Είναι το Myrtle Beach ασφαλές για επίσκεψη το 2023;

Το Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλιακές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του επίσημου τουριστικού συμβουλίου, το Myrtle Beach δέχεται πάνω από 19 εκατομμύρια επισκέπτες  κάθε χρόνο.

Τα καλύτερα αξιοθέατα στο Myrtle Beach είναι συγκεντρωμένα γύρω από την παραλία και τον πεζόδρομο. Μπορείτε να δείτε τα καταστήματα και τις επιλογές διασκέδασης στο Broadway on the Beach, να πάρετε τα παιδιά στο ενυδρείο Ripley ή να κάνετε μια βόλτα με το SkyWheel για την καλύτερη θέα.

Κολυμπήστε ή μαυρίστε στην όμορφη άμμο του Myrtle Beach. Πιο μακριά από την ακτή, υπάρχουν και άλλα αξιοθέατα, όπως βραβευμένα γήπεδα γκολφ.

Το Myrtle Beach είναι ο τέλειος προορισμός διακοπών για οποιονδήποτε, ειδικά για άτομα με οικογένειες.

Ωστόσο, πριν πάρετε τα παιδιά σας στις διακοπές μιας ζωής, θέλετε να ξέρετε ότι δεν τα εκθέτετε σε κίνδυνο, γι’ αυτό είναι σημαντική η έρευνα για την ασφάλεια ενός νέου προορισμού.

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός ασφαλείας μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Myrtle Beach. Συνεχίστε να διαβάζετε για λεπτομερείς πληροφορίες ασφάλειας σχετικά με το Myrtle Beach, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος.

Είναι το Myrtle Beach ασφαλές για επίσκεψη το 2023;

Kevin Ruck/Shutterstock

Ναί. Το Myrtle Beach είναι ως επί το πλείστον ένα ασφαλές μέρος για επίσκεψη, αν και ορισμένα μέρη της πόλης έχουν περάσει δύσκολες στιγμές πρόσφατα. Θα χρειαστεί να λάβετε προφυλάξεις για να προστατευτείτε από κλοπή όταν επισκέπτεστε.

Ωστόσο, η πόλη είναι ως επί το πλείστον ασφαλής και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν θετικές εμπειρίες κάθε χρόνο. Αν κοιτάξετε στα διαδικτυακά ταξιδιωτικά φόρουμ, το Myrtle Beach λαμβάνει μικτές κριτικές.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ένιωσαν ανασφαλείς όταν επισκέφθηκαν την πόλη, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι έκαναν διακοπές εκεί για χρόνια και δεν ένιωσαν ποτέ ανασφάλεια. Η αλήθεια είναι ότι το Myrtle Beach έχει αυξημένα ποσοστά εγκληματικότητας.

Τα συνηθισμένα περιστατικά περιλαμβάνουν:

  • Μικροκλοπή
  • Διαρρήξεις οχημάτων
  • Κλοπή οχήματος
  • Διάρρηξη
  • Προσβολή
  • Ληστεία

Ωστόσο, η φήμη του Myrtle Beach απογοητεύει τους ντόπιους, πολλοί από τους οποίους επισημαίνουν ότι η πόλη δεν είναι τόσο επικίνδυνη από την εμπειρία τους όσο μπορεί να πιστεύουν οι άνθρωποι.

Ορισμένοι τοπικοί αξιωματούχοι παραπονιούνται για την πρακτική του υπολογισμού των ποσοστών εγκληματικότητας ανά πληθυσμό, όταν πολλά εγκλήματα επηρεάζουν τα εκατομμύρια των τουριστών στην πόλη που δεν υπολογίζονται στον πληθυσμό. Έτσι, το ποσοστό γίνεται άδικα λοξό.

Το τοπικό Εμπορικό Επιμελητήριο δημοσίευσε μάλιστα ένα άρθρο που εξηγεί γιατί τα στοιχεία εγκληματικότητας για το Myrtle Beach δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Τόνισαν ορισμένους παράγοντες που κάνουν το ποσοστό εγκληματικότητας πιο περίπλοκο από ό,τι φαίνεται, από το ζήτημα υπολογισμού του ποσοστού που αναφέρθηκε παραπάνω μέχρι το γεγονός ότι τα δεδομένα του FBI περιλαμβάνουν δεδομένα εγκληματικότητας για ολόκληρη τη μητροπολιτική περιοχή, αλλά όχι τον πληθυσμό.

Εκτός από το έγκλημα, υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκέφτεστε την ασφάλειά σας στο Myrtle Beach. Ένα από αυτά είναι οι φυσικές καταστροφές. Η ακτή της Καρολίνας, συμπεριλαμβανομένης της Myrtle Beach, είναι επιρρεπής σε τυφώνες.

Τα τελευταία χρόνια, καταιγίδες έπληξαν σκληρά το Myrtle Beach , προκαλώντας υλικές ζημιές και πλημμύρες. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τα ταξίδια στο Myrtle Beach κατά την περίοδο αιχμής των τυφώνων, από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο.

Ακόμα κι αν ταξιδεύετε εκτός εποχής τυφώνων, μπορεί να αντιμετωπίσετε κινδύνους που επηρεάζουν την ικανότητά σας να κολυμπήσετε στο Myrtle Beach. Η περιοχή έχει προβλήματα όπως ρυτίδες, ισχυρά ρεύματα και επικίνδυνα θαλάσσια άγρια ​​ζώα όπως οι μέδουσες.

Μερικές φορές, τα επίπεδα βακτηρίων του νερού είναι υψηλά, καθιστώντας μέρη της παραλίας μη ασφαλή για κολύμπι. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές δοκιμάζουν το νερό πολλές φορές την εβδομάδα  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δημοσιεύουν τα αποτελέσματα στον ιστότοπο Check My Beach και σε πινακίδες.

Συνήθως, μόνο τμήματα της παραλίας  δεν είναι ασφαλή για κολύμπι, συνήθως οι περιοχές γύρω από τις αποχετεύσεις καταιγίδων καθώς η απορροή νερού μετά από μεγάλες καταιγίδες είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί σωστά.

Η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Myrtle Beach προσφέρει συμβουλές για ασφαλή κολύμβηση . Η ζέστη είναι έντονη στην περιοχή, γι’ αυτό είναι σημαντικό να προστατεύσετε τον εαυτό σας παραμένοντας ενυδατωμένος και εφαρμόζοντας αντηλιακό.

Κολυμπήστε με ασφάλεια αποφεύγοντας τα ρεύματα και τις περιοχές κοντά σε προβλήτες που δεν είναι ασφαλείς για τους κολυμβητές καθώς προσελκύουν μέδουσες. Ακολουθήστε τις αναρτημένες προειδοποιητικές σημαίες και οποιαδήποτε συμβουλή ναυαγοσώστη, ειδικά αν κολυμπάτε με παιδιά.

Έγκλημα στο Myrtle Beach

Myrtle Beach, SC / Η.Π.Α. – 19-9-2018 Έρημος πεζόδρομος στο Myrtle Beach με αγνοούμενα καρότσια ρόδας μετά τον τυφώνα Florence/Trisha McQuade/Shutterstock

Το έγκλημα στο Myrtle Beach είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων που επισκέπτονται την πόλη. Αυτή η ανησυχία επιβεβαιώνεται από στατιστικά στοιχεία που σίγουρα φαίνονται ανησυχητικά με την πρώτη ματιά.

Το ποσοστό εγκληματικότητας στο Myrtle Beach είναι πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο. Σύμφωνα με στοιχεία που συλλέχθηκαν από το US News and World Report, το συνολικό ποσοστό εγκληματικότητας στο Myrtle Beach είναι 398,7 περιστατικά ανά 100.000 άτομα , πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο.

Το ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας είναι επίσης υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο, αν και ελαφρώς. Σύμφωνα με στοιχεία του FBI, το Myrtle Beach ήταν κάποια στιγμή η πιο  επικίνδυνη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από το 2021, όταν δημοσιεύτηκε αυτό το στατιστικό, το Myrtle Beach έχει πέσει πολύ κάτω στην κατάταξη, αλλά εξακολουθεί να παραμένει κοντά στην κορυφή της λίστας με τις πιο επικίνδυνες πόλεις των ΗΠΑ

Αυτά τα στατιστικά σίγουρα μας δείχνουν ότι το Myrtle Beach έχει προβλήματα με την ασφάλεια. Ωστόσο, η κατάσταση στο έδαφος είναι πιο περίπλοκη από ό,τι φαίνεται.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζονται τα ποσοστά εγκληματικότητας ανά πληθυσμό παραμορφώνει άδικα τα αποτελέσματα για το Myrtle Beach, καθώς πολλά εγκλήματα αφορούν τουρίστες. Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των εγκληματικών περιστατικών στο Myrtle Beach είναι εγκλήματα ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, τα εγκλήματα ιδιοκτησίας αποτελούν περίπου το 87% των συνολικών εγκλημάτων που διαπράττονται στην πόλη. Το πιο συνηθισμένο έγκλημα ιδιοκτησίας είναι η κλοπή, που αποτελεί το 81,5% των συνολικών εγκλημάτων ιδιοκτησίας.

Η κλοπή είναι μια αρκετά ευρεία κατηγορία και περιλαμβάνει πορτοφολάδες, κλοπές καταστημάτων και κλοπές από οχήματα.

Το βίαιο έγκλημα αποτελεί το υπόλοιπο 13% των εγκληματικών περιστατικών. Το πιο συνηθισμένο βίαιο έγκλημα είναι η επίθεση, που αποτελεί το 63,2% των συνολικών εγκλημάτων βίας που διαπράχθηκαν.

Τα περισσότερα περιστατικά επίθεσης στο Myrtle Beach συμβαίνουν μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται μεταξύ τους, στο πλαίσιο καυγάδων στο μπαρ ή μεταξύ ληστειών που έχουν πάει στραβά. Η ληστεία είναι το επόμενο πιο συχνό βίαιο έγκλημα, που αποτελεί περίπου το 21% των συνολικών βίαιων εγκλημάτων.

Το Myrtle Beach έχει σίγουρα τα προβλήματά του και σύμφωνα με ανέκδοτα στοιχεία και τοπικές στατιστικές εγκληματικότητας, είναι ένα πιο επικίνδυνο μέρος από ό,τι ήταν παλιά.

Ωστόσο, εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα το επισκέπτονταν ετησίως, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν ξανά, αν ένιωθαν ανασφαλείς. Θα πρέπει να λαμβάνετε προφυλάξεις για να προστατεύσετε τον εαυτό σας όταν ταξιδεύετε στο Myrtle Beach, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον φόβο να καταστρέψει τις διακοπές σας ή να σας κάνει να τις ακυρώσετε.

Κλοπή από Οχήματα

Διαφορετικές μορφές μικροκλοπών είναι κοινές στο Myrtle Beach, από πορτοφολάδες μέχρι αρπαγή τσάντας. Οι κλέφτες συχνά στοχεύουν τουρίστες, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί από αυτούς που έρχονται στην πόλη κάθε χρόνο.

Συνιστάται στους επισκέπτες να παρακολουθούν στενά τα τιμαλφή τους και να μην αφήνουν ποτέ τα υπάρχοντά τους χωρίς επίβλεψη, για παράδειγμα όταν κολυμπούν ή απολαμβάνουν βόλτες στο λούνα παρκ.

Ωστόσο, το έγκλημα για το οποίο οι ντόπιοι προειδοποιούν περισσότερο τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται το Myrtle Beach είναι η κλοπή από οχήματα. Συχνά, αναφορές για σειρές κλοπών από αυτοκίνητα κάνουν τοπικές ειδήσεις .

Οι κλέφτες στοχεύουν τόσο τους ντόπιους όσο και τους επισκέπτες, αν και τείνουν να προσελκύονται περισσότερο από πινακίδες κυκλοφορίας εκτός πολιτείας και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Πολλοί επισκέπτες οδηγούν στο Myrtle Beach, αφήνοντάς τους ευάλωτους σε κλοπές.

Εφόσον είστε επιμελείς όσον αφορά τη λήψη των σωστών προφυλάξεων, μπορείτε να αποφύγετε να πέσετε θύμα αυτού του εγκλήματος. Ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε αντικείμενα στο αυτοκίνητό σας, ειδικά όχι τιμαλφή. Αφήστε τις αποσκευές σας στο κατάλυμά σας πριν οδηγήσετε και εξερευνήσετε.

Εάν πρέπει να αφήσετε κάτι στο αυτοκίνητό σας, όπως μια τσάντα για ψώνια, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι ορατό έξω από το αυτοκίνητο και ότι κανείς δεν σας παρατηρεί να το αφήνετε.

Το πώς και το πού παρκάρετε το αυτοκίνητό σας μπορεί επίσης να αποτρέψει τις διαρρήξεις οχημάτων.

Ελέγξτε ξανά για να βεβαιωθείτε ότι κλειδώσατε τις πόρτες και τυλίξτε τα παράθυρα πριν αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Πριν κάνετε κράτηση για τη διαμονή σας, ρωτήστε για τις επιλογές στάθμευσης. Η στάθμευση σε πολύ είναι πάντα πιο ασφαλής από τη στάθμευση στο δρόμο.

Ληστεία

Ενώ τα περισσότερα εγκλήματα που επηρεάζουν τους τουρίστες στο Myrtle Beach είναι μη βίαια, έχουν σημειωθεί μερικά βίαια περιστατικά που επηρεάζουν τους επισκέπτες στο παρελθόν. Η ληστεία είναι ένα από τα πιο κοινά βίαια εγκλήματα που συναντούν οι επισκέπτες εκεί.

Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες ληστείες συμβαίνουν τη νύχτα, επομένως η αποφυγή τους είναι αρκετά εύκολη — μην είστε απρόσεκτοι με τις κινήσεις σας τη νύχτα. Μπορείτε να εξερευνήσετε την παραλία Myrtle μετά το σκοτάδι, αλλά να μείνετε σε δημοφιλείς περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπως το Broadway on the Beach.

Πάρτε ένα ταξί για να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας μετά το σκοτάδι, εάν είναι πιο μακριά από την κεντρική περιοχή και ποτέ, μα ποτέ μόνοι σας.

Εάν αποφασίσετε να το ρισκάρετε και να βγείτε στο Myrtle Beach μετά το σκοτάδι, αποφύγετε δυνητικά επικίνδυνες περιοχές. Ποτέ μην κατεβαίνετε σε κακοφωτισμένους παράδρομους. Αποφύγετε τυχόν χώρους με κακό φωτισμό με λίγα άτομα τριγύρω, όπως απομακρυσμένες περιοχές της παραλίας και χώρους στάθμευσης.

Εάν είστε άτυχοι και σας κλέψουν, συμμορφωθείτε με τον ληστή. Παραδώστε τα τιμαλφή σας και επικεντρωθείτε στο να φύγετε το συντομότερο δυνατό.

Οι ληστείες έχουν κλιμακωθεί σε επιθέσεις στο παρελθόν. Οι επιθέσεις έχουν επηρεάσει και τους τουρίστες στο παρελθόν σε δημοφιλείς περιοχές νυχτερινής διασκέδασης στο Myrtle Beach, επομένως πάντα προσέχετε την κατανάλωση ποτών.

Το να παρακολουθείτε την κατανάλωση του ποτού σας είναι επίσης μια καλή ιδέα για την πρόληψη των ληστειών, καθώς οι ληστές στοχεύουν συχνά άτομα που είναι μεθυσμένα και λιγότερο πιθανό να έχουν το μυαλό τους μαζί τους.

Αποφυγή κακών περιοχών

MYRTLE BEACH, SC, ΗΠΑ – 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Ταξίδι στο Myrtle Beach Νότια Καρολίνα ΗΠΑ/Felix Mizioznikov/Shutterstock

Η αποφυγή κακών σημείων του Myrtle Beach είναι το κλειδί για να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Οι περισσότεροι ντόπιοι λένε στους επισκέπτες να είναι προσεκτικοί στο νότιο άκρο του Boardwalk, πιο κοντά στο Family Kingdom Amusement Park και νοτιότερα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν την περιοχή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά να είστε πιο προσεκτικοί τη νύχτα.

Η περιοχή γύρω από το Myrtle Beach Pavilion είναι επίσης πιο περίπλοκη αυτές τις μέρες, καθώς πολλά αξιοθέατα έχουν κλείσει και υπάρχουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι τριγύρω.

Η περιοχή στο κέντρο της πόλης Myrtle Beach δεν είναι απαραίτητα επικίνδυνη, αλλά γίνεται φασαρία, ειδικά τη νύχτα. Έχει επίσης το υψηλότερο ποσοστό κλοπής στην πόλη γιατί προσελκύει τους περισσότερους τουρίστες, οι οποίοι αποτελούν ελκυστικούς στόχους για τους κλέφτες.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές ασφάλειας για το Myrtle Beach:

  • Αποφύγετε να αναβοσβήσετε τα τιμαλφή σας. Μην κυνηγάτε πολλά μετρητά ή ακριβά κοσμήματα (ούτως ή άλλως τα κοσμήματα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές στην παραλία). Δεν θέλετε να κάνετε τίποτα που σας ξεχωρίζει ως πιθανό στόχο για κλέφτες.
  • Ορισμένες περίοδοι στο Myrtle Beach είναι πιο επικίνδυνες από άλλες. Η εγκληματικότητα τείνει να αυξάνεται σε φεστιβάλ, όπως το Bike Week, ένα τοπικό ράλι μοτοσυκλετών. Τα μεγαλύτερα πλήθη είναι πιο ελκυστικά για τους κλέφτες και οι εκτός πόλης που έρχονται τείνουν να είναι πιο θορυβώδεις. Κάντε κράτηση για τη διαμονή σας για να αποφύγετε αυτές τις εβδομάδες.
  • Ασκηθείτε στην ασφαλή κολύμβηση. Προσπαθήστε να κολυμπήσετε σε σημεία της παραλίας όπου υπάρχουν ναυαγοσώστες σε υπηρεσία. Αποφύγετε επικίνδυνες συμπεριφορές, όπως καταδύσεις χωρίς έλεγχο του βάθους του νερού.
  • Μην αναβοσβήνεις τα κλειδιά του ξενοδοχείου σου. Δεν θέλετε να διαφημίσετε το γεγονός ότι είστε τουρίστας και σίγουρα δεν θέλετε κάποιος με άθλιες προθέσεις να ξέρει πού μένετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές κοινές ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι πριν επισκεφτούν το Myrtle Beach:

Είναι το Myrtle Beach ασφαλές για διακοπές;

Το Myrtle Beach είναι ως επί το πλείστον ένα ασφαλές μέρος για διακοπές, ειδικά αν παραμείνετε σε ένα από τα θέρετρα. Ωστόσο, η πόλη έχει αυξημένο ποσοστό εγκληματικότητας και οι επισκέπτες επηρεάζονται συχνά από εγκλήματα όπως η κλοπή.

Είναι ασφαλές να περπατάς στην παραλία τη νύχτα στο Myrtle Beach;

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι η παραλία είναι ασφαλής τη νύχτα. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας και μην πηγαίνετε σε απομακρυσμένες περιοχές της παραλίας. Μείνετε σε μέρη της παραλίας κοντά στον πεζόδρομο για να μην γίνετε στόχος εγκλήματος.

Αξίζει να πάτε στο Myrtle Beach;

Αν ψάχνετε για μια κλασική αμερικανική απόδραση στην παραλία, τότε το Myrtle Beach είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε. Όχι μόνο έχει μια όμορφη ακτογραμμή, αλλά έχει επίσης άφθονη διασκέδαση και ψυχαγωγία κατά μήκος του πεζόδρομου.

Ποια είναι η πιο ασφαλής παραλία στη Νότια Καρολίνα;

Αν θέλετε να μείνετε στη Νότια Καρολίνα αλλά ψάχνετε για μια πιο ασφαλή επιλογή από το Myrtle Beach, τότε το Hilton Head Island είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτή η παραλία έχει πολύ χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας από το Myrtle Beach.

Γιατί το Myrtle Beach είναι τόσο φθηνό;

Το Myrtle Beach είναι ένας προσιτός παραλιακός προορισμός, επειδή η φήμη του ως μέρος με υψηλή εγκληματικότητα έχει μειώσει τις τοπικές τιμές. Επιπλέον, η πόλη δεν είναι τόσο ελκυστικός προορισμός όσο ήταν.

Λοιπόν, πρέπει να επισκεφτείτε το Myrtle Beach;

Το Myrtle Beach έχει σίγουρα τα προβλήματά του και θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή από την κλοπή λόγω του υψηλού ποσοστού εγκληματικότητας. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε ασφαλείς διακοπές στην παραλία εάν λάβετε τις σωστές προφυλάξεις. Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Διαμονή

Ασφάλιση 

Διαβάστε επίσης:Τα 20 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στη Νότια Καρολίνα

Τα 10 καλύτερα beach bar στον κόσμο

Οι 10 καλύτερες παραλίες στις ΗΠΑ

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια