Κανόνες μεταφοράς και παραδοτέων αποσκευών

Περιεχόμενα

Δεσμευτείτε για τη στοίβα συμπληρωμάτων ή την καθημερινή πολυβιταμίνη σας; Μάθετε πώς να πετάτε με βιταμίνες για να εμποδίσετε το TSA να μπερδέψει τα συμπληρώματά σας ως φάρμακα ή λαθρεμπόριο στον πλήρη, λεπτομερή οδηγό μας. 

Θα ανακαλύψετε τους κανόνες για να φέρετε βιταμίνες μαζί σας στο αεροπλάνο με τις χειραποσκευές ή τις παραδοτέες αποσκευές σας, καθώς και τα τρέχοντα όρια και κανόνες για τη συσκευασία αυτών των αντικειμένων σύμφωνα με το πρωτόκολλο TSA. 

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Οδηγός για μεταφοράς υγρών το 2023

Μπορείτε να πετάξετε με βιταμίνες;

Άντρας ετοιμάζει τη βαλίτσα του με ένα μπουκάλι βιταμινών από πάνω για να απαντήσει στην ερώτηση μπορείς να πετάξεις με βιταμίνες;

Anastasiya 99/Shutterstock

Εάν είστε σοβαροί σχετικά με το καθημερινό σας πρόγραμμα βιταμινών, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συσκευάσετε όλα τα συμπληρώματά σας και να τα έχετε εύκολα προσβάσιμα ενώ ταξιδεύετε. 

Οι συχνά έντονες απαιτήσεις και οι κανόνες της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών (TSA) μπορεί να κάνουν τη σύγχυση στην κατανόηση του τρόπου πτήσης με βιταμίνες.

Δεν είναι αρκετά φάρμακα, αλλά συχνά έρχονται σε μορφή χαπιού ή δισκίου που μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως φάρμακο.

Μπορείτε να πετάξετε με βιταμίνες , αλλά θα χρειαστεί να διαβάσετε τους κανόνες TSA για τα συμπληρώματα για να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι σας δεν θα επιβραδυνθεί με πρόσθετους ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας. 

Ευτυχώς, οι βιταμίνες δεν εμπίπτουν στους  κανόνες φαρμακευτικής αγωγής TSA  και δεν χρειάζεται να φέρουν ετικέτα ή να φυλάσσονται στην αρχική τους συσκευασία για να εκκαθαριστούν στο σημείο ελέγχου ασφαλείας. 

Μπορείτε να πετάξετε με βιταμίνες στην τσάντα μεταφοράς σας (περισσότερα όρια και κανόνες) ή παραδοτέες αποσκευές (χαλαρά όρια και κανόνες) για να τηρήσετε το πρόγραμμα συμπληρωμάτων σας ενώ ταξιδεύετε. 

Παρακάτω, θα σας δείξουμε τους διαφορετικούς κανόνες και τα όρια για τα ταξίδια με βιταμίνες σε ένα αεροπλάνο και πώς να πετάξετε με βιταμίνες στη χειραποσκευή σας ή στις παραδοτέες αποσκευές σας. 

Πώς να πετάξετε με βιταμίνες: Κανόνες μεταφοράς και παραδοτέων αποσκευών

Το να μάθετε πώς να πετάτε με βιταμίνες θα σας βοηθήσει να κάνετε τα αεροπορικά σας ταξίδια πολύ πιο ομαλά και να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρειαστεί να παραλείψετε μια μέρα από το πρόγραμμα σας ενώ ταξιδεύετε.

Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες για τα ταξίδια με βιταμίνες σε χειραποσκευές και παραδοτέες αποσκευές. Γενικά, υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί και κανόνες για τη μεταφορά βιταμινών στις παραδοτέες αποσκευές σας.

Αλλά η TSA δεν πειράζει αν φέρετε βιταμίνες στην τσάντα μεταφοράς σας – αρκεί να ακολουθείτε όλους τους κανόνες. Θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στους κανόνες για το καθένα παρακάτω! 

Πώς να πετάξετε με βιταμίνες σε μια συνέχιση

Γυναίκα βάζει τον οργανωτή χαπιών της σε ένα σακίδιο πλάτης πριν ταξιδέψει για οδηγό που εξηγεί πώς να πετάς με βιταμίνες

Νέα Αφρική/Shutterstock

Συνήθως είναι πιο βολικό να ταξιδεύετε με τις βιταμίνες σας σε μια τσάντα μεταφοράς, ειδικά αν έχετε διακοπές ή πολλές πτήσεις πριν φτάσετε στον προορισμό σας. 

Το να μάθετε πώς να πετάτε με βιταμίνες στην τσάντα μεταφοράς σας είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι ακολουθείτε όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς TSA χωρίς προβλήματα ασφαλείας που μπορεί να επιβραδύνουν το ταξίδι σας. 

Συνεχίστε τις στερεές βιταμίνες

 • Δισκία, χάπια και κάψουλες
 • Απαλά τζελ και τσίχλες
 • Μασώμενες βιταμίνες
 • Σκόνες βιταμινών, πρωτεϊνών ή ενέργειας

Εάν οι βιταμίνες σας είναι σε ταμπλέτες, κάψουλες, μαλακό τζελ, κόμμι, χάπι, μασώμενη ή σκόνη, μπορείτε να τις φέρετε μαζί σας στο ταξίδι σας στην τσάντα μεταφοράς σας. Η TSA δεν απαιτεί καν να τα σημάνετε ή να τα μεταφέρετε στην αρχική τους συσκευασία. 

Δεν υπάρχει πραγματικό όριο στην ποσότητα ή τον αριθμό των στερεών βιταμινών που μπορείτε να φέρετε στην τσάντα μεταφοράς σας – απλώς πρέπει να είναι μια λογική ποσότητα για να θεωρηθεί ότι προορίζεται για «προσωπική χρήση».

Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε ένα εκτεταμένο σχήμα βιταμινών, δεν θα είστε περιορισμένοι στο πόσες στερεές βιταμίνες μπορείτε να φέρετε μαζί σας για το ταξίδι σας. Μπορούν να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, σε οργανωτή χαπιών ή ακόμα και σε πλαστική σακούλα. 

Σε γενικές γραμμές, είναι συνετό να μην φέρετε περισσότερο από 90 ημέρες, καθώς περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν να επισημανθούν ως περισσότερα από όσα χρειάζονται για προσωπική χρήση. 

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται εάν μαλακά τζελ, όπως κάψουλες ιχθυελαίου ή σκευάσματα γέλης βιταμίνης D, μπορούν να φέρουν μαζί σε μια τσάντα μεταφοράς.

Μπορούν, και η TSA έχει επιβεβαιώσει ότι εμπίπτουν στην κατηγορία “στερεά” και δεν χρειάζεται να συσκευάζονται σε διαφανή σακούλα μεγέθους τεταρτημορίου όπως άλλα υγρά που μπορείτε να φέρετε στην τσάντα σας. 

Όταν φέρνετε βιταμίνες σε σκόνη, σκόνη πρωτεΐνης ή ενεργειακή σκόνη, μπορεί να χρειαστεί να τοποθετηθούν σε ξεχωριστό κάδο για έλεγχο στο σημείο ελέγχου ασφαλείας (αν είναι πάνω από 12 ουγγιές) και μπορεί να ανοίξουν για περαιτέρω έλεγχο.

Εάν φέρνετε ένα ποσό άνω των 12 ουγγιών, η TSA συνιστά να το τοποθετήσετε στις παραδοτέες αποσκευές σας. 

Συνεχίστε τις υγρές βιταμίνες

 • Υγρές πολυβιταμίνες
 • Υγρά συμπληρώματα υγείας
 • Σπρέι βιταμινών
 • Υγρό τζελ βιταμίνες

Οι υγρές βιταμίνες μπορούν να μεταφερθούν μαζί σε μια τσάντα μεταφοράς, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες για τις βιταμίνες σε υγρή μορφή. Όλα τα υγρά πρέπει να ελέγχονται ξεχωριστά από το TSA, επομένως θα πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες μεταφοράς υγρών. 

Τι μετράει ως υγρή βιταμίνη; Εάν πρόκειται για ουσία που ρέει ελεύθερα, η TSA τη θεωρεί υγρή. Έτσι, ενώ τα μαλακά τζελ όπως οι βιταμίνες ιχθυελαίου δεν υπολογίζονται, οι υγρές πολυβιταμίνες, οι συσκευασίες gel, οι βιταμίνες σπρέι και τα υγρά συμπληρώματα υγείας μετρούν ως υγρό. 

Οποιοδήποτε συμπλήρωμα βιταμινών σε υγρή μορφή πρέπει να είναι 3,4 ουγκιές (100 χιλιοστόλιτρα) ή μικρότερο και να τοποθετείται μέσα σε μια διαφανή σακούλα μεγέθους τεταρτημορίου που κλείνει με ασφάλεια (όπως μια τσάντα Ziplock) μαζί με οποιαδήποτε άλλα υγρά με τα οποία ταξιδεύετε στη μεταφορά σας.

Αυτό είναι μέρος του κανόνα 3-1-1 της TSA που λέει ότι μπορείτε να φέρετε υγρά μόνο σε δοχεία που δεν χωρούν περισσότερο από 3,4 ουγγιές υγρού, κρέμας, τζελ, αεροζόλ ή πάστας. 

Επιπλέον, όλα αυτά τα υγρά πρέπει να χωρέσουν μέσα σε 1 τσάντα μεγέθους τεταρτημορίου και επιτρέπεται μόνο ένα σακουλάκι υγρών στη μεταφορά σας. 

Όταν φτάσετε στο σημείο ελέγχου ασφαλείας, θα αφαιρέσετε την τσάντα σας μεγέθους τεταρτημορίου που περιέχει όλα τα υγρά σας στα χωριστά δοχεία των 3,4 ουγγιών από την τσάντα σας και θα την τοποθετήσετε στον μεταφορικό ιμάντα για έλεγχο. 

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά η TSA βρήκε μαχαίρια και όπλα κρυμμένα σε δοχεία βιταμινών που είχαν φέρει μαζί σε σακούλες στο παρελθόν. Ο πρόσθετος έλεγχος συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας των επιβατών. 

Πώς να πετάξετε με βιταμίνες σε παραδοτέες αποσκευές

Μια ροζ θήκη με βιταμίνες και φάρμακα σε μια διάταξη οργάνωσης χαπιών που τοποθετείται σε παραδοτέες αποσκευές για έναν οδηγό που δείχνει πώς να πετάτε με βιταμίνες σύμφωνα με τους κανόνες TSA

Νέα Αφρική/Shutterstock

Εάν δεν θα χρειαστείτε τις βιταμίνες σας μέχρι να προσγειωθείτε και να φτάσετε στο ξενοδοχείο ή την κατοικία σας, ίσως προτιμήσετε να τις τοποθετήσετε στις παραδοτέες αποσκευές σας. Οι κανόνες είναι πιο χαλαροί όταν πετάτε με βιταμίνες στην τσάντα σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι επιπλέον περιορισμοί για τη μεταφορά υγρών βιταμινών στην παραδοτέα τσάντα σας σε σύγκριση με τις στερεές βιταμίνες. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να μάθετε πώς να πετάτε με βιταμίνες σε όλες τις μορφές στις παραδοτέες αποσκευές. 

Ελεγμένες στερεές βιταμίνες 

 • Δισκία, χάπια και κάψουλες
 • Απαλά τζελ και τσίχλες
 • Μασώμενες βιταμίνες
 • Σκόνες βιταμινών, πρωτεϊνών ή ενέργειας

Στερεές βιταμίνες σε δισκίο, χάπι, κάψουλα, μαλακό τζελ, κολλώδης, μασώμενη ή μορφή σκόνης μπορούν να συσκευαστούν στις παραδοτέες αποσκευές σας με όποιον τρόπο θέλετε – την αρχική συσκευασία, σε ξεχωριστή τσάντα ή σε διάταξη οργάνωσης χαπιών. 

Ο μόνος πραγματικός περιορισμός για να φέρετε στερεές βιταμίνες στις παραδοτέες αποσκευές σας είναι η συνολική ποσότητα. Σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από μια προμήθεια 90 ημερών για να διασφαλιστεί ότι η TSA το θεωρεί εύλογο ποσό για προσωπική χρήση. 

Είναι καλή ιδέα, αλλά δεν απαιτείται, να αφήνετε βιταμίνες σε σκόνη, σκόνη πρωτεΐνης ή σκόνη ενέργειας στην αρχική τους συσκευασία για εύκολη αναγνώριση από την TSA κατά τη διάρκεια της εξέτασης. 

Ελεγμένες Υγρές Βιταμίνες

 • Υγρές πολυβιταμίνες
 • Υγρά συμπληρώματα υγείας
 • Σπρέι βιταμινών
 • Υγρό τζελ βιταμίνες

Μπορείτε να φέρετε υγρές βιταμίνες στις παραδοτέες αποσκευές σας με λιγότερους περιορισμούς από το να τις φέρετε στην τσάντα μεταφοράς σας. Αλλά υπάρχουν ακόμα όρια TSA που πρέπει να γνωρίζετε!

Δεν μπορείτε να φέρετε περισσότερες από 70 ουγγιές συνολικά ή 68 υγρές ουγγιές υγρών, κρέμες, τζελ, πάστες ή αερολύματα στις παραδοτέες αποσκευές σας. Κάθε μεμονωμένο δοχείο υγρού δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από 18 ουγγιές ή 17 ουγγιές υγρού. 

Αυτή είναι η συνολική ποσότητα υγρού που επιτρέπεται να φέρετε και περιλαμβάνει επίσης τυχόν προϊόντα περιποίησης ή άλλα φαρμακευτικά υγρά που έχετε μαζί σας. 

Αυτή είναι συνήθως αρκετή χωρητικότητα, εάν ανησυχείτε ότι μπορείτε να φέρετε τις υγρές βιταμίνες σας στις παραδοτέες αποσκευές σας. Οι περισσότερες υγρές πολυβιταμίνες και βιταμίνες ψεκασμού έρχονται σε δοχεία περίπου 8 ουγγιές υγρών ή λιγότερο. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Άντρας τοποθετεί μια διαφανή σακούλα με υγρά και βιταμίνες σε ένα δίσκο σε ένα σημείο ελέγχου TSA στο αεροδρόμιο καθώς πετάει με βιταμίνες

Jaromir Chalabala/Shutterstock

Τώρα που ξέρετε πώς να πετάτε με βιταμίνες, έχουμε μερικές ακόμη συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έξυπνα συμπληρώματα ενώ ταξιδεύετε. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας! 

 • Εξασφαλίστε υγρές βιταμίνες σε παραδοτέες αποσκευές. Δεν απαιτείται από την TSA, αλλά είναι καλή ιδέα να ασφαλίσετε τυχόν υγρές βιταμίνες που φέρνετε στις παραδοτέες αποσκευές με μια διάφανη πλαστική σακούλα με φερμουάρ ή άλλο δοχείο που κλείνει εύκολα. Εάν τυχόν διαρρεύσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, τα άλλα αντικείμενα σας θα προστατεύονται. 
 • Φέρτε μόνο όσα χρειάζεστε. Η TSA δεν ενοχλεί όταν οι ταξιδιώτες φέρνουν βιταμίνες και συμπληρώματα σε χειραποσκευές ή παραδοτέες αποσκευές, αλλά δίνουν προσοχή στις συνολικές ποσότητες. Εάν κάτι φαίνεται άψογο σε έναν αξιωματικό, θα μπορούσε να επιβραδύνει το ταξίδι σας με ενισχυμένο έλεγχο και πρόσθετες επιθεωρήσεις. Έτσι, μεταφέρετε μόνο όσα χρειάζεστε για το ταξίδι σας!
 • Σε περίπτωση αμφιβολίας, σημειώστε τις βιταμίνες σας. Εάν οι βιταμίνες σας είναι σε μορφή σκόνης, φέρνετε σκόνη πρωτεΐνης ή οι βιταμίνες σας μοιάζουν με συνταγογραφούμενα φάρμακα, είναι έξυπνο να προχωρήσετε και να επισημάνετε τις βιταμίνες σας σε μια ασφαλή σακούλα ή να τις αφήσετε στην αρχική τους συσκευασία. Δεν απαιτείται, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε την ασφάλεια πιο γρήγορα. 
 • Σκεφτείτε να αφήσετε υγρές βιταμίνες στο σπίτι. Είναι εντάξει να φέρετε υγρές βιταμίνες (ακόμη και τζελ, κρέμες, σπρέι και αερολύματα) στην τσάντα μεταφοράς ή στην παραδοτέα τσάντα σας, αλλά υπάρχουν όρια για τα υγρά που δεν ισχύουν για στερεές μορφές. Εάν μπορείτε, αλλάξτε σε στερεό (χάπι, κάψουλα, μαλακό τζελ, μασώμενο ή τσίχλα) ενώ ταξιδεύετε για να αφήσετε άφθονο χώρο για τα υγρά περιποίησης που θα χρειαστείτε στο ταξίδι σας. 
 • Συσκευάστε τις βιταμίνες ξεχωριστά για ευκολία. Εάν παίρνετε μια καθημερινή στοίβα συμπληρωμάτων με πολλούς τύπους βιταμινών και συμπληρωμάτων, είναι δελεαστικό να τα πετάξετε όλα σε μια θήκη ή τσάντα για ταξίδια. Αλλά όταν έρθει η ώρα να πάρετε τις ημερήσιες δόσεις σας, γίνεται μπερδεμένο να ξεχωρίσετε τι είναι τι! Χρησιμοποιήστε μικρά σακουλάκια με φερμουάρ για να διαχωρίσετε τα συμπληρώματά σας και να τα επισημάνετε για εύκολη καθημερινή δοσολογία. 

Συχνές Ερωτήσεις

Τακτοποιημένη ανδρική βαλίτσα με παπούτσια, καπέλο, ρούχα και μια οργάνωση χαπιών για να δείξετε την ιδέα του πώς να πετάτε με βιταμίνες στις παραδοτέες αποσκευές σας

Νέα Αφρική/Shutterstock

Έχετε μερικές ερωτήσεις πέρα ​​από το πώς να πετάτε με βιταμίνες; Ρίξτε μια ματιά στις Συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να μάθετε περισσότερα και να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα ταξίδια με συμπληρώματα διατροφής!

Πώς μπορώ να συσκευάσω βιταμίνες και φάρμακα για μια πτήση;

Μπορείτε να πακετάρετε βιταμίνες και φάρμακα στη χειραποσκευή σας ή στις παραδοτέες αποσκευές σας για μια πτήση. Τα χάπια, οι κάψουλες, τα μαλακά τζελ, τα μασώμενα και οι τσίχλες δεν έχουν όρια TSA, αλλά οι σκόνες και τα υγρά έχουν.

Τα συμπληρώματα σε σκόνη και τα φάρμακα συνολικού βάρους άνω των 12 ουγγιών θα πρέπει να συσκευάζονται σε παραδοτέες αποσκευές. Τα υγρά φάρμακα άνω των 3,4 ουγκιών μπορούν να συσκευαστούν σε συσκευασία σε οποιαδήποτε «λογική» ποσότητα.

Οι υγρές βιταμίνες δεν μπορούν να βρίσκονται σε δοχεία μεγαλύτερα από 3,4 ουγγιές σε μια τσάντα μεταφοράς, αλλά μπορείτε να φέρετε δοχεία έως και 18 ουγγιές σε μια ελεγμένη τσάντα με συνολικό όριο υγρών 70 ουγγιές ή 68 ουγγιές υγρών.

Μπορώ να ταξιδέψω με βιταμίνες σε αεροπλάνο;

Ναί! Μπορείτε να ταξιδέψετε με βιταμίνες σε αεροπλάνο (με μεταφορά ή με έλεγχο) αρκεί να μην φέρετε περισσότερα από όσα χρειάζεται για το ταξίδι σας και να ακολουθήσετε τις απαιτήσεις TSA για υγρές βιταμίνες.

Δεν χρειάζεται να επισημάνετε ή να διατηρήσετε τις βιταμίνες στην αρχική τους συσκευασία. Εάν φέρνετε υγρά, ακολουθήστε τον κανόνα 3-1-1 (όχι περισσότερο από 3,4 ουγγιές ανά δοχείο και όλα χωράνε μέσα σε μια σακούλα μεγέθους τεταρτημορίου).

Μπορώ να ταξιδέψω με όλες τις βιταμίνες μου;

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε με όλες τις βιταμίνες σας, ακόμα κι αν έχετε μια εκτενή λίστα συμπληρωμάτων! Τα μόνα πραγματικά όρια ισχύουν για τις υγρές βιταμίνες και τις σκόνες (οι οποίες πρέπει να συσκευάζονται σε παραδοτέες αποσκευές εάν είναι πάνω από 12 ουγγιές).

Οι υγρές βιταμίνες πρέπει να συσκευάζονται σε δοχεία των 3,4 ουγγιών ή μικρότερα, και μόνο όσα δοχεία χωρούν σε μια τσάντα με φερμουάρ μεγέθους τεταρτημορίου στη μεταφορά σας.

Οι κανόνες για τις παραδοτέες αποσκευές είναι χαλαροί, επιτρέποντας έως και 18 ουγγιές δοχεία με συνολικό όριο υγρών 70 ουγγιών ανά ταξιδιώτη.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε βιταμίνες σε μια σακούλα Ziploc;

Ναι, μπορείτε να αποθηκεύσετε βιταμίνες σε μια τσάντα Ziplock. Είναι έξυπνο να διαχωρίζετε και να επισημαίνετε τις σακούλες για να βοηθήσετε τους αξιωματικούς της TSA να εντοπίσουν και να ελέγξουν γρήγορα τα συμπληρώματά σας και για ευκολότερη δοσολογία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μπορείτε να ταξιδέψετε με φυσικά συμπληρώματα;

Τα περισσότερα φυσικά συμπληρώματα είναι καλό για ταξίδια, αλλά θα θελήσετε να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους της χώρας ή της πολιτείας που επισκέπτεστε για να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται με αυτούς τους κανόνες.

Τα φυσικά συμπληρώματα και τα φυτικά συμπληρώματα που είναι νόμιμα σε ένα μέρος μπορεί να είναι περιορισμένα ή παράνομα σε άλλο, οπότε κάντε την έρευνά σας πριν επιχειρήσετε να τα φέρετε σε πτήση.

Ταξιδέψτε πιο ομαλά όταν ξέρετε πώς να πετάτε με βιταμίνες

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ταξιδέψετε ελεύθερα με βιταμίνες στη χειραποσκευή σας ή στις παραδοτέες αποσκευές σας. Οι μόνοι πραγματικοί κανόνες και όρια ισχύουν για τις υγρές βιταμίνες, τις βιταμίνες σε σκόνη και τα συμπληρώματα, και τις συνολικές ποσότητες. 

Εάν φέρνετε υγρές βιταμίνες, βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται όλες σε δοχεία όχι μεγαλύτερα από 3,4 ουγγιές και μπορούν όλες να χωρέσουν σε μια πλαστική ή διαφανή σακούλα μεγέθους τεταρτημορίου. Για να τα ελέγξετε, κρατήστε τα δοχεία κάτω από 18 ουγγιές το καθένα με όχι περισσότερες από 70 ουγγιές συνολικά. 

Εάν φέρνετε βιταμίνες ή συμπληρώματα σε σκόνη, συσκευάστε ποσότητες πάνω από 12 ουγγιές στις παραδοτέες αποσκευές σας και βάλτε την με σαφή ετικέτα. Όσον αφορά τις συνολικές ποσότητες βιταμινών, φέρτε μόνο όσες χρειάζεστε για το ταξίδι σας. 

Όταν ξέρετε πώς να πετάτε με βιταμίνες, θα εξασφαλίσετε πιο ομαλό, πιο απρόσκοπτο ταξίδι χωρίς διακοπές στο πρόγραμμα συμπληρωμάτων σας. 

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Μπορείτε να φέρετε σνακ στο αεροπλάνο; Ναι, αλλά ισχύουν οι κανόνες TSA

Τι δεν πρέπει να έχετε μαζί σας σε ένα αεροπλάνο

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Διαμονή

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια