Έγγραφα για μετάβαση στην Κένυα – Οδηγός 2024

Ποια έγγραφα για να πάω στην Κένυα Χρειάζομαι? διαβατήριο ή βίζα; Εάν κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να προετοιμάσετε την αναχώρησή σας αυτή η υπέροχη χώρα Αφρική. Σε αυτό το άρθρο θα τα δούμε όλα μαζί τι έγγραφα χρειαζονται για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας. Επιπλέον, θα μάθουμε επίσης ποια περίοδο ειναι καλύτερα να οργανώσετε το ταξίδι σας στην Κένυα και σε όλα διαδικασίες εισόδου.

Γιατί να πάω στην Κένυα και πότε;

Πριν μάθετε τα έγγραφα για να εισέλθετε στην Κένυα και τι χρειάζεστε για να πάτε σε αυτή την υπέροχη χώρα Αφρική ανατολική, με θέα την Ινδικός ωκεανός είναι σημαντικό να γνωρίζετε το κύρια αξιοθέατα και κλίμα. Χάρη στη ζωηρή του πόλη στα υπέροχα τοπία και το παραλίες Ονειρική, η Κένυα είναι μια χώρα γεμάτη εκπλήξεις. Με ιστορία αρχαία και παραδόσεις βαθιά ριζωμένη, από ‘900 αυτή η χώρα είναι περιζήτητος προορισμός σαφάρι, αρχικά για κυνήγι, πλέον απαγορεύεται. Η Κένυα είναι ο τέλειος προορισμός για λατρεις της φυσης χάρη στα πολλά του πάρκα Και αποθεματικά ανάμεσα σε μεγαλοπρεπή βουνά και α Χλωρίδα μη μολυσμένο τυπικό του χώρες του Ισημερινού.

Διαβάστε επίσης :Ταξιδεύοντας με ασφάλεια στην Κένυα – Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Με τα καθαρά νερά και τις ηλιόλουστες παραλίες όλο το χρόνο, ο Ινδικός Ωκεανός προσελκύει τουρίστες ακόμα και το χειμώνα. Η επίσκεψη στην Κένυα είναι επίσης ένα ταξίδι μεταξύ ποικιλία των γλωσσών και των εθίμων της, από την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι στην άγρια ​​φύση Great Rift Valley έρχονται επίσης σε επαφή με τον κόσμο Μασάι Και Σουαχίλι. Αν ψάχνετε για το η καλύτερη στιγμή για να πάτε στην Κένυα, ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η καλοκαιρινή περίοδος βροχές είναι από τον Μάρτιο έως τον Μάιο, προτιμώντας τους μήνες από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, ιδανικό επίσης για παρατήρηση του μεταναστεύσεις αγριολούλουδων

Κάντε κλικ και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Λοιπόν, ας δούμε αμέσως μαζί τι χρειάζεται για να πάτε στην Κένυα έγγραφα για εισαγωγή.

Ζέβρες στο Εθνικό Καταφύγιο Μασάι Μάρα

Τι χρειάζεστε για να μπείτε στην Κένυα;

Τι έγγραφα χρειάζονται για να πάτε στην Κένυα, χρειάζεστε διαβατήριο; Για να εισέλθετε στην Κένυα χρειάζεστε το διαβατήριο με ελάχιστη υπολειπόμενη ισχύ 6 μηνών κατά την είσοδο. Επιπλέον, δεν απαιτείται βίζα από τον Ιανουάριο του 2024.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν για να μάθουμε ποια είναι αναλυτικά τα έγγραφα για την Κένυα!

Τι έγγραφα χρειάζονται για να πάω στην Κένυα;

Αφού έχουμε δει μαζί τα κύρια χαρακτηριστικά και γιατί να το επισκεφτείτε, ας δούμε τι χρειάζεται για να εισέλθετε και αν είναι απαραίτητη η βίζα για την Κένυα.

Χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στην Κένυα;

Χρειάζεστε διαβατήριο για να πάτε στην Κένυα; Όπως αναμενόταν, ναι, με ελάχιστη διάρκεια ισχύος 6 μήνες από τη στιγμή της εισόδου στη χώρα. Πρέπει επίσης να είσαι μέσα κατοχή του εισιτηρίου πτήσης εξωτερικού, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και το διαβατήριο πρέπει απαραίτητα να έχει μια κενή σελίδα για να επιτραπεί η επικόλληση της σφραγίδας. ο σφραγίδα στο διαβατήριο γίνεται με βάση το διάρκεια της διαμονής σας, συνιστούμε λοιπόν να ελέγχετε πάντα τη δική σας ορθότητα. Οι παρατάσεις παραμονής μπορούν να ληφθούν μόνο στα γραφεία μετανάστευσης. Εάν δεν τηρείτε την περίοδο παραμονής, μπορεί να υποφέρετε σοβαρές κυρώσεις μέχρι και σύλληψη. Για αλλαγές που σχετίζονται με τη διάρκεια του διαβατηρίου, συνιστούμε να σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων στην Πρεσβεία ή στο Προξενείο της χώρας.

Συνιστούμε επίσης να έχετε πάντα μαζί σας φωτοτυπία ή σάρωση της τεκμηρίωσης για μετάβαση στην Κένυα, ώστε να διευκολυνθούν όλες οι διαδικασίες σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, στέλνοντας ένα αντίγραφό τους στη διεύθυνση email σας για να τα ανακτήσετε πιο εύκολα.

Χρειάζεστε βίζα για να πάτε στην Κένυα;

Όπως φαίνεται, μεταξύ των εγγράφων για την Κένυα δεν χρειάζεσαι βίζα από την 1η Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο, η εξουσιοδότηση eTa για είσοδο στη χώρα. Για να το πάρεις είναι υποχρεωτικός σύνδεση στο αποκλειστικό site, συμπληρώνοντάς το σωστά σε όλα του τα μέρη και πραγματοποιώντας την πληρωμή 30 ευρώ σχετικά με. Θα κυκλοφορήσει μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες, επίσης είναι ισχύει μόνο για ένα ταξίδι και μπορεί να ζητηθεί έως και τρεις μήνες πριν από την αναχώρηση. ΕΝΑ αντίγραφο της έγκρισης, ψηφιακή, στην εφαρμογή ή σε χαρτί, πρέπει να εμφανίζεται κατά την αναχώρηση, κατά την άφιξη στην Κένυα και σε κάθε έλεγχο όπου ζητείται.

Σε περίπτωση άρνησης, το ταξίδι δεν θα είναι δυνατό. Υπενθυμίζουμε ότι το eTA είναι υποχρεωτικό ακόμη και για ανηλίκους και οι οικογένειες πρέπει να εγγραφούν ως ομάδα. Η εφαρμογή Ταξιδιωτική εξουσιοδότηση Κένυα σας επιτρέπει να συμπληρώνετε αυτόματα τα δεδομένα σε περίπτωση συχνών ταξιδιών. Ποιος έχει στην κατοχή του Βίζα Κένυας που αποκτήθηκε προηγουμένως, εξαιρείται από τη νέα εγγραφή, καθώς οι βίζες που έχουν ήδη εκδοθεί ισχύουν και για το 2024. Για επιπλέον πληροφορίες, γράψτε στο upport-kenya@govtas.com ή επικοινωνήστε με την Πρεσβεία.

Χρειάζεστε εμβόλια για να πάτε στην Κένυα;

Για να πάτε στην Κένυα, μεταξύ των πραγμάτων που χρειάζεστε για να εισέλθετε σε αυτή τη χώρα, δεν απαιτείται εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 είναι υποχρεωτικός κίτρινος πυρετός για όσους έρχονται, ακόμη και μόνο για τη μεταφορά από το αεροδρόμιο παραπάνω 12 ΩΡΕΣ, από χώρα όπου η νόσος κινδυνεύει να μεταδοθεί. Συνιστούμε συνάψτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο πριν την αναχώρηση που περιλαμβάνει κάλυψη ιατρικών εξόδων. Σε περίπτωση προηγούμενων παθολογιών σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από την αναχώρηση.

Επιπλέον, συνιστούμε να φύγετε με όλα τα απαραίτητα φάρμακα, υιοθετώντας υγειονομική-υγειονομική προφύλαξη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την πρόληψη τσίμπημα κουνουπιού, πίνοντας μόνο εμφιαλωμένο νερό χωρίς πάγο και καταναλώνοντας καλομαγειρεμένα φαγητά. Για το ανθελονοσιακή προφύλαξη για σύντομες διαμονές, συμβουλευτείτε την τοπική υγειονομική αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με ένα διεθνές κέντρο εμβολιασμού.

Χωριό των Τουρκανών

Είστε έτοιμοι να πάτε στην Κένυα!

Τώρα που είδαμε τι χρειάζεστε για να πάτε στην Κένυα, είτε χρειάζεστε διαβατήριο είτε βίζα, τα χαρακτηριστικά και το κλίμα της, είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι σας στην Κένυα με ασφάλεια!

Διαβάστε επίσης :Τανζανία Visa Online: Visa και τι πρέπει να γνωρίζετε

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια