Οι 10 καλύτεροι φορητοί φορτιστές και Power Banks το 2023

Σε όλους μας αρέσει να μοιραζόμαστε τη χαρά του ταξιδιού. Είτε βιώνετε τα όμορφα χρώματα της φύσης είτε κάνετε περιηγήσεις στο Λονδίνο, θα θέλετε να είστε συνδεδεμένοι για να μπορείτε να μοιράζεστε τα ταξίδια σας με άλλους. Αλλά τι ωφελούν τα smartphone ή τα tablet αν η μπαταρία εξαντληθεί στα μισά της πεζοπορίας ή της περιήγησής σας; Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό, είναι σημαντικό να έχετε τον καλύτερο φορητό φορτιστή ταξιδιού.

Το τι κάνει έναν φορτιστή ταξιδιού τον καλύτερο εξαρτάται από το για το οποίο πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε, αλλά ένας φορητός φορτιστής είναι απαραίτητο να έχετε όταν ταξιδεύετε. Όχι μόνο επειδή κρατά το τηλέφωνό σας ζωντανό για μηνύματα κειμένου και λήψη φωτογραφιών, αλλά επειδή θέλετε το τηλέφωνό σας να φορτίζεται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλοι οι φορητοί φορτιστές και τα power banks ίσα, επομένως, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη απόφαση, ακολουθούν οι καλύτεροι φορτιστές power bank που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.Tα καλύτερα power bank

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα φορητά power banks. Κάντε κλικ στο όνομα για να διαβάσετε κριτικές και να ελέγξετε τις τιμές.

Τι να αναζητήσετε σε έναν καλό φορητό φορτιστή

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν ψάχνετε για τον καλύτερο φορητό φορτιστή για ταξίδια.

1. Δύναμη

Η χωρητικότητα ισχύος ενός φορητού φορτιστή θα εμφανίζεται σε mAh (χιλιοστά amp-ώρες). Οι χωρητικότητες μπορεί να κυμαίνονται από 40.000 mAh ή υψηλότερες έως και 2.000 mAh. Αυτός ο αριθμός θα καθορίσει πόση χρέωση θα λάβετε από το power bank. Επειδή διαφορετικές συσκευές απαιτούν διαφορετικές ποσότητες ενέργειας, είναι καλύτερο να εξετάσετε ποιες συσκευές θα χρειαστείτε φορτισμένες με το power bank και να επιλέξετε μια χωρητικότητα που θα σας εξυπηρετήσει. Τα παλαιότερα και βαρύτερα τηλέφωνα τείνουν να χρειάζονται επιπλέον ισχύ για να τα φορτίσουν με τον ίδιο ρυθμό όπως τα νεότερα τηλέφωνα.

Εάν χρησιμοποιείτε το power bank σας μόνο για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ή για ημερήσιες εκδρομές όταν ταξιδεύετε (και θα μπορείτε να το φορτίζετε στο τέλος κάθε ημέρας), τότε κάτι μικρότερο από 10.000 mAh θα είναι αρκετό . Αν ψάχνετε για τον καλύτερο φορητό φορτιστή για χρήση iPhone, τότε ένα power bank περίπου 20.000 mAh θα μπορούσε πιθανότατα να φορτίσει ένα από τα νέα iPhone πολλές φορές. Εάν πρόκειται για ένα επταήμερο ταξίδι πεζοπορίας, τότε είναι πιθανώς καλύτερο να σκεφτείτε ένα power bank με 30.000 mAh ή υψηλότερη.

Αν και ο ιστότοπος της TSA δεν προσδιορίζει τη μέγιστη χωρητικότητα, εάν έχετε έναν πιο ισχυρό φορητό φορτιστή, βεβαιωθείτε ότι επικοινωνήστε με τις αεροπορικές σας εταιρείες και το τμήμα ασφαλείας των χωρών στις οποίες ταξιδεύετε για να δείτε εάν έχουν περιορισμούς στην τράπεζα ισχύος για τον αέρα. ταξίδι.

2. Βάρος

Το βάρος του power bank σας είναι μέρος αυτού που καθορίζει αν είναι φορητό ή όχι. Θα θέλετε κάτι που να χωράει εύκολα στην τσέπη ή το σακίδιό σας και να μην σας βαραίνει όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Τούτου λεχθέντος, το βάρος είναι πιο σημαντικό για κάποιους από άλλους. Εάν πρόκειται να κάνετε ένα ταξίδι πέντε διανυκτερεύσεων με σακίδιο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τότε ένα εξαιρετικά ελαφρύ power bank 5.000 mAh μπορεί να μην σας κάνει πολύ καλό μετά τη δεύτερη μέρα. Για να αποκτήσετε έναν φορητό φορτιστή που θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, θα πρέπει να είναι βαρύτερος. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο κιλά για να γίνει η δουλειά.

3. Μέγεθος

Το μέγεθος του φορτιστή σας θα καθορίσει επίσης την ισχύ του. Όταν αναζητάτε τον καλύτερο φθηνό φορητό φορτιστή, μπορείτε να βρείτε ποιοτικές μικρότερες επιλογές. Όσο περισσότερη ισχύς, τόσο μεγαλύτερος πρέπει να είναι ο φορτιστής λόγω του μεγέθους της μπαταρίας. Όσον αφορά το μέγεθος, σκεφτείτε πού και πώς θα το μεταφέρετε. Εάν πρέπει να χωράει στην τσέπη σας, τότε προφανώς πρέπει να είναι μικρότερο από ό,τι αν το κρατάτε στην τσάντα σας για να φορτίζετε τις συσκευές σας εν κινήσει. Εάν αυτά που χωράνε στην τσέπη σας δεν σας δίνουν αρκετή ισχύ, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο power bank με περισσότερη ισχύ, ώστε παρόλο που δεν χωράει στην τσέπη σας, θα φορτίζει τις συσκευές σας πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στη χρήση τους ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.


4. Έξοδος

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για την έξοδο. Ο αριθμός των θυρών και οι ενισχυτές των εξόδων.

Εάν χρειάζεται μόνο να φορτίσετε το τηλέφωνό σας, τότε ένας φορτιστής μόνο εξόδου είναι εντάξει. Εάν χρειάζεται να φορτίσετε το τηλέφωνο και το tablet σας, τότε θα είναι ωφέλιμες οι πολλαπλές εξόδους. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε μόνο ένα power bank με μία μόνο έξοδο, μπορεί να σας βολεύει να έχετε πολλαπλές εξόδους αργότερα.

Οι τράπεζες ισχύος με πολλαπλές εξόδους μπορούν να έχουν την ίδια ισχύ ή διαφορετική ισχύ ανά θύρα. Η μία έξοδος μπορεί να προσφέρει 2,1 amp ενώ η άλλη μπορεί να προσφέρει 1 amp. Για άλλες τράπεζες ισχύος, κάθε μία από τις τρεις εξόδους μπορεί να προσφέρει 3,4 αμπέρ. Εάν η γρήγορη φόρτιση πολλών συσκευών είναι σημαντική για εσάς, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόση ισχύς προσφέρεται σε κάθε θύρα εξόδου.

5. Εισαγωγή

Η είσοδος είναι σημαντική εάν χρειάζεστε το power bank σας για γρήγορη επαναφόρτιση. Εάν μπορείτε συχνά να το φορτίζετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Πολλά power bank θα έχουν είσοδο 1 amp. Τα καλύτερα power bank θα προσφέρουν είσοδο 2 amp, η οποία μπορεί να επαναφορτίσει την τράπεζα δύο φορές πιο γρήγορα. Για τον ταχύτερο χρόνο φόρτισης, αναζητήστε ένα με είσοδο 2,4 amp. Λάβετε υπόψη σας, ακόμη και με τις υψηλότερες εισόδους, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο φορτιστής τοίχου που χρησιμοποιείτε ταιριάζει με τη χωρητικότητα.

Ανάλογα με τις χώρες στις οποίες ταξιδεύετε, φροντίστε να έχετε μαζί σας τον προσαρμογέα ταξιδιού σας, ώστε ο φορτιστής τοίχου να λειτουργεί σωστά για να επαναφορτίζει το power bank σας.

6. Φακός

Ορισμένα power banks περιλαμβάνουν το βολικό χαρακτηριστικό ενός φακού. Αν και αυτό δεν είναι ανάγκη, μπορεί σίγουρα να είναι χρήσιμο αν προσπαθείτε να βρείτε κάτι στο αυτοκίνητο, τον ξενώνα ή τις αποσκευές σας στο σκοτάδι. 

*tips το ΤicketsWe σας παρουσιαζει ενα οδηγο,εαν θέλετε τωρα να αγοράσετε Κάποιο από τα προϊόντα, πρόταση μας ειναι να κανετε μια αναζήτηση στο Google και να το βρειτε απο την ελληνική αγορά είτε απο την amazon της Γερμανιας η το amazon ΙταλίαςΟι καλύτερες κριτικές για power bank

Τώρα που ξέρετε τι να αναζητήσετε, ορίστε οι καλύτεροι φορητοί φορτιστές που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή.

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 20100

Χωρητικότητα: 20100mAh | Έξοδος: 2x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 12,6 oz. | Διαστάσεις: 6,6 x 2,4 x 0,9 ίντσες

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 20100

Ο φορητός φορτιστής Anker PowerCore 20100 είναι ένας φορτιστής υψηλής χωρητικότητας που ζυγίζει λιγότερο από 13 ουγγιές. Ο φορτιστής 20100 mAh έχει χωρητικότητα φόρτισης 7 ημερών και μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 8 σχεδόν επτά φορές ή ένα iPad mini 4 δύο φορές. Ακόμη και με όλη αυτή την ισχύ, εξακολουθεί να διατίθεται σε μέγεθος τσέπης και έχει διαστάσεις 6,6” x 2,4” x 0,9”. Αυτό το power bank σάς επιτρέπει να φορτίζετε δύο συσκευές ταυτόχρονα, με κάθε θύρα να έχει έξοδο 2,4 αμπέρ. Με φορτιστή 2 amp, μπορεί να επαναφορτιστεί σε 10 ώρες. Εάν έχετε κατά νου την ισχύ, ο φορητός φορτιστής Anker PowerCore 20100 είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά power bank της αγοράς.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Anker PowerCore 5000 Ultra-Compact φορητός φορτιστής

Χωρητικότητα: 5000mAh | Έξοδος: 1x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 4,8 oz. | Διαστάσεις: 4,2 x 1,3 x 1,3 ίντσες

Anker PowerCore 5000 Ultra-Compact φορητός φορτιστής

Λόγω του μεγέθους του, ο Anker PowerCore 5000 είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς φορτιστές που υπάρχουν. Σε μόνο 4,2” x 1,3” x 1,3”, μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπου θέλετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Και ζυγίζει λιγότερο από πέντε ουγγιές, ώστε να μπορείτε να το αφήσετε στις ταξιδιωτικές σας τσάντες χωρίς καν να το προσέξετε. Η επαναφόρτιση διαρκεί λιγότερο από τρεις ώρες και προσφέρει 23 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτό το power bank διαθέτει μία μόνο θύρα εξόδου USB που είναι σε θέση να παρέχει πλήρη φόρτιση για το τρέχον Samsung Galaxy ή iPhone. Ο σωληνωτός σχεδιασμός λατρεύεται από πολλούς επειδή χωράει καλύτερα σε μια τσέπη από τους τυπικούς φορτιστές ορθογώνιου σχήματος. Εάν το μέγεθος είναι μία από τις κύριες ανησυχίες σας, θα λατρέψετε τον φορητό φορτιστή Anker PowerCore 5000 Ultra-Compact.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

INIU 10000 Ultra Slim Power Bank

Χωρητικότητα: 10000mAh | Έξοδος: 2x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB, 1x USB-C | Βάρος: 7,0 oz. | Διαστάσεις: 5,2 x 2,7 x 0,5 ίντσες

INIU 10000 Ultra Slim Power Bank

Το INIU Ultra Slim είναι ένα από τα καλύτερα power bank για ταξίδια. Ζυγίζει επτά ουγγιές και έχει διαστάσεις 5,2” x 2,7” x 0,5”, που το καθιστά ιδανικό για όταν ταξιδεύετε. Διαθέτει διπλές θύρες με έως τρεις εξόδους ενισχυτές. Η χωρητικότητά του στα 10.000 mAh του επιτρέπει να φορτίζει ένα Samsung Galaxy και ένα iPhone πολλές φορές. Εκτός από τη φόρτιση των συσκευών σας, περιλαμβάνει επίσης ένα φως LED, που το καθιστά ιδανικό για πράγματα όπως το κάμπινγκ ή το διάβασμα στον ξενώνα σας. Όταν είστε έτοιμοι να το επαναφορτίσετε, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια είσοδο Micro USB ή μια είσοδο τύπου C. Για έναν ελαφρύ και βολικό φορτιστή ταξιδιού, σκεφτείτε το INIU Ultra Slim Power Bank.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός φορτιστής Jackery 6000 Bolt

Χωρητικότητα: 6000mAh | Έξοδος: 1x USB-A, 1x Lightning, 1x microUSB | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 5,3 oz. | Διαστάσεις: 4,3 x 1,9 x 0,9 ίντσες

Φορητός φορτιστής Jackery 6000 Bolt

Η Jackery ειδικεύεται στην προσφορά λύσεων πράσινης ενέργειας σε εξωτερικούς χώρους και αυτό το power bank από αυτούς είναι απαραίτητο εάν κάνετε πεζοπορία, κατασκήνωση ή ταξιδεύετε με σακίδιο. Ο φορτιστής 6.000 mAh διαθέτει ενσωματωμένο καλώδιο που σας επιτρέπει να φορτίζετε το iPhone σας δύο φορές πιο γρήγορα από το αρχικό καλώδιο του τηλεφώνου σας. Όχι μόνο υπάρχει ένα ενσωματωμένο καλώδιο lightning, αλλά υπάρχει και ένα ενσωματωμένο καλώδιο USB. Ακόμη και το νεότερο iPhone μπορεί να φορτιστεί μέσα σε 2,5 ώρες με την έξοδο 2,4 amp. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το power bank και το τηλέφωνό σας ταυτόχρονα. Αυτό το power bank έχει διαστάσεις 4,3” x 1,9” x 0,9” και ζυγίζει λίγο περισσότερο από πέντε ουγκιές. Ο φορητός φορτιστής Jackery Bolt είναι μια ιδανική επιλογή για μανιώδεις ταξιδιώτες και όσους αγαπούν την ύπαιθρο.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 10000

Χωρητικότητα: 10.000 mAh | Έξοδος: 1x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 6,4 oz. | Διαστάσεις: 3,6 x 2,3 x 0,9 ίντσες

Φορητός φορτιστής Anker PowerCore 10000

Οι χρήστες λατρεύουν τον φορητό φορτιστή Anker PowerCore 10000 επειδή είναι μικρότερος και ελαφρύτερος από άλλα power bank 10.000 mAh. Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, κάτι που είναι πλεονέκτημα για όσους είναι πιθανό να το πετάξουν στο πακέτο ταξιδιού τους όταν δεν το χρησιμοποιούν. Αυτός ο φορτιστής Anker έχει δοκιμαστεί έναντι κρούσεων, κραδασμών και ακραίων θερμοκρασιών. Ζυγίζει περίπου έξι ουγγιές, έχει διαστάσεις 3,6” x 2,3” x 0,9” και έχει διάρκεια μπαταρίας περίπου 46 ώρες. Η επαναφόρτιση διαρκεί λιγότερο από πέντε ώρες και διαθέτει μία μόνο θύρα εξόδου USB. Περιλαμβάνεται με το power bank μια θήκη ταξιδίου και ένα καλώδιο micro USB. Για πολλή ισχύ σε μια μικρή συσκευασία, χρησιμοποιήστε τον φορητό φορτιστή Anker PowerCore 10000.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

RAVPower 26800 Power Bank

Χωρητικότητα: 26800mAh | Έξοδος: 3x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 16,9 oz. | Διαστάσεις: 6,77 x 3,15 x 0,79 ίντσες

RAVPower 26800 Power Bank

Αυτός είναι ο καλύτερος φορητός φορτιστής μπαταριών εάν ταξιδεύετε σε μια υπαίθρια περιπέτεια όπου μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια για μερικές ημέρες. Αν πρόκειται να κάνετε backpacking για μια εβδομάδα ή να κάνετε πεζοπορία στο Great Ocean Walk, είναι καλή ιδέα να έχετε μαζί σας το RAVPower 26800 Power Bank. Αυτός ο φορτιστής έχει κατά μέσο όρο εννέα ημέρες απεριόριστης χρήσης ανά φόρτιση. Μπορεί να φορτίσει τα περισσότερα smartphone πάνω από έξι φορές και τα περισσότερα tablet πάνω από δύο φορές. Περιλαμβάνει τρεις θύρες USB με συνολική έξοδο 5,5 αμπέρ. Μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις 13 ώρες πριν είναι έτοιμο για άλλες εννέα ημέρες χρήσης. Ακόμη και με χωρητικότητα 26.800 mAh, το power bank ζυγίζει περίπου ένα κιλό και είναι 6,77” x 3,15” x 0,79”. Το RAVPower 26800 Power Bank είναι η τέλεια επιλογή εάν χρειάζεστε πολλή ισχύ για αρκετές ημέρες κάθε φορά.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Aibocn 10000 Power Bank με φακό

Χωρητικότητα: 10.000 mAh | Έξοδος: 2x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 8,6 oz. | Διαστάσεις: 5,4 x 2 x 0,8 ίντσες

Με όλα τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει, δεν είναι περίεργο που το Aibocn είναι ένα από τα καλύτερα power banks που μπορείτε να αγοράσετε. Το Aibocn 10000 Power Bank δεν διαθέτει μόνο δύο θύρες USB, αλλά διαθέτει και εφεδρικό φακό. Η μπαταρία των 10.000 mAh έχει δύο εξόδους με συνολικά 3,1 αμπέρ και μπορεί να παρέχει έως και πέντε φορτίσεις για ορισμένες συσκευές. Ο φακός είναι χρήσιμος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όταν ταξιδεύετε με σακίδιο ή κατασκήνωση, και ειδικά εάν ο προβολέας σας δεν λειτουργεί. Αυτό το λευκό power bank έχει σχεδιασμό κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων που το κρατά υπέροχο μετά από πολλές περιπέτειες. Σε λίγο λιγότερο από δέκα ουγγιές, το Aibocn 10000 Power Bank με φακό θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη συλλογή εργαλείων ταξιδιού σας.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Φορητός φορτιστής Poweradd Slim 2 5000 Ultra-Compact

Χωρητικότητα: 5000mAh | Έξοδος: 1x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 4,4 oz. | Διαστάσεις: 3,9 x 1,3 x 1,2 ίντσες

Ένας ποιοτικός φορητός φορτιστής τηλεφώνου μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, αλλά ο Poweradd Slim 2 5000 είναι ένας από τους καλύτερους. Αντιβαίνει στα βαριά ορθογώνια power banks και προσφέρει στους χρήστες ένα μικρό και ελαφρύ σωληνωτό σχέδιο. Έχει διαστάσεις 3,9” x 1,3” x 1,2” και ζυγίζει λιγότερο από μία ουγγιά. Μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις τρεις ώρες και έχει έξοδο υψηλής απόδοσης 2,1 αμπέρ. Για να διατηρήσετε τη συσκευή σας ασφαλή, είναι εξοπλισμένη με πολλαπλές δυνατότητες προστασίας – προστασία από υπέρταση, βραχυκύκλωμα, υπερένταση, PTC μπαταρίας και υπερφόρτιση. Ο φορητός φορτιστής Poweradd Slim 2 5000 Ultra-Compact είναι μια ελαφριά λύση για να τροφοδοτείτε τις συσκευές σας εν κινήσει.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Belkin 15000 Pocket Power Bank

Χωρητικότητα: 15000mAh | Έξοδος: 2x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 7,8 oz. | Διαστάσεις: 5,8 x 2,9 x 0,6 ίντσες

Με τόσους πολλούς φορτιστές power bank στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον να ξεχωρίσει. Τα Belkin 15000 Pocket Power Banks ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό ισχύος και βάρους. Σε λιγότερο από οκτώ ουγγιές, ο φορτιστής 15.000 mAh διαθέτει διπλές θύρες εξόδου, ώστε δύο συσκευές να μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα και ο φορτιστής είναι αρκετά ισχυρός για να επαναφορτίσει ένα τηλέφωνο έως και πέντε φορές. Διαθέτει τέσσερις ενδείξεις LED που δείχνουν το τρέχον επίπεδο ισχύος της μπαταρίας και πότε είναι ώρα για επαναφόρτιση. Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο micro USB έξι ιντσών το καθιστά μία από τις καλύτερες επιλογές φορητού φορτιστή κινητών τηλεφώνων, επειδή βοηθά στη γρήγορη φόρτιση, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις κλήσεις και στη λήψη φωτογραφιών γρήγορα. Με σταθερή ισχύ και κομψό σχεδιασμό, βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραβλέψετε το Belkin 15000 Pocket Power Bank.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

iMuto 30000 Φορητός φορτιστής X6

Χωρητικότητα: 30000mAh | Έξοδος: 3x USB-A | Είσοδος: 1x microUSB | Βάρος: 21,8 oz. | Διαστάσεις: 6,7 x 3,4 x 1,2 ίντσες

Αν και δεν είναι σε μέγεθος τσέπης, η εντυπωσιακή ισχύς που εκπέμπει το iMuto υπερβαίνει το μέγεθός του. Ο φορητός φορτιστής iMuto 30000 X6 διαθέτει τρεις θύρες εξόδου USB με μέγιστη ισχύ 3,4 αμπέρ και μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 11 περισσότερες από έξι φορές. Αν ψάχνετε για τον καλύτερο φορητό φορτιστή iPhone, αυτή μπορεί να είναι η απάντησή σας. Αντί να υπάρχουν ενδείξεις LED για να δείχνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το επίπεδο ισχύος εμφανίζεται σε καθαρή, ψηφιακή μορφή. Η φορητή φόρτιση υψηλής ισχύος έχει διαστάσεις 6,7” x 3,4” x 2,1” και ζυγίζει λίγο λιγότερο από 1,5 κιλά. Εάν η τροφοδοσία είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για εσάς όταν σκέφτεστε ένα power bank, θα λατρέψετε τον φορητό φορτιστή iMuto 30000 X6.

Ελέγξτε την τελευταία τιμή

Τώρα που γνωρίζετε τα καλύτερα φορητά power banks της αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Όποιον φορτιστή κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε ποτέ ξανά με μια νεκρή μπαταρία τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης: φορητά ηλιακά πάνελ για RV & Camping

Airbnbs στις Outer Banks

Τα καλύτερα φορητά μπουκάλια νερού για σκύλους

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.