Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Η χώρα της Κεντρικής Αμερικής Μπελίζ αναπτύσσεται γρήγορα ως δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των backpackers και των νεαρών ταξιδιωτών στην πίστα της Κεντρικής Αμερικής. Η Μπελίζ έχει εκπληκτική φύση, η οποία είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα για τους επισκέπτες.

Μπορείτε να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα ή να κάνετε καταδύσεις γύρω από τη Μεγάλη Μπλε Τρύπα ή σε πολλά καταφύγια, όπως το θαλάσσιο καταφύγιο Hol Chan. Η χώρα έχει μίλια και μίλια παρθένων ακτών, όπως οι παραλίες του Ambergris Caye.

Στην ενδοχώρα, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια περιπέτεια στη ζούγκλα ή να εξερευνήσετε ερείπια των Μάγια, όπως το Αρχαιολογικό Καταφύγιο Caracol. Δεδομένου ότι τόσα πολλά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ περιστρέφονται γύρω από την παραλία, είναι σημαντικό να χρονομετρήσετε την επίσκεψή σας σωστά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κατάλληλο καιρό στην παραλία.

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Μπελίζ ανάλογα με το δρομολόγιό σας.

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Τι κοστίζει ένα ταξίδι στο Μπελίζ

Συνολικά, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Υπέροχη θέα στα τιρκουάζ και γαλάζια νερά με μια κίτρινη βάρκα να επιπλέει πάνω της ανάμεσα σε φοίνικες και δίπλα σε μια αποβάθρα που απεικονίζεται την άνοιξη, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Aleksandar Todorovic/Shutterstock

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, που είναι η ξηρή περίοδος στην Κεντρική Αμερική και όταν μπορείτε να περιμένετε τον καλύτερο καιρό για τις υπαίθριες περιπέτειές σας.

Το Μπελίζ έχει τροπικό κλίμα , επομένως, σε αντίθεση με άλλα τροπικά μέρη, δεν έχει τις παραδοσιακές τέσσερις εποχές που μπορεί να έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι από τη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη.

Αντίθετα, το έτος χωρίζεται σε μια υγρή περίοδο, που είναι πολύ υγρή και βροχερή, και σε μια ξηρή, όταν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.

Η ξηρή περίοδος διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο, με τις μέσες θερμοκρασίες να κυμαίνονται μεταξύ 70-80 βαθμούς Φαρενάιτ, που σημαίνει ότι ο καιρός είναι αρκετά ζεστός για να περάσετε όλη την ημέρα στην παραλία, αλλά όχι αφόρητα ζεστό.

Υπάρχει επίσης πολύ λίγη βροχόπτωση πριν ξεκινήσει ξανά η περίοδος των βροχών τον Μάιο. Αν σκοπεύετε να εξερευνήσετε τη ζούγκλα και τα ερείπια των Μάγια, φροντίστε να το κάνετε κατά την ξηρή περίοδο.

Μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις εσωτερικές περιοχές του Μπελίζ, επειδή όλοι οι δρόμοι και τα μονοπάτια είναι βατά. Οι δρόμοι σε πιο απομακρυσμένες περιοχές συχνά δεν συντηρούνται ή ακόμη και δεν είναι ασφαλτοστρωμένοι, επομένως η μετακίνηση κατά την περίοδο των βροχών μπορεί να είναι δύσκολη.

Το Μπελίζ είναι ένας δημοφιλής προορισμός για καταδυτικές εκδρομές επειδή το νερό είναι τόσο κρυστάλλινο. Η ξηρή περίοδος από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο είναι επίσης η καλύτερη εποχή του χρόνου για καταδύσεις. Δεδομένου ότι υπάρχει λιγότερη βροχή, η ορατότητα στο νερό είναι η καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η ξηρή περίοδος είναι η πιο δημοφιλής εποχή για τους επισκέπτες αυτής της χώρας. Αν και αυτό μπορεί να μην είναι σπουδαία νέα αν ήλπιζα να κερδίσετε τα πλήθη κατά την επίσκεψή σας, είναι καλά νέα εάν ελπίζετε να συναντήσετε άλλους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η ξηρή περίοδος είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε εάν θέλετε να ζήσετε τη νυχτερινή ζωή στην παραλία, καθώς θα υπάρχουν πολλοί άλλοι λάτρεις των πάρτι τριγύρω. Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε για νυχτερινή ζωή είναι γύρω στην Πρωτοχρονιά, όταν νυχτερινά κέντρα, ακόμη και ολόκληρες πόλεις  οργανώνουν πάρτι τις εβδομάδες πριν και μετά τις διακοπές.

Άλλα δροσερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου περιλαμβάνουν:

Η φθηνότερη ώρα για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Αποβάθρα που απεικονίζεται κάτω από έναν ήλιο που δύει με ακίνητο νερό και σύννεφα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Susan McAnnally/Shutterstock

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τον καλό καιρό είναι κατά τις εποχές του Νοεμβρίου και του Μαΐου. Το Μπελίζ έχει δύο στενές εποχές που σηματοδοτούν ένα είδος μετάβασης μεταξύ της ξηρής και της υγρής περιόδου.

Ο καιρός εξακολουθεί να είναι ως επί το πλείστον ευχάριστος, αν και οι θερμοκρασίες είναι λίγο υψηλότερες και οι πιθανότητες βροχής είναι συχνότερες από ό,τι κατά την ξηρή περίοδο. Ωστόσο, λιγότεροι άνθρωποι επισκέπτονται, πράγμα που σημαίνει ότι οι τιμές πέφτουν επίσης.

Μέχρι το τέλος της ξηρής περιόδου και τη βιασύνη του Πάσχα την άνοιξη, πολλά ξενοδοχεία μειώνουν τις τιμές τους έως και 50%. Υπάρχουν επίσης εκπτώσεις διαθέσιμες σε πτήσεις, καθώς λιγότεροι άνθρωποι πετούν στο Μπελίζ.

Μπορείτε να κάνετε διακοπές στο Μπελίζ την άνοιξη για σχεδόν τη μισή τιμή που θα κάνατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Υπάρχουν και άλλα οφέλη από την επίσκεψη τον Μάιο εκτός από τις χαμηλότερες τιμές. Ο Μάιος είναι ακριβώς στη μέση της εποχής του φαλαινοκαρχαρία,  όταν οι μεταναστευτικοί ήπιοι γίγαντες φτάνουν στα ανοιχτά της Μπελίζ. Είναι μια από τις αγαπημένες στιγμές για επίσκεψη για σοβαρούς δύτες.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Ο Caye Caulker απεικονίζεται το χειμώνα, η γενικά η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ, με ανθρώπους να οδηγούν τα ποδήλατά τους και να τρέχουν στο δρόμο κάτω από μπλε, γεμάτο σύννεφα ουρανούς

CAYE CAULKER BELIZE – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015: Οδός Playa Asuncion στο νησί Caye Caulker στις 18 Δεκεμβρίου. 2015, Μπελίζ, Κεντρική Αμερική/Aleksandar Todorovic/Shutterstock

Ο λιγότερο πολυάσχολος χρόνος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ είναι το φθινόπωρο και προς το τέλος του φθινοπώρου, μπορείτε ακόμη και να επωφεληθείτε από τον καλύτερο καιρό που έχει η ξηρή περίοδος.

Σύμφωνα με επίσημους αριθμούς από το Συμβούλιο Τουρισμού της Μπελίζ , η χώρα δέχεται τους λιγότερους επισκέπτες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Οι έντονες βροχοπτώσεις της περιόδου των βροχών διώχνουν πολλούς πιθανούς επισκέπτες.

Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να το επισκεφτείτε αυτό το διάστημα, αλλά έχετε κατά νου ότι ο καιρός μπορεί να επηρεάσει τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Το φθινόπωρο μπορεί να είναι βροχερό, αλλά είναι επίσης η πιο εορταστική περίοδος για να επισκεφτείτε το Μπελίζ.

Μπορείτε να πάρετε μια σειρά από τοπικές διακοπές, όπως:

  • Καρναβάλι της Μπελίζ , μια εορταστική πορεία που γιορτάζεται σε όλη την Καραϊβική (Σεπτέμβριος)
  • Ημέρα της Ανεξαρτησίας, που συχνά γιορτάζεται με πολύχρωμες παρελάσεις και πάρτι (Σεπτέμβριος)
  • Ημέρα Garifuna, για τον εορτασμό της αφρικανικής καταγωγής κοινότητας Garifuna (Νοέμβριος)

Προς το τέλος του φθινοπώρου, τον Νοέμβριο, ο καιρός στεγνώνει και μπορείτε να βιώσετε συνθήκες που είναι παρόμοιες με αυτές που θα περιμένατε την ξηρή περίοδο. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι τριγύρω από ό,τι τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αλλά και πάλι όχι τόσο πολύ όσο κατά την υψηλή περίοδο.

Λάβετε υπόψη όμως ότι η Μπελίζ δεν δέχεται τόσους πολλούς επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ακόμα κι αν το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, εφόσον δεν μένετε σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα, θα είναι εύκολο να αποφύγετε την πολυκοσμία.

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ

Ζοφερή μέρα στη χειρότερη περίοδο για να επισκεφθείτε το Μπελίζ, εποχή μουσώνων, με μια κρεμαστή γέφυρα που εκτείνεται σε ένα ποτάμι

Cavan-Images/Shutterstock

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ είναι κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, που είναι μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου, επειδή ο καιρός δυσκολεύει να κάνετε πολλά.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των βροχών, αναμένετε συχνές και έντονες βροχές σε αυτή την τροπική χώρα. Όταν βρέχει, δεν είναι διασκεδαστικό να περνάς πολύ χρόνο στην παραλία. Από υλικοτεχνική άποψη, είναι επίσης δύσκολο να περάσετε χρόνο στο Μπελίζ.

Οι θυελλώδεις συνθήκες κάνουν τα δρομολόγια των πλοίων προς τα νησιά ασταμάτητα ή ακυρώνουν εντελώς τις προγραμματισμένες αναχωρήσεις. Στην ενδοχώρα, οι δρόμοι της ζούγκλας, συμπεριλαμβανομένων των μονοπατιών προς δημοφιλείς τοποθεσίες των Μάγια, γίνονται πολύ λασπώδεις για να ταξιδέψετε. Επιπλέον, η ζούγκλα είναι άφθονη με κουνούπια.

Η εποχή των βροχών μπορεί επίσης να είναι εντελώς επικίνδυνη στο Μπελίζ. Η χώρα επηρεάζεται από την εποχή των τυφώνων της Καραϊβικής , η οποία διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Δημοφιλείς περιοχές θέρετρων, όπως η περιοχή Cayo,  έχουν καταστραφεί από καταιγίδες στο παρελθόν. Εάν το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, ακολουθήστε προσεκτικά τα δελτία καιρού και εκκενώστε το αμέσως μόλις υπάρξει συναγερμός.

Είναι δυνατό να επισκεφθείτε το Μπελίζ κατά την περίοδο των βροχών, απλά πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό. Υπάρχουν ξηρότερες περιόδους κατά την περίοδο των βροχών. Η αρχή και το τέλος της σεζόν τείνουν να έχουν πιο ευχάριστο καιρό και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έχουν ζεστό, υγρό καιρό αλλά λιγότερες βροχές.

Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος της βροχής τείνει να συμβαίνει κατά τη διάρκεια της νύχτας, έτσι μπορείτε να απολαύσετε ξηρό, αν είναι συννεφιασμένο, καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι σίγουρα η λιγότερο δαπανηρή περίοδος για να επισκεφθείτε το Μπελίζ, απλά πρέπει να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο της κακοκαιρίας.

Μπελίζ ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Παραλία Caye Caulker με τραπέζια για πικ-νικ διάσπαρτα γύρω από μια παραλία με λευκή άμμο κατά την καλύτερη περίοδο για να επισκεφθείτε το Μπελίζ, το φθινόπωρο και το χειμώνα

Aleksandar Todorovic/Shutterstock

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Μπελίζ; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Ο Ιανουάριος στο Μπελίζ, με θερμοκρασίες που συχνά κυμαίνονται από 70 έως 80 ° F (21 έως 27 ° C), προσφέρει μια ευχάριστη απόδραση από ψυχρότερα κλίματα.

Είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε τα αρχαία ερείπια των Μάγια, όπως το Caracol και το Xunantunich, να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα στο θαλάσσιο καταφύγιο Hol Chan και να απολαύσετε τη χαλαρή ατμόσφαιρα του Caye Caulker.

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται με ζεστό καιρό, ιδανικό για καταδύσεις στη Μεγάλη Μπλε Τρύπα, για εξερεύνηση στις καταπράσινες ζούγκλες και για συμμετοχή στο ετήσιο Φεστιβάλ Τεχνών Placencia Sidewalk, παρουσιάζοντας τοπική τέχνη και μουσική.

Μάρτιος

Καθώς η ξηρή περίοδος συνεχίζεται, ο Μάρτιος φέρνει θερμοκρασίες από 74 έως 83°F (23 έως 28°C). Απολαύστε χαλάρωση στην παραλία σε προορισμούς όπως το Ambergris Caye, επισκεφθείτε το Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary για να έχετε την ευκαιρία να εντοπίσετε τζάγκουαρ και να εξερευνήσετε τη ζωντανή πόλη της Μπελίζ.

Απρίλιος

Ο ζεστός καιρός του Απριλίου, με θερμοκρασίες μεταξύ 76 και 85°F (24 έως 29°C), σας προσκαλεί στους ζωντανούς εορτασμούς του Πάσχα, ιδανικές για θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ψάρεμα και ιστιοπλοΐα και για εξερεύνηση των εντυπωσιακών ερειπίων του Altun Ha Mayan.

Ενδέχεται

Ο Μάιος προσφέρει πιο ζεστές μέρες, από 78 έως 87°F (26 έως 31°C), ιδανικές για να επισκεφτείτε την αρχαία πόλη των Μάγια Lamanai, να γνωρίσετε τον πολιτισμό Garifuna της Αφρο-Καραϊβικής στη Dangriga και να εξερευνήσετε το καταπράσινο καταφύγιο Mountain Pine Ridge Forest Reserve.

Ιούνιος

Ο Ιούνιος, που σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου των βροχών με θερμοκρασίες μεταξύ 79 και 86°F (26 έως 30°C), είναι ιδανικός για σωληνώσεις ποταμών και εξερεύνηση σπηλαίων στην περιοχή Cayo και για επίσκεψη στον ύφαλο του Μπελίζ, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO .

Ιούλιος

Το ζεστό και υγρό κλίμα του Ιουλίου, που κυμαίνεται από 79 έως 86°F (26 έως 30°C), είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε τα τροπικά νησιά όπως το Tobacco Caye, να ζήσετε τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της Μπελίζ και να απολαύσετε το Lobsterfest σε παραθαλάσσιες πόλεις όπως η Placencia και η Caye Caulker .

Αύγουστος

Τον Αύγουστο, με θερμοκρασίες από 78 έως 86°F (26 έως 30°C), απολαύστε πολιτιστικές εμπειρίες όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Costa Maya, εξερευνήστε το Εθνικό Πάρκο St. Herman’s Blue Hole και χαλαρώστε στις αμμώδεις παραλίες του χωριού Hopkins.

Σεπτέμβριος

Το φιλόξενο φθινόπωρο, ο Σεπτέμβριος, με θερμοκρασίες από 77 έως 86°F (25 έως 30°C), είναι ιδανικό για να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Μπελίζ με παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις, να εξερευνήσετε τον ζωολογικό κήπο του Μπελίζ και να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις στα καθαρά νερά της Καραϊβικής.

Οκτώβριος

Οι πιο βροχερές μέρες του Οκτωβρίου, από 75 έως 84°F (24 έως 29°C), είναι ιδανικές για εσωτερικές δραστηριότητες, όπως επίσκεψη στο Μουσείο της Μπελίζ, απόλαυση της τοπικής κουζίνας στο San Ignacio και περιηγήσεις με σκάφος στα μαγγρόβια και τα καγιέ.

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος, καθώς η περίοδος των βροχών αρχίζει να φθίνει, οι θερμοκρασίες από 73 έως 82°F (23 έως 28°C), είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφτείτε τον αρχαίο ναό των Μάγια του Lubaantun, να εξερευνήσετε τις καταπράσινες ζούγκλες και να απολαύσετε τους εορτασμούς της Ημέρας του Οικισμού Garifuna , ιδιαίτερα στη Δαγκρήγα.

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος φέρνει πιο δροσερό καιρό, από 71 έως 80°F (22 έως 27°C), μαζί με εορταστικό πνεύμα διακοπών. Γιορτάστε την περίοδο των Χριστουγέννων με μοναδικές παραδόσεις της Μπελίζ, απολαύστε τις γιορτές του τέλους του έτους και εξερευνήστε την ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή στα ζεστά νερά της Καραϊβικής.

Συχνές Ερωτήσεις

Πολύ παλιά πέτρινα σκαλοπάτια ανεβαίνοντας τον ναό Caracol και το αρχαιολογικό καταφύγιο στο San Ignacio, Μπελίζ, την καλύτερη στιγμή για επίσκεψη με μπλε ουρανό με σύννεφα

Mehdi Kasumov/Shutterstock

Εδώ είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι σχετικά με την επιλογή της καλύτερης ώρας για να επισκεφθείτε το Μπελίζ:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να επισκεφτείτε το Μπελίζ;

Ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε το Μπελίζ είναι ο Μάρτιος ή ο Απρίλιος. Αυτή είναι ακόμα η ξηρή περίοδος, οπότε ο καιρός είναι υπέροχος, αλλά τα πλήθη είναι ελαφρώς λιγότερο έντονα.

Ποιοι είναι οι πιο ζεστοί μήνες στο Μπελίζ;

Οι πιο ζεστοί μήνες στο Μπελίζ είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, όταν οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν τους 90 βαθμούς.

Πότε είναι η εποχή των τυφώνων στο Μπελίζ;

Η εποχή των τυφώνων στο Μπελίζ είναι από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο, αλλά κορυφώνεται από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Οκτωβρίου. Οι καταιγίδες τείνουν να καταστρέφουν τις ακτές, οπότε να είστε προσεκτικοί εάν υπάρχει συναγερμός για τυφώνα.

Τι καλύτερο: Μπελίζ ή Κόστα Ρίκα;

Η Κόστα Ρίκα έχει μια πιο εκτεταμένη λίστα με πράγματα που μπορεί να προσφέρει στους τουρίστες, οπότε αν θέλετε πολλά πράγματα να κάνετε, είναι ο καλύτερος προορισμός. Ωστόσο, η Μπελίζ είναι ένας πιο άγνωστος προορισμός.

Είναι ακριβό να ταξιδέψετε στο Μπελίζ;

Το Μπελίζ είναι μια αρκετά προσιτή χώρα για επίσκεψη. Ωστόσο, αν θέλετε να μείνετε σε πολυτελή θέρετρα, προφανώς θα πρέπει να πληρώσετε περισσότερα.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε το Μπελίζ;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μπελίζ είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, που είναι η ξηρή περίοδος της χώρας. Θα μπορείτε να απολαύσετε ζεστό, καθαρό καιρό σε παραλίες που αισθάνονται παρθένες και φυσικές, ακόμη και κατά την υψηλή περίοδο.

Έτσι, με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε και πολλές καταπληκτικές στιγμές για να επισκεφθείτε, τι περιμένετε — κάντε κράτηση για το ταξίδι σας σήμερα και ζήστε μόνοι σας όλα όσα έχει να προσφέρει η Μπελίζ. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Είναι ασφαλές για επίσκεψη το Μπελίζ

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Διαμονή

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια