Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Φλόριντα

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Φλόριντα από διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ;

Δεν υπάρχει ποτέ κακή στιγμή για να κάνετε ένα ταξίδι στην παραλία, σωστά; Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Φλόριντα φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες παραλίες στις ΗΠΑ και ένα αγαπημένο μέρος για ηλιόλουστες διακοπές.

Πόσο διαρκεί όμως μια πτήση για Φλόριντα; 

Ο χρόνος πτήσης σας θα εξαρτηθεί από την πόλη των ΗΠΑ από την οποία πετάτε και τη συγκεκριμένη διαδρομή πτήσης, αλλά έχουμε αναλύσει εκατοντάδες πτήσεις από τη Φλόριντα για να σας δείξουμε τη μέση διάρκεια μιας πτήσης προς τη Φλόριντα.

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Φλόριντα;

Πολλοί ταξιδιώτες βρίσκουν ότι η πτήση προς τη Φλόριντα είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί, ειδικά εάν ο προορισμός σας απέχει περισσότερο από μερικές ώρες με το αυτοκίνητο.

Πόσο διαρκεί λοιπόν μια πτήση προς τη Φλόριντα και τι μπορείτε να περιμένετε όταν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο για να πραγματοποιήσετε τα παραλιακά όνειρά σας; 

Η απάντηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το από πού πετάτε, σε ποιο μέρος της Φλόριντα πετάτε και από το εάν η πτήση σας είναι απευθείας (αδιάλειπτη). 

Συνολικά, διαπιστώσαμε ότι η μέση πτήση προς τη Φλόριντα διαρκεί από 2-5 ώρες.

Όταν πέταξα για πρώτη φορά τη διαδρομή 2 ωρών και 20 λεπτών μεταξύ Nashville και Ft. Η Λόντερντεϊλ με το τότε 3 μηνών μωρό μου, η πτήση φαινόταν να διαρκεί για πάντα .

Το να πετάει την ίδια διαδρομή τώρα που είναι έφηβη μοιάζει σαν χρονική στροφή συγκριτικά. Χωρίς να κάνω ταχυδακτυλουργικά μπουκάλια, πιπίλες και μια τσάντα πάνας με μαρμελάδα ενώ κρατάω ένα βρέφος που κοιμάται στην αγκαλιά μου, η πτήση είναι ευλογημένα γρήγορη. 

Εάν ελπίζετε να περάσετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο αεροπλάνο με μικρά παιδιά ή απλά θέλετε να φτάσετε στον προορισμό σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ελέγξτε ποιες περιοχές και πόλεις έχουν τους μικρότερους (και μεγαλύτερους) χρόνους πτήσης! 

Για αυτήν την ανάλυση, αναζητήσαμε πτήσεις προς 3 αεροδρόμια της Φλόριντα για να σας δώσουμε μια ιδέα για τους χρόνους πτήσης σε διάφορα μέρη της πολιτείας:

 1. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι στο Μαϊάμι, Φλόριντα (Νότια Φλόριντα)
 2. Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο στο Ορλάντο, Φλόριντα (Κεντρική Φλόριντα)
 3. Διεθνές Αεροδρόμιο Northwest Florida Beaches στην Πόλη του Παναμά, Φλόριντα (Βόρεια Φλόριντα)

Για τα αεροδρόμια αναχώρησης, επιλέξαμε μεγάλες πόλεις σε 4 περιοχές των ΗΠΑ: Ανατολική Ακτή (Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη), Midwest (Σικάγο, IL), Νότια (Χιούστον, Τέξας) και Δυτική Ακτή (Λος Άντζελες, Καλιφόρνια).

Όλες οι πτήσεις που αναλύσαμε (εκτός από 1 πτήση που αναχωρεί από το Λος Άντζελες) είναι απευθείας πτήσεις προς τη Φλόριντα χωρίς στάσεις για να προσθέσετε στο συνολικό χρόνο πτήσης σας.

Αν και υπάρχουν επιλογές για πτήσεις με 1-2 στάσεις, θα βρείτε εξαιρετική διαθεσιμότητα απευθείας πτήσεων από τα περισσότερα αεροδρόμια που σας εξοικονομούν πολύ χρόνο. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πόσο χρόνο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από οποιαδήποτε περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Φλόριντα από την ανατολική ακτή;

Αεροφωτογραφία του Florida Everglades στο ηλιοβασίλεμα με βάλτους και έλη για ένα τμήμα που εξηγεί πόσο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από την ανατολική ακτή

ocudrone/Shutterstock

 • Νέα Υόρκη προς Μαϊάμι: 3h 4m+
 • Νέα Υόρκη προς Ορλάντο: 2h 34m+
 • Νέα Υόρκη προς Panama City Beach: 2h 18m+

Συνολικά, η μέση διάρκεια μιας πτήσης στη Φλόριντα από την Ανατολική Ακτή (NYC) είναι περίπου 2 ώρες και 40 λεπτά.

Είναι πιο γρήγορο να πετάξετε στην παραλία Panama City από την ανατολική ακτή, αφού βρίσκεται στη Βόρεια Φλόριντα. 

Οι μέσοι χρόνοι πτήσης προς κάθε μία από τις πόλεις της Φλόριντα στην αναζήτησή μας κυμαίνονται από περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά έως λίγο περισσότερο από 3 ώρες. 

Οι απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Μαϊάμι (Νότια Φλόριντα) διαρκούν περίπου 3 ώρες και 4 λεπτά έως 3 ώρες και 23 λεπτά. 

Οι απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Ορλάντο (Κεντρική Φλόριντα) είναι πιο σύντομες, διαρκούν οπουδήποτε από 2 ώρες και 34 λεπτά έως 3 ώρες και 11 λεπτά. 

Η απευθείας πτήση προς την παραλία του Παναμά (Βόρεια Φλόριντα) από τη Νέα Υόρκη διαρκεί περίπου 2 ώρες και 18 λεπτά έως 2 ώρες και 46 λεπτά.

Με μέτριους χρόνους πτήσεων προς τη Φλόριντα από την Ανατολική Ακτή, μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν μία ώρα πτήσης προγραμματίζοντας τις διακοπές σας σε μια πόλη της Φλόριντα με μικρότερες πτήσεις (όπως το Panama City Beach ή το Orlando). 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Φλόριντα από το Midwest;

Παραλία της ανατολικής ακτής της Φλόριντα με χρυσαφένια άμμο καθώς τα κύματα ξεβράζονται στην ακτή με την ανατολή του ηλίου για ένα τμήμα που περιγράφει λεπτομερώς πόσο χρόνο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από τα Midwest

VRstudio/Shutterstock

 • Σικάγο προς Μαϊάμι: 2h 55m+
 • Σικάγο προς Ορλάντο: 2h 30m+
 • Σικάγο προς Panama City Beach: 1h 45m+

Συνολικά, ο μέσος χρόνος πτήσης προς τη Φλόριντα από το Midwest (Σικάγο) είναι περίπου 2 ώρες και 20 λεπτά.

Η πιο γρήγορη πτήση είναι από το Σικάγο προς την παραλία Panama City στη Βόρεια Φλόριντα. 

Οι μέσοι χρόνοι πτήσης προς διαφορετικές πόλεις της Φλόριντα κυμαίνονται από περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά έως σχεδόν 3 ώρες. Όλα εξαρτώνται από το μέρος της Φλόριντα προς το οποίο πετάτε. 

Οι απευθείας πτήσεις προς το Μαϊάμι (Νότια Φλόριντα) από το Σικάγο διαρκούν από 2 ώρες και 55 λεπτά έως 3 ώρες και 19 λεπτά. 

Η απευθείας πτήση από το Σικάγο προς το Ορλάντο (Κεντρική Φλόριντα) διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά έως 2 ώρες και 54 λεπτά. 

Οι απευθείας πτήσεις προς την παραλία Panama City (Βόρεια Φλόριντα) από το Σικάγο διαρκούν περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά έως 2 ώρες και 9 λεπτά. 

Με σχετικά σύντομους χρόνους πτήσης προς τη Φλόριντα από το Midwest, μπορείτε να κάνετε κράτηση για το αεροδρόμιο της Φλόριντα που βρίσκεται πλησιέστερα στον προορισμό σας χωρίς να αυξήσετε σημαντικά τον χρόνο πτήσης σας. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Φλόριντα από το Νότο;

Άποψη της παραλίας St. Pete της Φλόριντα κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας με άγρια ​​χόρτα στο προσκήνιο καθώς δείχνουμε πόσο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από τις νότιες ΗΠΑ

mariakray/Shutterstock

 • Χιούστον προς Μαϊάμι: 2h 15m+
 • Χιούστον προς Ορλάντο: 2h 10m+
 • Χιούστον προς Παραλία Πόλης του Παναμά: 1 ώρα 40μ+

Συνολικά, ο μέσος χρόνος πτήσης προς τη Φλόριντα από το Νότο (Χιούστον) διαρκεί περίπου 2 ώρες, ανεξάρτητα από την πόλη ή το αεροδρόμιο της Φλόριντα στην οποία πετάτε. 

Το South and Southeast έχει τον μικρότερο μέσο χρόνο πτήσης προς τη Φλόριντα από οποιαδήποτε περιοχή των ΗΠΑ, δεδομένου ότι είναι γεωγραφικά πιο κοντά στην πολιτεία της Φλόριντα. 

Οι συντομότερες πτήσεις προς τη Φλόριντα από το Χιούστον ήταν λιγότερο από 2 ώρες και οι μεγαλύτερες περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά. 

Η απευθείας πτήση από το Χιούστον προς το Μαϊάμι (Νότια Φλόριντα) διαρκεί περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά έως 2 ώρες και 35 λεπτά. 

Οι απευθείας πτήσεις από το Χιούστον προς το Ορλάντο (Κεντρική Φλόριντα) διαρκούν από 2 ώρες και 10 λεπτά έως 2 ώρες και 27 λεπτά. 

Οι απευθείας πτήσεις από το Χιούστον προς το Panama City Beach (Βόρεια Φλόριντα) έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά έως 1 ώρα και 52 λεπτά. Αυτή είναι η συντομότερη πτήση προς Φλόριντα στη λίστα μας. 

Με πολύ σύντομους χρόνους πτήσης προς Φλόριντα από Χιούστον, μπορείτε να πετάξετε στο πλησιέστερο αεροδρόμιο προς τον προορισμό σας στη Φλόριντα χωρίς να αυξήσετε πολύ τον συνολικό χρόνο πτήσης σας. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Φλόριντα από τη δυτική ακτή;

Αεροφωτογραφία του φρουρίου Castillo de San Marcos στον Άγιο Αυγουστίνο για ένα άρθρο που περιγράφει πόσο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από τη Δυτική Ακτή

Barbara Smyers/Shutterstock

 • Λος Άντζελες προς Μαϊάμι: 4h 51m+
 • Λος Άντζελες προς Ορλάντο: 4h 47m+
 • Λος Άντζελες προς Panama City Beach: 5h 55m+ (1 στάση)

Συνολικά, ο μέσος χρόνος πτήσης προς τη Φλόριντα από τη Δυτική Ακτή (Λος Άντζελες) διαρκεί περίπου 5 ώρες και 10 λεπτά. Αυτό περιλαμβάνει πτήσεις με 1 στάση προς την παραλία Panama City.

Εάν δεν συμπεριλάβετε πτήσεις 1 στάσης προς την παραλία Panama City, όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες, ο μέσος χρόνος (απευθείας) πτήσης είναι πιο κοντά στις 4 ώρες και 45 λεπτά. 

Οι συντομότερες πτήσεις προς τη Φλόριντα από το Λος Άντζελες ήταν λίγο λιγότερο από 5 ώρες με τις μεγαλύτερες πτήσεις σχεδόν 6 ώρες. 

Οι απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το Μαϊάμι (Νότια Φλόριντα) έχουν διάρκεια από 4 ώρες και 51 λεπτά έως 5 ώρες και 12 λεπτά. 

Οι απευθείας πτήσεις από το Λος Άντζελες προς το Ορλάντο (Κεντρική Φλόριντα) κυμαίνονται από 4 ώρες και 47 λεπτά έως 4 ώρες και 58 λεπτά. 

Οι πτήσεις που αναχωρούν από το Λος Άντζελες για την παραλία Panama City (Βόρεια Φλόριντα) διαρκούν περίπου 5 ώρες και 55 λεπτά (1 στάση) έως 7 ώρες και 55 λεπτά (1 στάση). 

Με τους μεγαλύτερους χρόνους πτήσεων προς τη Φλόριντα από οποιαδήποτε περιοχή των ΗΠΑ, αξίζει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στα αεροδρόμια με τις συντομότερες απευθείας πτήσεις (όπως το Ορλάντο ή το Μαϊάμι). 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Σκιά ενός αεροπλάνου που φτάνει στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα με βάρκες στο νερό για οδηγό που δείχνει πόσο χρόνο χρειάζονται κατά μέσο όρο οι πτήσεις προς τη Φλόριντα

ladyphoto89/Shutterstock

Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού στη Φλόριντα μπορεί να ξεκινήσει ρωτώντας «Πόση διάρκεια είναι μια πτήση στη Φλόριντα», αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτό. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδρασή σας στο Floridian, έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα πράγματα. 

 • Επιλέξτε τον προορισμό σας με σύνεση. Με τόσες πολλές  υπέροχες παραλίες και πόλεις γεμάτες χρώμα, γεύση και ιστορία, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε πού θέλετε να πάτε στη Φλόριντα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Φλόριντα για να πάρετε μερικές ιδέες και να αρχίσετε να περιορίζετε τη λίστα των πιθανών προορισμών!
 • Μάθετε ποια εποχή του χρόνου να πάτε. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να επισκέπτονται τη Φλόριντα στο απόγειο της περιόδου αιχμής, όταν έχει ζέστη, υγρασία και εκδηλώσεις και δραστηριότητες είναι σε πλήρη εξέλιξη. Άλλοι προτιμούν τους πιο ήσυχους, πιο δροσερούς μήνες του χρόνου, όταν οι τιμές πέφτουν αναζωογονητικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να γνωρίζετε την καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε τη Φλόριντα (Μάρτιος έως Μάιος για τους περισσότερους ταξιδιώτες). 
 • Συσκευάστε τα απαραίτητα στη Φλόριντα. Πηγαίνοντας στην ηλιόλουστη, ζεστή, αμμώδη Φλόριντα σημαίνει να πακετάρετε μερικά απαραίτητα για την άνεση και την ασφάλειά σας. Φέρτε άφθονο αντηλιακό, σπρέι για σφάλματα, προστατευτικό εξοπλισμό (όπως καπέλα, γυαλιά ηλίου και πουκάμισα για σέρφινγκ), μαγιό, άνετα παπούτσια πεζοπορίας/πεζοπορίας και βρεφική πούδρα/άμυλο καλαμποκιού για να ξεσκονίσετε εύκολα την άμμο όταν φεύγετε από την παραλία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τους κανόνες μεταφοράς υγρών και συσκευάζετε υγρά μεγαλύτερα από 3,4 ουγκιές στις παραδοτέες αποσκευές σας! 
 • Ρύθμιση ειδοποιήσεων τιμών. Οι πτήσεις προς τη Φλόριντα μπορούν να βρεθούν φθηνές σε ορισμένες περιόδους του χρόνου, όταν η ζήτηση είναι χαμηλότερη ή όταν οι αεροπορικές εταιρείες εκτελούν προσφορές σε πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε είναι να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις τιμών με ιστότοπους όπως η Expedia. Θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν πέσει η τιμή μιας πτήσης προς τον αποθηκευμένο προορισμό σας, ώστε να μπορείτε να εκτιναχθείτε!
 • Εξοικονομήστε χρήματα για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Εξοικειωθείτε με το πόσο κοστίζει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πριν το ταξίδι σας. Γνωρίζατε ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο κοστίζει περίπου 40% περισσότερο από την ενοικίαση από μια τοποθεσία στο κέντρο της πόλης; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να πάρετε ταξί ή Uber από το αεροδρόμιο σε μια τοποθεσία ενοικίασης στην πόλη για να εξοικονομήσετε χρήματα από το ενοίκιο των διακοπών σας. 

Συχνές Ερωτήσεις

Προβολή κοιτάζοντας ευθεία ανάμεσα σε σειρές φοινίκων με ένα αεροπλάνο να πετάει από πάνω για ένα άρθρο που συζητά πόσο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα από διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ

oneinchpunch/Shutterstock

Οι ταξιδιώτες που αναρωτήθηκαν πόσο διαρκεί μια πτήση στη Φλόριντα είχαν επίσης μερικές σχετικές ερωτήσεις στο μυαλό τους.

Μάθετε για τους φθηνότερους μήνες για να πετάξετε, πόσο απέχει η Φλόριντα από δημοφιλείς πόλεις και γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να επιστρέψετε παρακάτω! 

Πόσο απέχει η Νέα Υόρκη από τη Φλόριντα με αεροπλάνο;

Η Νέα Υόρκη (NY) απέχει περίπου 980 μίλια με αεροπλάνο από την παραλία Panama City στη Βόρεια Φλόριντα. Τα μίλια με αεροπλάνο μετρώνται σε απόσταση ευθείας γραμμής ή «καθώς πετάει το κοράκι».

Η πόλη της Νέας Υόρκης απέχει περίπου 1.090 μίλια από το Μαϊάμι με αεροπλάνο, επομένως ο προσδιορισμός της απόστασης σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζετε τον προορισμό σας στη Φλόριντα για να λάβετε μια ακριβή εκτίμηση.

Ποιος μήνας είναι ο φθηνότερος να πετάξεις στη Φλόριντα;

Ο Νοέμβριος είναι ο φθηνότερος μήνας για πτήση προς Φλόριντα. Ο Νοέμβριος έρχεται μετά την αιχμή Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου της φθινοπωρινής περιόδου και ανοίγει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για τη Φλόριντα, όταν ο αριθμός των επισκεπτών μειώνεται ενόψει του χειμώνα.

Δεν είναι απλώς φθηνότερες πτήσεις που μπορείτε να περιμένετε τον Νοέμβριο – αυτή είναι επίσης μια εποχή που οι τιμές πέφτουν στα ξενοδοχεία και τα αξιοθέατα της Φλόριντα καθώς ξεκινά η χαμηλή περίοδος και ο καιρός (και το νερό) κρυώνει.

Πόσο απέχει το Λος Άντζελες προς τη Φλόριντα με αεροπλάνο;

Το Λος Άντζελες (LA) βρίσκεται περίπου 1.210 μίλια μακριά από το πανηγύρι της Φλόριντα με αεροπλάνο στο συντομότερο σημείο μεταξύ των δύο.

Αυτή είναι μια απόσταση ευθείας γραμμής που μετριέται “καθώς πετάει το κοράκι”, οπότε αν οδηγείτε από το Λος Άντζελες προς τη Φλόριντα αντί να πετάξετε ή να πάτε πιο μακριά από την λαβή, η απόσταση θα είναι πολύ μεγαλύτερη.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να πετάξετε από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Φλόριντα;

Συνολικά, χρειάζονται περίπου 9 ώρες και 25 λεπτά για να πετάξετε από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Φλόριντα. Η ανάλυση χρόνου πτήσης εξέτασε τις πτήσεις αναχώρησης από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο προς Μαϊάμι, Ορλάντο, Τάμπα και Φορτ. Λόντερντεϊλ, Φλόριντα.

Κάθε μία από αυτές τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Φλόριντα διήρκεσε από 9 ώρες και 20 λεπτά έως 9 ώρες και 30 λεπτά συνολικά.

Γιατί χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πετάξετε πίσω από τη Φλόριντα;

Η επιστροφή από τη Φλόριντα τείνει να διαρκέσει περισσότερο, επειδή οι πτήσεις προς τα δυτικά μάχονται ενάντια στο jetstream ή τα ισχυρά ρεύματα αέρα που ρέουν 60+ μίλια την ώρα και εκτείνονται σε πλάτος 100+ μίλια.

Όλες οι πτήσεις από Ανατολή προς Δύση διαρκούν περισσότερο από τις πτήσεις από Δύση προς Ανατολή, επειδή αντί να έχουν τον άνεμο στην πλάτη τους (που μπορεί να κάνει το ταξίδι πιο γρήγορο), πετάνε ενάντια στο ρεύμα jetstream.

Λοιπόν, πόσο διαρκεί μια πτήση προς τη Φλόριντα συνολικά;

Συνολικά, η μέση πτήση προς τη Φλόριντα διαρκεί περίπου 3 ώρες από διαφορετικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η μέση διάρκεια πτήσης όταν λαμβάνετε υπόψη τις διαδρομές από την ανατολική ακτή, τη μεσοδυτική, τη νότια και τη δυτική ακτή. 

Οι συντομότερες πτήσεις προς τη Φλόριντα αναχωρούν από τη νότια περιοχή (που αντιπροσωπεύεται από το Χιούστον, Τέξας στην ανάλυσή μας) και διαρκούν περίπου 2 ώρες κατά μέσο όρο. 

Η πιο γρήγορη πτήση για Φλόριντα; Το δρομολόγιο από Χιούστον προς Panama City Beach με διάρκεια πτήσης μόλις 1 ώρα και 40 λεπτά. 

Οι μεγαλύτερες πτήσεις προς τη Φλόριντα αναχωρούν από τη Δυτική Ακτή (που αντιπροσωπεύεται από το Λος Άντζελες στην αναζήτησή μας) και διαρκούν περίπου 5 ώρες και 10 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Οι πτήσεις προς τη Φλόριντα από τη Μεσοδυτική και την Ανατολική Ακτή είναι κάπου στο ενδιάμεσο, και διαρκούν από 2 ώρες και 20 λεπτά (Μεσοδυτικά) έως 2 ώρες και 40 λεπτά (Ανατολική Ακτή) κατά μέσο όρο.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει η υπέροχη πολιτεία της Φλόριντα. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στη Φλόριντα

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Χαβάη;

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ταϊλάνδη από τις ΗΠΑ;

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια