Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε την Αντίγκουα

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα το 2024

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε την Αντίγκουα;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο, ιδανική για λάτρεις της παραλίας και της ιστιοπλοΐας, με σημαντικές εκδηλώσεις όπως η Εβδομάδα Ιστιοπλοΐας της Αντίγκουα. Ζεστή όλο το χρόνο, η ξηρή περίοδος του νησιού εξασφαλίζει ευχάριστο καιρό για υπαίθριες δραστηριότητες, ακόμη και στους πιο δροσερούς αλλά άνετους μήνες του. Παρά την περίοδο αιχμής των επισκεπτών της, η Αντίγκουα παραμένει χωρίς κόσμο, προσφέροντας άφθονη ψυχαγωγία και διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρήσεις παραμένουν ανοιχτές.

Η Αντίγκουα, μέρος της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ήλιο, άμμο και σερφ. Το νησί έχει όλα όσα αναζητάτε σε διακοπές στην Καραϊβική, όπως εκπληκτικές παραλίες με λευκή και ροζ άμμο, ευχάριστο τροπικό καιρό και κοκτέιλ με ρούμι δίπλα στην παραλία.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές από τις ιστορικές τοποθεσίες, όπως το προστατευόμενο από την UNESCO Ναυπηγείο Nelson’s, ή να κατευθυνθείτε προς την ενδοχώρα προς το τροπικό δάσος κατά μήκος του Fig Tree Drive.

Φυσικά, αν θέλετε απλώς να ακούτε μουσική και να χαλαρώνετε στην παραλία, αξιοποιείτε πολύ τον χρόνο σας επίσης. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραλία σας στην Αντίγκουα, φροντίστε να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας για την καλύτερη στιγμή για να πάτε. Θα σας δείξουμε αυτό και περισσότερα παρακάτω.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ >>

>> Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe στο Viber <<

Διαβάστε επίσης : Είναι ασφαλής η επίσκεψη στην Αντίγκουα ;

Οι καλύτερες περιοχές και ξενοδοχεία στην Αντίγκουα

Τα 10 καλύτερα ταξίδια για ομάδες φίλων

Συνολικά, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι την ξηρή περίοδο, από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο, η οποία έχει τον καλύτερο καιρό για χαλάρωση στην παραλία. Όπως το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης Καραϊβικής, η Αντίγκουα έχει ζεστές θερμοκρασίες όλο το χρόνο.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία Virgin Atlantic, η οποία συνέταξε ένα ημερολόγιο καιρού για τους παραθεριστές, η μέση θερμοκρασία στην Αντίγκουα όλο το χρόνο είναι 27-30 βαθμοί Κελσίου (80-86 βαθμοί Φαρενάιτ).

Οι πιο δροσεροί μήνες είναι ο Δεκέμβριος, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, αλλά ποτέ δεν κάνει πραγματικά κρύο, οπότε μπορείτε να πάτε για κολύμπι ακόμα και για την Πρωτοχρονιά. Η κύρια διαφορά όσον αφορά τις εποχές είναι η βροχόπτωση. Δεκέμβριος έως Μάιος είναι η ξηρή περίοδος του νησιού.

Αν και θα πρέπει ακόμα να περιμένετε μπόρες, υπάρχουν λιγότερες καταιγίδες από ό,τι κατά τη χειρότερη περίοδο των βροχών. Ο πιο ξηρός μήνας είναι ο Φεβρουάριος, με μόνο 86 mm (3,4 ίντσες)  βροχής. Μπορεί να υπάρχει περιστασιακό ψιλόβροχο, αλλά δεν είναι αρκετό για να καταστρέψει το ταξίδι σας στην παραλία.

Ο Δεκέμβριος έως τον Απρίλιο είναι η εποχή των ισχυρότερων εμπορικών ανέμων γύρω από την Αντίγκουα και την Μπαρμπούντα. Αυτή η εποχή έχει τις καλύτερες συνθήκες για kitesurfing, windsurfing και το αγαπημένο σπορ των περισσότερων επισκεπτών στην Αντίγκουα – την ιστιοπλοΐα.

Χάρη στους ισχυρούς ανέμους, η Αντίγκουα είναι από καιρό δημοφιλής στους επισκέπτες της ιστιοπλοΐας. Οι σοβαροί αθλητές θα θέλουν να επισκεφθούν από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, που είναι η περίοδος αιχμής της ρεγκάτα.

Δημοφιλείς αγώνες όπως η Antigua Sailing Week  (τέλη Απριλίου) και η Antigua Classic Yacht Regatta (μέσα Απριλίου) γίνονται συνήθως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η Αντίγκουα δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες από τον χειμώνα έως τις αρχές της άνοιξης, κυρίως Ευρωπαίους και Βορειοαμερικανούς που θέλουν να ξεφύγουν από τον ψυχρότερο καιρό στην πατρίδα τους.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το νησί δεν έχει προσελκύσει το είδος του μαζικού τουρισμού που έχει κατακλύσει άλλους προορισμούς της Καραϊβικής και έχει πολλές παραλίες, οπότε ακόμα και στη χειρότερη περίοδο αιχμής θα βρείτε ένα μέρος για να αφήσετε την πετσέτα σας.

Το πλεονέκτημα της επίσκεψης κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις είναι ανοιχτές (ορισμένες μικρότερες επιχειρήσεις κλείνουν κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής επειδή δεν τους αξίζει).

Υπάρχουν επίσης διασκεδαστικές εκδηλώσεις, από beach party μέχρι διεθνείς εκδηλώσεις όπως το Antigua & Barbuda International Kite Festival,  που γίνεται κάθε Δευτέρα του Πάσχα.

Αντίγκουα

Η φθηνότερη ώρα για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι από τον Μάιο έως τον Ιούλιο, καθώς την άνοιξη και τις αρχές του καλοκαιριού βλέπουν τις τιμές χαμηλότερες σε όλο το νησί λόγω της χαμηλότερης ζήτησης. Στις αρχές Μαΐου, ο τελευταίος από τους λάτρεις του ήλιου έχει επιστρέψει βόρεια και τα πλήθη έχουν διαλυθεί.

Αυτό σημαίνει ότι τα ξενοδοχεία τείνουν επίσης να μειώνουν τις τιμές τους, καθώς υπάρχει πολύ λιγότερη ζήτηση για τις υπηρεσίες τους. Ακόμη και μέχρι τον Μάιο, μπορείτε να βρείτε εξοικονόμηση 20-25%, και η εξοικονόμηση αυξάνεται όσο περισσότερο στην περίοδο των βροχών φτάσετε.

Η περίοδος των βροχών είναι επίσης η πιο προσιτή περίοδος για να φτάσετε στην Αντίγκουα. Οι πτήσεις κοστίζουν το λιγότερο στα τέλη της άνοιξης (Μάιος) ή στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο (Αύγουστος και Νοέμβριος).

Οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική τείνουν επίσης να έχουν εκπτώσεις κατά το πρώτο μέρος της περιόδου των βροχών, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο. Για το γλυκό σημείο της εξοικονόμησης και του καλού καιρού, ο Μάιος είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε.

Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των βροχών, αλλά η μέση βροχόπτωση εξακολουθεί να μην είναι τόσο κακή, περίπου 97 mm (3,8 ίντσες)  βροχής. Οι θερμοκρασίες είναι καυτές, αλλά η υγρασία δεν είναι ακόμα τόσο κακή.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα

Η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι οποιαδήποτε στιγμή από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, που είναι η περίοδος των βροχών. Η Αντίγκουα δεν προσελκύει ποτέ τόσα πλήθη εξαρχής, αλλά κατά την περίοδο των βροχών, από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, τα πλήθη είναι ακόμη λιγότερο πιθανό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων  για την πόλη του St. John’s, το νησί δέχεται τις λιγότερες ελλιμενισμούς κρουαζιερόπλοιων από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο.

Για να νικήσετε τα πλήθη και τις χειρότερες καιρικές συνθήκες της περιόδου των βροχών, προσπαθήστε να το επισκεφτείτε στην αρχή της σεζόν, από τον Μάιο έως τον Ιούλιο. Υπάρχουν λιγότερα πλήθη από ό,τι κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου, αλλά δεν υπάρχουν τόσες πολλές καταιγίδες τριγύρω.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε την πόλη του St. John. Κανονικά, οι γραφικοί δρόμοι του είναι γεμάτοι με επισκέπτες από κρουαζιερόπλοια, αλλά κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, θα έχετε περισσότερο χώρο για να περπατήσετε, να ψωνίσετε για αναμνηστικά και να δοκιμάσετε κάποια από τη νόστιμη τοπική κουζίνα.

Αυτοί οι μήνες είναι στην πραγματικότητα οι καλύτερες στιγμές για να γνωρίσετε την τοπική κουλτούρα. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ντόπιοι συρρέουν σε εξωτερικούς χώρους για αγαπημένα φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Οι λάτρεις του φαγητού πρέπει να το επισκεφτούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εστιατορίων στην Αντίγκουα και Μπαρμπούντα , η οποία συνήθως συμβαίνει τον Μάιο. Το καλύτερο γεγονός της σεζόν είναι το Καρναβάλι της Αντίγκουα , το οποίο συμβαίνει στα τέλη Ιουλίου/αρχές Αυγούστου.

Αυτό το φεστιβάλ τιμά το τέλος της δουλείας στο νησί με πάρτι στο δρόμο, παραστάσεις J’ouvert από μπάντες πνευστών και πολύχρωμες παρελάσεις. Αυτή η εκδήλωση είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά όχι τόσο συντριπτική όσο μερικά από τα μεγαλύτερα καρναβάλια στην Καραϊβική.

Αντίγκουα

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι κατά την περίοδο αιχμής των βροχών, από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, η οποία συμπίπτει επίσης με τη χειρότερη εποχή των τυφώνων. Η εποχή των βροχών στην Αντίγκουα κορυφώνεται στα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο.

Ο πιο βροχερός μήνας είναι ο Οκτώβριος, ο οποίος δέχεται τα επιβλητικά 196 mm (7,7 ίντσες βροχής).  Ο Αύγουστος, ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος είναι επίσης πολύ βροχεροί με πάνω από 7 ίντσες βροχής κατά μέσο όρο ανά μήνα.

Πιο ανησυχητικό, ο Αύγουστος έως τον Οκτώβριο αντιπροσωπεύει επίσης τη χειρότερη εποχή τυφώνων στην Αντίγκουα και στην υπόλοιπη Καραϊβική. Η Αντίγκουα βρίσκεται στο μονοπάτι της χειρότερης διαδρομής του τυφώνα.

Η νησιωτική χώρα έχει πληγεί από ισχυρές καταιγίδες στο παρελθόν, με πιο αξιοσημείωτη τον τυφώνα Ίρμα και Μαρία  το 2017, που οδήγησε στην εκκένωση ολόκληρου του κοντινού νησιού Μπαρμπούντα. Η επίσκεψη κατά τους πιο βροχερούς μήνες είναι λίγο στοίχημα.

Η εποχή των βροχών δεν σημαίνει ότι βρέχει όλη μέρα, κάθε μέρα. Μπορείτε να έχετε αρκετές ημέρες με ηλιοφάνεια ή σποραδικές βροχές μόνο τα απογεύματα.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, μπορεί να έχετε μια εβδομάδα ασταμάτητας βροχής ή να παγιδευτείτε σε μια επικίνδυνη τροπική καταιγίδα όταν η ηλεκτρική ενέργεια και οι συγκοινωνίες στο νησί είναι ανύπαρκτες. Υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την επίσκεψη κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής των βροχών.

Αυτή η σεζόν έχει τους λιγότερους επισκέπτες και τις χαμηλότερες τιμές ξενοδοχείων στην Αντίγκουα. Ωστόσο, οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο περιμένατε, επειδή πολλά ξενοδοχεία κλείνουν κατά τη διάρκεια της χειρότερης βροχής—ειδικά τα μικρότερα οικογενειακά ξενοδοχεία, τα οποία τείνουν να είναι οι καλύτερες επιλογές προϋπολογισμού.

Αντίγκουα ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Εξετάσαμε την καλύτερη, τη φθηνότερη, τη λιγότερο απασχολημένη και τη χειρότερη περίοδο για να επισκεφτείτε την Αντίγκουα, αλλά ίσως θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε συγκεκριμένους μήνες για να προγραμματίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Δείτε τι μπορείτε να περιμένετε όσον αφορά το κλίμα, τις εκδηλώσεις και τις τιμές κάθε μήνα του έτους στην Αντίγκουα. 

Ιανουάριος

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου (σε περίοδο αιχμής), συμμετάσχετε στην Πρόκληση Πεζοπορίας από το Wallings Dam στο Signal Hill τη 2η Κυριακή για θέα στο τροπικό δάσος και στον ωκεανό. Οι θερμοκρασίες είναι ήπιες και ζεστές (74–82°F) με 2-3 βροχερές ημέρες. Η δημόσια αγορά του Αγίου Ιωάννη είναι πολυσύχναστη και οι παραλίες είναι ζωντανές. Τα ξενοδοχεία κοστίζουν 449 $/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο. 

Φεβρουάριος

Ακόμα στην ξηρή περίοδο αιχμής, ο ήπιος Φεβρουάριος έχει υψηλές θερμοκρασίες μεταξύ 74–82°F με 2-3 βροχερές ημέρες. Οι Βοτανικοί Κήποι του Αγίου Ιωάννη ζωντανεύουν με τα ετήσια παιχνίδια της ημέρας Wadadli, φαγητό και μουσική ανάμεσα στα τροπικά φυτά. Οι μέρες στην παραλία είναι ειδυλλιακές και τα ξενοδοχεία κοστίζουν 513 $/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο αυτόν τον μήνα. 

Μάρτιος

Ο Μάρτιος έχει ελαφρώς υψηλότερες θερμοκρασίες καθώς αρχίζει η άνοιξη (74–83°F με 2-3 βροχερές ημέρες). Εορταστικό Πάσχα και εποχιακές γιορτές γίνονται αυτό το μήνα. Κάντε παρέα στο ολόλευκο Sunset Beach Party στο Salt Plage και παρακολουθήστε το Διεθνές Φεστιβάλ Χαρταετού το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Τα ξενοδοχεία κοστίζουν περίπου $423/διανυκτέρευση. 

Απρίλιος

Ο Απρίλιος είναι όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να θερμαίνονται, φτάνοντας τους 76–84°F και βλέποντας λίγο περισσότερη βροχή (περίπου 4 βροχερές ημέρες). Η Αντίγκουα έχει λιγότερο κόσμο αυτόν τον μήνα. Μείνετε κοντά στην Εβδομάδα Ιστιοπλοΐας της Αντίγκουα την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου για πάρτι στην αποβάθρα, φαγητό και ρεγκάτες με 200+ ιστιοπλοϊκά που αγωνίζονται από το Nelson’s Dockyard. Τα ξενοδοχεία κοστίζουν περίπου $419/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο. 

Ενδέχεται

Η περίοδος των βροχών τυφώνων είναι προ των πυλών, επομένως οι συνθήκες είναι πιο υγρές τον μήνα Μάιο με λιγότερο κόσμο, με 6-7 βροχερές μέρες και ακόμα πιο ζεστές υψηλές που κυμαίνονται από 77–85°F. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα, το Dockyard Day στο Nelson’s Dockyard προσφέρει μια ιστορική γιορτή του αλιευτικού παρελθόντος της Αντίγκουα. Τα δωμάτια κοστίζουν περίπου $347/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο αυτόν τον μήνα. 

Ιούνιος

Η εποχή των τυφώνων ξεκινά σοβαρά τον Ιούνιο, φέρνοντας μια σταθερή εβδομάδα βροχής στο νησί με ψηλές υψηλές θερμοκρασίες γύρω από ένα φρυγανισμένο και υγρό 86°F. Τα πλήθη είναι λίγα με τον πιο υγρό καιρό, επομένως είναι καλή στιγμή για να απολαύσετε τις συνήθως πολυσύχναστες παραλίες και τα εσωτερικά μουσεία. Τα ξενοδοχεία κοστίζουν περίπου 316 $/διανυκτέρευση αυτόν τον μήνα και οι πτήσεις στην Αντίγκουα βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο του έτους. 

Ιούλιος

Ο Ιούλιος είναι μια ήσυχη εποχή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα (εκτός από το Καρναβάλι της Αντίγκουα, το μεγαλύτερο ετήσιο γεγονός την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου) με θερμοκρασίες από 79–87°F. Έχει ζέστη και υγρασία με 8-9 βροχερές μέρες. Τα δωμάτια κοστίζουν περίπου $301/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο. Δείτε το φεστιβάλ PiAngo (ανανά/μάνγκο) στον Αγροτικό Σταθμό Christian Valley. 

Αύγουστος

Το Καρναβάλι της Αντίγκουα ολοκληρώνεται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, όταν οι υψηλές φθάνουν τους 87°F κατά μέσο όρο και υπάρχουν περίπου 10 βροχερές ημέρες. Είναι υγρό και υγρό, αλλά και ένας από τους φθηνότερους μήνες για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα με δωμάτια περίπου 294 $/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο. Δείτε το Urlings Seafood Festival by Turner’s Beach αυτόν τον μήνα. 

Σεπτέμβριος

Η εποχή των τυφώνων μαίνεται στην Αντίγκουα κατά τη διάρκεια του υγρού (10-11 βροχερές ημέρες) και του ζεστού (79–87°F) Σεπτεμβρίου. Ο καιρός σημαίνει ότι οι τιμές είναι από τις χαμηλότερες του έτους περίπου 304 $/διανυκτέρευση για ξενοδοχεία κατά μέσο όρο. Ανάμεσα στις βροχές, είναι μια ωραία στιγμή για να επισκεφτείτε μουσεία και να κάνετε πεζοπορία στις ακτές. 

Οκτώβριος

Ο Οκτώβριος είναι γεμάτος με εκδηλώσεις στην Αντίγκουα, όπως το Φεστιβάλ Ανεξαρτησίας Αντίγκουα & Μπαρμπούντα που διαρκεί 10 ημέρες στο τέλος του μήνα και το τουρνουά αθλητικού ψαρέματος και το Φεστιβάλ Θαλασσινών του Francis Nunes. Οι μέσες υψηλές πέφτουν κατά ένα βαθμό στους 86°F και τα ξενοδοχεία είναι περίπου 333 $/διανυκτέρευση αυτόν τον μήνα. 

Νοέμβριος

Η περίοδος των βροχών τυφώνων ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα, με 8 βροχερές ημέρες και υψηλές θερμοκρασίες γύρω στους 85°F. Οι άνθρωποι αρχίζουν να φτάνουν σε υψηλότερους αριθμούς ενόψει της χειμερινής περιόδου αιχμής, έτσι τα δωμάτια ανέρχονται σε περίπου 387 $/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο. Το Φεστιβάλ Ανεξαρτησίας ολοκληρώνεται και το Διεθνές Φεστιβάλ Κρίκετ λαμβάνει χώρα σε 4 ημέρες στο τέλος του μήνα. 

Δεκέμβριος

Με την εποχή των τυφώνων στο πίσω μέρος, ο αριθμός των βροχερών ημερών πέφτει σε 5-6 αυτόν τον μήνα και οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από ήπιους 75–83°F. Χριστουγεννιάτικες γιορτές γίνονται σε όλο το νησί, όπως το Carols by Candlelight στο Antigua Yacht Club και ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι με σαμπάνια στο Nelson’s Dockyard. Τα ξενοδοχεία κοστίζουν περίπου 375 $/διανυκτέρευση αυτόν τον μήνα καθώς πλησιάζει η περίοδος αιχμής. 

Αντίγκουα

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί επίσης να σας φανούν χρήσιμες όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Αντίγκουα:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να πάτε στην Αντίγκουα;

Ο καλύτερος μήνας για να πάτε στην Αντίγκουα είναι ο Απρίλιος, ο οποίος έχει υπέροχο καιρό, όχι πάρα πολλά πλήθη και πολλές εκδηλώσεις ιστιοπλοΐας.

Πότε είναι η περίοδος των βροχών στην Αντίγκουα;

Η περίοδος των βροχών στην Αντίγκουα διαρκεί από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο. Οι πιο βροχεροί μήνες είναι από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο.

Πότε είναι η εποχή των τυφώνων στην Αντίγκουα;

Η εποχή των τυφώνων στην Αντίγκουα είναι παρόμοια με την εποχή των βροχών, από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο. Οι χειρότερες καταιγίδες συμβαίνουν συνήθως μεταξύ τέλη Αυγούστου και αρχές Οκτωβρίου.

Πότε είναι ο πιο καυτός μήνας στο Αντίγκουα ;

Ο πιο ζεστός μήνας στην Αντίγκουα είναι ο Ιούνιος, ο οποίος έχει μέσες ημερήσιες υψηλές θερμοκρασίες 30 βαθμών Κελσίου (86 βαθμούς Φαρενάιτ). Οι θερμοκρασίες είναι ζεστές όλο το χρόνο.

Πότε πρέπει να αποφύγω να πάω στην Αντίγκουα;

Αποφύγετε την Αντίγκουα κατά τη χειρότερη περίοδο των βροχών, από τα τέλη Αυγούστου έως τον Νοέμβριο. Ο καιρός δεν είναι ευχάριστος για να απολαύσετε την παραλία και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καταιγίδων.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Αντίγκουα είναι παρόμοια με την καλύτερη εποχή για την υπόλοιπη Καραϊβική, κατά την ξηρή περίοδο από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο. Να περιμένετε καλό καιρό και εξαιρετική ιστιοπλοΐα.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και πολλές καταπληκτικές στιγμές για να επισκεφτείτε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει η Αντίγκουα. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ >>

>> Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe στο Viber <<

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια