Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Παρατηρητήριο One World το 2023

Περιεχόμενα

Εάν σχεδιάζετε διακοπές στο Big Apple, πιθανότατα φορτώνετε το δρομολόγιό σας με μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της πόλης. Ένα αξιοθέατο που δεν μπορείτε να χάσετε είναι το One World Observatory, παλαιότερα γνωστό ως Freedom Tower. Αυτό το αξιοθέατο δεν βρίσκεται μόνο στο ψηλότερο κτίριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο μοναδικό κατάστρωμα παρατήρησης στο Μανχάταν, επιτρέποντάς σας να δείτε την πόλη από ένα εντελώς νέο πλεονέκτημα.

Όντας ένα τόσο δημοφιλές αξιοθέατο, το One World Observatory μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο και οι γραμμές του αρκετά μεγάλες. Εμείς εδώ στο Road Affair θέλουμε να κάνουμε τις διακοπές σας και τη διαδικασία προγραμματισμού όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη, γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να σας δείξουμε τον καλύτερο τρόπο επίσκεψης και λήψης εισιτηρίων για το One World Observatory.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Παρατηρητήριο One World: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ αγορά εισιτηρίων για το One World Observatory είναι online εκ των προτέρων εδώ. Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα. Αν θέλετε να συνδυάσετε μια επίσκεψη στο One World Observatory με το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου, αγοράστε ένα εισιτήριο συνδυασμού αντι αυτου.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Παρατηρητήριο One World

Έχετε πολλές επιλογές για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το One World Observatory και η καλύτερη εξαρτάται από το πώς θέλετε να ζήσετε το αξιοθέατο. Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας για το πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Παρατηρητήριο One World, είτε θέλετε να μάθετε πώς να κερδίσετε τα μέγιστα χρήματα είτε να παρακάμψετε τις μεγάλες ουρές στο One World Trade Center και το κατάστρωμα παρατήρησης.

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στην είσοδο του Παρατηρητηρίου One World, αλλά σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε. Αν εσύ αγορά εισιτηρίου online, θα παρακάμψετε τη γραμμή αγορών και θα μεταβείτε απευθείας στη γραμμή εισόδου. Επίσης, τα προκρατημένα εισιτήρια για το One World Observatory έχουν συγκεκριμένες χρονοθυρίδες, οπότε αν εμφανιστείτε για να αγοράσετε ένα εισιτήριο στην πύλη κατά τη διάρκεια μιας δημοφιλής ώρας, μπορεί να περιμένετε ακόμη περισσότερο για να μπείτε.

Online κράτηση (Συνιστάται)

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να κάνετε online κράτηση εισιτηρίων για το One World Observatory εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο θαυμάζοντας τον ορίζοντα της πόλης παρά να στέκεστε σε ουρές στην είσοδο. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το One World Observatory online μέσω του επίσημου ιστότοπου ή ενός τρίτου πωλητή όπως Get YourGuide.

Σας προτείνουμε αγοράστε τα εισιτήριά σας στο One World Observatory μέσω του GetYourGuide. Αν και τα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μπορεί να είναι φθηνότερα, δεν επιστρέφονται. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει ορατότητα την ημέρα που θα επισκεφτείτε, εξαρτάται τελικά από το περίπτερο εισιτηρίων του παρατηρητηρίου αν θα πάρετε κουπόνι ή όχι.

Ωστόσο, εάν αγοράσετε τα εισιτήριά σας μέσω του GetYourGuide, όχι μόνο μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας, αλλά θα έχετε επίσης ένα εισιτήριο παράκαμψης στο One World Observatory. Το GetYourGuide σάς επιτρέπει επίσης να επιλέξετε από πολλά πακέτα εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένου ενός απόλυτου εισιτηρίου παρατήρησης One World Observation με ευέλικτη χρονομέτρηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο VIP, το οποίο περιλαμβάνει μια ξενάγηση στο One World Observatory, ένα κουπόνι για φαγητό και ποτό και πρόσβαση κατά προτεραιότητα.

Κλείστε ένα εισιτήριο Combo

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ημέρα σας στο One World Trade Center και το 9/11 Memorial, ρίξτε μια ματιά σε αυτό εισιτήριο συνδυασμού που περιλαμβάνει πρόσβαση και στα δύο αξιοθέατα. Αυτή η πεντάωρη εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο οδηγός σας θα είναι ένας Νεοϋορκέζος με προσωπική σχέση με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ο οποίος θα μοιραστεί γεγονότα, ιστορίες και προσωπικές αφηγήσεις εκείνης της τρομερής ημέρας.

Μετά από σας ξενάγηση στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου, θα μεταβείτε στο One World Observatory με ένα χρονομετρημένο εισιτήριο. Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου απολαμβάνοντας μια απίστευτη πανοραμική θέα της πόλης της Νέας Υόρκης.

Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Ένας άλλος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα όταν επισκέπτεστε το One World Observatory είναι να αγοράσετε ένα τουριστικό πάσο. Πιθανότατα σκοπεύετε να επισκεφτείτε άλλα δημοφιλή αξιοθέατα της Νέας Υόρκης στις διακοπές σας και ένα τουριστικό πάσο σάς επιτρέπει να επισκεφθείτε πολλά από αυτά με μειωμένη τιμή!

Έχετε πολλά τουριστικά πάσο για να διαλέξετε, γι’ αυτό σας προτείνουμε να περιορίσετε τα αξιοθέατα που θέλετε να δείτε περισσότερο και στη συνέχεια να επιλέξετε το πάσο που ταιριάζει καλύτερα στο δρομολόγιό σας. Μπορείτε να λάβετε έως και 40% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου σε αξιοθέατα όπως το 9/11 Memorial & Museum, το Empire State Building και το Μουσείο Guggenheim Go City Explorer Pass, Πέρασμα Νέας Υόρκηςή Νέα Υόρκη CityPASS.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Παρατηρητήριο του One World

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε το Παρατηρητήριο One World;

Είναι καλύτερο να επισκεφτείτε το One World Observatory μια καθημερινή σε περίοδο εκτός αιχμής (Ιανουάριος έως Μάρτιος). Αυτό σχεδόν εγγυάται ότι θα αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη και τις μεγάλες ουρές.

Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να επισκεφθείτε το One World Observatory εξαρτάται από το τι θέλετε από την εμπειρία. Αν θέλετε να τραβήξετε απίστευτες φωτογραφίες από τον ορίζοντα της πόλης, το ηλιοβασίλεμα είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε. Το μειονέκτημα είναι ότι το ηλιοβασίλεμα στο κατάστρωμα παρατήρησης είναι αρκετά δημοφιλές, οπότε περιμένετε να βρείτε άλλους τουρίστες παρατεταγμένους την ίδια στιγμή. Αν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, είναι καλύτερο να το επισκεφτείτε αμέσως όταν ανοίγει το αξιοθέατο (9 ή 10 π.μ., ανάλογα με την ημέρα) ή μετά τη δύση του ηλίου όταν έχει φύγει το πλήθος.

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του One World Observatory;

Το One World Observatory είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και από Παρασκευή έως Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Ωστόσο, αυτές οι ώρες ενδέχεται να αλλάζουν τακτικά, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας εκ των προτέρων και να θυμάστε ότι η τελευταία είσοδος επιτρέπεται μία ώρα πριν το κλείσιμο.

Πώς θα φτάσετε στο Παρατηρητήριο του One World;

Το One World Observatory βρίσκεται στο One World Trade Center στο Μανχάταν. Δεδομένου ότι το Μανχάταν έχει εξαιρετικά μεγάλη κίνηση και περιορισμένο χώρο στάθμευσης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φτάσετε στο αξιοθέατο με τη δημόσια συγκοινωνία. Υπάρχουν στάσεις τρένων μόλις λίγα βήματα από το One World Trade Centre, ενώ πολλές στάσεις λεωφορείων βρίσκονται επίσης κοντά.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του One World Observatory;

Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα είδη εισιτηρίων για το διάσημο κατάστρωμα παρατήρησης, το καθένα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. ΕΝΑ τυπικό εισιτήριο είναι το φθηνότερο και παρέχει πρόσβαση στο κατάστρωμα παρατήρησης την ώρα που επιλέξατε.

Εάν θέλετε να παρακάμψετε τις γραμμές ασφαλείας, ανελκυστήρα και εισιτηρίων, θα πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο συνδυασμού. Αυτό το εισιτήριο περιλαμβάνει έναν εικονικό οδηγό iPad, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί μια χρονομετρημένη είσοδο.

Το επόμενο επίπεδο είναι το all-inclusive εισιτήριο One World Observatory, το οποίο σας δίνει την ευελιξία να έρθετε οποιαδήποτε στιγμή την ημέρα που έχετε επιλέξει, να παραλείψετε όλες τις γραμμές και να απολαύσετε την εικονική περιήγηση στο iPad. Θα λάβετε επίσης ένα κουπόνι $15 για φαγητό, ποτό ή αναμνηστικά μέσα. Μπορείτε να επιλέξετε από τρεις μεγάλες χρονοθυρίδες: πρωί, απόγευμα και βράδυ.

Αν θέλετε να κάνετε τα πάντα και να ζήσετε το One World Observatory με ξενάγηση, πρόσβαση προτεραιότητας VIP και ένα κουπόνι 15 $, το εισιτήριο VIP Mastercard είναι ο καλύτερος τρόπος. Η ξενάγηση διαρκεί 60-90 λεπτά και περιλαμβάνει πρόσβαση στους ανελκυστήρες με συνοδεία και αναμνηστικό δώρο.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του One World Observatory;

Το κόστος των εισιτηρίων για το One World Observatory εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Ένα τυπικό εισιτήριο One World Observatory ξεκινά από περίπου 39 $ για ενήλικες, 37 $ για ηλικιωμένους 65 ετών και άνω και 33 $ για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Παιδιά 5 ετών και κάτω εισέρχονται δωρεάν. Διατίθενται εισιτήρια με έκπτωση για ενεργά και συνταξιούχους στρατιωτικούς των ΗΠΑ, πυροσβέστες, αρχές επιβολής του νόμου και άτομα που ανταποκρίνονται πρώτοι.

Για ένα εισιτήριο συνδυασμού που περιλαμβάνει μια κάρτα skip-the-line και τον εικονικό οδηγό iPad, οι τιμές ξεκινούν από 49 $ για ενήλικες, 47 $ για ηλικιωμένους και 43 $ για παιδιά. Ένα all-inclusive εισιτήριο One World Observatory ξεκινά από 59 $ για ενήλικες, 57 $ για ηλικιωμένους και 53 $ για παιδιά. Οι τιμές δεν αλλάζουν με βάση το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε. Οι τιμές των εισιτηρίων για την εμπειρία VIP με οδηγό ξεκινούν από 69 $ για ενήλικες, 67 $ για ηλικιωμένους και 63 $ για παιδιά.

Σιγκαπούρη | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο Παρατηρητήριο του One World;

Η Νέα Υόρκη είναι γνωστή για την έντονη κίνηση και το Μανχάταν δεν αποτελεί εξαίρεση. Για να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου στην κίνηση ή σε μεγάλες διαδρομές με δημόσια συγκοινωνία, επιλέξτε ένα ξενοδοχείο όσο το δυνατόν πιο κοντά στο One World Trade Center. Αυτό θα σας προσφέρει βολική εγγύτητα όχι μόνο με το 9/11 Memorial και το One World Observation κατάστρωμα, αλλά και τα κεντρικά γραφεία Ghostbusters, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πολλά άλλα αξιοθέατα.

Για ένα οικονομικό ξενοδοχείο με ηχομονωμένα δωμάτια, ελέγξτε έξω Gild Hall, ένα ξενοδοχείο Thompson. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην καρδιά της Financial District προσφέρει εστιατόριο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, γυμναστήριο και υπηρεσία δωματίου.

Αν θέλετε να ξεφύγετε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, σκεφτείτε να μείνετε σε αυτό Conrad New York Downtown. Αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει ευρύχωρες σουίτες, χώρο στάθμευσης και ένα απίστευτο μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Εάν ταξιδεύετε με τον γούνινο φίλο σας και θέλετε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο που είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση δωματίου στο IHG’s Hotel Indigo NYC Financial District. Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων διαθέτει γυμναστήριο, μπαρ, εστιατόριο και υπηρεσία δωματίου.

Γιατί να επιλέξω να βρω αεροπορικό εισιτήριο με το ticketswe(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στο Παρατηρητήριο One World;

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας πριν εισέλθουν στους ανελκυστήρες για το Παρατηρητήριο One World. Πρέπει να φοράτε πουκάμισο, παντελόνι ή σορτς και παπούτσια για να μπείτε. Για να περάσετε γρήγορα από την ασφάλεια, χωρίς να σας απαγορεύσουν την πρόσβαση ή να σας κατασχέσουν οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μαζί σας κανένα από αυτά τα απαγορευμένα αντικείμενα:

  • Επαγγελματικός εξοπλισμός φωτογράφων, συμπεριλαμβανομένων τρίποδων, φώτων και επαγγελματικών βιντεοκάμερων.
  • Έξω φαγητό και ποτό.
  • Συσκευές μεταφοράς με ρολό αναψυχής, όπως ποδήλατα, σκούτερ, παπούτσια με ρόδες και skateboards.
  • Τσάντες μεγαλύτερες από 25 επί 17 επί 9 ίντσες.
  • Πυροβόλα όπλα ή όπλα, όπως μαχαίρια, μαχαίρια, σπρέι πιπεριού και τσούχτρες.
  • Κατοικίδια.
  • Σκύλοι υπηρεσίας (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκπαιδεύονται) ηλικίας κάτω των 12 μηνών.

Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα και τον κώδικα συμπεριφοράς του One World Observatory εδώ.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με πτήσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Παρατηρητήριο One World με Αναπηρία;

Το One World Observatory είναι ένα πολύ προσιτό αξιοθέατο για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες. Τα ζώα εξυπηρέτησης επιτρέπονται στο κατάστρωμα του παρατηρητηρίου, εφόσον είναι άνω των 12 μηνών, ενώ υπάρχει διαθέσιμο σημείο πρόσβασης και παραλαβής στη West Street βόρεια της οδού Vesey.

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το Παρατηρητήριο του One World

Τι είναι το Παρατηρητήριο One World;

Το One World Observatory είναι ένα κατάστρωμα παρατήρησης στο Μανχάταν κοντά στην κορυφή του One World Trade Center, του ψηλότερου κτιρίου στις ΗΠΑ Το κατάστρωμα προσφέρει απίστευτη θέα στην πόλη – έως και 45 μίλια προς κάθε κατεύθυνση σε μια καθαρή μέρα.

Πόσο χρονών είναι το Παρατηρητήριο One World;

Το One World Observatory χρειάστηκε επτά χρόνια για να ολοκληρωθεί και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2014.

Ποιος έχτισε το Παρατηρητήριο του One World;

Η αμερικανική ομάδα αρχιτεκτόνων Skidmore, Owings & Merrill σχεδίασε το One World Observatory. Το One World Trade Center, συμπεριλαμβανομένου του παρατηρητηρίου, ανήκει στη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ.

10 καλύτερα μέρη για διαμονή στο Μπορντό: Καλύτεροι ξενώνες και ξενοδοχεία το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί κατασκευάστηκε το One World Trade Center και το One World Observatory;

Το One World Trade Center χτίστηκε για να αντικαταστήσει τους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που καταστράφηκαν στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, και να επαναφέρει τις επιχειρήσεις στην περιοχή. Το κτίριο είναι μέρος του Μνημείου της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πόσο ψηλό είναι το One World Trade Center;

Το One World Trade Center βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό ύψος 1.776 πόδια, καθιστώντας το το ψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ. Το One World Observatory βρίσκεται στον 102ο όροφο, 1.250 πόδια πάνω από τους δρόμους του Μανχάταν.

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για την Universal Orlando το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πού βρίσκεται το Παρατηρητήριο One World;

Το One World Observatory βρίσκεται μέσα στο One World Trade Center στο Μανχάταν. Συνδέεται με το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου στην Οικονομική Περιοχή.

Υπάρχουν ντουλάπια προς ενοικίαση;

Όχι, δεν υπάρχουν ντουλάπια διαθέσιμα προς ενοικίαση στο One World Observatory.

Εδώ το έχετε – όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε την τέλεια περιήγησή σας στο One World Observatory. Απλώς θυμηθείτε να φορτίσετε το τηλέφωνο ή τη φωτογραφική μηχανή σας, ώστε να μπορείτε να βγάλετε μερικές επικές φωτογραφίες στην κορυφή!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια