Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ισλανδία από τις ΗΠΑ;

Η Ισλανδία είναι γεμάτη φυσική ομορφιά και λαϊκό σκανδιναβικό πολιτισμό. Αλλά αν θέλετε να πάτε, πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ισλανδία από τις ΗΠΑ; Θα εξερευνήσουμε τους μέσους χρόνους πτήσεων και παραμονής παρακάτω. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς την Ισλανδία;

Η λιμνοθάλασσα Glacier στην Ισλανδία φαίνεται με πράσινο και μωβ Βόρειο Σέλας στον ουρανό πάνω τη νύχτα για έναν οδηγό που εξερευνά πόσο διαρκεί μια πτήση προς την Ισλανδία από τις ΗΠΑ

Rob Marmion/Shutterstock

Η Ισλανδία είναι διάσημη για τη θέα της στα κυματιστά χρώματα του Βόρειου Σέλας, το εντυπωσιακό ορεινό και παραθαλάσσιο τοπίο και τις ακμάζουσες τέχνες και σκηνές φαγητού. 

Ό,τι κι αν σας τραβάει στην Ισλανδία, σίγουρα θα απολαύσετε μια επίσκεψη σε αυτό το σκανδιναβικό στολίδι. Το μόνο που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και σε αυτά τα αστραφτερά φιόρδ είναι η πτήση!

Πόσο διαρκεί λοιπόν μια πτήση προς Ισλανδία; Θα μείνετε κολλημένοι στο αεροπλάνο για μεγάλο χρονικό διάστημα – ή η Ισλανδία είναι λίγο πιο κοντά από όσο νομίζετε;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι οι πτήσεις προς την Ισλανδία μπορεί να διαρκέσουν οπουδήποτε από 6 έως 14 ώρες κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, ο αριθμός των στάσεων, η πόλη από την οποία πετάτε και η διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης θα επηρεάσουν σημαντικά τον συνολικό χρόνο πτήσης σας – και σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσατε να έχετε μια πτήση 28+ ωρών όταν σκεφτείτε την αναμονή!  

Θα εξετάσουμε τους μέσους χρόνους πτήσεων προς την Ισλανδία για απευθείας, 1 στάση και 2 στάσεις από διαφορετικές πόλεις στις ΗΠΑ παρακάτω, ώστε να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε το ταξίδι σας! 

Διαβάστε επίσης:Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στο Ισλανδία

Πόσο διαρκεί μια απευθείας πτήση προς την Ισλανδία;

Το νοτιότερο χωριό της Ισλανδίας, Vik I Myrdal, το καλοκαίρι με κίτρινα αγριολούλουδα και εκκλησία με κόκκινη στέγη που περιβάλλεται από σπίτια και κτίρια δίπλα στη θάλασσα για έναν οδηγό που εξηγεί τη διάρκεια των πτήσεων προς την Ισλανδία

Blue Planet Studio/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Ισλανδία απευθείας: 7 ώρες 25μ+
 • Νέα Υόρκη προς Ισλανδία απευθείας: 5 ώρες 35μ+
 • Σικάγο προς Ισλανδία απευθείας: 6 ώρες 5μ+
 • Μαϊάμι προς Ισλανδία απευθείας: Μη διαθέσιμο

Συνολικά, οι απευθείας πτήσεις προς την Ισλανδία διαρκούν περίπου 6 ώρες και 22 λεπτά κατά μέσο όρο. Αυτό λαμβάνει υπόψη τους χρόνους πτήσης προς την Ισλανδία από 4 πόλεις των ΗΠΑ σε διαφορετικές περιοχές. 

Αν θέλετε την ταχύτερη πτήση προς την Ισλανδία, επιλέξτε μια απευθείας πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Ρέικιαβικ, την πρωτεύουσα της Ισλανδίας. Θα χρειαστούν περίπου 5 ώρες και 35 λεπτά χωρίς διακοπές για να σας επιβραδύνουν. 

Οι πτήσεις προς την Ισλανδία από το Σικάγο δεν διαρκούν πολύ, σε περίπου 6 ώρες. Η πτήση προς την Ισλανδία από το Σιάτλ θα σας πάρει περίπου 7,5 ώρες εάν βρείτε απευθείας πτήση. 

Δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το Μαϊάμι προς την Ισλανδία αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να πετάξετε με 1-2 ενδιάμεσες πτήσεις (δείτε τους μέσους χρόνους πτήσης για αυτές τις πτήσεις παρακάτω). 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς την Ισλανδία με 1 στάση;

Το δημοφιλές γεωθερμικό σπα Blue Lagoon στην Ισλανδία εμφανίζεται με μια γέφυρα και λουόμενους να απολαμβάνουν το ζεστό νερό για έναν οδηγό για τη διάρκεια των πτήσεων προς την Ισλανδία από τις ΗΠΑ

Puripat Lertpunyaroj/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Ισλανδία με 1 στάση: 11h 35m+
 • Νέα Υόρκη προς Ισλανδία με 1 στάση: 9 ώρες 50μ+
 • Σικάγο προς Ισλανδία με 1 στάση: 9 ώρες 10μ+
 • Μαϊάμι προς Ισλανδία με 1 στάση: 10 ώρες 5μ+

Οι πτήσεις προς την Ισλανδία με 1 στάση διαρκούν περίπου 10 ώρες και 10 λεπτά κατά μέσο όρο από διαφορετικές πόλεις στις ΗΠΑ. Το Σικάγο έχει τον μικρότερο χρόνο πτήσης. 

Όταν πετάτε στην Ισλανδία από το Σικάγο με 1 στάση, μπορεί να χρειαστούν περίπου 9 ώρες και 10 λεπτά. Απέχει 40 λεπτά περισσότερο από τη Νέα Υόρκη (9 ώρες και 50 λεπτά). 

Οι πτήσεις από το Μαϊάμι χρειάζονται λίγο περισσότερες από 10 ώρες για να φτάσουν στην Ισλανδία, ενώ οι πτήσεις από το Σιάτλ διαρκούν περισσότερο στην ανάλυσή μας για πτήσεις 1 στάσης με περισσότερες από 11,5 ώρες. 

Οι στάσεις σε πτήσεις με 1 στάση στην Ισλανδία από τις ΗΠΑ κυμαίνονται από περίπου 45 λεπτά έως στάσεις ολονύκτιας διάρκειας 24+ ωρών. 

Η μέση ενδιάμεση στάση σε μια πτήση προς Ισλανδία με 1 στάση διαρκεί περίπου 4 ώρες και 35 λεπτά όταν πετάτε από τις ΗΠΑ. Δώστε προσοχή όταν κάνετε κράτηση για να αποφύγετε τις μεγάλες διακοπές! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ισλανδία με 2 στάσεις;

Puffin κάθεται σε έναν βρυώδη βράχο δίπλα στο νερό στο φυσικό του περιβάλλον στην Ισλανδία για ένα άρθρο που συζητά πόσο διαρκεί μια πτήση στην Ισλανδία

Simon Dannhauer/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Ισλανδία με 2 στάσεις: 14 ώρες 15μ+
 • Νέα Υόρκη προς Ισλανδία με 2 στάσεις: 13 ώρες 10μ+
 • Σικάγο προς Ισλανδία με 2 στάσεις: 14h 20m+
 • Μαϊάμι προς Ισλανδία με 2 στάσεις: 15h 30m+

Οι πτήσεις προς την Ισλανδία διαρκούν περίπου 14 ώρες και 19 λεπτά με 2 στάσεις όταν πετάτε από μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Η προσθήκη 2 πτήσεων σημαίνει ότι η πτήση σας είναι πολύ μεγαλύτερη – περίπου 4 έως 8 ώρες περισσότερες – από τις απευθείας πτήσεις ή τις πτήσεις με μία στάση! Αλλά μερικές φορές, οι πτήσεις με 2 στάσεις μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν κάνετε κράτηση κοντά στις προγραμματισμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας ή πετάτε από αεροδρόμιο που δεν προσφέρει απευθείας πτήσεις προς την Ισλανδία.

Αν συμβαίνει αυτό, η πιο γρήγορη πτήση προς την Ισλανδία είναι εκτός Νέας Υόρκης (περίπου 13 ώρες και 10 λεπτά). Οι ώρες πτήσης Σικάγο και Σιάτλ είναι πολύ παρόμοιες με διαφορά 5 λεπτών (14 ώρες και 15-20 λεπτά). 

Το Μαϊάμι χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσει στην Ισλανδία στις 15,5 ώρες ή περισσότερο. 

Θυμηθείτε ότι αυτά τα σύνολα περιλαμβάνουν όχι μόνο τον πραγματικό χρόνο πτήσης, αλλά και τον χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια των πτήσεων. 

Οι πτήσεις προς Ισλανδία με 2 στάσεις μπορεί να είναι από 30 λεπτά έως σχεδόν 14 ώρες. Μπορεί να έχετε 1 πολύ σύντομη στάση και μία πολύ μεγαλύτερη στάση. 

Η μέση στάση σε μια πτήση 2 στάσεων προς την Ισλανδία από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 4 ώρες και 11 λεπτά συνολικά.

Αυτός ο μέσος όρος ενδιάμεσης στάσης λαμβάνει υπόψη τις εξαιρετικά σύντομες στάσεις από 3o-45 λεπτά και τις ολονύχτιες στάσεις, επομένως η πραγματική διάρκεια παραμονής σας θα ποικίλλει σημαντικά. 

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Ισλανδία;

Παράκτια άποψη του χωριού Husavik στην Ισλανδία με αποικιακά σπίτια και βάρκες στο λιμάνι καθώς αναλύουμε τη διάρκεια των πτήσεων προς την Ισλανδία

canadastock/Shutterstock

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο στο ταξίδι σας πετώντας απευθείας στην Ισλανδία (απευθείας). Δεδομένου ότι οι καθυστερήσεις μπορούν να προσθέσουν οπουδήποτε από 45 λεπτά έως 24+ ώρες στο ταξίδι σας, η απευθείας πτήση είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. 

Με μια απευθείας πτήση προς την Ισλανδία, χρειάζεται μόνο να περάσετε από το τελωνείο και την ασφάλεια του αεροδρομίου μία φορά σε κάθε κατεύθυνση. Αυτό είναι πολύ μικρότερη ταλαιπωρία από πτήσεις με 1 ή 2 στάσεις! 

Θα περάσετε επίσης τον λιγότερο χρόνο στο αεροπλάνο και περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας όλη την ομορφιά και τον πολιτισμό της Ισλανδίας όταν κάνετε μια απευθείας πτήση. 

Ωστόσο, δεν εκτελούν όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ απευθείας πτήσεις προς την Ισλανδία, επομένως θα χρειαστεί να ελέγξετε τις διαθέσιμες πτήσεις στο διαδίκτυο για να προσδιορίσετε εάν το πλησιέστερο αεροδρόμιο σας κάνει. 

Μπορείτε να βρείτε απευθείας πτήσεις προς το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας από πολλά αεροδρόμια σε πόλεις στις ΗΠΑ, όπως:

 • Αουγκούστα, ΕΓΩ
 • Βοστώνη, MA
 • Σικάγο, IL
 • Colorado Springs, CO
 • Ντένβερ, CO
 • Ντιτρόιτ, MI
 • Μινεάπολη, MN
 • Νιούαρκ, NJ
 • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
 • Πόρτλαντ, ΕΓΩ
 • Raleigh, NC
 • Παραλία Rehoboth, DE
 • Σιάτλ, Ουάσιγκτον
 • Ουάσιγκτον

Η Icelandair, η Delta Air Lines και η JetBlue προσφέρουν μια σταθερή ροή απευθείας πτήσεων προς την Ισλανδία από τις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τα παραπάνω αεροδρόμια και άλλα που δεν περιλαμβάνονται στη λίστα. 

Εάν χρησιμοποιείτε τις Πτήσεις Google ή την Expedia για αναζήτηση, θα μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές απευθείας από τα αεροδρόμια κοντά σας. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Εκπληκτική εναέρια άποψη του καταρράκτη Skogafoss στη Νότια Ισλανδία μια καλοκαιρινή μέρα που περιβάλλεται από πράσινο για έναν οδηγό που δείχνει τη μέση διάρκεια πτήσης προς την Ισλανδία

Maridav/Shutterstock

Ο προγραμματισμός ενός αξέχαστου ταξιδιού στην Ισλανδία είναι πολύ πιο εύκολος με μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας! Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη στην Ισλανδία. 

 • Πηγαίνετε την καλύτερη εποχή του χρόνου. Τα μέσα Ιουνίου έως τον Αύγουστο χαιρετίζονται ευρέως ως η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ισλανδία. Οι θερμοκρασίες είναι στο υψηλότερο σημείο τους, κάνοντας την υπαίθρια αναψυχή πολύ πιο ευχάριστη. Θα μπορείτε να δείτε το Βόρειο Σέλας από τον Αύγουστο και η παρακολούθηση φαλαινών είναι στα καλύτερά της! 
 • Μάθετε πόσο θα κοστίσει να πάτε. Καταλάβετε ότι ένας τόσο καταπληκτικός προορισμός δεν έχει φθηνή τιμή. Εάν δεν είστε σίγουροι για το κόστος ενός ταξιδιού στην Ισλανδία, τα νούμερα του ballpark είναι περίπου 7.800 $ ανά άτομο για ένα ταξίδι 7 ημερών. Τα καταλύματα μπορεί να είναι ακριβά (ειδικά την περίοδο αιχμής) και οι πτήσεις μετ’ επιστροφής σας δεν θα είναι φθηνές εάν ταξιδεύετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 
 • Κλείστε την πτήση σας για 6 μήνες. Τα αεροπορικά εισιτήρια και τα δεδομένα πτήσεων επιβεβαιώνουν ότι η κράτηση της πτήσης σας 6 μήνες νωρίτερα είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης για ένα διεθνές ταξίδι. Τα αεροπορικά εισιτήρια στην Ισλανδία είναι φθηνότερα και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε διαθέσιμες απευθείας πτήσεις κάνοντας κράτηση για 6 μήνες. 
 • Έξοδος από το Ρέικιαβικ. Η πρωτεύουσα της Ισλανδίας είναι όπου θα πετάξετε και θα κλείσετε ένα ξενοδοχείο, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα να κάνετε στην Ισλανδία πέρα ​​από αυτή τη γνωστή πόλη! Αν θέλετε να κάνετε πεζοπορία γύρω από ηφαίστεια και βουνά, να δείτε το Βόρειο Σέλας, να δείτε παγετώνες, θερμοπίδακες, φιόρδ και καταρράκτες ή να επισκεφτείτε μια παραλία με μαύρη άμμο που εμφανίζεται στο Game of Thrones, θα πρέπει να βγείτε έξω. 
 • Να ξέρεις ότι είσαι ασφαλής στην Ισλανδία. Ο Παγκόσμιος Δείκτης Ειρήνης του 2023 διαπίστωσε ότι η Ισλανδία είναι η πιο ασφαλής χώρα για επίσκεψη στον κόσμο με πολύ χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας. Λάβετε τις συνήθεις προφυλάξεις σας, αλλά να ξέρετε ότι το πιο επικίνδυνο πράγμα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε εδώ είναι οι οδοντωτοί βράχοι ή οι ηφαιστειακές εκρήξεις (να ελέγχετε πάντα τις τοπικές οδηγίες πριν κάνετε πεζοπορία ή πηγαίνετε στην έρημο). 

Συχνές Ερωτήσεις

Άποψη ενός ενεργού ηφαιστείου που εκτοξεύει λάβα, το όρος Fagradalsfjall, για έναν οδηγό που εξερευνά πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ισλανδία από τις ΗΠΑ με και χωρίς στάσεις

ImageBank4u/Shutterstock

Οι άνθρωποι που αναρωτιούνται πόσο διαρκούν οι πτήσεις προς την Ισλανδία έχουν επίσης μερικές σχετικές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα. Διαβάστε παρακάτω τις πιο συχνές ερωτήσεις για να μελετήσετε πριν το ταξίδι σας! 

Πόσο διαρκεί η πτήση από Ισλανδία προς ΗΠΑ;

Συνολικά, μια πτήση από τις ΗΠΑ στην Ισλανδία διαρκεί περίπου 6 ώρες και 22 λεπτά απευθείας. Οι πτήσεις με 1 στάση είναι περίπου 10 ώρες και 10 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ οι πτήσεις με 2 στάσεις διαρκούν περίπου 14 ώρες και 20 λεπτά.

Ο συνολικός χρόνος πτήσης από τις ΗΠΑ προς την Ισλανδία θα εξαρτηθεί από το αεροδρόμιο αναχώρησης, τον αριθμό των στάσεων και τη διάρκεια κάθε στάσης στη διαδρομή σας.

Πόσο διαρκεί η απευθείας πτήση προς Ισλανδία;

Μια ευθεία πτήση προς την Ισλανδία (απευθείας) διαρκεί περίπου 6,5 ώρες κατά μέσο όρο από τις ΗΠΑ. Πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ πετούν απευθείας στην Ισλανδία, αλλά όχι όλα. Η συντομότερη ευθεία πτήση για την Ισλανδία αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη και διαρκεί περίπου 5 ώρες και 35 λεπτά.

Άλλες απευθείας πτήσεις προς την Ισλανδία μπορεί να διαρκέσουν περίπου 6 ώρες (Σικάγο) ή 7,5 ώρες (Σιάτλ), επομένως ο χρόνος πτήσης σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αεροδρόμιο αναχώρησής σας.

Πόσο διαρκεί η απευθείας πτήση από ΛΑΞ προς Ισλανδία;

Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το LAX προς την Ισλανδία, μόνο πτήσεις με ανταπόκριση με 1-2 στάσεις. Αυτό κάνει το ταξίδι στην Ισλανδία από το Λος Άντζελες να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Οι πτήσεις από το LAX προς το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας διαρκούν περίπου 11-15 ώρες, ανάλογα με τον αριθμό και τη διάρκεια των στάσεων σας, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και την αεροπορική εταιρεία με την οποία πετάτε.

Πόσο απέχει η Ισλανδία από τη Νέα Υόρκη με αεροπλάνο;

Η Νέα Υόρκη απέχει περίπου 2.600 μίλια από την Ισλανδία με αεροπλάνο (καθώς το κοράκι πετάει). Αυτή είναι η μικρότερη απόσταση μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου John F. Kennedy της Νέας Υόρκης και του διεθνούς αεροδρομίου Keflavik του Ρέικιαβικ.

Είναι η Ισλανδία ένα ακριβό μέρος για επίσκεψη;

Η Ισλανδία είναι αρκετά ακριβή στην επίσκεψη, κοστίζει περίπου 7.800 $ ανά άτομο για ένα 7ήμερο ταξίδι στο Ρέικιαβικ (την πρωτεύουσα). Το κόστος του ξενοδοχείου και οι πτήσεις είναι τα πιο ακριβά μέρη της επίσκεψης στην Ισλανδία, συνολικού ύψους περίπου 2.450 $ (ξενοδοχείο) και 1.460 $ (πτήση μετ’ επιστροφής).

Τα έξοδα μεταφοράς και φαγητού δεν θα είναι φθηνά στην Ισλανδία, αλλά μπορείτε να έχετε προϋπολογισμό περίπου 165 $ (φαγητό και δραστηριότητες) και 100 $ (μεταφορά) ανά άτομο, ανά ημέρα για το ταξίδι σας.

Λοιπόν, πόσο διαρκεί συνολικά μια πτήση προς την Ισλανδία;

Συνολικά, η διάρκεια μιας πτήσης προς την Ισλανδία από τις ΗΠΑ είναι περίπου 10 ώρες και 17 λεπτά (συμπεριλαμβανομένων των χρόνων πτήσης απευθείας, 1 στάσης και 2 στάσεων). 

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να περάσετε 10+ ώρες στο αεροπλάνο σε πολλές περιπτώσεις – ειδικά αν μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας πτήσης για Ισλανδία. 

Οι περισσότερες απευθείας πτήσεις προς την Ισλανδία διαρκούν περίπου 6 ώρες και 22 λεπτά συνολικά, οι πτήσεις με μία στάση διαρκούν περίπου 10 ώρες και 10 λεπτά και οι πτήσεις με 2 στάσεις είναι πιο κοντά στις 14 ώρες και 20 λεπτά. 

Για πτήσεις με στάσεις, να θυμάστε ότι αυτοί οι μέσοι όροι δεν είναι μόνο ο χρόνος που αφιερώνεται στο αεροπλάνο. Περιλαμβάνουν επίσης χρόνο αναμονής στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια των διακοπών. 

Αξίζει να κάνετε κράτηση 6 μήνες νωρίτερα για έναν διεθνή προορισμό όπως η Ισλανδία. Εάν κάνετε νωρίς κράτηση, έχετε την καλύτερη επιλογή πτήσεων και τις φθηνότερες τιμές. 

Διαβάστε επίσης:Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ταϊλάνδη από τις ΗΠΑ

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Φλόριντα από διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ

Aκολουθήστε μας στο facebook

Κάρτα Revolut: Η καλύτερη λύση για τους ταξιδιώτες!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια