Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου

Περιεχόμενα

Αν επισκεφτείτε το Λονδίνο, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε μακριά για αμέτρητα διαφορετικά πράγματα να κάνετε εκεί. Αλλά ένα αξιοθέατο που απλά δεν μπορείτε να χάσετε, με τη δραματική ιστορία και τους ανεκτίμητους θησαυρούς του, είναι ο Πύργος του Λονδίνου. Αυτό το κλασικό αξιοθέατο του Λονδίνου είναι περισσότερο γνωστό για τα κοσμήματα του στέμματος της βρετανικής μοναρχίας, αλλά είναι επίσης γνωστό για την υπερβολική ενδυμασία των Royal Beefeaters που φρουρούν τον πύργο.

Δεδομένου ότι η επίσκεψη στον Πύργο του Λονδίνου είναι μια τόσο σημαντική εμπειρία για τους επισκέπτες της πόλης, θα θελήσετε να κάνετε το μερίδιο που σας αναλογεί στον προγραμματισμό πριν πάτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας εκεί. Ένα βασικό βήμα σε αυτόν τον σχεδιασμό είναι η οργάνωση εισιτηρίων για τον Πύργο του Λονδίνου, γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για το πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου.

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου: Αν δεν σας αρέσει να περάσετε τις διακοπές σας περιμένοντας σε μεγάλες ουρές, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα είτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας για τον Πύργο του Λονδίνου εκ των προτέρων είτε να κάνετε κράτηση για μια περιήγηση πρώιμης πρόσβασης VIP του Πύργου του Λονδίνου . Η δεύτερη επιλογή σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στον Πύργο του Λονδίνου πριν από τις κανονικές ώρες λειτουργίας, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα πλήθη.

[tp_widget][/tp_widget]

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου

Αναρωτιέστε πού να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου; Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι έχετε μερικές επιλογές ανοιχτές για εσάς, ανάλογα με το πόσο οργανωμένοι είστε και πώς θα προτιμούσατε να το επισκεφτείτε. Παρακάτω θα σας μεταφέρουμε στις διάφορες επιλογές για εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου, πού σας προτείνουμε να τα προμηθευτείτε και γιατί.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Άιφελ

  • 15 καλύτερα Airbnbs στο Παρίσι, Γαλλία
  • Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για τον Τηλεοπτικό Πύργο του Βερολίνου

1. Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται)

Ας το βγάλουμε αυτό έξω: Το να περιμένετε μέχρι να φτάσετε για να αγοράσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου είναι ο χειρότερος τρόπος για να τα αποκτήσετε, εκτός κι αν αποφασίσετε να το επισκεφτείτε την τελευταία στιγμή. Ναι, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια από το εκδοτήριο εισιτηρίων στο Tower Hill, αλλά αυτό έχει σημαντικά μειονεκτήματα. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε στην ουρά στο εκδοτήριο εισιτηρίων για να αγοράσετε εισιτήρια, κάτι που είναι καλύτερο να ξοδέψετε για να εξερευνήσετε το Λονδίνο και τα πολλά αξιοθέατα του.

2. Κάντε κράτηση μέσω Διαδικτύου (Συνιστάται)

Μια πολύ καλύτερη επιλογή που θα σας εξοικονομήσει χρόνο είναι η online κράτηση εισιτηρίων για τον Πύργο του Λονδίνου. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να το κάνετε αυτό πριν από την επίσκεψή σας, θα γλιτώσετε από την ταλαιπωρία να χρειαστεί να το λύσετε όταν φτάσετε εκεί.

Το καλύτερο είναι ότι κάνοντας κράτηση μέσω διαδικτύου, θα λάβετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τη γραμμή στο εκδοτήριο εισιτηρίων και να κατευθυνθείτε κατευθείαν στην είσοδο. Η κράτηση εκ των προτέρων είναι επίσης χρήσιμη σε περιόδους πολυάσχολης κίνησης, όταν το κάστρο έχει προγραμματίσει χρονοδιαγράμματα για είσοδο, επειδή θα μπορείτε να αποφασίσετε πότε ακριβώς κατά τη διάρκεια της ημέρας θέλετε να επισκεφθείτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και με εισιτήρια skip-the-line Tower of London, δεν θα μπορείτε να αποφύγετε τη γραμμή έξω από την έκθεση Crown Jewels. αυτή η γραμμή είναι αυτή που κάθε επισκέπτης πρέπει να αντιμετωπίσει.

Αν και μπορείτε να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας μέσω του επίσημου ιστότοπου για τον Πύργο του Λονδίνου , δεν επιστρέφονται αυστηρά. Γι’ αυτό συνιστούμε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας μέσω αυτού του συνδέσμου , καθώς κοστίζουν σχεδόν την ίδια τιμή και σας επιτρέπουν να ακυρώσετε έως και 24 ώρες νωρίτερα και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

3. Κάντε κράτηση για ξενάγηση

Κανονικά, η ξενάγηση σε ένα τουριστικό αξιοθέατο είναι μια εμπειρία που πρέπει ενεργά να αναζητήσετε. Όχι τόσο στον Πύργο του Λονδίνου. Εδώ, μια ξενάγηση από το εμβληματικό Yeoman Warders του κάστρου περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου. Οι ξεναγήσεις στον Πύργο του Λονδίνου ξεκινούν από την κύρια είσοδο και αναχωρούν κάθε 30 λεπτά.

Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη επιλογή εάν θέλετε να δώσετε στην επίσκεψή σας την ειδική περιποίηση. Κάνοντας κράτηση για αυτήν την περιήγηση πρώιμης πρόσβασης VIP στο κάστρο, θα μπορείτε να επισκεφθείτε πριν ξεκινήσουν οι ώρες λειτουργίας, να δείτε τα Crown Jewels χωρίς πλήθος και να ζήσετε την Τελετή των Κλειδιών που πραγματοποιήθηκε στα εγκαίνια του κάστρου από τους Royal Beefeaters.

4. Αγοράστε το London Pass

Οι τουρίστες που ελπίζουν να περάσουν το χρόνο τους στο Λονδίνο κάνοντας πολλές περιηγήσεις στα αξιοθέατα μπορεί να θέλουν να διερευνήσουν την απόκτηση London Pass για το ταξίδι τους. Αυτό το τουριστικό πάσο λειτουργεί παρόμοια με αυτά που υπάρχουν σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, παρέχοντας πρόσβαση σε μια σειρά από αξιοθέατα της πόλης σε ανταγωνιστική τιμή. Όχι μόνο το πάσο του Λονδίνου θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στον Πύργο του Λονδίνου, αλλά περιλαμβάνει επίσης είσοδο σε άλλα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το Αβαείο του Γουέστμινστερ και τη θέα από το Shard, καθώς και χρήση του λεωφορείου Hop-on Hop-off για μια μέρα.

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στον Πύργο του Λονδίνου

Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον Πύργο του Λονδίνου

Καθώς ο Πύργος του Λονδίνου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να επισκεφτείτε από άλλες. Εάν είστε σε θέση να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποκτήσετε μια πιο ήσυχη, πιο ευχάριστη εμπειρία.

Το Λονδίνο είναι γεμάτο τουρίστες το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, επομένως είναι απίθανο να βρείτε μια εποχή που να μην υπάρχουν άλλοι τουρίστες. Τούτου λεχθέντος, η περίοδος αιχμής για τον τουρισμό στο Λονδίνο είναι οι καλοκαιρινοί μήνες από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτούς τους μήνες εάν θέλετε να νικήσετε τα πλήθη. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε να έρθετε στην εποχή των ώμων γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Αν και μπορεί να είναι αρκετά βροχερό εκείνη την εποχή του χρόνου, ο χειμώνας είναι στον καθρέφτη και τα τουριστικά αξιοθέατα δεν θα πρέπει να είναι πολύ απασχολημένα ακόμα.

Ο Πύργος του Λονδίνου είναι συνήθως στα πιο ήσυχα μεσοβδόμαδα, με τα Σάββατα και τις επίσημες αργίες να είναι συνήθως οι πιο πολυσύχναστες ώρες. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, προσπαθήστε να προγραμματίσετε να επισκεφθείτε το πρώτο πράγμα το πρωί, αλλά αν δεν μπορείτε, είναι καλύτερο να βάλετε στόχο το μεσημέρι για να αφήσετε αρκετό χρόνο για να δείτε τα πάντα πριν κλείσει το κάστρο.

Πύργος του Λονδίνου Ώρες λειτουργίας

Οι ώρες λειτουργίας του Πύργου του Λονδίνου λειτουργούν σύμφωνα με καλοκαιρινό/χειμερινό πρόγραμμα, με τον πύργο να είναι ανοιχτός κάθε μέρα της εβδομάδας. Η τελευταία είσοδος στον πύργο είναι πάντα μία ώρα πριν από την ώρα κλεισίματος.

Από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Οκτωβρίου 2022, ο πύργος είναι ανοιχτός από τις 9:00 έως τις 17:30 Τρίτη έως Σάββατο και από τις 10:00 έως τις 17:30 την Κυριακή και τη Δευτέρα. Σε επιλεγμένες Δευτέρες, συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου, 2 Μαΐου και 30 Μαΐου, οι ώρες λειτουργίας παρατείνονται από τις 9:00 έως τις 17:30.

Από την 1η Νοεμβρίου 2021 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022, ο πύργος είναι ανοιχτός από τις 9:00 έως τις 16:30 Τρίτη έως Σάββατο και από τις 10:00 έως τις 16:30 την Κυριακή και τη Δευτέρα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των σχολικών ημιχρόνιων αργιών από 14 Φεβρουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου, το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 9:00 έως τις 16:30 κάθε μέρα της εβδομάδας.

Πώς να φτάσετε στον Πύργο του Λονδίνου;

Το να φτάσετε στον Πύργο του Λονδίνου δεν θα είναι πρόβλημα για διάφορους λόγους. Για ένα, ο πύργος βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο κοντά σε πολλά άλλα αξιοθέατα που αναμφίβολα θα θέλετε επίσης να δείτε. Αλλά υπάρχει επίσης το πλεονέκτημα των βολικών μέσων μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, που καθιστά πολύ εύκολη τη μετάβαση οπουδήποτε στο κέντρο της πόλης.

Η ακριβής διαδρομή θα εξαρτηθεί από το πού έρχεστε σε αυτή τη μεγάλη πόλη, αλλά το πιο πιθανό είναι να φτάσετε στον πύργο είτε με το μετρό του Λονδίνου είτε με φέρι κατά μήκος του Τάμεση.

Ο σταθμός Tower Hill στις γραμμές Circle και District είναι η πλησιέστερη στάση στον πύργο. Υπάρχουν επίσης αρκετοί σιδηροδρομικοί σταθμοί σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από τον πύργο, όπως ο σταθμός London Bridge και ο σταθμός Liverpool Street. Όσον αφορά την άφιξη με το νερό, θα θελήσετε να κατευθυνθείτε προς το Tower Pier, το οποίο βρίσκεται στις διαδρομές εξυπηρέτησης RB1, RB2 και RB6 του Uber Boat by Thames Clippers.

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια του Tower of London;

Σας βοηθά να κατανοήσετε μερικά πράγματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των εισιτηρίων για τον Πύργο του Λονδίνου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας εκεί. Κατανοώντας τη διαδικασία για την απόκτηση του εισιτηρίου σας και γνωρίζοντας τι περιλαμβάνει, θα γνωρίζετε ακριβώς τι σας επιφυλάσσει όταν φτάσετε για την επίσκεψή σας.

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου στον Πύργο του Λονδίνου επιτρέπουν την είσοδο στην έκθεση Crown Jewels, στον Λευκό Πύργο, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Πέτρου ad Vincula, στο Battlements, στο Μεσαιωνικό Παλάτι, στον Bloody Tower, στο Torture at the Tower, στο Μουσείο Fusiliers, και την έκθεση Royal Mint.

Κανονικά όταν κάνετε κράτηση ενός εισιτηρίου μέσω διαδικτύου , το εισιτήριό σας θα σας επιτρέπει να εισάγετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που είναι έγκυρο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ορισμένων πολυάσχολων περιόδων, όπως οι σχολικές διακοπές, μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ένα χρονικό διάστημα για την επίσκεψή σας. Οι χρονοθυρίδες καλύπτουν κάθε ώρα και ξεκινούν την ώρα, με τους επισκέπτες να επιτρέπεται να ξεκινούν την επίσκεψή τους οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της επιλεγμένης ώρας.

Μόλις αγοράσετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία του εισιτηρίου σας. Όταν φτάνουν στον πύργο, οι επισκέπτες μπορούν να παρουσιάσουν το εισιτήριό τους είτε στο smartphone τους είτε να το εκτυπώσουν.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου;

Ένα άλλο πράγμα που είναι χρήσιμο να κατανοήσετε σχετικά με τα εισιτήρια του Πύργου του Λονδίνου είναι ο τρόπος λειτουργίας των τιμών. Αν και υπάρχει μόνο ένας τύπος εισιτηρίου γενικής εισόδου, το κόστος αυτού του εισιτηρίου εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα εισιτήρια έχουν διαφορετικές τιμές για περιόδους αιχμής και εκτός αιχμής. Κατά τη θερινή περίοδο, όλα τα εισιτήρια είναι εισιτήρια αιχμής. Ωστόσο, τη χειμερινή περίοδο, οι τιμές εκτός αιχμής ισχύουν από Δευτέρα έως Πέμπτη και οι τιμές αιχμής ισχύουν από Παρασκευή έως Κυριακή και τις σχολικές αργίες.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, ένα εισιτήριο γενικής εισόδου για ενήλικες κοστίζει 29,90 £, ένα εισιτήριο έκπτωσης κοστίζει 24 £ και ένα παιδικό εισιτήριο κοστίζει 14,90 £. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα οικογενειακά εισιτήρια, με ένα εισιτήριο για έναν γονέα και τρία παιδιά κοστίζει £52,20 και ένα εισιτήριο για δύο γονείς και τρία παιδιά κοστίζει £82,10.

Στην περίοδο εκτός αιχμής, ένα εισιτήριο γενικής εισόδου για ενήλικες κοστίζει 28,90 £, ένα εισιτήριο έκπτωσης κοστίζει 23,20 £ και ένα παιδικό εισιτήριο κοστίζει 14,40 £. Το εισιτήριο για έναν γονέα και τρία παιδιά κοστίζει 50,50 £ και ένα εισιτήριο για δύο γονείς και τρία παιδιά κοστίζει 79,40 £.

Εισιτήρια εκπτώσεων διατίθενται σε παιδιά ηλικίας 16 έως 17 ετών, φοιτητές πλήρους φοίτησης, ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και επισκέπτες με εγγεγραμμένη αναπηρία. Οι μαθητές θα πρέπει να επιδείξουν μια τρέχουσα φοιτητική κάρτα, ενώ οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα για να αποδείξουν την ηλικία τους. Παιδικά εισιτήρια διατίθενται για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, ενώ για παιδιά κάτω των πέντε ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Τα καλύτερα ξενοδοχεία για τον Πύργο του Λονδίνου

Το Λονδίνο είναι μια τόσο μεγάλη και καλά συνδεδεμένη πόλη που δεν είναι πραγματικά απαραίτητο να μείνετε κοντά στα αξιοθέατα που θέλετε να δείτε κατά την επίσκεψή σας. Τα αξιοθέατα είναι απλωμένα σε όλη την πόλη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνουν τη μετάβαση από το ένα στο άλλο σχετικά εύκολο. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να μείνετε κοντά στον Πύργο του Λονδίνου για να τον επισκεφθείτε και τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Αν συμβαίνει αυτό, εδώ είναι μερικές από τις συστάσεις μας για διαμονή σε αυτήν την τσέπη της πόλης.

Για την ιδανική πολυτελή διαμονή κοντά στον Πύργο του Λονδίνου, απολαύστε τη διαμονή σας στο Cheval Three Quays . Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο διαμερισμάτων πέντε αστέρων βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κάστρο με θέα στον ποταμό Τάμεση και προσφέρει στους επισκέπτες ευρύχωρα, μοντέρνα διαμερίσματα και πρόσβαση σε ένα γυμναστήριο.

Όσοι αναζητούν ένα μέρος να μείνουν στο Λονδίνο που να προσφέρει άνεση και καλή σχέση ποιότητας τιμής, θα θελήσουν να ρίξουν μια ματιά στα στούντιο της Buckle Street . Τα δωμάτια και τα στούντιο σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων τεσσάρων αστέρων στο Whitechapel έχουν μια απαλή, χαλαρωτική αίσθηση και όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια απόδραση χωρίς άγχος.

Οι οικονομικοί ταξιδιώτες θα χαρούν να μάθουν ότι το Wombat’s the City Hostel London είναι ένα εξαιρετικό μέρος χαμηλού κόστους για διαμονή λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τον Πύργο του Λονδίνου. Με ευρύχωρους κοιτώνες και δωμάτια και μια φιλόξενη, παρθένα ατμόσφαιρα, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερη επιλογή στο κεντρικό Λονδίνο. Ωστόσο, εάν θέλετε να δείτε άλλους ξενώνες στην πόλη, σας συνιστούμε να δείτε τον οδηγό μας για ξενώνες στο Λονδίνο.

Συνεχείς εκδηλώσεις στον Πύργο του Λονδίνου

Σε διάφορες περιόδους κατά τη διάρκεια του έτους, ο Πύργος του Λονδίνου φιλοξενεί εκδηλώσεις και ειδικές εκθέσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες. Η είσοδος σε αυτές τις εκδηλώσεις και εκθέσεις απαιτεί ξεχωριστό εισιτήριο που πρέπει να κλείσετε πριν από την επίσκεψή σας. Οι επερχόμενες εκδηλώσεις και εκθέσεις στον Πύργο του Λονδίνου περιλαμβάνουν: 

  • Superbloom: Flower που γιορτάζει το Platinum Jubilee (1 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου 2022)
  • Platinum Jubilee Concert (28 Απριλίου 2022)
  • The Gunpowder Plot: Immersive Experience (Από τον Μάιο του 2022)

Διαδικασία ασφαλείας στον Πύργο του Λονδίνου

Για να διασφαλίσετε ότι η επίσκεψή σας στον Πύργο του Λονδίνου θα πάει ομαλά, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να γνωρίζετε σχετικά με τους κανόνες για τους επισκέπτες. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν επιτρέπονται μεγάλες τσάντες ή βαλίτσες μέσα και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις αποθήκευσης αποσκευών για να τις αποθηκεύσετε.

Ενώ επιτρέπεται η προσωπική φωτογραφία χωρίς φλας μέσα στο κάστρο, εκτός από τις περιπτώσεις όπου υπάρχει σήμανση, η χρήση τρίποδων και ραβδιών selfie απαγορεύεται και κάθε επαγγελματική φωτογραφία απαιτεί προηγμένη άδεια.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκες όταν βρίσκονται μέσα στο κάστρο, εκτός εάν εξαιρούνται και ακολουθούν τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.

Επίσκεψη στον Πύργο του Λονδίνου με Αναπηρία

Ενώ ο Πύργος του Λονδίνου έχει λάβει ορισμένα μέτρα για να βοηθήσει τους επισκέπτες με αναπηρία, έχει ορισμένες αδυναμίες από αυτή την άποψη.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι λόγω της ιστορικής φύσης του πύργου, δεν είναι δυνατή η παροχή πρόσβασης κινητικότητας σε όλο το κάστρο. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε αρκετούς χώρους που διαθέτουν δύσκολες σκάλες και περάσματα που δεν έχουν σχεδιαστεί για πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο. Ωστόσο, αναπηρικά καροτσάκια διατίθενται προς ενοικίαση δωρεάν στο κάστρο εάν το χρειάζεστε.

Για επισκέπτες με προβλήματα ακοής, υπάρχουν βρόχοι επαγωγής σε όλο τον πύργο. Αν και δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα, ο πύργος διαθέτει προγράμματα που παρέχουν περιηγήσεις BSL για άτομα με προβλήματα ακοής και περιγραφικές περιηγήσεις για άτομα με προβλήματα όρασης.

Οι φροντιστές για επισκέπτες με εγγεγραμμένη αναπηρία μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δωρεάν είσοδο στον ιστότοπο.

FAQ – Γεγονότα για τον Πύργο του Λονδίνου

Τι είναι ο Πύργος του Λονδίνου;

Με επίσημο τίτλο Her Majesty’s Royal Palace and Fortress of the Tower of London, ο Πύργος του Λονδίνου είναι ένα κάστρο στην πόλη του Λονδίνου που, μεταξύ άλλων, χρησιμεύει ως θησαυροφυλάκιο για το Crown Jewels της Αγγλίας.

Πότε χτίστηκε ο Πύργος του Λονδίνου;

Η κατασκευή του Πύργου του Λονδίνου ξεκίνησε τη δεκαετία του 1070, με προσθήκες που έγιναν τους επόμενους αιώνες.

Πόσο χρονών είναι ο Πύργος του Λονδίνου;

Το παλαιότερο τμήμα του Πύργου του Λονδίνου είναι ο Λευκός Πύργος, από τον οποίο πήρε το όνομά του το κάστρο. Είναι πάνω από 900 ετών, αφού ολοκληρώθηκε τον 11ο αιώνα.

Ποιος έχτισε τον Πύργο του Λονδίνου;

Ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής χτίστηκε τον Πύργο του Λονδίνου μετά την κατάκτηση της Αγγλίας από τους Νορμανδούς.

Γιατί χτίστηκε ο Πύργος του Λονδίνου;

Αποφασισμένος να εδραιώσει τον έλεγχό του στην Αγγλία, ο Γουλιέλμος ο Κατακτητής έχτισε τον Πύργο του Λονδίνου για να εκφοβίσει τους ντόπιους και να υπερασπιστεί τη βασιλική του αξίωση.

Πού βρίσκεται ο Πύργος του Λονδίνου;

Ο Πύργος του Λονδίνου βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Τάμεση στον κεντρικό δήμο του Τάουερ Χάμλετς του Λονδίνου.

Με αυτόν τον οδηγό στα χέρια σας, θα πρέπει να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποκτήσετε εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου και να οργανώσετε την επίσκεψή σας εκεί. Γνωρίζοντας όλα αυτά πριν πάτε, αναμφίβολα θα έχετε μια πιο χαλαρή και ευχάριστη εμπειρία.

[tp_widget][/tp_widget]

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TicketsWe⁩ στο Viber << 👈✈️🌍

Διαβάστε επίσης : 10 καλύτερες περιηγήσεις, εκδρομές και δραστηριότητες στο Λονδίνο

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.