Πώς να φτάσετε στο κεντρικό Λονδίνο από το αεροδρόμιο

Περιεχόμενα

Η επίσκεψη στο Λονδίνο είναι ένα όνειρο, αλλά το να ανακαλύψεις πώς να μπεις στην πόλη μπορεί να είναι εφιάλτης. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να φτάσετε στο κεντρικό Λονδίνο από το αεροδρόμιο, συνεχίστε να διαβάζετε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι σε ποιο αεροδρόμιο θα προσγειωθείτε, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τα υπόλοιπα.

Αρχικά, ακολουθούν μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια του Λονδίνου και τις επιλογές μεταφοράς σας…

Το Λονδίνο έχει έξι μεγάλα αεροδρόμια – το αεροδρόμιο City του Λονδίνου, το αεροδρόμιο Gatwick, το αεροδρόμιο Heathrow, το αεροδρόμιο Luton, το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου και το αεροδρόμιο Stansted. Κάθε ένα από αυτά συνδέεται καλά με το κεντρικό Λονδίνο (ζώνη 1).

Τα τρένα είναι συνήθως ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε από οποιοδήποτε αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, αλλά πολλά από τα αεροδρόμια έχουν και λιγότερο ακριβές επιλογές.

Εάν επιβιβαστείτε σε ένα από τα λεωφορεία του Λονδίνου, ένα μόνο ταξίδι είναι 1,50 £. Θα έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την ανεπαφική κάρτα σας ή Κάρτα Oyster αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε μετρητά στα λεωφορεία του Λονδίνου.

Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές του μετρό του Λονδίνου (γνωστός και ως μετρό) αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Οι ναύλοι αιχμής ισχύουν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6:30 π.μ. έως τις 9:30 π.μ. καθώς και από τις 4:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Εάν πάρετε το Tube, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα ανέπαφων ή μια κάρτα Oyster. Εάν επιλέξετε ένα μόνο εισιτήριο ταξιδιού, θα καταλήξετε να πληρώσετε πολύ περισσότερα.

Για τις επιλογές τρένου και πούλμαν, ίσως είναι καλή ιδέα να ελέγξετε τους ιστότοπούς τους για να δείτε εάν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας το εισιτήριό σας εκ των προτέρων.

Τώρα που είστε «ενημερωμένοι» για μερικές από τις λεπτομέρειες των επιλογών μεταφοράς, επιλέξτε το αεροδρόμιο σας παρακάτω για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στην πόλη, ώστε να αρχίσετε να ελέγχετε πράγματα από τη λίστα με τα καταπληκτικά πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο.

Χρειάζεσαι έμπνευση για το επόμενο σου ταξίδι; >> Ελα στο Viper

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Heathrow (LHR)

Το αεροδρόμιο Heathrow είναι το κύριο αεροδρόμιο του Λονδίνου και ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Βρίσκεται περίπου 20 μίλια δυτικά του κεντρικού Λονδίνου στη ζώνη 6 και υπάρχουν τέσσερις τερματικοί σταθμοί, με αριθμό 2, 3, 4 και 5 (ο τερματικός σταθμός 1 έκλεισε το 2015).

1. Μετρό του Λονδίνου (γνωστός και ως μετρό) από το αεροδρόμιο Heathrow

Ο μετρό είναι ο φθηνότερος και καλύτερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο. Η γραμμή Piccadilly διασχίζει όλους τους τερματικούς σταθμούς και θα χρειαστεί λιγότερο από μία ώρα για να φτάσετε στο Piccadilly Circus. Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται κάθε λίγα λεπτά από τις 5.10 π.μ. (5.50 π.μ. Κυριακή) έως τις 23:45 (Κυριακές 23:30).

Ο ναύλος για ένα ταξίδι είναι 6,00 £. Εάν χρησιμοποιείτε την κάρτα Oyster ή την ανέπαφη κάρτα σας, θα πληρώσετε 5,10 £ κατά τις ώρες αιχμής ή 3,10 £ σε ώρες εκτός αιχμής.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης : “Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

2. Λεωφορείο από το αεροδρόμιο Heathrow

National Express Τα πούλμαν λένε ότι μπορούν να σας πάνε στο Victoria Coach Station σε μόλις 35 λεπτά (πιθανώς θα είναι περισσότερο λόγω της κίνησης). Το νωρίτερο λεωφορείο αναχωρεί από το αεροδρόμιο Heathrow γύρω στις 4:20 π.μ. και το τελευταίο αναχωρεί γύρω στις 22:50. Μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο εκτός οποιουδήποτε τερματικού σταθμού και τα εισιτήρια ξεκινούν από 6 £ για ναύλο απλής μετάβασης.

Εάν προσγειωθείτε αφού σταματήσετε άλλες επιλογές μεταφοράς για τη νύχτα και δεν θέλετε να πληρώσετε για ταξί, πηγαίνετε για το Ν9 νυχτερινό λεωφορείο. Το λεωφορείο παραλαμβάνει από τους τερματικούς σταθμούς 2,3 και 5 και θα χρειαστούν περίπου 75 λεπτά για να φτάσετε στην πλατεία Τραφάλγκαρ. Θα πληρώσετε την τυπική τιμή του λεωφορείου 1,50 £ ανά ταξίδι.

Ασφάλεια ταξιδιού έχετε? Έναν όχι Κλικ εδω

3. Τρένο από το αεροδρόμιο Heathrow

ο Heathrow Express είναι ο πιο γρήγορος αλλά και ο πιο ακριβός τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο. Το τρένο λειτουργεί έως και κάθε 15 λεπτά και θα σας μεταφέρει στο London Paddington σε περίπου 15-20 λεπτά. Τα τρένα εκτελούν δρομολόγια από τις 5:00 π.μ. έως τις 23:45 από Δευτέρα έως Σάββατο και περίπου από τις 6:20 π.μ. έως τις 23:45 την Κυριακή. Το τρένο σταματά στους τερματικούς σταθμούς 2,3 και 5. Ένας απλός ναύλος κατά τις ώρες αιχμής είναι 25 £ και 22 £ σε ώρες εκτός αιχμής. Οι επιστροφές είναι 37 £. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων σε αυτά δικτυακός τόπος.

ο TfL Rail είναι ένας φθηνότερος τρόπος για να φτάσετε από το αεροδρόμιο Heathrow στο Paddington. Μπορείτε επίσης να το πάρετε στο Ealing Broadway αν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Λονδίνου. Το τρένο σταματά στους τερματικούς σταθμούς 2,3 και 4 και θα σας μεταφέρει στο Paddington σε περίπου 30-35 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από το αεροδρόμιο του Χίθροου γύρω στις 5:20 π.μ. (6:00 π.μ. τις Κυριακές) και το τελευταίο αναχωρεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στο Paddington θα πληρώσετε 10,20 £ για κάθε διαδρομή κατά τις ώρες αιχμής και 10,10 £ κατά τις ώρες αιχμής. Για να φτάσετε στο Ealing Broadway, θα πληρώσετε 7,30 £ κατά τις ώρες αιχμής και 6,00 £ κατά τις ώρες εκτός αιχμής.

“Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Gatwick (LGW)

Βρίσκεται περίπου 28 μίλια νότια του κέντρου της πόλης, το αεροδρόμιο Gatwick είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το αεροδρόμιο Gatwick έχει δύο τερματικούς σταθμούς – Βόρειο και Νότο – και υπάρχει δωρεάν μονόδρομος μεταξύ των δύο. Αυτό το αεροδρόμιο δεν είναι στο δίκτυο του μετρό, αλλά υπάρχουν πολλά τρένα που μπορείτε να πάρετε για να φτάσετε στην πόλη. Όλα τα τρένα θα αναχωρούν από τον Νότιο Τερματικό Σταθμό. Τα λεωφορεία θα σας παραλάβουν και από τους δύο τερματικούς σταθμούς.

1. Τρένο από το αεροδρόμιο Gatwick

ο Gatwick Express είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στο κεντρικό Λονδίνο από το αεροδρόμιο Gatwick. Θα σας μεταφέρει στο σταθμό Victoria του Λονδίνου σε 30 λεπτά με 19,90 £ απλή μετάβαση ή 36,70 £ μετ’ επιστροφής. Τα τρένα τρέχουν περίπου κάθε 15 λεπτά. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα εάν κλείσετε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων σε αυτά δικτυακός τόπος. Το πρώτο τρένο της ημέρας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Gatwick γύρω στις 5:51 π.μ. και το τελευταίο θα αναχωρήσει περίπου στις 23:20.

ο Νότιος Το τρένο προσφέρει επίσης υπηρεσία στον σταθμό Victoria του Λονδίνου, αλλά είναι προαστιακό, επομένως κάνει μερικές στάσεις (East Croydon και Clapham Junction) που κάνουν το ταξίδι 10-15 λεπτά περισσότερο και πιθανότατα θα έχει περισσότερο κόσμο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων που μπορείτε να αγοράσετε για αυτό το τρένο (εισιτήρια εκτός αιχμής, εισιτήρια οποιαδήποτε στιγμή κ.λπ.), αλλά δεν θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα από 16,20 £ για εισιτήριο απλής μετάβασης ή 32,40 £ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής . Αυτό το τρένο λειτουργεί 24/7 με έως και εννέα τρένα την ώρα. Κλείστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων εδώ κάνω οικονομίες.

Λονδίνο | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε

Thameslink είναι μια άλλη επιλογή τρένου. Δεν θα σταματήσει στο σταθμό Victoria, αλλά σταματά σε άλλα βασικά μέρη όπως το St. Pancras, το Farringdon, το Blackfriars και η London Bridge. Η τιμολόγηση μπορεί να είναι περίπλοκη, γι’ αυτό θα συνιστούσα να τις ελέγξετε δικτυακός τόπος για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το εισιτήριό σας στην καλύτερη τιμή. Συνήθως, τα εισιτήρια ξεκινούν από περίπου 10,70 £. Αυτό το τρένο λειτουργεί 24/7 έως και τέσσερις φορές την ώρα.

2. Λεωφορείο από το αεροδρόμιο Gatwick

Ο μόνος λόγος που θα παίρνατε το λεωφορείο είναι αν δεν έχετε πραγματικά χρήματα. Χρόνος ταξιδιού για το National Express Τα πούλμαν απέχουν περίπου 90 λεπτά από το σταθμό Victoria, υποθέτοντας ότι δεν υπάρχει κίνηση, αλλά οι τιμές ξεκινούν από 5 £ ανά εισιτήριο. Το λεωφορείο λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα.

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Stansted (STN)

40 μίλια βορειοανατολικά του Λονδίνου βρίσκεται το αεροδρόμιο Stansted, το οποίο φιλοξενεί πολλές αεροπορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου.

1. Τρένο από το αεροδρόμιο Stansted

ο Stansted Express είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μπείτε στην πόλη. Μέχρι κάθε 15 λεπτά, το τρένο θα αναχωρεί από το σταθμό ακριβώς κάτω από τον τερματικό σταθμό και 47 λεπτά αργότερα φτάνει στην οδό London Liverpool Street. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο Tottenham Hale σε λιγότερο από 40 λεπτά. Τα τρένα εκτελούν δρομολόγια περίπου από τις 5:30 π.μ. έως τις 12:30 π.μ. Οι ναύλοι πρέπει να είναι περίπου 17,00 £ για εισιτήριο απλής μετάβασης και 29,00 £ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής, αλλά φροντίστε να ελέγξετε δικτυακός τόπος οπότε δείτε αν έχουν εκπτώσεις για την αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων.

2. Λεωφορείο από το αεροδρόμιο Stansted

National Express μπορούν να σας μεταφέρουν σε διάφορα μέρη εντός της πόλης (όπως το King’s Cross, ο σταθμός λεωφορείων Victoria, το London Paddington κ.λπ.) και τα πούλμαν λειτουργούν όλο το 24ωρο. Οι μειωμένοι ναύλοι ξεκινούν από 4,50 £ ανά ταξίδι.

Terravision τρέχει επίσης λεωφορεία με ναύλους που ξεκινούν από £10,00. Το ταξίδι στο Λονδίνο Βικτώρια περιλαμβάνει μια στάση στην Baker Street και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Luton (LTN)

Μια σημαντική βάση για πολλές αεροπορικές εταιρείες του προϋπολογισμού, το αεροδρόμιο του Λούτον βρίσκεται περίπου 35 μίλια βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης.

1. Τρένο από το αεροδρόμιο του Λούτον

Ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός απέχει περίπου ένα μίλι από το αεροδρόμιο του Λούτον, αλλά ένα λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς τον σιδηροδρομικό σταθμό κάθε δέκα λεπτά από τις 5:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Το κόστος της μεταφοράς με λεωφορείο είναι 2,10 £ απλή μετάβαση ή 3,40 £ για εισιτήριο μετ’ επιστροφής, μόνο μετρητά. Εάν αγοράσετε το εισιτήριο τρένου εκ των προτέρων με την αφετηρία σας στο αεροδρόμιο Luton και όχι από το “Luton Airport Parkway”, η τιμή του λεωφορείου περιλαμβάνεται στον ναύλο.

Τρένα East Midlands μπορεί να σας οδηγήσει στην πόλη σε μόλις 21 λεπτά. Τα ωριαία τρένα θα σας μεταφέρουν στο London St Pancras. Η τιμολόγησή τους είναι επίσης εξαιρετικά περίπλοκη. Είναι καλύτερο να τα ελέγξετε δικτυακός τόπος για την τιμολόγηση και τις ώρες αναχώρησης μόλις μάθετε τι ώρα θα προσγειωθείτε.

Thameslink προσφέρει επίσης ένα τρένο προς τον διεθνή σταθμό St Pancras και συνεχίζει σε πολλούς άλλους σταθμούς της πόλης. Τα τρένα αναχωρούν έως και έξι φορές την ώρα. Το εισιτήριό σας απλής μετάβασης θα πρέπει να είναι περίπου 16,90 £ (12,70 £ εκτός αιχμής) απλής μετάβασης ή 29,40 £ (25,40 £ εκτός αιχμής) μετ’ επιστροφής.

2. Λεωφορείο από το αεροδρόμιο του Λούτον

ο GreenLine 757 θα σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στην Baker Street, στο Marble Arch, στο Hyde Park Corner ή στο σταθμό Victoria 24/7. Τα εισιτήρια για έναν ενήλικα είναι 11,00 £.

Terravision προσφέρει μερικές στάσεις στη διαδρομή πριν τελειώσει το ταξίδι στο Victoria Coach Station. Τα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια έως και κάθε 20 λεπτά. Ο χρόνος ταξιδιού είναι μεταξύ 75 – 105 λεπτά. Στο δικό τους δικτυακός τόποςτα εισιτήρια ξεκινούν από £11,00.

National Express Τα πούλμαν ακολουθούν λίγο διαφορετική διαδρομή και μπορούν να σας μεταφέρουν στο σταθμό Paddington ή Victoria Coach Station. Τα πούλμαν λειτουργούν όλο το 24ωρο και οι ναύλοι ξεκινούν από 5,00 £.

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου (LCY)

Τοποθετημένο στη ζώνη 3 και μόλις έξι μίλια ανατολικά του κέντρου της πόλης, το London City Airport είναι το πλησιέστερο αεροδρόμιο στο κεντρικό Λονδίνο.

1. DLR από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου

Από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου θα επιβιβαστείτε στο DLR (Docklands Light Railway) – για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, το DLR είναι το ίδιο με το μετρό. Σε περίπου επτά λεπτά θα φτάσετε στο Canning Town, όπου μπορείτε να μεταβείτε στη γραμμή Jubilee για να μπείτε στην πόλη.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το DLR στη στάση Bank, που είναι η οικονομική/επαγγελματική περιοχή του Λονδίνου.

Το τρένο DLR αναχωρεί από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου κάθε 8 έως 15 λεπτά. Τις καθημερινές, λειτουργεί από τις 5:30 π.μ. έως τα μεσάνυχτα και τις Κυριακές από τις 7:00 π.μ. έως τις 23:30 περίπου.

2. Λεωφορείο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου

Αν θέλετε να πάρετε το λεωφορείο από το αεροδρόμιο City του Λονδίνου, έχετε δύο επιλογές: το 473 (Stratford, Silvertown, North Woolwich και Prince Regent DLR Station) και το 474 (Canning Town, North Woolwich και East Beckton μέσω Silvertown). Ένα μόνο ταξίδι είναι 1,50 £. Ο ναύλος πρέπει να πληρωθεί με ανεπαφική κάρτα ή κάρτα Oyster. Δεν μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Πώς να φτάσετε στο Λονδίνο από το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου (SEN)

Σε απόσταση περίπου 40 μιλίων από το Λονδίνο, το London Southend Airport είναι ένα μικρότερο αεροδρόμιο με μόνο έναν τερματικό σταθμό και λιγότερες επιλογές μεταφοράς.

1. Τρένο από το αεροδρόμιο Southend του Λονδίνου

Βγείτε από τον τερματικό σταθμό και ανεβείτε στο τρένο Greater Anglia. Το τρένο μπορεί να σας μεταφέρει στο Stratford (με 15,10 £) ή στο London Liverpool Street (15,10 £). Τα τρένα τρέχουν έως και κάθε 20 λεπτά και θα φτάσετε στο Stratford σε περίπου 45 λεπτά και στο σταθμό Liverpool Street σε περίπου 55 λεπτά. Τα τρένα ξεκινούν να κυκλοφορούν γύρω στις 4:00 π.μ. και σταματούν γύρω στις 23:00. Ελέγξτε τους δικτυακός τόπος για εκπτώσεις προκαταβολής.

Τώρα που ξέρετε πώς να φτάσετε στο κέντρο του Λονδίνου από το αεροδρόμιο, το μόνο που έχετε να ανησυχείτε τώρα είναι να ανανεώσετε τη βρετανική προφορά σας (εκτός αν είστε Βρετανοί φυσικά, τότε είστε έτοιμοι :)) και να προσπαθήσετε να εντοπίσετε μερικοί από τους Βρετανούς βασιλικούς.

Συχνές ερωτήσεις 

θα βρω αεροπορικα εισιτήρια για Λονδίνο απο ελλαδα μεσο του ticketswe και σε τι τιμές

Ναι, μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο από Ελλάδα μέσω του ticketswe. Η ιστοσελίδα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Aegean Airlines, της British Airways και της Wizz Air. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για Λονδίνο από Ελλάδα μέσω του ticketswe κυμαίνονται από 50€ έως 150€, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, την ημερομηνία αναχώρησης και την ημερομηνία επιστροφής.

Για παράδειγμα, μια απλή μετάβαση από την Αθήνα στο Λονδίνο με την Aegean Airlines κοστίζει περίπου 100€. Μια απλή μετάβαση από τη Θεσσαλονίκη στο Λονδίνο με την Wizz Air κοστίζει περίπου 50€.

Ακολουθούν τα βήματα για να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο από Ελλάδα μέσω του ticketswe:

 1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ticketswe.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Αεροπορικά εισιτήρια”.
 3. Επιλέξτε “Λονδίνο” ως προορισμό.
 4. Επιλέξτε την πόλη αναχώρησης από την Ελλάδα.
 5. Επιλέξτε την ημερομηνία αναχώρησης και την ημερομηνία επιστροφής (εάν απαιτείται).
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση”.

Η ιστοσελίδα θα εμφανίσει μια λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές εισιτηρίων. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση την αεροπορική εταιρεία, την τιμή και άλλους παράγοντες.

Μόλις βρείτε τα εισιτήρια που θέλετε, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο ticketswe ή να συνδεθείτε με έναν υπάρχοντα λογαριασμό. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Εδώ είναι μερικά tips για να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο από Ελλάδα μέσω του ticketswe:

 • Ελέγξτε τις τιμές συχνά. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να αλλάξουν συχνά, επομένως είναι σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές συχνά για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
 • Κάντε κράτηση εκ των προτέρων. Όσο πιο νωρίς κάνετε κράτηση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε φθηνά εισιτήρια.
 • Είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας. Εάν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε συχνά καλύτερες προσφορές.
 • Συγκρίνετε τιμές από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Μην περιορίζεστε σε μια συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Συγκρίνετε τιμές από διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει!

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα τιμών αεροπορικών εισιτηρίων για Λονδίνο από Ελλάδα μέσω του ticketswe:

 • Αθήνα προς Λονδίνο (απλή μετάβαση):
  • Aegean Airlines: 100€
  • British Airways: 150€
 • Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο (απλή μετάβαση):
  • Wizz Air: 50€
  • Ryanair: 60€

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές αυτές είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, την ημερομηνία αναχώρησης και την ημερομηνία επιστροφής.

[tp_widget][/tp_widget]

10 καλύτερες περιηγήσεις, εκδρομές και δραστηριότητες στο Λονδίνο

“Κλείστε Τώρα και Πληρώστε Λιγότερα! Απίστευτες Τιμές Ξενοδοχείων με Ένα Κλικ!”

Λονδίνο | 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε

 

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.