι η εποχή των τυφώνων.

Οι τυφώνες είναι τροπικές καταιγίδες που σχηματίζονται στον Ινδικό ή τον Ειρηνικό Ωκεανό και κινούνται μέσω της Ασίας καθώς συγκεντρώνουν δύναμη. Στην Ταϊβάν, η εποχή των τυφώνων διαρκεί από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο.

Συχνές είναι οι έντονες βροχοπτώσεις, οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις λάσπης. Αποφύγετε τα ταξίδια αυτή την περίοδο και θα πρέπει να είστε καλά.

Το κλίμα της Ταϊβάν είναι ζεστό και γαλήνιο, αλλά αυτό έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Ένα σχεδόν τροπικό νησί θα έχει επίσης τροπικές ασθένειες όπως ο ιός Ζίκα και ο δάγγειος πυρετός. Εμβολιαστείτε για ασθένειες και ιούς που μεταδίδονται από τα κουνούπια πριν πάτε.

Προμηθευτείτε φάρμακα και σπρέι για τα σφάλματα όταν επισκέπτεστε ένα τοπικό φαρμακείο της Ταϊβάν και χρησιμοποιείτε άλλες μεθόδους για να κρατήσετε μακριά τα σφάλματα, όπως κουνουπιέρες και οθόνες.

Εάν είστε έγκυος, οι γιατροί συνιστούν να μην ταξιδέψετε στην Ταϊβάν λόγω του κινδύνου εμβρυϊκών ανωμαλιών εάν προσβληθείτε από μία από αυτές τις ασθένειες.

Οδική ασφάλεια στην Ταϊβάν

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται τους κινδύνους που μπορεί να βιώσουν στο εξωτερικό, σκέφτονται δραματικά περιστατικά όπως σεισμοί ή τρομοκρατικές επιθέσεις. Πολύ λίγοι άνθρωποι σκέφτονται κάτι τόσο εγκόσμιο όσο το να διασχίζουν το δρόμο.

Ωστόσο, στην Ταϊβάν, το πιο επικίνδυνο μέρος δεν είναι μια συγκεκριμένη επικίνδυνη γειτονιά ή περιοχή που πλήττεται από συγκρούσεις. Αντίθετα, είναι ο δρόμος.

Η Ταϊβάν έχει πολύ επικίνδυνες οδικές συνθήκες που οι κρατικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν στις συμβουλές τους όταν πρόκειται να ταξιδέψουν εκεί. Μόνο τους πρώτους 10 μήνες του 2022, η Ταϊβάν σημείωσε πάνω από 2.560 θανάτους από τροχαία ατυχήματα .

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους οι δρόμοι στην Ταϊβάν είναι τόσο επικίνδυνοι. Το ένα είναι η ποικιλία των οχημάτων στο δρόμο. Εκτός από τα αυτοκίνητα, υπάρχουν χιλιάδες σκούτερ που κάνουν φερμουάρ, συχνά μπαίνουν και βγαίνουν από την κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία στις μεγάλες πόλεις, ειδικά στην Ταϊπέι, είναι διαβόητη όχι μόνο για την ταλαιπωρία της αλλά και για την επικινδυνότητά της. Οι ξένοι οδηγοί δυσκολεύονται να πλοηγηθούν στους άρρητους κανόνες του δρόμου, που έρχονται σε αντίθεση με τους αναρτημένους κανόνες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίνε όλοι οι οδηγοί, καθώς η οδική υποδομή της Ταϊβάν είναι κακώς σχεδιασμένη, κακώς συντηρημένη και συχνά ασαφής σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ασφαλής αν δεν είσαι πίσω από το τιμόνι. Το να είσαι πεζός στην Ταϊβάν, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, είναι πιο επικίνδυνο από την οδήγηση.

Οι οδηγοί δεν σέβονται το δικαίωμα διέλευσης των πεζών, επομένως η διέλευση του δρόμου είναι συχνά επικίνδυνη. Λιγότεροι από τους μισούς αστικούς δρόμους της Ταϊβάν έχουν πεζοδρόμια και οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν πεζοδρόμια εμποδίζονται.

Οικογένειες με παιδιά σε καρότσια και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πλοήγηση στους πολυσύχναστους δρόμους. Όταν περπατάτε στην Ταϊβάν, να είστε προσεκτικοί με διπλάσια προσοχή από ότι στην πόλη σας.

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να πηδάτε σε ένα σκούτερ και να κάνετε φερμουάρ όπως οι ντόπιοι, εκτός αν είστε πολύ έμπειροι στην οδήγηση σε αυτές τις συνθήκες, μην το κάνετε. Μετακινηθείτε χρησιμοποιώντας ταξί ή μέσα μαζικής μεταφοράς όταν είναι διαθέσιμα.

Ο κίνδυνος του πολέμου με την Κίνα

Ορισμένοι γεωπολιτικά ενημερωμένοι ταξιδιώτες ανησυχούν για την επίσκεψη στην Ταϊβάν λόγω της απειλής μιας σύγκρουσης με την Κίνα. Για να καταλάβετε γιατί αυτή είναι μια πιθανότητα, όσο απομακρυσμένη κι αν είναι, θα πρέπει να ανατρέξετε σε κάποιο ιστορικό.

Η Ταϊβάν είναι ένα νησί λίγα μίλια μακριά από τις κινεζικές ακτές. Ήταν μέρος της κινεζικής αυτοκρατορίας από τον 17ο αιώνα μέχρι το 1895 όταν η Ιαπωνία το πήρε από την Κίνα.

Κατά τη διάρκεια του κινεζικού εμφυλίου πολέμου το 1949, όταν κέρδισαν οι κομμουνιστές, οι εθνικιστές κατέφυγαν στην Ταϊβάν και ίδρυσαν μια ξεχωριστή κυβέρνηση εκεί, που ονομάζεται Δημοκρατία της Κίνας (ηπειρωτική Κίνα είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας).

Τι σημαίνει αυτό για τις μέρες μας; Βασικά, η ηπειρωτική Κίνα βλέπει την Ταϊβάν ως μια αδίστακτη επαρχία και στόχος της είναι η ενοποίηση.

Η πίεση από την Κίνα σημαίνει ότι μόνο 17 χώρες έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Ταϊβάν. Η Ταϊβάν μπορεί να είναι de facto ανεξάρτητη, αλλά το διεθνές της καθεστώς δεν αντικατοπτρίζει αυτό.

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί από το 2022. Αν ερευνήσετε αυτή τη σύγκρουση, θα δείτε πολλά think tank και αξιωματούχους να προβλέπουν ότι η Κίνα θα απειλήσει την Ταϊβάν με πόλεμο σύντομα ή ότι θα ξεσπάσουν συγκρούσεις.

Ωστόσο, αυτές οι προβλέψεις συνεχίζονται τις τελευταίες δεκαετίες.

Ως τουρίστας στην Ταϊβάν, έχετε πολύ λίγα να ανησυχείτε όταν πρόκειται για πόλεμο. Μην αφήνετε τις συχνά ανησυχητικές αφηγήσεις στις διεθνείς ειδήσεις να σας ξεγελούν. Εάν οι ντόπιοι Ταϊβανέζοι κάνουν τη ζωή τους ως συνήθως, δεν πρέπει να ανησυχείτε.

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!Αποκτήστε την δωρεάν & κάντε συναλλαγές χωρίς προμήθειες! Κάντε εγγραφή εδώ

Αποφυγή κακών γειτονιών

Η Ταϊβάν είναι ως επί το πλείστον απολύτως ασφαλής για τους τουρίστες να περιπλανηθούν ελεύθερα. Ωστόσο, μεγαλύτερες πόλεις όπως η Ταϊπέι έχουν ορισμένες περιοχές που είναι πιο σκιαγραφημένες από άλλες, κάτι που αναμένεται για οποιαδήποτε μεγαλύτερη πόλη.

Οι περισσότεροι ντόπιοι και οι αρχές θεωρούν τις περιοχές Wanhua και Zhongshan τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην Ταϊπέι. Στο Ταϊνάν, το μικροέγκλημα συγκεντρώνεται γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και κοντά στα κλαμπ.

Σε μια τόσο ασφαλή χώρα όπως η Ταϊβάν, το «επικίνδυνο» είναι μια σχετική λέξη. Αυτές οι περιοχές εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί με πολλά να δείτε. Ωστόσο, είναι επίσης τομείς όπου συγκεντρώνεται πολύ οργανωμένο έγκλημα.

Μια δημοφιλής τεχνική από συμμορίες είναι να χρησιμοποιούν κανονικές επιχειρήσεις όπως κουρεία και αίθουσες μασάζ ως μέτωπα για πορνεία. Δεν θέλετε να περιπλανηθείτε κατά λάθος σε ένα από αυτά και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις συμμορίες — ή με την αστυνομία.

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσεις τις νόμιμες επιχειρήσεις από μέτωπα που διοικούνται από γκάνγκστερ. Απλά κοιτάξτε τις οθόνες.

Εάν τα παράθυρα είναι καθαρά και μπορείτε να δείτε ανθρώπους μέσα να κουρεύονται ή οι τιμές και οι υπηρεσίες έχουν σαφή σήμανση, η επιχείρηση είναι νόμιμη. Τα θολά παράθυρα και η ασαφής διατύπωση στις πινακίδες είναι κακό σημάδι.

Ασφάλεια ταξιδιού έχετε? Έναν όχι Κλικ εδω

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Αν και η Ταϊβάν είναι ένα πολύ ασφαλές μέρος για να ταξιδέψετε, αξίζει να λάβετε μερικές προφυλάξεις πριν την επισκεφτείτε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στην Ταϊβάν:

  • Κάντε φωτοτυπίες των εγγράφων σας. Ο κίνδυνος για πορτοφολάδες είναι μικρότερος από ό,τι σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Φτιάξτε φωτοτυπίες των εγγράφων σας και φυλάξτε τα σε ασφαλές μέρος, καθώς αυτό θα κάνει την ταλαιπωρία να τα αντικαταστήσετε ευκολότερα.
  • Αποφύγετε τα πρόχειρα κουρεία και τα σαλόνια μασάζ.  Αυτά είναι συχνά μέτωπα πορνείας που διευθύνονται από οργανωμένους εγκληματίες.
  • Αναζητήστε συμβουλές επιβίωσης από σεισμό πριν πάτε.  Οι σεισμοί είναι συνηθισμένοι στο νησί και θέλετε να μάθετε τι να κάνετε. Διατηρήστε τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης εύκολα προσβάσιμους.
  • Χρησιμοποιήστε μόνο εξουσιοδοτημένα ταξί.  Συμβαίνουν απάτες με ταξί, ακόμη και επιθέσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι το ταξί στο οποίο επιβιβάζεστε ανήκει σε μια αξιόπιστη εταιρεία.
  • Αποφύγετε να μιλάτε για πολιτική ή για την ηπειρωτική Κίνα.  Αυτό είναι ακόμα ένα πολύ ευαίσθητο σημείο για πολλούς Ταϊβανέζους και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις για την πολιτική και την ιστορία της χώρας. Δεν θέλετε να κάνετε υποθέσεις που θα οδηγήσουν σε μια άβολη κατάσταση.
  • Πίνετε εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο νερό όταν είναι δυνατόν. Η υποδομή του νερού της βρύσης της Ταϊβάν είναι ως επί το πλείστον καλή, αλλά οι σεισμοί μερικές φορές σπάνε τους σωλήνες, επιτρέποντας στους ρύπους να εισέλθουν. Προσκολλήστε το εμφιαλωμένο νερό για να το κάνετε ασφαλές.

Αεροπορικά εισιτήρια για όλους Airtickets

Συχνές Ερωτήσεις

Richie Chan/Shutterstock

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που μπορεί να θέλετε να μάθετε για την Ταϊβάν:

Αεροπορικά εισιτήρια για Χονγκ Κονγκ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι πρέπει να αποφύγω στην Ταϊβάν;

Όσον αφορά την ασφάλεια, το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε στην Ταϊβάν είναι να διασχίζετε το δρόμο απερίσκεπτα. Να κοιτάτε πάντα και τις δύο πλευρές, να ακολουθείτε το παράδειγμα των ντόπιων και μην υποθέτετε ότι οι οδηγοί θα σταματήσουν για εσάς.

Όσον αφορά την εθιμοτυπία, αποφύγετε τις έντονες εκδηλώσεις συναισθημάτων ή τη δημιουργία σκηνής, καθώς αυτό θεωρείται πολύ αγενές στην Ταϊβάν. Ένα άλλο ταμπού είναι να μιλάμε για χρήματα, οπότε αποφύγετε να καυχιέστε για το πόσο υψηλός είναι ο μισθός σας.

Είναι ασφαλές να ταξιδέψεις μόνος στην Ταϊβάν;

Ναι, η Ταϊβάν είναι πολύ ασφαλής για μεμονωμένους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, οι υποδομές είναι καλά ανεπτυγμένες και τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι χαμηλά.

Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Ινδία το 2023;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι η Ταϊβάν φιλική προς τους ξένους;

Ναι, η Ταϊβάν είναι πολύ φιλική με τους ξένους. Οι επισκέπτες, ιδιαίτερα οι δυτικοί επισκέπτες, γίνονται δεκτοί με ανοιχτές αγκάλες. Η Ταϊβάν είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσουν αλλοδαποί και έχει μια ακμάζουσα κοινότητα πρώην παλαιστών.

Είναι η Ταϊβάν ασφαλής για τις γυναίκες ταξιδιώτες;

Η Ταϊβάν είναι εξαιρετικά ασφαλής για τις γυναίκες ταξιδιώτες. Οι γυναίκες που ταξιδεύουν στην Ασία για πρώτη φορά πηγαίνουν συχνά στην Ταϊβάν καθώς είναι πιο ασφαλής και ευκολότερη η πλοήγηση, ακόμη και ως σόλο γυναίκα.

Είναι φθηνή η επίσκεψη στην Ταϊβάν;

Εκτός από την ασφάλειά σας, μπορεί να ανησυχείτε για την ασφάλεια του πορτοφολιού σας όταν επισκέπτεστε την Ταϊβάν. Η Ταϊβάν δεν είναι τόσο προσιτή όσο δημοφιλείς προορισμοί στο οικονομικό κύκλωμα backpacking, όπως το Βιετνάμ.

Ωστόσο, είναι φθηνότερο από τις περισσότερες δυτικές χώρες και είναι δυνατό να ταξιδέψετε καλά με έναν προϋπολογισμό. Οι καλοί ξενώνες είναι καλοδιατηρημένοι και μπορείτε να φάτε με χαμηλό προϋπολογισμό στις αγορές street food.

Συμβουλές για γυναίκες ταξιδιώτες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, είναι ασφαλές να επισκεφθείτε την Ταϊβάν;

Η Ταϊβάν είναι εξαιρετικά ασφαλής για τους ξένους και για τους ντόπιους. Τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι πολύ χαμηλά, και το μόνο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι για πορτοφολάδες.

Η Ταϊβάν είναι επιρρεπής σε φυσικές καταστροφές, αλλά η κυβέρνηση και οι ντόπιοι είναι πολύ προετοιμασμένοι όταν συμβαίνουν. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός, ακόμη και για λιγότερο έμπειρους ταξιδιώτες. Τι περιμένετε λοιπόν – κλείστε το ταξίδι σας σήμερα!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια