Τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Μαδρίτη

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι το 2023

Περιεχόμενα

Το διάστημα είναι πάντα ένα ενδιαφέρον θέμα και υπάρχουν λίγα καλύτερα μέρη για να μάθετε για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το διάστημα από το συγκρότημα επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντα. Με μια περιήγηση στο συγκρότημα, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για το πώς η NASA έβαλε έναν άνθρωπο στο φεγγάρι και πώς οι αστροναύτες επιβιώνουν στο διάστημα μέσα από περισσότερες από 60 διαδραστικές εμπειρίες. 

Αυτό είναι ένα δημοφιλές αξιοθέατο για τουρίστες όλων των ηλικιών – δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του πόσοι από εμάς σκεφτόμασταν να γίνουμε αστροναύτης όταν ήμασταν νεότεροι! Πολλοί επισκέπτες οδηγούν στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι από το Ορλάντο, καθώς το Ορλάντο φιλοξενεί πολλά από τα δικά του αξιοθέατα. Οι ταξιδιώτες έχουν πολλές επιλογές για να φτάσουν από το Ορλάντο στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι και αρκετούς τρόπους για να αγοράσουν εισιτήρια. Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον απόλυτο οδηγό για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε εύκολα το δρομολόγιο των διακοπών σας!

Διαβάστε επίσης: καλύτερα Airbnbs στο Ορλάντο, Φλόριντα

Γρήγορη απάντηση: Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι είναι online εκ των προτέρων εδώ . Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παραλείψετε τις γραμμές στο συγκρότημα επισκεπτών και να περπατήσετε απευθείας στην ασφάλεια με τα εισιτήρια του κινητού σας.

Συνιστούμε να κάνετε κράτηση για το εισιτήριο και τις περιηγήσεις σας στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy μέσω του GetYourGuide για να εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς προσθέτει λιγότερους φόρους και τέλη από ό,τι ο επίσημος ιστότοπος. Εισιτήρια μιας και δύο ημερών διατίθενται μέσω του ιστότοπου. Εάν θέλετε πραγματικά να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει το διαστημικό κέντρο, ρίξτε μια ματιά στο διήμερο πάσο με μια περιήγηση στο κέντρο ή την εμπειρία Συνομιλία με έναν αστροναύτη . Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε την Εμπειρία Εκπαίδευσης Αστροναυτών στο εισιτήριο εισόδου σας με επιπλέον κόστος. 

Με ένα πάσο Orlando Go City All-Inclusive , μπορείτε να συνδυάσετε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι με άλλα αξιοθέατα του Ορλάντο. Για εισιτήρια εισόδου με λεωφορείο από το Ορλάντο προς το διαστημικό κέντρο, κάντε κλικ εδώ .

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Κάθε τουρίστας εκτιμά διαφορετικές εμπειρίες, επομένως θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο εισιτήριο ή πακέτο που ταιριάζει για τις διακοπές σας . Παρακάτω, θα περιγράψουμε πώς και πού να αγοράσετε εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την ημέρα της εξερεύνησης του διαστήματος! 

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται) 

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο στο συγκρότημα επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι την ημέρα της επίσκεψής σας. Ωστόσο, δεν συνιστούμε αυτήν τη διαδρομή. Τα εισιτήρια μπορεί να εξαντληθούν εκ των προτέρων, ειδικά αν γίνει εκτόξευση πυραύλου την ημέρα που σκοπεύετε να περιηγηθείτε στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. 

Αντί να περιμένετε στην ουρά για ένα εισιτήριο που μπορεί να μην πάρετε και μετά να περιμένετε στην ουρά στην ασφάλεια, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσετε εκ των προτέρων εάν θέλετε ένα από τα πακέτα εμπειρίας, όπως το Astronaut Training, καθώς έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα. 

Ηλεκτρονική κράτηση 

Όπως είπαμε και παραπάνω, η online κράτηση είναι η καλύτερη επιλογή για να επισκεφθείτε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων στον ιστότοπο του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι , αλλά επιβαρύνει αρκετά τέλη και φόρους. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στο GetYourGuide , καθώς περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τα τέλη στην κανονική τιμή, ενώ εξακολουθεί να είναι φθηνότερο από τον επίσημο ιστότοπο. Θα λάβετε επίσης το εισιτήριό σας σε μορφή κινητής τηλεφωνίας, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα εισιτήριο skip-the-line για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τη γραμμή κλήσης και να πάτε κατευθείαν στην ασφάλεια. 

Κάντε κράτηση για ξενάγηση (Συνιστάται) 

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι έχει τόσα πολλά να εξερευνήσετε που συνιστούμε ανεπιφύλακτα ένα πάσο μιας ή δύο ημερών με την Περιήγηση εξερεύνησης του συγκροτήματος. Δεν θα έχετε πρόσβαση μόνο στην κανονική περιοχή εισόδου, συμπεριλαμβανομένου του Rocket Garden και του συγκροτήματος Gateway, αλλά θα κάνετε μια ξενάγηση στο Διαστημικό Κέντρο Kennedy με λεωφορείο και θα δείτε επιπλέον περιοχές, όπως το Launch Complex 39 και το Apollo/Saturn V Κέντρο. Η ξενάγηση διευθύνεται από έναν ειδικό στο διάστημα που μπορεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα υπάρχουν πολλές φανταστικές ευκαιρίες φωτογραφίας. 

Κάντε κράτηση για μια εμπειρία

Μπορείτε να προσθέσετε πολλές φανταστικές εμπειρίες στην επίσκεψή σας στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Ένα από τα πιο δημοφιλή (ειδικά για παιδιά) είναι η εμπειρία Chat With an Astronaut . Το πακέτο περιλαμβάνει είσοδο στο διαστημικό κέντρο μαζί με μεσημεριανό γεύμα ή πρωινό (ανάλογα με την ώρα που θα επιλέξετε), ένα δωρεάν αλκοολούχο ποτό για ενήλικες και ένα αναμνηστικό δώρο με μια υπογεγραμμένη φωτογραφία από έναν πραγματικό αστροναύτη. 

Μια άλλη απίστευτη εμπειρία που πρέπει να εξετάσετε την κράτηση είναι η Εμπειρία Εκπαίδευσης Αστροναυτών . Αυτή η εμπειρία διαρκεί περίπου πέντε ώρες, δεν περιλαμβάνει είσοδο στο διαστημικό κέντρο και είναι διαθέσιμη μόνο για επισκέπτες ηλικίας 10 ετών και άνω. Εάν όλα αυτά λειτουργούν για εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πραγματικές προσομοιώσεις διαστημικών αποστολών, μια εκτόξευση λεωφορείου με το σύστημα διαστημικής εκτόξευσης της NASA και έναν προσομοιωμένο περίπατο στον Άρη. Αυτή είναι η απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις του διαστήματος! 

Κάντε κράτηση για ημερήσια εκδρομή 

Οι επισκέπτες του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι μένουν συνήθως σε ξενοδοχεία και Airbnbs στο Ορλάντο. Εάν δεν έχετε αυτοκίνητο για το ταξίδι σας, μπορεί να νομίζετε ότι θα είναι δύσκολο να φτάσετε στο διαστημικό κέντρο από το Ορλάντο, αλλά είναι απλό αν κάνετε κράτηση για ημερήσια εκδρομή. Το πακέτο περιοδείας του GetYourGuide, το οποίο προσφέρει εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι μαζί με μεταφορά με λεωφορείο από και προς το Ακρωτήριο Κανάβεραλ , είναι ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε το κέντρο χωρίς προσωπική μεταφορά.

Αγοράστε μια κάρτα City Explorer All-Inclusive

Εάν σκοπεύετε να μείνετε στο Ορλάντο για περισσότερο από ένα Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα με το Orlando Go City All-Inclusive Pass . Μπορείτε να συγκεντρώσετε περισσότερα από 25 αξιοθέατα του Ορλάντο – όπως το Διαστημικό Κέντρο Kennedy, το Madame Tussauds Orlando και το Legoland Florida Resort – και να εξοικονομήσετε έως και 45% έκπτωση στα εισιτήρια κανονικής εισόδου. Το πάσο περιλαμβάνει επίσης αξιοθέατα στην Τάμπα, το Μαϊάμι και το Φορτ Λόντερντεϊλ. 

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι είναι τον Μάιο ή τον Οκτώβριο, όταν υπάρχουν λιγότεροι τουρίστες και ο καιρός είναι πολύ πιο ανεκτός από το καλοκαίρι. Τα πρωινά της εβδομάδας είναι ιδανικά, καθώς οι ντόπιες οικογένειες βρίσκονται στο σχολείο ή στη δουλειά, έτσι θα έχετε περισσότερο από το συγκρότημα για τον εαυτό σας. 

Μπορώ να επισκεφτώ το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι και να δω μια εκτόξευση πυραύλων;

Οι εκτοξεύσεις πυραύλων από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που μπορεί κανείς να δει από κοντά, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους τουρίστες να προγραμματίσουν και να δουν. Ενώ το συγκρότημα επισκεπτών προσφέρει την καλύτερη περιοχή δημόσιας προβολής των εκτοξεύσεων από τον Διαστημικό Σταθμό Cape Canaveral, οι εκτοξεύσεις συχνά καθυστερούν ή επαναπρογραμματίζονται λόγω καιρικών συνθηκών, επιμελητείας ή ανησυχιών για την ασφάλεια. Έτσι, ενώ μπορεί να μπορείτε να δείτε μια εκτόξευση πυραύλου όταν επισκέπτεστε το διαστημικό κέντρο, μην έχετε τις ελπίδες σας πολύ μεγάλες! Μπορείτε να δείτε τις επερχόμενες προγραμματισμένες κυκλοφορίες εδώ

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι;

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 ή τις 6 το απόγευμα, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ωστόσο, οι ώρες λειτουργίας υπόκεινται σε αλλαγές, ειδικά κατά την περίοδο αιχμής, επομένως ελέγξτε ξανά τις ώρες πριν κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Γενικά, η τελευταία ώρα εισόδου είναι μία ώρα πριν από το κλείσιμο και η τελευταία ξενάγηση με λεωφορείο αναχωρεί 2,5 ώρες πριν από το κλείσιμο. 

Πώς θα φτάσετε στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Το Διαστημικό Κέντρο Kennedy διαθέτει όλους τους τύπους στάθμευσης – για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, RV και τουριστικά λεωφορεία – αλλά ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε εκεί είναι με αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Εάν οδηγείτε από το Ορλάντο, μπορείτε να φτάσετε στο συγκρότημα επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι μέσω του SR 408 East σε περίπου μία ώρα. Σας συνιστούμε να φύγετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγετε το πρωινό μποτιλιάρισμα και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας στο συγκρότημα. Για να φτάσετε εκεί με τουριστικό λεωφορείο, κλείστε αυτό το εισιτήριο εισόδου με λεωφορείο μετ’ επιστροφής

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι;

Υπάρχει ένα εισιτήριο γενικής εισόδου στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε για μια ημερήσια ή διήμερη επίσκεψη. Αυτό το εισιτήριο σάς δίνει πρόσβαση στις διαστημικές ταινίες IMAX, το Planet Play, το Astronaut Encounter, το Space Shuttle Atlantis, το Journey to Mars: Explorers Wanted, το Rocket Garden, το US Astronaut Hall of Fame, το Apollo/Saturn V Center και καθημερινές εκπομπές στο το Θέατρο Universe. 

Πρόσθετες εμπειρίες μπορεί να απαιτούν ή όχι εισιτήρια εισόδου. Για παράδειγμα, η Εμπειρία Εκπαίδευσης Αστροναυτών δεν απαιτεί κάτι τέτοιο. Μπορείτε να το προσθέσετε στο κανονικό σας εισιτήριο αν θέλετε να κάνετε και τα δύο, αλλά αυτή η συγκεκριμένη εμπειρία δεν περιλαμβάνει την είσοδο στην τιμή.

Μόλις αποκτήσετε ένα εισιτήριο, κατεβάστε το στο κινητό σας τηλέφωνο ή εκτυπώστε το πριν κατευθυνθείτε στο συγκρότημα επισκεπτών. Εάν έχετε τα εισιτήριά σας ή τον γραμμικό κωδικό στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στη γραμμή ασφαλείας. 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί το εισιτήριο του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι, ας εξερευνήσουμε τις διαφορετικές τιμές για εμπειρίες και είσοδο. (Όλες οι τιμές είναι σε δολάρια ΗΠΑ.) 

Η μονοήμερη γενική είσοδος κοστίζει περίπου 75 $ για ενήλικες και 65 $ για παιδιά (11 ετών και κάτω). Ένα διήμερο πάσο γενικής εισόδου κοστίζει 89 $ για ενήλικες και 79 $ για παιδιά. Εάν κλείσετε τα εισιτήριά σας στον επίσημο ιστότοπο του κέντρου, προσθέτει ένα τέλος ευκολίας 5,60 $ για κάθε καλάθι, μαζί με περίπου 7% φόρο για κάθε εισιτήριο. 

Ωστόσο, εάν κλείσετε το εισιτήριό σας στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στο GetYourGuide , το κανονικό εισιτήριο περιλαμβάνει ήδη τους φόρους και τις χρεώσεις, σε αυτές τις τιμές:

 • 80,25 $ για εισιτήρια μιας ημέρας για ενήλικες 
 • 95,23 $ για εισιτήρια δύο ημερών για ενήλικες 
 • 69,55 $ για παιδικά εισιτήρια μιας ημέρας 
 • 84,53 $ για παιδικά εισιτήρια δύο ημερών

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές εκπληκτικές εμπειρίες στην επίσκεψή σας με επιπλέον κόστος: 

Τα πακέτα με έκπτωση εισιτηρίων και η μεταφορά μπορούν επίσης να συνοδεύονται από εισιτήριο εισόδου στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι: 

Διατίθενται εκπτώσεις στα εισιτήρια του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι μιας και δύο ημερών για ηλικιωμένους (55 ετών και άνω) και εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ. 

Τι είναι ένα καλό δρομολόγιο 1 ημέρας του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι;

 • Άφιξη στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι – 8:45 π.μ
 • Enter Gateway: The Deep Space Launch Complex – 9 π.μ
 • Επιβίβαση στο Spaceport KSC – 9:30 π.μ
 • Explore Gateway: The Deep Space Launch Complex – 9:45 π.μ
 • Rocket Garden Tour – 10:15 π.μ
 • Heroes & Legends με το Hall of Fame των αστροναυτών των ΗΠΑ – 10:35 π.μ.
 • Μεταφορά με λεωφορείο προς Apollo/Saturn V Center – 11:30 π.μ
 • Γεύμα στο Moon Rock Cafe – 12 μ.μ
 • Μεταφορά με λεωφορείο πίσω στο κεντρικό συγκρότημα επισκεπτών – 1:30 μ.μ
 • Διαστημικό λεωφορείο Atlantis και εμπειρία εκτόξευσης του λεωφορείου – 2 μ.μ
 • Ελεύθερος χρόνος για εξερεύνηση του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι – 3 μ.μ
  • LEGO Build για κυκλοφορία
  • Ταξίδι στον Άρη: Ζητούνται εξερευνητές
  • Planet Play
  • 3D Space Films σε IMAX
 • Κλείσιμο του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι – 5 μ.μ

Μπορώ να φέρω το κατοικίδιό μου στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Εν ολίγοις, όχι, οι γούνινοι φίλοι σας δεν μπορούν να εξερευνήσουν όλα τα πράγματα στο χώρο μαζί σας. Ωστόσο, το Διαστημικό Κέντρο Kennedy προσφέρει ένα δωρεάν ρείθρο για τα κατοικίδια των επισκεπτών, το οποίο περιλαμβάνει έναν ελεγχόμενο από το κλίμα περιοχή με δωρεάν νερό και φαγητό, ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα κατοικίδια σας φροντίζονται καλά ενώ περιηγείστε στο συγκρότημα. Για να χρησιμοποιήσετε το ρείθρο, ωστόσο, πρέπει να επιδείξετε απόδειξη εμβολιασμού για τα κατοικίδια ζώα σας. 

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη, μπορεί να θέλετε να διανυκτερεύσετε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, ειδικά εάν κλείσετε εισιτήριο εισόδου δύο ημερών. 

Για ένα χαλαρωτικό και μοντέρνο ξενοδοχείο που περιλαμβάνει πρωινό και πισίνα στις εγκαταστάσεις, προτείνουμε το Hampton Inn & Suites Cape Canaveral Cruise Port . Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων προσφέρει επίσης γυμναστήριο και οικογενειακά δωμάτια. 

Αν ψάχνετε για ένα πιο οικείο και φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο, σκεφτείτε να μείνετε στο Home2 Suites by Hilton Melbourne Viera . Κάθε σουίτα περιλαμβάνει ιδιωτική κουζίνα και καθιστικό, ενώ θα έχετε πρόσβαση σε μια εξωτερική πισίνα. 

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για καταλύματα σε στιλ θερέτρου είναι το Holiday Inn Club Vacations’ Cape Canaveral Beach Resort . Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει σουίτες σε στιλ διαμερισμάτων, υπηρεσία δωματίου, νεροτσουλήθρες και ένα χαλαρό ποτάμι, εστιατόρια και μπαρ στις εγκαταστάσεις, καθώς και αίθουσα παιχνιδιών. 

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι με αναπηρία;

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά δημιουργώντας έναν προσβάσιμο χώρο για όλους τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από σωματικές ή γνωστικές αναπηρίες. Το συγκρότημα είναι πλήρως φιλικό σε αναπηρικά αμαξίδια και σκούτερ. Αυτό περιλαμβάνει τα λεωφορεία για περιηγήσεις στο συγκρότημα, και οι εκτοξεύσεις πυραύλων έχουν επίσης δεσμευμένες θέσεις για αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο, η Εμπειρία Εκπαίδευσης Αστροναυτών δεν είναι προσβάσιμη σε άτομα με κινητικά προβλήματα. 

Στο συγκρότημα επισκεπτών διατίθενται προς ενοικίαση αναπηρικά αμαξίδια, ηλεκτρικά σκούτερ και καρότσια. Τα δελτία προσβασιμότητας επισκεπτών, τα οποία είναι διαθέσιμα στην κύρια είσοδο, θα παρέχουν σε εσάς και την οικογένειά σας επιπλέον βοήθεια από το προσωπικό εάν κάποιος στην ομάδα σας έχει αισθητηριακή ή κινητική αναπηρία. Οι γονείς παιδιών με αυτισμό μπορούν να βρουν αισθητηριακές προειδοποιήσεις και έναν πλήρη οδηγό για το συγκρότημα εδώ

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Πότε κατασκευάστηκε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι; 

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι ιδρύθηκε το 1962 και έκτοτε χρησιμοποιείται ως το κύριο κέντρο εκτόξευσης της NASA για την αποστολή ανθρώπων στο διάστημα. 

Πού βρίσκεται το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι; 

Το διαστημικό κέντρο βρίσκεται στο ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, το οποίο απέχει περίπου μία ώρα οδικώς από το Ορλάντο. 

Σε ποιον ανήκει το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι; 

Η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) είναι ιδιοκτήτης του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι.

Μπορώ να δω μια εκτόξευση πυραύλων στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι; 

Ναι, πολλές εκτοξεύσεις πυραύλων προγραμματίζονται συχνά κατά τη διάρκεια του έτους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε από δημόσιους χώρους γύρω από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ ή να πάρετε τις καλύτερες θέσεις στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. 

Υπάρχουν πραγματικοί πύραυλοι στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι;

Ναί! Θα έχετε να δείτε πολλά πραγματικά αντικείμενα και ρουκέτες από διάσημες αποστολές, συμπεριλαμβανομένου του Apollo 14 Command Module (“Kitty Hawk”) και του Saturn V Rocket. 

Ουφ, αυτή ήταν μια αρκετά λίστα – αλλά σας προειδοποιήσαμε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσετε το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι! Θα πρέπει τώρα να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για μια διασκεδαστική και χαλαρωτική επίσκεψη στο διαστημικό κέντρο. Η τελευταία μας συμβουλή για εσάς είναι να φορτίσετε πλήρως τα τηλέφωνά σας πριν επισκεφτείτε το συγκρότημα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να αναφέρετε στο Χιούστον εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την πρόσβαση στα εισιτήριά σας!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

Αεροπορικά εισιτηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

ξενοδοχεία

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:

Τα καλύτερα μουσεία στο Ορλάντο, Φλόριντα

καλύτερα ξενοδοχεία στο Ορλάντο, Φλόριντα

1 ημέρα στο Hue

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.