Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Οι Μπαχάμες είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Καραϊβική για κάποιο λόγο. Περίπου 7 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες  επισκέπτονται τη μικρή νησιωτική χώρα κάθε χρόνο.

Η χώρα έχει πάνω από 700 νησιά (αν και 670 είναι ακατοίκητα), που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά μέρη για να απλώσετε την πετσέτα θαλάσσης και το σαλόνι σας στην παραλία. Τα νησιά φημίζονται για τις παρθένες αμμώδεις παραλίες τους, συμπεριλαμβανομένων διάσημων όπως η Pink Sand Beach.

Εκτός από το κολύμπι, υπάρχουν πολλές άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες για να απολαύσετε. Η χώρα είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις.

Εάν αισθάνεστε τυχοδιώκτες, μπορείτε να εξερευνήσετε τις υποβρύχιες σπηλιές στο Εθνικό Πάρκο Lucayan ή να δείτε την εκπληκτική υδρόβια ζωή γύρω από τον κοραλλιογενή ύφαλο της Άνδρου. Οι Μπαχάμες είναι επίσης ένας προορισμός παγκόσμιας κλάσης για ψάρεμα βαθέων υδάτων.

Οι Μπαχάμες φιλοξενούν επίσης έναν από τους πιο καλά ανεπτυγμένους πολιτισμούς θερέτρου σε όλη την Καραϊβική. Μπορείτε να περάσετε όλες τις διακοπές σας σε ένα θέρετρο για κάθε προϋπολογισμό, τρώγοντας το νόστιμο φαγητό του σπιτιού και απολαμβάνοντας δραστηριότητες all-inclusive.

Ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της χώρας είναι το Atlantis Paradise Island, διαβόητο για το υδάτινο πάρκο Aquaventure. Ακόμα κι αν δεν μείνετε στο θέρετρο, μπορείτε να δείτε αυτό το παγκοσμίου φήμης υδάτινο πάρκο.

Όμως, ενώ αυτός ο φημισμένος νησιωτικός παράδεισος έχει αμέτρητα πράγματα να δείτε και να κάνετε, πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τις Μπαχάμες; Εδώ είναι η άποψή μας.

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Aκολουθήστε μας στο facebook

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στις Μπαχάμες

Πόσο κοστίζει μια κρουαζιέρα στις Μπαχάμες ;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Τροπική προβλήτα σε ένα νησί την καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Loocid/Shutterstock

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και μέσα Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε τον καλύτερο καιρό και την καλύτερη εμπειρία, καθώς τα περισσότερα αξιοθέατα θα είναι ανοιχτά.

Ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο είναι η κορυφαία τουριστική περίοδος στις Μπαχάμες. Μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, εκατομμύρια επισκέπτες έρχονται στη χώρα σε κρουαζιέρες και σε επισκέψεις σε θέρετρα. Η υψηλή περίοδος είναι η υψηλή περίοδος για κάποιο λόγο — γιατί ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε.

Ο καιρός είναι σίγουρα το κύριο πλεονέκτημα όταν πρόκειται για επίσκεψη στις Μπαχάμες, ειδικά όταν πρόκειται για επίσκεψη στη χώρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, οι θερμοκρασίες στις Μπαχάμες είναι ακόμα ζεστές, μεταξύ 70 και 80 βαθμών Φαρενάιτ. Η θερμοκρασία του νερού είναι επίσης ζεστή και ήπια. Ο χειμώνας είναι επίσης η ξηρή περίοδος στη χώρα.

Μεταξύ Δεκεμβρίου και Απριλίου, τα νησιά δέχονται βροχές κατά μέσο όρο 9 ημέρες το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγάλες πιθανότητες να ζήσετε μια σειρά από ηλιόλουστες μέρες κατά την επίσκεψή σας.

Οι βροχές που συμβαίνουν είναι συνήθως σύντομες και ήπιες, οπότε ακόμα κι αν υπάρχουν σύννεφα, μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο στην παραλία κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι Μπαχάμες τείνουν να ζωντανεύουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα – συμπεριλαμβανομένων των νερών.

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για ψάρεμα, καθώς τα ψάρια όπως το λευκό μάρλιν και το wahoo είναι τα πιο άφθονα κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν (σύμφωνα με το επίσημο χάρτη παιχνιδιών  από το τουριστικό συμβούλιο των Μπαχάμες).

Εάν προτιμάτε να παρατηρείτε τη θαλάσσια ζωή αντί να τη φάτε, ο χειμώνας είναι ακόμα η καλύτερη εποχή για να την επισκεφτείτε. Οι μεταναστευτικοί πληθυσμοί ψαριών και θαλάσσιων ζώων καθιστούν την καλύτερη στιγμή για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με την Professional Association of Diving Instructors, ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να δεις καρχαρίες στις Μπαχάμες, μαζί με άλλα είδη ζώων. Στην ακτή, ο χειμώνας είναι η εποχή αιχμής για φεστιβάλ στις Μπαχάμες.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τη νυχτερινή ζωή των Μπαχάμας και να απολαύσετε κάποια τοπική κουλτούρα, ο Δεκέμβριος έως τον Απρίλιο είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε.

Μερικά φεστιβάλ που μπορείτε να ζήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιλαμβάνουν:

Η φθηνότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Φωτογραφία ενός λεωφορείου και μερικών αυτοκινήτων έξω από ένα κοσμηματοπωλείο στο Nassau κατά τη φθηνότερη περίοδο για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες είναι κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Μεταξύ Αυγούστου και αρχές Νοεμβρίου, οι τιμές μειώνονται στις Μπαχάμες και ορισμένα ξενοδοχεία είναι λιγότερο από το μισό της τιμής που θα ήταν κατά την περίοδο αιχμής.

Δεδομένου ότι οι διαχειριστές ξενοδοχείων στις Μπαχάμες γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, δεν θα έχουν πολλούς επισκέπτες, τείνουν να μειώνουν τις τιμές.

Εάν ο πρωταρχικός σας στόχος είναι να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα στο ταξίδι σας, τότε τα τέλη του καλοκαιριού και οι αρχές του φθινοπώρου είναι οι καλύτερες στιγμές για να επισκεφτείτε τις Μπαχάμες. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν μερικές ανταλλαγές για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Πολλοί τουριστικοί πράκτορες και ξενοδοχεία χρησιμοποιούν την εκτός σεζόν ως χρόνο για να πάρουν άδεια και να κάνουν ανακαινίσεις, επομένως ενδέχεται να μην έχετε την ίδια ποιότητα υπηρεσιών όπως θα είχατε κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής. Επιπλέον, ο καιρός τείνει να είναι χειρότερος το καλοκαίρι, καθώς βρέχει πολύ περισσότερο.

Έχεις βρει ξενοδοχείο – διαμέρισμα για το ταξίδι σου? Για δες στο booking.com

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Προβλήτα πάνω από το πανέμορφο γαλαζοπράσινο νερό της παραλίας Cable, που απεικονίζεται την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τις Μπαχάμες

Paulina Chrzanowska/Shutterstock

Ο λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες είναι επίσης κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής. Δεν θα δείτε πολλά πλήθη από τον Αύγουστο έως τις αρχές Νοεμβρίου, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάτε στις Μπαχάμες για να κάνετε την παραλία μόνοι σας.

Τα πλήθη είναι επίσης χαμηλότερα τον Μάιο, που είναι ένα χρονικό διάστημα μεταξύ της αιχμής των διαλειμμάτων της άνοιξης και της μικρότερης βιασύνης που συμβαίνει στις αρχές του καλοκαιριού όταν ξεκινούν οι σχολικές διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μάιος σάς επιτρέπει να αποφύγετε ορισμένα από τα προβλήματα της εκτός εποχής, όπως ο κίνδυνος των τυφώνων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα εκτεταμένα πλήθη της περιόδου αιχμής. Ένα από τα οφέλη της επίσκεψης στις Μπαχάμες σε περιόδους με λιγότερο κόσμο είναι ότι σας επιτρέπει να απολαύσετε πραγματικά τα φυσικά θαύματα της χώρας.

Θα έχετε πολλές παραλίες σχεδόν μόνοι σας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε άλλα θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις, ενοικίαση εξοπλισμού και γραμμές θα σας πάρει πολύ λιγότερο χρόνο.

Επιπλέον, όταν υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι τριγύρω, είναι πιο εύκολο να κάνετε φίλους με ντόπιους και να τους γνωρίσετε πραγματικά όταν δεν εργάζονται με τον φρενήρη ρυθμό που απαιτεί η περίοδος αιχμής. Για πολλούς ανθρώπους, η επίσκεψη εκτός της τουριστικής περιόδου αιχμής επιτρέπει μια πιο αυθεντική εμπειρία.

Η επίσκεψη κατά τις εποχές της άνοιξης (ιδιαίτερα τον Μάιο) και τα τέλη του φθινοπώρου (Οκτώβριος έως αρχές Νοεμβρίου) είναι ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθείτε από λιγότερα πλήθη χωρίς κάποια από τα μειονεκτήματα της πλήρους εκτός εποχής.

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης : Είναι οι Μπαχάμες ασφαλείς για επίσκεψη;

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Έντονη βροχή απεικονίζεται τη χειρότερη περίοδο για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες είναι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, καθώς αυτοί οι μήνες είναι η κορύφωση της εποχής των τυφώνων στον Ατλαντικό.

Οι Μπαχάμες πλήττονται συνήθως από μερικές σφοδρότερες καταιγίδες κάθε χρόνο που προκαλούν υλικές ζημιές και διακόπτουν το ρεύμα. Κάθε λίγα χρόνια, η χώρα υποφέρει από μια καταστροφική καταιγίδα που προκαλεί απώλειες ζωών, όπως ο τυφώνας Ντόριαν το 2019 .

Είναι δυνατό να το επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, εάν το επιλέξετε. Ακριβώς επειδή είναι εποχή τυφώνων δεν σημαίνει ότι υπάρχουν συνεχώς τυφώνες — σημαίνει απλώς ότι σχηματίζονται τυφώνες αυτή την εποχή του χρόνου.

Συνήθως παρακολουθούνται πολύ εκ των προτέρων, δίνοντάς σας χρόνο να εκκενώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Τα περισσότερα ξενοδοχεία και ξεναγήσεις προσφέρουν επιστροφές χρημάτων λόγω τυφώνα εάν υπάρχει καταιγίδα. Ακόμα κι αν δεν έχετε την κακή τύχη να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, να έχετε κατά νου ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή των βροχών στις Μπαχάμες.

Από τον Ιούνιο έως τις αρχές Νοεμβρίου, οι περισσότερες μέρες του μήνα έχουν κάποιο είδος βροχής, συνήθως έντονες τροπικές βροχές. Ο καιρός τείνει επίσης να είναι πολύ ζεστός και υγρός.

Παρόλο που μπορείτε ακόμα να βρείτε χρόνο για να κατευθυνθείτε στην παραλία ακόμα και όταν ο καιρός δεν είναι τόσο καλός, μπορεί να είναι πιο δύσκολο αυτή τη στιγμή. Μια άλλη φορά που μπορεί να μην είναι η καλύτερη για να επισκεφτείτε τις Μπαχάμες είναι τα τέλη Μαρτίου έως τον Απρίλιο. Αυτή είναι η εποχή των ανοιξιάτικων διακοπών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πλήθη φοιτητών καταφθάνουν αναζητώντας μια εβδομάδα διασκέδασης στον ήλιο και η εύρεση ενός δωματίου ξενοδοχείου απαιτεί κράτηση εκ των προτέρων. Αναμένετε κόσμο και τις υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με τον υπόλοιπο χρόνο.

Οι ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο ήσυχη εμπειρία, ειδικά μια πιο φιλική προς την οικογένεια, θα πρέπει να αποφεύγουν τις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια του ανοιξιάτικου διαλείμματος. Τα πλήθη των φοιτητών τείνουν να είναι αρκετά θορυβώδη, ειδικά γύρω από δημοφιλείς περιοχές νυχτερινής διασκέδασης. Επιλέξτε να έρθετε λίγες εβδομάδες νωρίτερα ή αργότερα, αν μπορείτε, για να αποφύγετε τα χειρότερα από τα πλήθη.

Οι Μπαχάμες ανά μήνα: Κλίμα και δραστηριότητες

Άδειος δρόμος στο Nassau στο θέρετρο Atlantis που απεικονίζεται τον καλύτερο μήνα για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Ακόμα δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τις Μπαχάμες; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη του καιρού και του κλίματος ανά μήνα παρακάτω:

Ιανουάριος

Οι θερμοκρασίες του χειμώνα κυμαίνονται από 66-77°F, καθιστώντας τον ιδανικό χρόνο για τους θαλασσοπόρους που αναζητούν ανάπαυλα από ψυχρότερα κλίματα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θαλάσσια σπορ, να εξερευνήσουν ιστορικούς χώρους και να παρακολουθήσουν τοπικές εκδηλώσεις.

Φεβρουάριος

Παρόμοια με τον Ιανουάριο, ο Φεβρουάριος στις Μπαχάμες διατηρεί ευχάριστες θερμοκρασίες μεταξύ 66-77°F. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και εμπειρία της ζωντανής κουλτούρας των Μπαχάμες μέσω φεστιβάλ και μουσικών εκδηλώσεων.

Μάρτιος

Η άνοιξη φτάνει στις Μπαχάμες με θερμοκρασίες μεταξύ 67-78°F. Ο Μάρτιος προσφέρει ευκαιρίες στους λάτρεις της φύσης να εξερευνήσουν την ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή, να κάνουν πεζοπορία σε μονοπάτια της φύσης και να συμμετάσχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες ιστιοπλοΐας .

Απρίλιος

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στους 69-80°F, ο Απρίλιος στις Μπαχάμες είναι ιδανικός για υπαίθριες περιπέτειες. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε παρθένες παραλίες, να εξερευνήσουν κοραλλιογενείς υφάλους και να παρακολουθήσουν πολιτιστικά φεστιβάλ που γιορτάζουν τις παραδόσεις των Μπαχάμες.

Ενδέχεται

Ο Μάιος έχει θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 71-82°F, σηματοδοτώντας την έναρξη της θερμότερης περιόδου. Είναι μια ιδανική στιγμή για θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως καγιάκ, κωπηλασία και απόλαυση του ζωντανού θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Ιούνιος

Το καλοκαίρι φτάνει με θερμοκρασίες μεταξύ 73-85°F. Ο Ιούνιος είναι ένας δημοφιλής μήνας για διακοπές στην παραλία, με ευκαιρίες για ψάρεμα, βαρκάδα και εμπειρία της έντονης νυχτερινής ζωής στα νησιά.

Ιούλιος

Ο Ιούλιος διατηρεί θερμές θερμοκρασίες από 74-86°F. Είναι μια υπέροχη στιγμή για οικογενειακές διακοπές, με υδάτινα πάρκα, θαλάσσιες συναντήσεις και εορταστικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας της Ανεξαρτησίας των Μπαχάμεων .

Αύγουστος

Οι θερμοκρασίες τον Αύγουστο κυμαίνονται από 75-87°F. Ενώ είναι η εποχή των τυφώνων, οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να απολαύσουν τις παραλίες, να εξερευνήσουν υποβρύχιες σπηλιές και να λάβουν μέρος σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σεπτέμβριος

Ο Σεπτέμβριος έχει θερμοκρασίες μεταξύ 74-87°F, με μεγαλύτερη πιθανότητα βροχής λόγω της αιχμής της εποχής των τυφώνων. Είναι ένας πιο ήσυχος μήνας για τον τουρισμό, προσφέροντας μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Οκτώβριος

Η περίοδος των βροχών συνεχίζεται τον Οκτώβριο, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 73-86°F. Παρά την περιστασιακή βροχή, είναι μια εξαιρετική στιγμή για πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως τα φεστιβάλ Junkanoo και την εξερεύνηση των τοπικών αγορών.

Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί το τέλος της εποχής των τυφώνων, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 71-84°F. Είναι μια ιδανική στιγμή για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως παρατήρηση πουλιών, hopping σε νησί και απόλαυση των καθαρών νερών.

Δεκέμβριος

Τον Δεκέμβριο, επιστρέφει στις Μπαχάμες με θερμοκρασίες μεταξύ 68-80°F. Ο Δεκέμβριος προσφέρει μια εορταστική ατμόσφαιρα με εορταστικές εκδηλώσεις, παρελάσεις με σκάφη και την ευκαιρία να ζήσετε τη ζεστή φιλοξενία των νησιών κατά την περίοδο των διακοπών.

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Γυναίκα που κολυμπά με αναπνευστήρα με ένα μάτσο όμορφα και πολύχρωμα ψάρια την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Ακολουθούν μερικά πρόσθετα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν προγραμματίζετε το ταξίδι σας στις Μπαχάμες:

  • Να είστε προετοιμασμένοι για τα πλήθη. Όταν λέμε ότι έχει κόσμο στις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου αιχμής, πραγματικά γεμίζει κόσμο. Εάν αποφασίσετε να το επισκεφτείτε αυτό το διάστημα, να είστε προετοιμασμένοι για πολλά πλήθη στην παραλία και μεγάλες αναμονές για αξιοθέατα.
  • Παρακολουθήστε τον καιρό, ειδικά κατά την περίοδο των τυφώνων. Δεν θέλετε να αιφνιδιαστείτε από μια μεγάλη καταιγίδα.
  • Μάθετε για τις μεγάλες γιορτές. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες την άνοιξη εκπλήσσονται συχνά όταν ολόκληρη η χώρα κλείνει γύρω στο Πάσχα. Οι περισσότεροι Μπαχάμες είναι πιστοί Χριστιανοί και πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών γραφείων, είναι κλειστές για αρκετές ημέρες γύρω στο Πάσχα.
  • Οι καταδύσεις είναι υπέροχες όλο το χρόνο. Οι δύτες επηρεάζονται λιγότερο από τις καιρικές αλλαγές, επομένως μπορείτε να προσπαθήσετε να αποφύγετε την πολυκοσμία ή να κάνετε κράτηση για εκπτώσεις. Λάβετε υπόψη ότι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες μπορεί να εξαρτάται πολύ από το τι θέλετε να κάνετε μόλις φτάσετε εκεί.

Συχνές Ερωτήσεις

Γουρούνι που κολυμπά στον ωκεανό την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες

Ακολουθούν ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στις Μπαχάμες:

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να πάτε στις Μπαχάμες;

Ο καλύτερος μήνας για να πάτε στις Μπαχάμες αν θέλετε να απολαύσετε υπέροχο καιρό είναι ο Ιανουάριος, ο οποίος έχει τις πιο ηλιόλουστες μέρες. Αν θέλετε να νικήσετε τα πλήθη αλλά να αποφύγετε την υγρασία της εποχής των βροχών, ο καλύτερος μήνας για να επισκεφθείτε είναι ο Μάιος.

Ποια είναι η εποχή των βροχών στις Μπαχάμες;

Η περίοδος των βροχών στις Μπαχάμες συμπίπτει με το καλοκαίρι σε πιο εύκρατα μέρη του βόρειου ημισφαιρίου. Η περίοδος των βροχών διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο.

Ποιοι μήνες είναι ζεστοί στις Μπαχάμες;

Οι πιο ζεστοί μήνες στις Μπαχάμες είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, όταν ο καιρός μπορεί να γίνει αφόρητα υγρός και ζεστός. Ωστόσο, οι θερμοκρασίες στα νησιά είναι αξιόπιστα ζεστές όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χειμώνα.

Πόσες μέρες στις Μπαχάμες είναι αρκετές;

Θα θελήσετε να περάσετε τουλάχιστον επτά ημέρες στις Μπαχάμες. Θέλετε να αφιερώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές θαλάσσιες δραστηριότητες και να εξερευνήσετε διαφορετικά νησιά, φροντίζοντας παράλληλα να έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παραλία.

Είναι ακριβό να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες;

Οι Μπαχάμες είναι αρκετά ακριβές για επίσκεψη, ειδικά αν θέλετε να μείνετε σε ένα θέρετρο. Μπορείτε να μειώσετε το κόστος επισκεπτόμενοι κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, όταν οι τιμές των καταλυμάτων είναι πολύ χαμηλότερες.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες;

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τις Μπαχάμες είναι κατά την τουριστική περίοδο αιχμής, από τα τέλη Νοεμβρίου έως τον Απρίλιο. Τότε είναι που ο καιρός είναι ο καλύτερος και όταν υπάρχουν τα περισσότερα να κάνουμε.

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να νικήσετε τα πλήθη, επισκεφθείτε την κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο (απλώς να προσέχετε τους τυφώνες). Χαρουμενα ΤΑΞΙΔΙΑ!

Κάντε κλικ στο κουμπί και βρείτε όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης και κλείστε μόνοι σας το επόμενο ταξίδι σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

Διαβάστε επίσης : Μπαχάμες – ταξιδιωτικές συμβουλές

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια