Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Burj Khalifa το 2023

Περιεχόμενα

Το Ντουμπάι έχει γίνει γρήγορα ένας απίστευτα δημοφιλής προορισμός μεταξύ των τουριστών, σε μεγάλο βαθμό χάρη σε αξιοθέατα όπως ο πανίσχυρος ουρανοξύστης Burj Khalifa. Το Burj Khalifa είναι αυτή τη στιγμή το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο και ένα αξιοθέατο που θαμπώνει τους επισκέπτες με την απέραντη θέα και τις μεγάλες ανέσεις του. Η επίσκεψη στο Μπουρτζ Χαλίφα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση σε οποιοδήποτε δρομολόγιο στο Ντουμπάι και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

Ο κίνδυνος με ένα δημοφιλές αξιοθέατο όπως το Burj είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο προγραμματισμός της επίσκεψής σας, και ιδιαίτερα των εισιτηρίων σας για το Μπουρτζ Χαλίφα, είναι τόσο σημαντικός για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας βλέποντας αυτό το ορόσημο που σπάει ρεκόρ. Και έτσι έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Burj Khalifa για να κάνουμε αυτόν τον προγραμματισμό όσο το δυνατόν πιο εύκολο.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Τι να κάνετε στο Ντουμπάι

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Burj Khalifa

Με ένα απίστευτο αξιοθέατο όπως το Burj Khalifa που προσφέρει κάθε είδους εμπειρίες στους επισκέπτες, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι οργάνωσης εισιτηρίων. Εδώ θα σας καθοδηγήσουμε από πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Burj Khalifa, εξηγώντας καθεμία από τις επιλογές, τα δυνατά τους σημεία και γιατί είναι γενικά καλύτερο να τα κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Πραγματικά δεν έχει σημασία για ποιο τουριστικό αξιοθέατο παγκόσμιας κλάσης μιλάτε, η ουρά για εισιτήρια όταν φτάσετε είναι σπάνια ο καλύτερος τρόπος για να τα αποκτήσετε. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια για το Burj Khalifa. Οι γραμμές για να προμηθευτείτε εισιτήρια για το διάσημο αξιοθέατο του Ντουμπάι μπορεί συχνά να διαρκέσουν 30 λεπτά για να περάσετε, κάτι που δεν αποτελεί καλή χρήση του πολύτιμου χρόνου των διακοπών σας. Το άλλο μειονέκτημα για την αγορά εισιτηρίων στο γκισέ είναι ότι είναι πιο ακριβά από αυτά που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Σημείωση συντάκτη: Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αυτοπροσώπως αγορά εισιτηρίων λόγω των προφυλάξεων για την πανδημία του COVID-19. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια μέσω Διαδικτύου για να επιτρέπεται η είσοδος.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Αντί να κάνετε ουρά όταν φτάσετε στον πύργο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε online κράτηση εισιτηρίων για το Μπουρτζ Χαλίφα πολύ πριν από την επίσκεψή σας για μια πιο βελτιωμένη εμπειρία. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μπορούν να κρατηθούν έως και τρεις μήνες νωρίτερα και σας επιτρέπουν να επιλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να επισκεφτείτε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζήσετε το Burj όπως θέλετε και να σχεδιάσετε τη διαδρομή για τα αξιοθέατα στο Ντουμπάι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι δεν είναι απαραίτητα όλα τα εισιτήρια που αγοράζονται στο διαδίκτυο. Τα εισιτήρια γενικής εισόδου που παρέχουν πρόσβαση στα Επίπεδα 124 και 125 δεν σας επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και να πάρετε τα εξπρές ανελκυστήρες. Για αυτό το προνόμιο, θα θελήσετε να δείτε εισιτήρια που περιλαμβάνουν το Επίπεδο 148, το σαλόνι SKY.

Τα εισιτήρια είναι φυσικά διαθέσιμα για κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Burj Khalifa. Ωστόσο, αυτές οι κρατήσεις δεν έχουν δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, επομένως θα σας ξεφύγει από την τσέπη σας εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας και δεν μπορείτε πλέον να φτάσετε στον πύργο για τον χρόνο που έχετε διαθέσει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε να κάνετε κράτηση μέσω αυτού του συνδέσμου για εισιτήρια γενικής εισόδου στα Επίπεδα 124 και 125 και μέσω αυτού του συνδέσμου για εισιτήρια skip-the-line προς το Μπουρτζ Χαλίφα για τα Επίπεδα 124, 125 και 148. Αν και είναι λίγο πιο ακριβά, αυτά τα εισιτήρια σας επιτρέπουν να τα ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τέλος, εάν θέλετε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με μία από τις επιλογές φαγητού του πύργου, συνιστούμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίου και γεύματος μέσω αυτού του συνδέσμου , καθώς συνοδεύεται επίσης από δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες νωρίτερα.

3. Κάντε κράτηση για μια επίσκεψη και περιήγηση VIP

Θέλετε να κάνετε την επίσκεψή σας στο Burj Khalifa ιδιωτική, πολυτελή και πραγματικά ξεχωριστή ανεξάρτητα από το κόστος; Αν ναι, μάλλον δεν θα θέλετε να χάσετε αυτό το ειδικό πακέτο VIP που σίγουρα θα κάνει την επίσκεψή σας μια αξέχαστη εμπειρία. Αυτό το πακέτο όχι μόνο περιλαμβάνει την ευκαιρία να δείτε τη θέα του πύργου, αλλά προσφέρει επίσης ιδιωτική ξενάγηση στο Burj Khalifa, μεταφορά με λιμουζίνα και γκουρμέ γεύμα, όλα τα οποία διαχειρίζεται ένας προσωπικός οικοδεσπότης.

4. Αγορά συνδυασμένου εισιτηρίου

Εάν σχεδιάζετε επίσης να επισκεφτείτε το Ενυδρείο του Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της περιήγησης στα αξιοθέατα της πόλης, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση αυτού του συνδυασμένου εισιτηρίου , το οποίο συσκευάζει βολικά το εισιτήριο Burj Khalifa και το εισιτήριό σας για το Ενυδρείο του Ντουμπάι σε μια εύκολη στη διαχείριση κράτηση που επίσης συμβαίνει να σας εξοικονομήσει χρήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μόνο γενική είσοδο στα Επίπεδα 124 και 125 του Burj Khalifa.

SF / shutterstock.com

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Burj Khalifa

Burj Khalifa Ώρες λειτουργίας

Το Burj Khalifa είναι ανοιχτό κάθε μέρα του χρόνου για επισκέψεις. Ωστόσο, τα διαφορετικά επίπεδα του πύργου είναι ανοιχτά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Όταν εξετάζετε τις ώρες λειτουργίας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το Σαββατοκύριακο είναι Παρασκευή και Σάββατο και όχι Σάββατο και Κυριακή.

Τα επίπεδα 124 και 125 είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 00:00 τις καθημερινές και από τις 08:00 έως τις 00:00 το Σαββατοκύριακο. Οι ώρες λειτουργίας για το Επίπεδο 148 είναι από τις 12:00 έως τις 22:00 κάθε μέρα της εβδομάδας. Η τελευταία είσοδος στα διάφορα επίπεδα είναι πάντα μία ώρα πριν από την ώρα κλεισίματος. Το Lounge στα Επίπεδα 152, 153 και 154 είναι ανοιχτό από τις 14:00 έως τις 22:00, με διαφορετικές υπηρεσίες που παρέχονται συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Burj Khalifa;

Ακριβώς όπως ορισμένα εισιτήρια Burj Khalifa παρέχουν καλύτερη εμπειρία από άλλα, υπάρχουν καλύτερες στιγμές για περιήγηση στο Burj Khalifa από άλλες. Η γνώση της καλύτερης ώρας για επίσκεψη μπορεί όχι μόνο να οδηγήσει σε καλύτερη θέα, αλλά και να σας επιτρέψει να απολαύσετε την εμπειρία χωρίς να περιτριγυρίζεστε από πλήθη άλλων ανθρώπων.

Το ηλιοβασίλεμα στο Μπουρτζ Χαλίφα είναι πάντα η πιο δημοφιλής ώρα για επίσκεψη και δεν είναι μυστικό γιατί συμβαίνει αυτό. Αν δεν σας πειράζει να μοιραστείτε τη θέα, τότε αυτή είναι η ώρα να το επισκεφτείτε. Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο ήσυχη επίσκεψη, σκεφτείτε να έρθετε το πρωί ή πολύ αργότερα το βράδυ για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Όσο για την καλύτερη εποχή του χρόνου για επίσκεψη, ο πύργος δέχεται τους περισσότερους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου και είναι πιο ήσυχος από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, όπως όλο το Ντουμπάι.

Πώς να φτάσετε στο Burj Khalifa

Το να φτάσετε στο Burj Khalifa ενώ βρίσκεστε στο Ντουμπάι δεν θα είναι πρόβλημα, καθώς βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο συγκρότημα Downtown Dubai, το οποίο φιλοξενεί επίσης το διάσημο Dubai Mall και το απίστευτα δημοφιλές Dubai Aquarium.

Για να επισκεφθείτε το Μπουρτζ Χαλίφα, θα χρειαστεί να φτάσετε στην κύρια είσοδό του μέσω του Dubai Mall. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι να πάρετε το μετρό Red Line προς το σταθμό Burj Khalifa. Από εκεί, μπορείτε είτε να περπατήσετε 10 λεπτά κατά μήκος της υπερυψωμένης διάβασης είτε να πάτε μια στάση με το λεωφορείο F13 στο Dubai Mall. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης διάφορα λεωφορεία που πηγαίνουν στο Dubai Mall, συμπεριλαμβανομένου του λεωφορείου 27 από το Gold Souq και του λεωφορείου 81 από το Mall of the Emirates.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια Burj Khalifa;

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας, βοηθάει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα εισιτήρια για το Burj Khalifa. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο που θέλετε να επισκεφτείτε τον ουρανοξύστη και να μην απογοητευτείτε όταν η εμπειρία δεν είναι αυτή που πιστεύατε ότι θα ήταν.

Υπάρχουν δύο βασικά πράγματα που πρέπει να κατανοήσετε σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εισιτηρίων, καθώς θα απαιτήσουν από εσάς να αποφασίσετε πώς θέλετε να επισκεφθείτε.

Το πρώτο είναι ότι διαφορετικά εισιτήρια σας παρέχουν πρόσβαση σε ορισμένα επίπεδα, επομένως θα πρέπει να αποφασίσετε πού θέλετε πραγματικά να πάτε στο Burj πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας. Ένα τυπικό εισιτήριο At the Top παρέχει πρόσβαση στα Επίπεδα 124 και 125, αλλά υπάρχει επίσης ένα εισιτήριο που προσφέρει πρόσθετη πρόσβαση στο σαλόνι SKY στο Επίπεδο 148 . Τέλος, υπάρχει το ειδικό εισιτήριο VIP που προσφέρει είσοδο στο Lounge στα Επίπεδα 152, 153 και 154.

Η άλλη επιλογή που θα πρέπει να εξετάσετε είναι αν θέλετε να το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας ή των ωρών εκτός λειτουργίας. Τα εισιτήρια για τις πρώτες ώρες – γενικά το απόγευμα για το ηλιοβασίλεμα – είναι κατανοητά πιο ακριβά. Μόλις αποφασίσετε την ώρα της ημέρας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε την ώρα που θέλετε να επισκεφτείτε με την πλησιέστερη μισή ώρα, εάν είναι διαθέσιμη.

Για να παραλάβετε τη γενική σας είσοδο και να παρακάμψετε τα εισιτήρια του Burj Khalifa που έχετε κάνει online, θα πρέπει να φέρετε την επιβεβαίωση της κράτησής σας στο γκισέ κλήσεων στον πύργο για να λάβετε τα εισιτήριά σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Burj Khalifa;

Τώρα που καλύψαμε πώς λειτουργούν πραγματικά τα εισιτήρια, ας δούμε πώς αυτό αντικατοπτρίζει την τιμή που πληρώνετε όταν αγοράζετε εισιτήρια για το Μπουρτζ Χαλίφα. Οι τιμές που αναφέρονται παρακάτω είναι αυτές που διατίθενται μόνο για είσοδο από την επίσημη ιστοσελίδα του Burj Khalifa.

Τα κανονικά εισιτήρια για ενήλικες At the Top για τα Επίπεδα 124 και 125 κοστίζουν 149 AED για επίσκεψη κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας και 224 AED για επίσκεψη κατά τις ώρες προνομιακής κυκλοφορίας. Τα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών μειώνονται στα 114 AED για τις ώρες εκτός λειτουργίας και στα 132 AED για τις πρώτες ώρες. Η είσοδος για βρέφη και παιδιά κάτω των τεσσάρων είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια που περιλαμβάνουν πρόσβαση στο σαλόνι SKY στο Επίπεδο 148 πέρα ​​από την πρόσβαση στα Επίπεδα 124 και 125 είναι κατανοητά πιο ακριβά. Τα εισιτήρια για ενήλικες κοστίζουν 379 AED για επισκέψεις κατά τις ώρες εκτός λειτουργίας και 533 AED για επίσκεψη κατά τις ώρες λειτουργίας. Δεν υπάρχει έκπτωση για παιδιά άνω των 4 ετών για αυτό το εισιτήριο.

Τέλος, υπάρχουν τα εισιτήρια για το Lounge στα Επίπεδα 152, 153 και 154, τα οποία κοστίζουν 754 AED. Δεν υπάρχει επιλογή ωραρίου για αυτό το εισιτήριο ή μειωμένη τιμή εισόδου.

Ξενοδοχεία κοντά στο Burj Khalifa στο Ντουμπάι

Δεδομένου ότι το Burj Khalifa είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Ντουμπάι και κοντά σε άλλα σημαντικά αξιοθέατα, δεν υπάρχει έλλειψη μερών για να μείνετε κοντά. Η περιοχή του Downtown είναι γεμάτη επιλογές διαμονής, συμπεριλαμβανομένων πολλών που προσφέρουν θέα στον εμβληματικό πύργο. Αλλά αν δεν θέλετε να ψάξετε σε λίστες με ξενοδοχεία, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μερικές προτάσεις για να σας γλυτώσουμε από την ταλαιπωρία.

Για την τέλεια πολυτελή διαμονή με θέα στο Burj Khalifa, απολαύστε μια διαμονή στο Palace Downtown . Αυτό το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που βρίσκεται απέναντι από το σιντριβάνι του Ντουμπάι, από τον πύργο, δεν έχει θέα στο Burj, για να μην αναφέρουμε τα παρακμιακά δωμάτια και τις σουίτες που διαθέτουν σύγχρονο μεσανατολικό στιλ.

Ακόμη και η διαμονή μεσαίας κατηγορίας στο Ντουμπάι μπορεί να σημαίνει διαμονή σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, όπως συμβαίνει με το εξαιρετικό Taj Dubai . Αν και απέχει μόνο μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Burj Khalifa, οι επισκέπτες αυτού του ξενοδοχείου με θέμα την Ινδία έχουν πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την περιοχή του κέντρου, καθώς και εκπληκτική θέα στον πύργο από τα δωμάτια και τις σουίτες του.

Δεν είναι μυστικό ότι το Ντουμπάι δεν είναι ένα ιδιαίτερα οικονομικό μέρος για να επισκεφθείτε, επομένως θα δυσκολευτείτε να βρείτε φθηνά μέρη για να μείνετε κοντά στο Burj Khalifa. Μία από τις πιο προσιτές επιλογές σε κοντινή απόσταση είναι το ξενοδοχείο Rose Rayhaan στο οικονομικό κέντρο της πόλης, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που εξακολουθεί να προσφέρει πολλές ανέσεις. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις μία στάση με το μετρό από το σταθμό Burj Khalifa.

Διαδικασία ασφαλείας στο Burj Khalifa

Για να εξασφαλίσετε μια ομαλή επίσκεψη, υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία θα θέλετε να μάθετε πριν φτάσετε στον πύργο. Δεν επιτρέπονται μεγάλες τσάντες, ψώνια και καρότσια μέχρι τα καταστρώματα παρατήρησης και θα πρέπει να στοιβάζονται στον χώρο αποσκευών δίπλα στην είσοδο.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από έλεγχο θερμοκρασίας πριν την είσοδο, να απολυμάνουν τα χέρια τους και να φορούν μάσκες κατά την επίσκεψή τους.

Δείπνο στο Burj Khalifa

Ένας άλλος τρόπος για να γνωρίσετε το Burj Khalifa είναι να περάσετε την επίσκεψή σας για φαγητό σε έναν από τους δύο διαφορετικούς χώρους του. Οι κρατήσεις για αυτές τις εμπειρίες γίνονται ξεχωριστά από τυχόν καταστρώματα παρατήρησης που επιθυμείτε να επισκεφτείτε, εκτός εάν κάνετε κράτηση μέσω ειδικού πακέτου.

Το At.mosphere βρίσκεται στο Επίπεδο 122 και προσφέρει διάφορες επιλογές φαγητού, από πρωινό ή δείπνο στο εστιατόριό του έως και τσάι στο σαλόνι του. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Burj Club στο Επίπεδο 5 για καλό φαγητό με θέα στο σιντριβάνι του Ντουμπάι.

Επίσκεψη στο Μπουρτζ Χαλίφα με αναπηρία

Ένα από τα οφέλη της επίσκεψης σε ένα σύγχρονο αξιοθέατο όπως το Burj Khalifa είναι ότι ο πύργος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προσβασιμότητα. Οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων θα χαρούν να ακούσουν ότι τα καταστρώματα παρατήρησης και οι ανελκυστήρες είναι πλήρως προσβάσιμα για αναπηρικά αμαξίδια. Δυστυχώς, δεν είναι όλα καλά νέα, καθώς τα ζώα υπηρεσίας δεν επιτρέπονται καθόλου στον πύργο.

Συχνές ερωτήσεις – Γεγονότα για το Burj Khalifa

Τι είναι το Burj Khalifa;

Το Burj Khalifa είναι ένας σύγχρονος ουρανοξύστης στο Ντουμπάι.

Πότε χτίστηκε το Burj Khalifa;

Η κατασκευή του Burj Khalifa ξεκίνησε το 2004 και ο πύργος άνοιξε το 2010.

Τι ύψος έχει ο Μπουρτζ Χαλίφα;

Το Burj Khalifa έχει ύψος 829,8 μέτρα (2.722 πόδια), καθιστώντας το αυτήν τη στιγμή το ψηλότερο κτίριο και δομή στον κόσμο.

Ποιος έχτισε το Μπουρτζ Χαλίφα;

Ο Αμερικανός αρχιτέκτονας Adrian Smith ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό του πύργου και η ανάπτυξη χρηματοδοτήθηκε από την Emaar Properties και τον Sheikh Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan.

Γιατί χτίστηκε το Burj Khalifa;

Το Burj Khalifa κατασκευάστηκε για να είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του συγκροτήματος Downtown Dubai, μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στη διαφοροποίηση της οικονομίας του Ντουμπάι και στην προβολή της πόλης στην παγκόσμια σκηνή.

Πού βρίσκεται το Burj Khalifa;

Το Burj Khalifa βρίσκεται στο συγκρότημα Downtown Dubai κοντά στο βόρειο άκρο της πόλης.

Αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, ελπίζουμε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με την αγορά εισιτηρίων για το Burj Khalifa και την επίσκεψή σας γενικά. Γνωρίζοντας τον δρόμο σας γύρω από τον πύργο και τα εισιτήριά του πριν πάτε, είναι βέβαιο ότι η επίσκεψή σας θα είναι πολύ πιο απλή.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:ημερήσιες εκδρομές από το Ντουμπάι

Airbnbs στο Ντουμπάι

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

ξενοδοχεία

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια