Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ;

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από ΗΠΑ; Όλα εξαρτώνται από το πού πετάτε και τον αριθμό και τη διάρκεια των στάσεων στη διαδρομή σας, αλλά οι περισσότερες πτήσεις διαρκούν κατά μέσο όρο 19 ώρες.

Θα ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στη διάρκεια των πτήσεων προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ σε αυτόν τον οδηγό με 1-3 στάσεις από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Θα μοιραστούμε επίσης συμβουλές για να κάνουμε μια μεγάλη πτήση πιο άνετη! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ;

Ζωντανοί πράσινοι φοίνικες που αντανακλούν στον ωκεανό με βουνά σε απόσταση για ένα άρθρο που εξηγεί πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα

EQRoy/Shutterstock

Η Μπόρα Μπόρα είναι ένα πανέμορφο τροπικό νησί στη Γαλλική Πολυνησία που είναι περίπου τόσο ειδυλλιακό όσο μπορείτε να φανταστείτε – ταλαντευόμενοι φοίνικες, ζωντανά γαλαζοπράσινα νερά, πυκνά τροπικά δάση και δάση νεφών και μαγευτικές ηφαιστειακές κορυφές. 

Το να φτάσετε εκεί είναι τόσο απλό όσο μια διεθνής πτήση, αλλά πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ;

Η απάντηση εξαρτάται από το αεροδρόμιο αναχώρησης και τον αριθμό και τη διάρκεια των στάσεων στη διαδρομή της πτήσης σας. Συνολικά, οι πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα με 1-3 στάσεις διαρκούν περίπου 19 ώρες κατά μέσο όρο. 

Οι πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ μπορεί να είναι μόλις 12 ώρες και 20 λεπτά, αλλά μπορεί να διαρκέσουν έως και σχεδόν 28 ώρες εάν πετάτε σε μια διαδρομή με 3 στάσεις. 

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να περιηγηθείτε προσεκτικά και να λάβετε υπόψη τα προγράμματα πτήσεων και τις καθυστερήσεις όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στη Μπόρα Μπόρα. 

Θα σας δείξουμε τις μέσες ώρες πτήσεων προς Μπόρα Μπόρα από διαφορετικές πόλεις στις ΗΠΑ για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πόσο χρόνο μπορείτε να περιμένετε να περάσετε σε ένα αεροπλάνο όταν ταξιδεύετε σε αυτό το τροπικό νησί. 

Θα δείτε τους μέσους χρόνους πτήσεων με 1-3 στάσεις. Θα μοιραστούμε επίσης τις μέσες διάρκειες αναμονής και συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια μεγάλη διεθνή πτήση προς Μπόρα Μπόρα! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση;

Ζωντανά μπλε νερά του ωκεανού που περιβάλλουν μπανγκαλόου πάνω από το νερό με αχυρένιες στέγες στη Μπόρα Μπόρα για ένα τμήμα που δείχνει πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση από τις ΗΠΑ

Martin Valigursky/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση: 12h 20m+
 • Νέα Υόρκη προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση: 16 ώρες 10μ+
 • Σικάγο προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση: 14 ώρες 30μ+
 • Μαϊάμι προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση: 16h 15m+

Οι πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ με 1 στάση κυμαίνονται από 12 ώρες και 20 λεπτά έως και πάνω από 16 ώρες. Οι πτήσεις από τη Δυτική Ακτή (Σιάτλ) ήταν μικρότερες από τις πτήσεις από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο ή το Μαϊάμι στην ανάλυσή μας. 

Με λιγότερο από 4 ώρες διαφορά στους χρόνους πτήσης από αυτές τις πόλεις των ΗΠΑ, το αεροδρόμιο αναχώρησής σας έχει σημασία για τη συνολική διάρκεια πτήσης, αλλά είναι λιγότερο σημαντικό από την προσεκτική ανάλυση των προγραμμάτων πτήσεων και των χρόνων αναμονής. 

Η μέση πτήση 1 στάσης προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 14 ώρες και 49 λεπτά συνολικά. Η μέση ενδιάμεση στάση σε μια πτήση 1 στάσης προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ είναι περίπου 3 ώρες και 51 λεπτά. 

Οι διακοπές μπορεί να είναι μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά και οι περισσότερες είναι λιγότερο από 4 ώρες σε πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα με 1 στάση. Αλλά βρήκαμε και διακοπές 7+ ωρών. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα με 2 στάσεις;

 • Σιάτλ προς Μπόρα Μπόρα με 2 στάσεις: 14 ώρες 55μ+
 • Νέα Υόρκη προς Μπόρα Μπόρα με 2 στάσεις: 22h 20m+
 • Σικάγο προς Μπόρα Μπόρα με 2 στάσεις: 16 ώρες 30μ+
 • Μαϊάμι προς Μπόρα Μπόρα με 2 στάσεις: 18h 29m+

Η πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ με πτήση με 2 στάσεις μπορεί να διαρκέσει από σχεδόν 15 ώρες έως 22 ώρες και 20 λεπτά. Ορισμένες πτήσεις μπορεί να είναι μεγαλύτερες από άλλες πόλεις των ΗΠΑ. 

Η συντομότερη πτήση προς Μπόρα Μπόρα στην ανάλυση δεδομένων πτήσης μας αναχώρησε από το Σιάτλ και διήρκεσε 14 ώρες και 55 λεπτά με 2 σύντομες ενδιάμεσες διακοπές. Το μακρύτερο? Νέα Υόρκη προς Μπόρα Μπόρα, που διαρκεί πάνω από 22 ώρες συνολικά. 

Η μέση πτήση 2 στάσεων προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 18 ώρες και 4 λεπτά συνολικά. Η μέση ενδιάμεση στάση σε πτήσεις με 2 στάσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ είναι περίπου 1 ώρα και 41 λεπτά. 

Οι διακοπές σε πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ με 2 στάσεις τείνουν να είναι αρκετά σύντομες. Βρήκαμε στάσεις που ήταν μόλις 41 λεπτά και μερικές λίγο πάνω από 4 ώρες. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις;

Γαλλικός πολυνησιακός καταρράκτης που ρέει μέσα από το τροπικό δάσος με πυκνή βλάστηση που εμφανίζεται για έναν οδηγό που απεικονίζει πόσο διαρκεί μια πτήση από τη Μπόρα Μπόρα

Ethan Daniels/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις: 24 ώρες 25μ+
 • Νέα Υόρκη προς Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις: 27 ώρες 50μ+
 • Σικάγο προς Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις: 26 ώρες+
 • Μαϊάμι προς Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις: 21 ώρες 9μ+

Οι πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ με 3 στάσεις κυμαίνονται σε διάρκεια από περίπου 21 ώρες έως σχεδόν 28 ώρες.

Με διαφορά περίπου 7 ωρών στους χρόνους πτήσης, το αεροδρόμιο αναχώρησής σας κάνει μεγάλη διαφορά στο χρόνο που χρειάζεται για να πετάξετε προς Μπόρα Μπόρα, εάν επιλέγετε πτήση με 3 στάσεις. 

Η συντομότερη πτήση που βρήκαμε από τις ΗΠΑ για τη Μπόρα Μπόρα με 3 στάσεις αναχώρησε από το Μαϊάμι. Η μεγαλύτερη πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ από τις πόλεις που αναλύσαμε ήταν από τη Νέα Υόρκη (σχεδόν 28 ώρες). 

Η μέση πτήση 3 στάσεων προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 24 ώρες και 51 λεπτά συνολικά. Η μέση ενδιάμεση στάση σε πτήσεις με 3 στάσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ είναι περίπου 4 ώρες και 31 λεπτά. 

Οι διακοπές σε πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ με 3 στάσεις μπορεί να είναι μόλις 20 λεπτά ή 11+ ώρες, ανάλογα με το πρόγραμμα πτήσεων. 

Συνήθως, θα έχετε 2 μικρότερες στάσεις και μία μεγαλύτερη στάση σε πτήσεις 3 στάσεων προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ. 

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στη Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ;

Κοντινό πλάνο μιας παραλίας στη Μπόρα Μπόρα στο ηλιοβασίλεμα με καγιάκ ωκεανού με μπανγκαλόου πάνω από το νερό στο νερό για ένα άρθρο που ρωτά πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα;

Marconi Couto/Shutterstock

Καθώς οι μεγάλοι χρόνοι πτήσεων αποτελούν μέρος του ταξιδιού προς Μπόρα Μπόρα, ίσως ελπίζετε ότι υπάρχει μια επιλογή να πάρετε μια απευθείας πτήση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ (ή από οπουδήποτε, για αυτό το θέμα). 

Για να φτάσετε στη Μπόρα Μπόρα, θα πρέπει να πετάξετε πρώτα στην Ταϊτή (Διεθνές Αεροδρόμιο Faa’a). Εκεί, θα περάσετε ξανά από το τελωνείο και θα επιβιβαστείτε σε μια πτήση ανταπόκρισης προς Μπόρα Μπόρα (αεροδρόμιο Motu Mute). 

Γιατί δεν μπορείτε να πετάξετε απευθείας για Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ; Είναι επειδή δεν υπάρχει διεθνές αεροδρόμιο στη Μπόρα Μπόρα. 

Η Μπόρα Μπόρα είναι μέρος της Γαλλικής Πολυνησίας, μιας αλυσίδας νησιών στον Νότιο Ειρηνικό, και το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο της χώρας βρίσκεται στην Ταϊτή. 

Για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας και να φτάσετε στη Μπόρα Μπόρα, θα πρέπει πρώτα να εκτελωνίσετε το Διεθνές Αεροδρόμιο Faa’a της Ταϊτής πριν συνεχίσετε με μια πτήση εσωτερικού 45 λεπτών προς τη Μπόρα Μπόρα. 

Αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι στη Μπόρα Μπόρα περιλαμβάνει μια διεθνή πτήση με τουλάχιστον 1 στάση, η οποία προσθέτει λίγο χρόνο στη συνολική διάρκεια της πτήσης σας. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Το βουνό Otemanu φαίνεται στην κορυφή με θέα στο γαλάζιο του ωκεανού για έναν οδηγό που εξηγεί πόσο χρόνο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ

wilar/Shutterstock

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού στη Μπόρα Μπόρα είναι πολύ πιο εύκολος και πιο ευχάριστος όταν γνωρίζετε πόσο διαρκεί η πτήση σας και τι να περιμένετε όσον αφορά τις διακοπές. 

Έχουμε μερικές ακόμη ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας στη Μπόρα Μπόρα! 

 • Η Air Tahiti δεν κάνει TSA PreCheck. Εάν πετάτε με την Air Tahiti για να φτάσετε στη Μπόρα Μπόρα, να ξέρετε ότι δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα TSA PreCheck και θα πρέπει να περάσετε από το τελωνείο στην κανονική γραμμή check-in. Υπολογίστε τον χρόνο του ταξιδιού σας αναλόγως, καθώς μπορεί να αφιερώσετε μία ώρα ή περισσότερο για να περάσετε από το τελωνείο προτού επιβιβαστείτε στην πτήση ανταπόκρισης στη Μπόρα Μπόρα.  
 • Προγραμματίστε την πτήση αναχώρησης με την ώρα αναχώρησης. Τα θέρετρα Bora Bora έχουν συχνά ώρες check-out από τις 10 π.μ. έως τις 12 μ.μ., ενώ η πτήση αναχώρησης μπορεί να είναι πολύ αργότερα. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε την πτήση αναχώρησής σας να είναι λίγο πριν ή μετά την ώρα αναχώρησης του θερέτρου σας για να αποφύγετε μια μακρά αναμονή στο αεροδρόμιο της Ταϊτής χωρίς κλιματισμό. 
 • Αφήστε αρκετό χρόνο μεταξύ των πτήσεων ανταπόκρισης. Οι διεθνείς πτήσεις με στάσεις έχουν την πρόσθετη πρόκληση των επιβατών που πρέπει να περάσουν από το τελωνείο μεταξύ των πτήσεων. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μία ώρα ή περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι η πτήση ανταπόκρισης θα σας αφήσει αρκετό χρόνο για να περάσετε από το τελωνείο και να επιβιβαστείτε στο επόμενο αεροπλάνο! 
 • Φέρτε λίγη άνεση στο αεροπλάνο. Οι μεγάλες πτήσεις μπορεί να είναι άβολες και στενές όταν βρίσκεστε στο αεροπλάνο για 12+ ώρες. Φέρτε ένα βελούδινο μαξιλάρι για το λαιμό, ελαφριά κουβέρτα, υλικά ανάγνωσης, πλήρως φορτισμένες συσκευές και πολλά σνακ στο αεροπλάνο για να κάνετε τη μεγάλη πτήση λίγο πιο ανεκτή. 
 • Γνωρίστε την καλύτερη ώρα για να επισκεφτείτε τη Μπόρα Μπόρα. Αν αναζητάτε την καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Μπόρα Μπόρα, στοχεύστε για κάποιο χρονικό διάστημα μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου (εποχές ώμου και αιχμής) για ζεστή ηλιοφάνεια και ξηρότερο καιρό εκτός της εποχής των βροχών των μουσώνων που διαρκεί από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο. 

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αχνιστά τροπικά δάση της Μπόρα Μπόρα με τις ηφαιστειακές κορυφές σε απόσταση στη Μορέα για μια ενότητα συχνών ερωτήσεων σχετικά με τη διάρκεια της πτήσης προς Μπόρα Μπόρα;

rafcha/Shutterstock

Πετώντας προς Μπόρα Μπόρα σημαίνει ότι θα βρίσκεστε στο αεροπλάνο για αρκετό χρόνο, επομένως μπορεί να έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την αξιοποίηση του ταξιδιού σας στο έπακρο. 

Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με “Πόση ώρα διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα;” παρακάτω για να μάθετε περισσότερα! 

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας από ΗΠΑ προς Μπόρα Μπόρα;

Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε απευθείας πτήση από τις ΗΠΑ για τη Μπόρα Μπόρα, επειδή η Μπόρα Μπόρα δεν διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο. Αντίθετα, πρέπει να πετάξετε στο διεθνές αεροδρόμιο της Ταϊτής και να επιβιβαστείτε σε μια πτήση ανταπόκρισης προς τη Μπόρα Μπόρα.

Επειδή η Μπόρα Μπόρα δεν έχει δικό της διεθνές αεροδρόμιο, δεν μπορείτε να πάρετε απευθείας διεθνείς πτήσεις προς το νησί.

Κάθε διεθνής ταξιδιώτης θα περάσει από το τελωνείο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Faa’a της Ταϊτής πριν φτάσει στη Μπόρα Μπόρα.

Ποια είναι η απόσταση Μπόρα Μπόρα από Καλιφόρνια σε μια πτήση;

Η Μπόρα Μπόρα απέχει περίπου 4.200 μίλια από τις ακτές της Καλιφόρνια, οπότε αν πετάξετε από μια παράκτια πόλη όπως το Σαν Φρανσίσκο, θα χρειαστείτε περίπου 11 ώρες σε μια πτήση με 1 στάση.

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς Μπόρα Μπόρα, επομένως αυτός ο χρόνος πτήσης περιλαμβάνει στάση στην Ταϊτή και πτήση για την υπόλοιπη διαδρομή προς Μπόρα Μπόρα.

Πόσο απέχουν μεταξύ τους η Χαβάη και η Μπόρα Μπόρα;

Η Χαβάη και η Μπόρα Μπόρα απέχουν περίπου 2.500 μίλια μεταξύ τους. Και οι δύο αλυσίδες νησιών βρίσκονται στον Ειρηνικό Ωκεανό, αλλά η Χαβάη είναι πιο κοντά στο κέντρο του ωκεανού και η Μπόρα Μπόρα βρίσκεται στον Νότιο Ειρηνικό, στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Αμερικής.

Χρειάζονται περίπου 19 ώρες για να πετάξετε στη Μπόρα Μπόρα κατά μέσο όρο, ενώ ορισμένες πτήσεις από τη Χαβάη χρειάζονται 20+ ώρες με 1-3 στάσεις.

Γιατί είναι τόσο ακριβό το Bora Bora;

Μπορεί να είναι ακριβό να επισκεφθείτε τη Μπόρα Μπόρα επειδή μπορεί να πληρώσετε περισσότερα για καταλύματα, φαγητό, δραστηριότητες και πτήσεις.

Η Μπόρα Μπόρα είναι ένα απομακρυσμένο νησί στον Νότιο Ειρηνικό και έχει λιγότερα ξενοδοχεία και θέρετρα από πολλούς άλλους νησιωτικούς προορισμούς, αυξάνοντας το κόστος της επίσκεψης. Υπάρχουν μόνο 5 πτήσεις προς το νησί από την Ταϊτή κατά μέσο όρο κάθε μέρα.

Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στη Μπόρα Μπόρα;

Το κόστος ενός ταξιδιού στη Μπόρα Μπόρα είναι συνήθως περίπου 6.250 $ για ένα ταξίδι 7 ημερών. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κόστους αφορά καταλύματα (περίπου 2.000 $).

Οι πτήσεις μπορεί να κοστίζουν 1.550 $ ή περισσότερο, ενώ το φαγητό, οι δραστηριότητες και η μεταφορά σε όλο το νησί μπορούν να προσθέσουν άλλα 2.700 $ στο συνολικό κόστος σας.

Ποιο αεροδρόμιο εξυπηρετεί την Μπόρα Μπόρα

Η Μπόρα Μπόρα εξυπηρετείται από ένα αεροδρόμιο, το Αεροδρόμιο Motu Mute (BOB), το οποίο βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης Vaitape.

Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για τη Μπόρα Μπόρα μέσω του ticketswe.gr, ενός δημοφιλούς ιστότοπου σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Για να βρείτε εισιτήρια για τη Μπόρα Μπόρα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο ticketswe.gr.
 2. Στο πλαίσιο “Πηγαίνετε”, επιλέξτε “Γαλλική Πολυνησία” από τη λίστα των χωρών.
 3. Στο πλαίσιο “Ερχόμενοι”, επιλέξτε “Μπόρα Μπόρα” από τη λίστα των πόλεων.
 4. Στο πλαίσιο “Ημερομηνία”, επιλέξτε τις ημερομηνίες που θέλετε να ταξιδέψετε.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση”.

Ο ιστότοπος θα εμφανίσει μια λίστα με διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια για τη Μπόρα Μπόρα. Η λίστα θα περιλαμβάνει τις τιμές των εισιτηρίων, τις ώρες αναχώρησης και άφιξης, τις αεροπορικές εταιρείες και άλλα στοιχεία.

Ενδεικτικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τη Μπόρα Μπόρα από την Αθήνα:

 • Αθήνα – Ταϊτή: από 1.200€
 • Ταϊτή – Μπόρα Μπόρα: από 400€

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή, την ημέρα της εβδομάδας, την αεροπορική εταιρεία και άλλους παράγοντες.

Συγκεκριμένα, τα αεροπορικά εισιτήρια για τη Μπόρα Μπόρα από την Αθήνα μέσω του ticketswe.gr στις 20 Σεπτεμβρίου 2023 είναι τα εξής:

 • Αθήνα – Ταϊτή: από 1.200€
 • Ταϊτή – Μπόρα Μπόρα: από 400€

Η πτήση Αθήνα – Ταϊτή διαρκεί περίπου 24 ώρες, ενώ η πτήση Ταϊτή – Μπόρα Μπόρα διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Επιπλέον, υπάρχουν πτήσεις από την Ελλάδα προς τη Μπόρα Μπόρα με ενδιάμεσους σταθμούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λονδίνο με την Aegean Airlines, με ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο, και στη συνέχεια να πάρετε μια πτήση με την Air Tahiti Nui από το Λονδίνο προς τη Ταϊτή. Οι τιμές των εισιτηρίων για αυτή την επιλογή είναι συνήθως χαμηλότερες από τις πτήσεις χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Λοιπόν, πόσο διαρκεί συνολικά μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα;

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Μπόρα Μπόρα από ΗΠΑ συνολικά; Χρειάζονται περίπου 19 ώρες συνολικά, αν σκεφτείτε πτήσεις με 1, 2 ή 3 στάσεις.

Δεν είναι μια σύντομη πτήση, αλλά το ταξίδι αξίζει τον κόπο – θα σας καλωσορίσουν με τροπική ομορφιά και (σχεδόν) ατελείωτες μέρες ήλιου και διασκέδασης μόλις καταλήξετε επιτέλους στη Μπόρα Μπόρα. 

Οι πτήσεις με λιγότερες στάσεις είναι πολύ πιο σύντομες και θα πρέπει να βρίσκονται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας, εάν μπορείτε να βρείτε μία σε καλή τιμή. 

Αν επιλέγετε πτήση με 1 στάση, η μέση πτήση προς Μπόρα Μπόρα διαρκεί περίπου 14 ώρες και 9 λεπτά – όχι σύντομη, αλλά καλύτερη από την εναλλακτική! 

Η προσθήκη μιας ακόμη στάσης στην πτήση σας (συνολικά 2 στάσεις) μπορεί να σημαίνει επιπρόσθετες (σχεδόν) 4 ώρες για συνολικό μέσο χρόνο πτήσης 18 ωρών και 4 λεπτών. 

Η επιλογή μιας πτήσης με 3 στάσεις κάνει ακόμα μεγαλύτερη, προσθέτοντας περίπου 11 επιπλέον ώρες στη συνολική διάρκεια πτήσης προς Μπόρα Μπόρα από τις ΗΠΑ για συνολικό χρόνο πτήσης 24 ωρών και 51 λεπτών κατά μέσο όρο. 

Οι διακοπές σε αυτές τις πτήσεις μπορεί να είναι από 20 λεπτά έως 11+ ώρες, αλλά κατά μέσο όρο από 1 ώρα και 41 λεπτά έως 4 ώρες και 31 λεπτά. Διαβάστε πλήρως τις λεπτομέρειες της πτήσης σας πριν κάνετε κράτηση για να κερδίσετε ένα με μικρότερες καθυστερήσεις! 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια