Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Περιεχόμενα

Η όμορφη πολιτεία του Νιου Χάμσαϊρ είναι η τέλεια απόδραση για μια τυπική εμπειρία της Νέας Αγγλίας. Όχι τόσο τουριστικό όσο ορισμένες από τις γειτονικές του πολιτείες, εξακολουθεί να προσφέρει πολλά στους ταξιδιώτες.

Τα φυσικά θαύματα της πολιτείας είναι σίγουρα το κύριο αξιοθέατο. Μπορείτε να σκαρφαλώσετε πάνω από τα δραματικά τοπία του Lost River Gorge, να αντιμετωπίσετε τους ανέμους του Mount Washington ή να δροσιστείτε σε δημοφιλείς παραλίες και λίμνες όπως το Hampton Beach State Park.

Η πολιτεία είναι επίσης γεμάτη από γραφικές πόλεις και χωριά, όπως το Conway, το οποίο έχει έναν γραφικό κεντρικό δρόμο ακριβώς όπως αυτοί που φαντάζονται οι άνθρωποι όταν σκέφτονται τη Νέα Αγγλία.

Αλλά προτού κλείσετε το ταξίδι σας, θα θέλετε να μάθετε την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ. Θα καλύψουμε αυτήν, τις λιγότερο πολυάσχολες, φθηνότερες και χειρότερες στιγμές για επίσκεψη παρακάτω. ας γίνουμε ο οδηγός σας!

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe

Διαβάστε επίσης:Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Νασάου

Συνολικά, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Εξαιρετικά όμορφος αυτοκινητόδρομος Kancamagus που φαίνεται στο White Mountain κατά την καλύτερη περίοδο για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ, το φθινόπωρο

Jay Yuan/Shutterstock

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ είναι στις αρχές του φθινοπώρου, όταν μπορείτε να δείτε τα καλύτερα του φυλλώματος του φθινοπώρου και να απολαύσετε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ το φθινόπωρο είναι το φύλλωμα. Όπως όλη η Νέα Αγγλία, η πολιτεία φημίζεται για τα φύλλα που αλλάζουν. Μόλις πέσει η θερμοκρασία, τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα.

Είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό θέαμα να βλέπεις κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα να διασχίζουν τα Λευκά Όρη και να αψιδώνουν πάνω από γραφικές διαδρομές όπως η εθνική οδός Kancamagus.

Ο επίσημος τουριστικός ιστότοπος του Νιου Χάμσαϊρ  παραθέτει συμβουλές για τους επισκέπτες που θέλουν να έρθουν να δουν τα φθινοπωρινά φύλλα. Τα φύλλα συνήθως αρχίζουν να γυρίζουν από τον Σεπτέμβριο και κορυφώνονται στις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου.

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να ζήσετε την καλύτερη εμπειρία φυλλώματος, τότε δείτε τους επίσημους ανιχνευτές φυλλώματος στις αρχές του φθινοπώρου. Αυτοί οι ιστότοποι υπολογίζουν πότε τα φύλλα θα είναι στα καλύτερά τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, βοηθώντας σας να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Υπάρχει ένας άλλος λόγος για τον οποίο το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ και αυτός είναι ο καιρός. Οι θερμοκρασίες στις αρχές του φθινοπώρου τείνουν να είναι ήπιες , με υψηλές θερμοκρασίες στη δεκαετία του ’60 και χαμηλές θερμοκρασίες στις υψηλές 30 και χαμηλές της δεκαετίας του ’40.

Αυτός ο καιρός είναι υπέροχος για πεζοπορία και άλλες υπαίθριες περιπέτειες. Είναι αρκετά ζεστό για να περάσετε χρόνο έξω, αλλά δεν θα ιδρώσετε και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά για να σας κάνουν να νιώσετε ότι απολαμβάνετε την πραγματική εμπειρία της Νέας Αγγλίας.

Πολλά από τα εποχικά αξιοθέατα της πολιτείας μένουν ανοιχτά μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οπότε θα απολαύσετε την πλήρη εμπειρία αν επισκεφτείτε αυτό το διάστημα.

Για παράδειγμα, το Lost River Gorge είναι ανοιχτό μόνο από τις 5 Μαΐου έως τις 15 Οκτωβρίου. Η επίσκεψη στις αρχές του φθινοπώρου διασφαλίζει ότι θα δείτε τα φύλλα που αλλάζουν και θα απολαύσετε τις καλύτερες υπαίθριες δραστηριότητες.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε άλλες πολύ τυπικές φθινοπωρινές δραστηριότητες όταν επισκέπτεστε το Νιου Χάμσαϊρ. Το κράτος εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό αγροτικό και πολλά αγροκτήματα είναι ανοιχτά στο κοινό. Απολαύστε δραστηριότητες όπως λαβύρινθους καλαμποκιού,  μάζεμα μήλων, συλλογή κολοκύθας και πολλά άλλα.

Το φθινόπωρο έχει επίσης πολλά εποχιακά φεστιβάλ, όπως:

Ο φθηνότερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Σκηνή άξια καρτ ποστάλ του λιμανιού στο Πόρτσμουθ που απεικονίζεται την άνοιξη, τη γενικά φθηνότερη εποχή για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Sean Pavone/Shutterstock

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ είναι την άνοιξη, που είναι η εποχή των ώμων για την πολιτεία, και όταν μπορείτε να έχετε μεγάλες εκπτώσεις σε ξενοδοχεία.

Το Νιου Χάμσαϊρ είναι σχετικά προσιτό σε σύγκριση με άλλες πολιτείες της περιοχής, αλλά οι τιμές μπορούν ακόμα να αυξηθούν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου αιχμής και κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου φυλλώματος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ξενοδοχεία. Η διαμονή είναι πολύ πιο προσιτή στο Νιου Χάμσαϊρ την άνοιξη.

Ορισμένα δωμάτια ξενοδοχείων σε δημοφιλείς πόλεις μπορούν να έχουν έκπτωση 12-15% κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν! Η άνοιξη είναι πριν από την καλοκαιρινή βιασύνη, επομένως δεν υπάρχει τόση ζήτηση για ξενοδοχεία.

Θέλετε απλώς να φροντίσετε να αποφύγετε δημοφιλή σαββατοκύριακα διακοπών, όπως το Πάσχα ή τις ανοιξιάτικες διακοπές για τα τοπικά σχολεία, καθώς οι τιμές ανεβαίνουν τότε. Για να εξοικονομήσετε χρήματα για να πετάξετε στο Νιου Χάμσαϊρ, θα πρέπει να πετάξετε είτε τον Ιανουάριο, όταν τελειώσει η βιασύνη των διακοπών, είτε στο τέλος του καλοκαιριού.

Τον Αύγουστο και αρχές Σεπτεμβρίου, υπάρχει μια ήσυχη ηρεμία ανάμεσα στις καλοκαιρινές διακοπές και πριν το φύλλωμα φτάσει στο αποκορύφωμά του. Μπορείτε να βρείτε καλές εκπτώσεις σε πτήσεις και δωμάτια ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λίγων εβδομάδων, καθώς και να απολαύσετε τον καλό καιρό για πεζοπορία.

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Χιονοδρομικό κέντρο στο Νιου Χάμσαϊρ απεικονίζεται κατά τη διάρκεια της λιγότερο πολυάσχολης περιόδου του μήνα για επίσκεψη, τον χειμώνα, με ένα μουντό βουνό και κοιλάδα κάτω μπροστά από έναν τύπο που κάνει σκι

FashionStock.com/Shutterstock

Η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ είναι η άνοιξη ή ο χειμώνας, αν αποφύγετε τα χιονοδρομικά κέντρα, καθώς ο απρόβλεπτος καιρός κρατά πολλούς ανθρώπους μακριά.

Η άνοιξη στη Νέα Αγγλία μπορεί να είναι όμορφη τη μια μέρα και άσχημη την άλλη. Οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν τον Απρίλιο, φέρνοντας υπέροχο καιρό για πεζοπορία και κατασκήνωση.

Ωστόσο, μπορούν να ρίξουν δεκάδες βαθμούς από τη μια μέρα στην άλλη και ο χειμώνας χρειάζεται πολύ χρόνο για να απελευθερώσει τους συμπλέκτες του από το κράτος.

Σε ορισμένες περιοχές, το χιόνι παραμένει στο έδαφος μέχρι τον Απρίλιο. Για αυτούς τους λόγους, λιγότεροι άνθρωποι επισκέπτονται το Νιου Χάμσαϊρ την άνοιξη παρά το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, όταν έχετε περισσότερες πιθανότητες για σταθερό ζεστό καιρό.

Εάν είστε πρόθυμοι να είστε υπομονετικοί με τον καιρό και να σχεδιάζετε δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους για τις βροχερές μέρες, τότε η άνοιξη σας επιτρέπει να έχετε πολλά από τα μονοπάτια της πολιτείας για τον εαυτό σας. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την επίσκεψη κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Τα αγριολούλουδα καλύπτουν τα βουνά και τους λόφους της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένων των περίφημων ανθοφοριών του λούπινου. Υπάρχει ακόμη και ένα αφιερωμένο φεστιβάλ  σε αυτό το λουλούδι τον Ιούνιο. Άλλα δημοφιλή ανοιξιάτικα γεγονότα περιλαμβάνουν τον ιδιόρρυθμο αγώνα Wildquack Duck Race  τον Μάιο.

Ο χειμώνας επίσης δεν είναι τόσο γεμάτος σε ορισμένα μέρη του Νιου Χάμσαϊρ, αλλά εξαρτάται από τον χρόνο και την τοποθεσία της επίσκεψής σας. Τα Χριστούγεννα και η περίοδος των εορτών προσελκύουν πολλούς τουρίστες που θέλουν να δουν τα φώτα που αναβοσβήνουν και οι περιοχές σκι τείνουν να είναι πολυσύχναστες από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο.

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

Κόκκινη ξύλινη χιονισμένη γέφυρα που απεικονίζεται στο Νιου Χάμσαϊρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τη γενικότερη χειρότερη στιγμή για επίσκεψη

Ryan McGurl/Shutterstock

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ είναι το χειμώνα, από τον Δεκέμβριο μέχρι τα μέσα Απριλίου. Ωστόσο, κάθε εποχή έχει τη γοητεία της.

Το New Hampshire βρίσκεται αρκετά βόρεια, οπότε είναι λογικό να υποφέρει από τσουχτερά κρύους χειμώνες. Οι θερμοκρασίες σπάνια υπερβαίνουν το μηδέν τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου και του Μαρτίου.

Η υψηλή υγρασία σημαίνει ότι το κρύο είναι συχνά χειρότερο από ό,τι μπορεί να πει η ένδειξη του θερμομέτρου.

Το χιόνι καλύπτει το έδαφος από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι και τον Απρίλιο στα βουνά, καθιστώντας δύσκολη την πεζοπορία. Ωστόσο, κάθε εποχή στο Νιου Χάμσαϊρ έχει τα οφέλη της για μερικούς ανθρώπους. Αν σας αρέσει το σκι και το σνόουμπορντ, αυτή είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε.

Η πολιτεία έχει πολλά υπέροχα ορεινά θέρετρα με αξιόπιστη κάλυψη χιονιού και εξαιρετική υποδομή για σκι. Ενώ η υπόλοιπη πολιτεία νυστάζει λίγο το χειμώνα, τότε τα χιονοδρομικά κέντρα ζωντανεύουν πραγματικά.

Νιου Χάμσαϊρ ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Γραφική εικόνα με μια καλύβα αποθήκευσης αλιευτικών εργαλείων σε ξυλοπόδαρα σε μια αποβάθρα στο νερό στο Πόρτσμουθ, NH

Sean Pavone/Shutterstock

Δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Αγκαλιάστε την καρδιά του χειμώνα τον Ιανουάριο, με θερμοκρασίες συχνά μεταξύ 10 και 31°F (-12 έως -1°C). Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να πάτε στις πίστες του σκι σε προορισμούς όπως το Loon Mountain και το Cannon Mountain, να απολαύσετε χιονοπέδιλα στα Λευκά Όρη και να ζήσετε περιπέτειες με έλκηθρο με σκύλους.

Φεβρουάριος

Ο Φεβρουάριος συνεχίζει το χειμωνιάτικο θαύμα, ιδανικό για ψάρεμα στον πάγο στις παγωμένες λίμνες, εξερευνώντας τα χιονισμένα τοπία του κρατικού πάρκου Franconia Notch και συμμετέχοντας στους εορτασμούς στο Keene Ice and Snow Festival.

Μάρτιος

Καθώς η ψύχρα του χειμώνα αρχίζει να χαλαρώνει τον Μάρτιο, οι θερμοκρασίες του Νιού Χάμσαϊρ κυμαίνονται από 22 έως 40°F (-6 έως 4°C). Είναι μια πολύ καλή στιγμή για εκδηλώσεις ζαχαροπλαστικής σφενδάμου – παρακολουθήστε την παρασκευή σιροπιού σφενδάμου, σκι στην τελευταία σεζόν και επίσκεψη σε φιλόξενα πανδοχεία σε γοητευτικές πόλεις όπως το North Conway.

Απρίλιος

Ο πιο ήπιος καιρός του Απριλίου, με θερμοκρασίες μεταξύ 32 και 55°F (0 έως 13°C), παραπέμπει στην ανθοφορία των ανοιξιάτικων λουλουδιών. Απολαύστε πεζοπορία στη φύση που ξυπνάει, εξερευνήστε τη ζωντανή πόλη του Πόρτσμουθ και επισκεφθείτε το Μουσείο Strawbery Banke για μια ματιά στο παρελθόν.

Ενδέχεται

Ο Μάιος φέρνει πιο ζεστές μέρες, από 42 έως 68°F (6 έως 20°C), ιδανικές για γραφικές διαδρομές κατά μήκος της εθνικής οδού Kancamagus, ζώντας τους ανθισμένους κήπους στον Εθνικό Ιστορικό Χώρο Saint-Gaudens και παρατήρηση πουλιών κατά μήκος της ακτής.

Ιούνιος

Ο Ιούνιος, που ξεκινά το καλοκαίρι με θερμοκρασίες μεταξύ 52 και 77°F (11 έως 25°C), προσφέρει ιδανικές συνθήκες για κατασκήνωση στην περιοχή των Λιμνών, καγιάκ κατά μήκος του ποταμού Κονέκτικατ και παρακολούθηση υπαίθριων συναυλιών και φεστιβάλ.

Ιούλιος

Η ζεστασιά του Ιουλίου, που κυμαίνεται από 58 έως 82°F (14 έως 28°C), προσκαλεί ημέρες παραλίας στην παραλία Hampton, πεζοπορία σε γραφικούς καταρράκτες όπως οι καταρράκτες Arethusa και απολαύστε τις παραδοσιακές χειροτεχνίες του Νιου Χάμσαϊρ στο League of NH Craftsmen’s Fair.

Αύγουστος

Τον Αύγουστο, με θερμοκρασίες από 56 έως 80°F (13 έως 27°C), το Νιου Χάμσαϊρ έχει σκοπό να εξερευνήσει το μαγευτικό όρος Ουάσιγκτον, να παρακολουθήσει τους γεμάτους διασκέδαση Αγώνες New Hampshire Highland και να απολαύσει φρέσκα προϊόντα στις τοπικές αγορές αγροτών.

Σεπτέμβριος

Το φιλόξενο φθινόπωρο, ο Σεπτέμβριος, με θερμοκρασίες από 48 έως 71°F (9 έως 22°C), είναι ιδανικό για να κοιτάξετε τα φύλλα καθώς το φύλλωμα γίνεται ζωντανό, να κάνετε πεζοπορία στο κρατικό πάρκο Monadnock και να ζήσετε το Deerfield Fair, ένα από τα παλαιότερα της Νέας Αγγλίας εκθέσεις.

Οκτώβριος

Οι πιο δροσερές μέρες του Οκτωβρίου, από 34 έως 60°F (1 έως 16°C), είναι ιδανικές για μάζεμα μήλων σε γραφικούς οπωρώνες, για φθινοπωρινά φεστιβάλ σε γραφικές πόλεις όπως το Keene και για γραφικές βόλτες με τρένο για να δείτε το φθινοπωρινό φύλλωμα.

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος, καθώς ο αέρας γίνεται ζωηρός, θερμοκρασίες από 24 έως 48°F (-4 έως 9°C), είναι μια εποχή για άνετα καταφύγια σε ορεινές καμπίνες, εξερευνώντας την ιστορική γοητεία του Πόρτσμουθ και ίσως να πιάσετε την πρώτη χιονόπτωση της σεζόν .

Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος φέρνει μια εορταστική ατμόσφαιρα στο Νιου Χάμσαϊρ, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 15 έως 37°F (-9 έως 3°C). Απολαύστε το πνεύμα των διακοπών σε πόλεις όπως η Βηθλεέμ, κάνοντας σκι στο φρέσκο ​​χιόνι και συμμετέχοντας σε παραδοσιακές γιορτές σε όλη την πολιτεία.

Συχνές Ερωτήσεις

Φωτογραφία μιας ιστορικής παλιάς πλατείας στο κέντρο του Πόρτσμουθ που απεικονίζεται μια καθαρή καλοκαιρινή μέρα σε μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ

PORTSMOUTH, NH, Η.Π.Α. – 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014: Ιστορικά κτίρια στην Market Street στο Market Square στο κέντρο της πόλης Portsmouth, New Hampshire, ΗΠΑ/Wangkun Jia/Shutterstock

Ακολουθούν μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με την εύρεση της καλύτερης στιγμής για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ:

Ποιοι είναι οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφτείτε το Νιου Χάμσαϊρ;

Οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος. Μπορείτε να απολαύσετε υπέροχο φύλλωμα του φθινοπώρου και οι θερμοκρασίες είναι ακόμα αρκετά ζεστές για να κάνετε πεζοπορία.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να δείτε το φύλλωμα του φθινοπώρου στο Νιου Χάμσαϊρ;

Η εβδομάδα της αιχμής του φυλλώματος εμφανίζεται συνήθως στις αρχές ή στα μέσα Οκτωβρίου. Το κράτος βγάζει έναν επίσημο ιχνηλάτη φυλλώματος κάθε χρόνο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε πότε προβλέπονται τα καλύτερα χρώματα.

Ποιος είναι ο πιο καυτός μήνας στο Νιου Χάμσαϊρ;

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο ζεστοί μήνες στο Νιου Χάμσαϊρ. Οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν τα υψηλά 80s, και γίνεται πολύ υγρό.

Είναι ζεστό το Νιου Χάμσαϊρ το καλοκαίρι;

Ναι, το Νιου Χάμσαϊρ είναι ζεστό το καλοκαίρι. Ωστόσο, το νερό δεν ζεσταίνεται ποτέ πραγματικά, γι’ αυτό φροντίστε πριν βουτήξετε σε μια τρύπα ποτίσματος ή στον ωκεανό.

Είναι το Νιου Χάμσαϊρ κρύο όλο το χρόνο;

Το Νιου Χάμσαϊρ δεν είναι κρύο όλο το χρόνο, αν και οι χειμώνες μπορεί να διαρκέσουν για λίγο. Τα καλοκαίρια μπορεί πραγματικά να είναι αρκετά ζεστά και υγρά.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Νιου Χάμσαϊρ;

Για την πλήρη εμπειρία του New Hampshire, επισκεφθείτε το φθινόπωρο, όταν μπορείτε να κάνετε πεζοπορίες περιτριγυρισμένοι από όμορφα φυλλώματα και να απολαύσετε την τυπική φθινοπωρινή εμπειρία της Νέας Αγγλίας!

Έχεις βρει αεροπορικά εισιτηρια; Δες και στο TicketsWe
Διαβάστε επίσης:Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την παραλία του Παναμά

διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα γεγονότα για τη Χαβάη

Πότε έγινε η Χαβάη κράτος;

Aκολουθήστε μας στο facebook

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Διαμονή

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια