Περιπέτεια στο Μαρόκο

Προσοχή πρεζάκια της περιπέτειας! Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Μαρόκο δεν είναι μόνο για ψώνια και εκπληκτικά όμορφες κοσμοπολίτικες πόλεις. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για όσους αγαπούν τα εναλλακτικά ταξίδια. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις διακοπές σας στο Μαρόκο, όπως μας τα είπε ένας Μαροκινός ταξιδιωτικός πράκτορας.

Το Μαρόκο είναι μια χώρα με εκπληκτικά τοπία και εντυπωσιακές πόλεις.

Μαρόκο -14 τουριστικά αξιοθέατα με κορυφαία βαθμολογία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν είστε περιπετειώδεις και αγαπάτε τα ύψη, τότε θα απολαύσετε μια απόλαυση. Φανταστείτε να απογειώνεστε από το Μαρακές με ένα αερόστατο και να γλιστράτε αθόρυβα πάνω από το Μαρόκο, απολαμβάνοντας το μαγευτικό τοπίο.
Η περιπέτειά μου με αερόστατο με μια μαροκινή ταξιδιωτική εταιρεία περιελάμβανε επισκέψεις σε χωριά, κατανάλωση τσαγιού μέντας και σπάσιμο ψωμιού στα σπίτια, ενώ αλληλεπιδρούσα με τοπικές οικογένειες Βερβερίνων.

Για όσους προτιμούν περισσότερη δράση από ένα αργό εναέριο ταξίδι, διατίθενται προσωπικές πτήσεις με ελικόπτερο.
Η διάρκεια κυμαίνεται από 12 λεπτά έως 4,5 ώρες, με διάφορες διαθέσιμες διαδρομές.

Αεροπορικά εισιτήρια για Μαρακές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μια πιο ολοκληρωμένη και περιεκτική περιήγηση με ελικόπτερο είναι η συνιστώμενη περιήγηση στον Άτλαντα, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα.
Αυτή η περιήγηση προσφέρει δραματική θέα στα βουνά Άτλας, τη λίμνη Takerkust, τη Wilgane, την Toubkal, την Oukaimeden, την κοιλάδα Ourika και το Μαρακές.

Περιπέτεια στο Μαρόκο

Θέλετε να τρέξετε με τετρακίνητο ποδήλατο στην πόλη; Αν σας αρέσει η ποδηλασία, μπορείτε να κάνετε ποδήλατο γύρω από το Palm Grove και να απολαύσετε τη γραφική “πράσινη περιοχή” του Μαρακές, όπου βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες πολυτελείς κατοικίες, γήπεδα γκολφ και ξενοδοχεία στον κόσμο.
Θα επισκεφθείτε επίσης τη διάσημη όαση Piste του Μαρακές, θα περπατήσετε στους εκπληκτικούς αμμόλοφους, θα επισκεφθείτε οικισμούς Βερβερίνων και θα απολαύσετε τσάι με τους ντόπιους.

Συμβουλές για την εκδρομή διακοπών στην Αίγυπτο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για μια πιο οργανωμένη εμπειρία στην έρημο, μπορείτε να αγοράσετε μια πολυήμερη ξενάγηση από έναν μαροκινό ταξιδιωτικό πράκτορα.
Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα που να σας ταιριάζει, όπως αερόστατα, βόλτες με ελικόπτερο ή ιππασία με τετράποδα.

Απολαύστε συναρπαστικές διακοπές στο Μαρόκο. Μόλις γνωρίσετε την άγρια πλευρά αυτής της υπέροχης χώρας, δεν θα θελήσετε ποτέ να φύγετε.

18 μέρη με κορυφαία βαθμολογία για επίσκεψη στην Ευρώπη το καλοκαίρι(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια