Μπαχάμες - ταξιδιωτικές συμβουλές

Μπαχάμες – ταξιδιωτικές συμβουλές

Εάν σκέφτεστε να κάνετε τις διακοπές σας στις Μπαχάμες, η καλύτερη στιγμή που θα πρέπει να αγχωθείτε για οτιδήποτε είναι κατά τα στάδια προγραμματισμού του ταξιδιού. Επειδή μόλις ξεκινήσετε το ταξίδι σας στις Μπαχάμες θα θέλετε να απολαύσετε πλήρως τον εαυτό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί μόλις φτάσετε εκεί θα ανακαλύψετε σύντομα ότι η ατμόσφαιρα στα νησιά είναι εντελώς ήρεμη και ότι το να αγχωθείτε για οτιδήποτε δεν θα καταφέρετε τίποτα στα νησιά Μπαχάμες.

Το όλο νόημα για να πάτε σε αυτά τα νησιά είναι να ζήσετε μια εντελώς διαφορετική ομορφιά και τρόπο ζωής και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε. Θα ανακαλύψετε ότι αυτό είναι ένα απίστευτο μέρος γεμάτο ζωηρά χρώματα και εξαιρετικούς ανθρώπους και εμπειρίες. Πολλά από τα μέρη στα οποία θα πάτε θα είναι γεμάτα εξωτική και πολύχρωμη άγρια ​​ζωή καθώς και εξωτικούς και πολύχρωμους ανθρώπους.

Οι 15 καλύτεροι παραλιακοί προορισμοί στον κόσμο, κατάταξη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα πολλά διαφορετικά θέρετρα που είναι διαθέσιμα είναι μοναδικά και πολλά προσφέρουν απίστευτο τοπικό φαγητό και πολλά διαφορετικά δωμάτια με ποικιλία διαφορετικών θεμάτων. Τα θέρετρα είναι πολυσύχναστα και γεμάτα με κόσμο, οπότε αν ψάχνετε για περισσότερη εμπειρία χαμηλών τόνων, ίσως να θέλετε να μείνετε σε ένα σκάφος στην ανοικτή θάλασσα ή να δοκιμάσετε να κάνετε κάμπινγκ.

Μπαχάμες - ταξιδιωτικές συμβουλές
Μπαχάμες – ταξιδιωτικές συμβουλές

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας το διαβατήριό σας όταν ταξιδεύετε μέσα και γύρω από τα διάφορα νησιά. Ωστόσο; Εάν είστε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ληγμένο διαβατήριο που δεν είναι παλαιότερο των 5 ετών ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστοποιητικό γέννησής σας μαζί με την ταυτότητά σας με φωτογραφία. Ό,τι έχεις, το χρειάζεσαι μαζί σου.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να μην ελεγχθούν όταν φτάσετε σε ένα από τα νησιά, αλλά για να φύγετε από το νησί θα απαιτήσουν να ελεγχθεί η ταυτότητά σας. Εάν δεν είστε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ίσως θελήσετε να επικοινωνήσετε με τις Μπαχάμες για να δείτε εάν η χώρα από την οποία προέρχεστε επιτρέπεται ακόμη και στις νησιωτικές χώρες τους. Υπάρχουν κάποιες χώρες και οι λαοί τους που δεν θα επιτρέψουν να περάσουν τα σύνορά τους.

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές για υπέροχες διακοπές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ο καιρός στις Μπαχάμες είναι συνήθως πολύ ευχάριστος και ήπια ζεστός και είναι ιδιαίτερα καλός για περπάτημα και βαρκάδα, κολύμπι και πεζοπορία, καθώς και για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, θεωρείται η κορύφωση της εποχής των τυφώνων και αυτό μπορεί να καταλήξει με βροχές που διαρκούν για μέρες και συχνά υπάρχουν πολύ σοβαρές πλημμύρες και οι εκκενώσεις είναι συχνές επισης. Αν και είναι πολύ φθηνότερο να επισκεφθείτε τα νησιά αυτούς τους μήνες, μπορείτε να δείτε πώς ο καιρός μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για το ταξίδι σας.

Μπαχάμες - ταξιδιωτικές συμβουλές
Μπαχάμες – ταξιδιωτικές συμβουλές

Οι μήνες που έρχονται οι περισσότεροι τουρίστες στα νησιά είναι οι μήνες Νοέμβριο έως Απρίλιο. Αυτό φυσικά είναι όταν θα εμφανιστούν τα μεγάλα πλήθη και αν δεν είστε μέσα σε όλο τον κόσμο και τον θόρυβο, μπορεί να μην θέλετε πραγματικά να έρθετε αυτούς τους μήνες.

Έτσι, εάν η εποχή των τυφώνων σας σβήνει και η περίοδος αιχμής είναι υπερβολική για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι κατά τους μήνες Μάιο έως Αύγουστο. Αυτή θα είναι μια πιο ήσυχη εποχή του χρόνου, αλλά μπορείτε ακόμα να περιμένετε πολύ περισσότερη βροχή από ό,τι θα κάνατε κατά τους μήνες αιχμής. Επίσης, πολλά από τα αξιοθέατα ενδέχεται να είναι κλειστά αυτή την εποχή. Αλλά αν θέλετε απλώς μια απόδραση στον παράδεισο, αυτοί μπορεί να είναι οι τέλειοι μήνες για εσάς.

5 ταξιδιωτικές συμβουλές για τις Μαλδίβες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προγραμματίσετε το ταξίδι σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μερικές άλλες συμβουλές που ίσως θέλετε να γνωρίζετε θα ήταν για παράδειγμα, ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το νερό τους, καλό είναι να κολλήσετε με εμφιαλωμένο νερό. Ο καθένας επεξεργάζεται το νερό του διαφορετικά και μπορεί να μην συμφωνεί μαζί σας ακόμα κι αν το νερό είναι καθαρό.

Επίσης, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι με οποιοδήποτε τρόφιμο ή ποτό που αγοράζετε, προστίθεται αυτόματο φιλοδώρημα 15 τοις εκατό. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το φιλοδώρημα όταν γευματίζετε έξω, καθώς περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή.

Ινδία ταξιδιωτικές συμβουλές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια