Ο πλήρης οδηγός χρεώσεων αποσκευών Frontier Airlines για το 2023

Θέλετε να μάθετε πόσα είναι τα τέλη αποσκευών της Frontier Airlines; Δείτε αυτήν τη λίστα με χρεώσεις για προσωπικές, χειραποσκευές και παραδοτέες αποσκευές μαζί με τρόπους για να κερδίσετε δωρεάν αποσκευές με το Frontier! 

Βρήκαμε πολιτικές και πακέτα προσφορών που οδηγούν σε δωρεάν αποσκευές για επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων γονέων, στρατιωτικών μελών, ατόμων με αναπηρίες και ιατρικές παθήσεις και άλλα. 

Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσα είναι τα τέλη αποσκευών της Frontier Airlines – και πόσο φθηνά μπορεί να είναι όταν γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι πολιτικές!

Πόσα είναι τα τέλη αποσκευών της Frontier Airlines;

 • Το Frontier επιτρέπει 1 δωρεάν προσωπική τσάντα (14″x18″x8″)
 • Οι χειραποσκευές και οι παραδοτέες αποσκευές κοστίζουν συνήθως 53-117 $ η καθεμία
 • Τα πακέτα περιλαμβάνουν 1 δωρεάν μεταφορά και 1 δωρεάν παραδοτέα τσάντα
 • Απαλλαγές τελών για στρατιωτικούς, γονείς και επιβάτες με ειδικές ανάγκες

Η Frontier Airlines είναι γνωστό ότι προσφέρει απίστευτα χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια σε μεγάλο αριθμό εσωτερικών και διεθνών αεροδρομίων, αλλά πόσα είναι τα τέλη αποσκευών της Frontier Airlines;

Ακολουθεί μια γρήγορη περίληψη αν βιάζεστε. 

Παίρνετε 1 δωρεάν προσωπική τσάντα όχι μεγαλύτερη από 14″ επί 18″ επί 8″ συμπεριλαμβανομένων τυχόν λαβών και τροχών. Οι τσάντες για φορητούς υπολογιστές, οι τσάντες για τις πάνες, τα πορτοφόλια και τα μικρά σακίδια υπολογίζονται ως προσωπικά αντικείμενα. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να πληρώσετε για επιπλέον αποσκευές, όπως μια χειραποσκευή ή μια παραδοτέα τσάντα. Η αγορά του πακέτου WORKS ή The PERKS σάς προσφέρει 1 δωρεάν μεταφορά και 1 δωρεάν παραδομένη τσάντα. 

Οι τσάντες μεταφοράς (δωρεάν με πακέτο ή $53-$117) πρέπει να είναι 35 λίβρες ή λιγότερο και να μην υπερβαίνουν τις 24″ επί 16″ επί 10″ συμπεριλαμβανομένων τυχόν λαβών ή τροχών. Σακίδια πλάτης, μικρές βαλίτσες και τσάντες duffel και μεγάλες τσάντες μπορεί να θεωρούνται ως τσάντες μεταφοράς. 

Οι παραδοτέες αποσκευές (δωρεάν με δέσμη ή 53-117 $) πρέπει να είναι 40 λίβρες ή λιγότερο και να μην ξεπερνούν τις 62 γραμμικές ίντσες (το άθροισμα του ύψους, του πλάτους και του βάθους της τσάντας). Οι αποσκευές, οι τροχοφόρα βαλίτσες, οι μεγάλες τσάντες και ο αθλητικός εξοπλισμός μπορεί να θεωρηθούν ως παραδοτέες αποσκευές. 

Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για υπερμεγέθεις και υπέρβαρες αποσκευές ( $75-$100 ανά αποσκευή ). Δεν επιτρέπονται αντικείμενα που ζυγίζουν 100+ λίβρες ή έχουν μέγεθος 111+ γραμμικές ίντσες (εκτός από ιατρικές βοηθητικές συσκευές).

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν μερικά από τα «δωρεάν» αποσκευών που προσφέρει η Frontier Airlines στους επιβάτες. Γονείς, άτομα με συσκευές κινητικότητας και μέλη στρατιωτικής θητείας μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τα δωρεάν χειραποσκευή ή ελεγμένα αντικείμενα. 

Οι γονείς μπορούν να φέρουν ένα κάθισμα αυτοκινήτου για ένα βρέφος ή μικρό παιδί χωρίς χρέωση. Τα καροτσάκια είναι επίσης δωρεάν μαζί σας, αλλά πρέπει να ελέγχονται κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Τα άτομα με συσκευές κινητικότητας μπορούν να τα φέρουν στις πτήσεις της Frontier Airlines χωρίς χρέωση. Αναπηρικά αμαξίδια, σκούτερ, μπαστούνια, περιπατητές και πατερίτσες επιτρέπονται πάντα στην καμπίνα, αλλά μπορεί να ελεγχθούν εάν ο χώρος είναι περιορισμένος.

Τα εν ενεργεία στρατιωτικά μέλη (ένοπλες δυνάμεις, έφεδροι και Εθνοφρουρά) που προσκομίζουν Κοινή Κάρτα Πρόσβασης (CAC) κατά το check-in δικαιούνται 1 δωρεάν προσωπικό αντικείμενο, 1 δωρεάν μεταφορά και 2 δωρεάν παραδοτέες αποσκευές. 

Επιστροφή χρημάτων και Αποζημίωση: Frontier Airlines

Τρέχουσες χρεώσεις αποσκευών Frontier Airlines

Καρότσι αποσκευών φορτωμένο στο αεροδρόμιο με θολό φόντο για ένα τμήμα που εξηγεί πόσα είναι τα τέλη αποσκευών της Frontier Airlines

sumroeng chinnapan/Shutterstock

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στις τρέχουσες χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines και τι μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε για διαφορετικούς τύπους αποσκευών, από τις κανονικές χειραποσκευές και τις παραδοτέες αποσκευές μέχρι τα μουσικά όργανα και τα κατοικίδια.

Οι χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines κυμαίνονται από $0 έως και $117+, ανάλογα με το αν αγοράζετε ή όχι ένα πακέτο αποταμίευσης, τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης σας, πότε πληρώνετε για τις αποσκευές και εάν πληροί ή όχι τις απαιτήσεις διαστάσεων. 

Τα πακέτα αποταμίευσης, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου The WORKS  (99 $ απλής μετάβασης) και The PERKS (69 $ απλής μετάβασης) είναι οι καλύτερες προσφορές και σας προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές αποσκευών συνολικά. Μία μεταφορά και 1 παραδοτέα τσάντα είναι δωρεάν με αυτά τα πακέτα. 

Η καλύτερη στιγμή για να πληρώσετε τις αποσκευές σας με την Frontier Airlines είναι κατά την κράτηση, όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε από 10 $ έως και 64 $ ανά αποσκευή μόνο πληρώνοντας νωρίς. 

Εάν δεν πληρώσατε για αποσκευές κατά την κράτηση, θα εξοικονομήσετε λίγα χρήματα πληρώνοντας για αυτές πριν ή κατά το online check-in. Εξοικονομήστε από 16 $ έως και 54 $ πληρώνοντας πριν ή κατά το check-in. 

Αν περιμένετε να πληρώσετε για τις αποσκευές στο γραφείο κρατήσεων του αεροδρομίου ή στην πύλη αναχώρησης, θα πληρώσετε τα περισσότερα για τις αποσκευές. Οι χρεώσεις κυμαίνονται από 79 $ έως 117 $+ και περιορίζεστε στην αγορά 1 χειραποσκευής και 1 παραδομένης τσάντας. 

Κατά την κράτησηΠριν από το Διαδικτυακό check-inΚατά το Διαδικτυακό check-inΣτο γραφείο του αεροδρομίουΣτην Πύλη του Αεροδρομίου
Μικρή προσωπική τσάνταΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Σακούλα μεταφοράς$53-63$63-$75$63-$75$79-$94$99-$117
Με πακέτο $69-$99ΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
1η παραδοτέα τσάντα$53-63$63-$75$63-$75$79-$94$99-$117
Με πακέτο $69-$99ΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
2η ελεγμένη τσάντα$73-$87$83-$98$83-$98$89-$106
3η+ Παραδοτέα αποσκευή$93-$110$103-$122$103-$122$95-$113
Κατοικίδια$99$99$99

Οι φθηνότερες χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines συνήθως αφορούν πτήσεις μικρότερης απόστασης. Οι χαμηλότερες χρεώσεις αποσκευών που βρήκαμε στις δειγματοληπτικές μας αναζητήσεις ήταν για πτήσεις μεταξύ St. Thomas, Virgin Islands και San Juan, Puerto Rico (περίπου 80 μίλια απόσταση μεταξύ τους).

Πτήσεις μεγαλύτερης απόστασης, όπως μεταξύ Punta Cana, Δομινικανή Δημοκρατία και Dallas/Ft. Worth, είχε τις υψηλότερες χρεώσεις αποσκευών στη Frontier Airlines που κυμαίνονταν από $63 έως $117 ανά αποσκευή. 

Αλλά ο κανόνας της απόστασης δεν ισχύει πάντα – οι πτήσεις από την Ατλάντα προς το Μπάφαλο είχαν τις δεύτερες χαμηλότερες τιμές, μόλις ένα δολάριο περισσότερο ανά αποσκευή από τη δειγματοληπτική πτήση του Αγίου Θωμά στο Σαν Χουάν. 

Εάν πληρώσετε για αποσκευές στο γραφείο του αεροδρομίου ή χρειάζεστε βοήθεια από έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για να πληρώσετε για τις αποσκευές, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρέωση υπηρεσιών ύψους 25 $. 

Διαστάσεις αποσκευών Frontier Airlines

Γυναίκα ταξιδιώτη φορτώνει μια τσάντα στον κάδο αποσκευών σε μια καμπίνα αεροπλάνου πριν πετάξει για έναν οδηγό που δείχνει πόσα είναι τα τέλη αποσκευών Frontier

tonkid/Shutterstock

Η Frontier Airlines σάς επιτρέπει να φέρετε 3 βασικούς τύπους αποσκευών με τα δικά τους όρια βάρους και μεγέθους σε μια πτήση:

 • Προσωπική τσάντα: Έως 14″x18″x8″ 
 • Χειροποίητη τσάντα:  Έως 24″x16″x10″ και 35 λίβρες
 • Παραδοτέα τσάντα:  Έως 62 γραμμικές ίντσες και 40 λίβρες

Θυμηθείτε, λαμβάνετε μια δωρεάν προσωπική τσάντα που περιλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου σας με την Frontier Airlines. Εφόσον η προσωπική σας τσάντα χωράει στις κατάλληλες διαστάσεις, θα σας επιτρέπεται να τη φέρετε στην καμπίνα μαζί σας. 

Οι προσωπικές τσάντες μπορούν να έχουν ύψος έως 14 ίντσες, πλάτος 18 ίντσες και βάθος 8 ίντσες. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες τσάντες για φορητούς υπολογιστές, πορτοφόλια, μικρά σακίδια πλάτης και τσάντες για πάνες επιτρέπονται ως προσωπικές τσάντες. 

Δεν υπάρχει όριο βάρους για τις προσωπικές τσάντες με την Frontier Airlines. 

Οι χειραποσκευές μπορούν να έχουν ύψος έως 24 ίντσες, πλάτος 16 ίντσες και βάθος 10 ίντσες. Πρέπει να ζυγίζουν 35 κιλά ή λιγότερο για να επιτραπούν στην πτήση χωρίς χρέωση υπέρβαρων αποσκευών (θα το καλύψουμε παρακάτω).

Οι παραδοτέες αποσκευές μπορούν να είναι έως και 62 γραμμικές ίντσες ή το άθροισμα των μετρήσεων ύψους, πλάτους και βάθους της τσάντας. Μπορούν να ζυγίζουν έως και 40 κιλά και οι βαρύτερες αποσκευές θα επιβαρύνονται με χρέωση υπέρβαρων αποσκευών. 

Για να υπολογίσετε το μέγεθος της τσάντας σας σε γραμμικές ίντσες, μετρήστε το ύψος, το πλάτος και το βάθος της τσάντας, συμπεριλαμβανομένων των λαβών και των τροχών. Προσθέστε τις μετρήσεις μαζί για να λάβετε τις γραμμικές ίντσες συνολικά. 

Άλλες αξιοσημείωτες διαστάσεις και χρεώσεις αποσκευών που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι οι χρεώσεις για κατοικίδια (99$/απλή διαδρομή σε μεταφορείς όχι μεγαλύτερες από 18″x14″x8″) και οι χρεώσεις για υπερμεγέθη/υπέρβαρες αποσκευές. 

Οι μεγάλες παραδοτέες αποσκευές (63-110 γραμμικές ίντσες) επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 75 $ επιπλέον της χρέωσης παραδοτέων αποσκευών. Οι χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές υπέρβαρων κυμαίνονται από:

 • 41-50 λίβρες:  +75$/τσάντα μονής διαδρομής
 • 50-100 λίβρες:  +100$/τσάντα μονής διαδρομής

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν πριν από τις 5/11/23 θα επιβαρύνονται με χρέωση 50 $ (41-50 λίβρες) ή 100 $ (51-100 λίβρες) για υπέρβαρες αποσκευές ανά κατεύθυνση. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ο σκύλος Τσιουάουα βγάζει το κεφάλι του από ένα μικρό μεταφορέα κατοικίδιων όπως θα επιτρεπόταν σύμφωνα με τα τέλη και τις διαστάσεις αποσκευών της Frontier Airlines

Tikhonova Yana/Shutterstock

Όταν εξετάζετε τις μέσες χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines, υπάρχουν μερικές συμβουλές και σκέψεις που πρέπει να έχετε κατά νου για να εξοικονομήσετε χρήματα και να επιτύχετε την καλύτερη προσφορά. 

 • Πληρώστε για τις αποσκευές σας εκ των προτέρων. Όχι μόνο η προπληρωμή σας εξοικονομεί έως και 64 $ ανά αποσκευή, αλλά περιορίζεστε επίσης στο πόσο κοντά στο καλώδιο μπορείτε να το κόψετε όταν πληρώνετε για αποσκευές. Η Frontier Airlines απαιτεί από εσάς να πληρώσετε για παραδοτέες αποσκευές το αργότερο 45 λεπτά πριν από μια πτήση εσωτερικού ή 60 λεπτά πριν από μια διεθνή πτήση. 
 • Εξετάστε το ενδεχόμενο ομαδοποίησης. Τα πακέτα The WORKS ($99) και The PERKS ($69) της Frontier Airlines είναι ένα εφάπαξ πρόσθετο κόστος που σας προσφέρει μια δωρεάν τσάντα μεταφοράς και εγγυημένο χώρο στον κάδο και μια δωρεάν παραδομένη τσάντα (το καθένα είναι συνήθως $53-$117) με την πτήση σας. Θα λάβετε επίσης επιλογή θέσης και προτεραιότητα επιβίβασης (και τα δύο πακέτα) και δωρεάν αλλαγές πτήσης + δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (μόνο το πακέτο WORKS).
 • Φέρτε μόνο τα απαραίτητα. Συσκευάστε όσο πιο ελαφριά μπορείτε για να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο δωρεάν προσωπικό σας αντικείμενο (τσαντάκι, τσάντα φορητού υπολογιστή, κ.λπ.) και σε μια χειραποσκευή ή μια μονή τσάντα. Θα εξοικονομήσετε χρήματα πακετάροντας λιγότερα και μπορείτε πάντα να προσθέσετε μια επιπλέον τσάντα στην πτήση της επιστροφής σας, αν επιστρέφετε στο σπίτι με περισσότερα από όσα φτάσατε!
 • Μετρήστε και ζυγίστε κάθε σακούλα. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σας χαστουκίσουν με υπέρβαρες ή μεγάλες αποσκευές, φροντίστε να ζυγίσετε και να μετρήσετε τις αποσκευές και τις αποσκευές σας πριν πετάξετε. Λάβετε υπόψη τα όρια βάρους και τους περιορισμούς μεγέθους, υποβιβάζοντάς τα σε μικρότερη τσάντα εάν χρειάζεται. 
 • Μάθετε τι μπορείτε να φέρετε δωρεάν. Ορισμένα αντικείμενα δεν θα σας κοστίσουν τίποτα για να τα φέρετε στο αεροπλάνο, είτε ως χειραποσκευή είτε σε παραδοτέες αποσκευές. Ιατρικές βοηθητικές συσκευές (όπως μπαστούνια, αναπηρικά καροτσάκια, αποδεκτά φορητά δοχεία οξυγόνου, κ.λπ.) και συγκεκριμένος εξοπλισμός παιδικής φροντίδας (καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου) δεν θα σας κοστίσουν ούτε μια δεκάρα για να φέρετε στη Frontier Airlines. 

Συχνές Ερωτήσεις

Η γυναίκα κάθεται σε μια θέση αεροπλάνου με το δωρεάν προσωπικό της αντικείμενο όπως επιτρέπεται από την Frontier Airlines για έναν οδηγό που δείχνει τα τέλη αποσκευών για διαφορετικούς τύπους αποσκευών

YAKOBCHUK ΒΙΑΧΕΣΛΑΒ/Shutterstock

Τώρα που έχετε μάθει τις λεπτομέρειες των τελών αποσκευών της Frontier Airlines, ρίξτε μια ματιά στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις χρεώσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε στην πτήση σας. 

Πόσο χρεώνει η Frontier για τις αποσκευές;

Η Frontier Airlines χρεώνει από 0 έως 117 $ για αποσκευές. Παίρνετε 1 δωρεάν προσωπική τσάντα όταν πετάτε με το Frontier και μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν χειραποσκευή και παραδοτέα βαλίτσα εάν πληρώσετε για το πακέτο The WORKS ή The PERKS ($69-$99).

Διαφορετικά, η Frontier χρεώνει $53-$117 για αποσκευές, συμπεριλαμβανομένων των χειραποσκευών και των παραδοτέων αποσκευών. Οι πρόσθετες παραδοτέες αποσκευές και οι αποσκευές που πληρώνονται στο αεροδρόμιο βρίσκονται στο υψηλότερο άκρο της σειράς.

Παίρνετε 1 δωρεάν παραδοθείσα αποσκευή με την Frontier Airlines;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λαμβάνουν 1 δωρεάν παραδοτέα αποσκευή με την Frontier Airlines. Οι εξαιρέσεις είναι το πακέτο The WORKS ή The PERKS ($69-$99) που συνοδεύεται από 1 δωρεάν χειραποσκευή και 1 δωρεάν ελεγμένη τσάντα, καθώς και στρατιωτικά μέλη που λαμβάνουν 2 δωρεάν παραδοτέες αποσκευές.

Η Frontier Airlines χρεώνει συνήθως από 53 έως 177 $ για παραδοτέες αποσκευές εκτός αυτών των ελαφρυντικών περιστάσεων.

Τι μέγεθος τσάντα είναι δωρεάν στο Frontier;

Μια μικρή προσωπική τσάντα είναι δωρεάν στη Frontier Airlines, αλλά δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 14″x18″x8″. Οι μεγαλύτερες προσωπικές τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές και χρεώνονται με χρέωση από 53 έως 117 $.

Παραδείγματα μικρών προσωπικών τσαντών που διατίθενται δωρεάν στη Frontier Airlines περιλαμβάνουν τσάντες για φορητούς υπολογιστές, τσάντες για πάνες, πορτοφόλια και μικρά σακίδια πλάτης.

Πώς να αποφύγετε το τέλος αποσκευών Frontier;

Μπορείτε να αποφύγετε το τέλος αποσκευών Frontier περιορίζοντας τις αποσκευές σας μόνο στο μικρό δωρεάν προσωπικό αντικείμενο που περιλαμβάνεται στην πτήση σας, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πρακτικό για μεγαλύτερο ταξίδι.

Αγοράστε το πακέτο PERKS (69 $) εκτός από την πτήση σας για να λάβετε μια δωρεάν χειραποσκευή και μια δωρεάν παραδοτέα τσάντα, καθώς και την ήδη δωρεάν προσωπική σας τσάντα για να κερδίσετε τα μέγιστα χρήματα.

Το Frontier σας προσφέρει δωρεάν χειραποσκευή;

Η Frontier Airlines σας προσφέρει ένα δωρεάν προσωπικό αντικείμενο ή τσάντα (14″x18″x8″) που είναι μικρότερο σε μέγεθος από μια χειραποσκευή. Επιτρέπεται να κρατάτε τη δωρεάν προσωπική σας τσάντα στο κάθισμα μαζί σας, αλλά μπορεί να μην υπάρχει χώρος στον κάδο απορριμμάτων.

Για να φέρετε μια χειραποσκευή σε μια πτήση Frontier, θα πρέπει να την πληρώσετε ή να επιλέξετε ένα από τα πακέτα που περιλαμβάνει δωρεάν χειραποσκευή και παραδοτέα βαλίτσα.

Λοιπόν, είναι φθηνές οι χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines;

Οι χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους στο ίδιο επίπεδο με άλλες αεροπορικές εταιρείες. Θα πληρώσετε λίγο περισσότερο για χειραποσκευές και παραδοτέες αποσκευές με το Frontier, το οποίο είναι ελαφρώς υψηλότερο σε κόστος από τα τέλη αποσκευών της Spirit Airlines. 

Η μέση χειραποσκευή και παραδοτέα αποσκευή Frontier κοστίζει κάπου μεταξύ 53 $ και 117 $, ανάλογα με το πού πετάτε από και προς καθώς και με το πότε αγοράζετε τις αποσκευές σας. 

Θα λάβετε τις απολύτως φθηνότερες χρεώσεις αποσκευών πληρώνοντας το πακέτο The PERKS (69 $), το οποίο συνοδεύεται από την πάντα δωρεάν προσωπική σας τσάντα, μια χειραποσκευή και μια παραδοτέα τσάντα. 

Το επόμενο καλύτερο στοίχημά σας είναι να πληρώσετε για αποσκευές κατά την κράτηση, όπου θα πληρώσετε 53-63 $ για χειραποσκευή ή παραδοτέα αποσκευή. Όσο περισσότερο περιμένετε και όσο περισσότερες παραδοτέες αποσκευές φέρετε, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή. 

Οι χρεώσεις αποσκευών της Frontier Airlines δεν είναι ακριβώς φθηνές, αλλά αν σκεφτείτε εκ των προτέρων και αγοράσετε ένα πακέτο για να αποκτήσετε δωρεάν αποσκευές ή να πληρώσετε για αποσκευές κατά την κράτηση, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και θα μειώσετε το συνολικό κόστος της πτήσης σας!

Διαβάστε επίσης:Κανόνες μεταφοράς και παραδοτέων αποσκευών

Θέματα αποσκευών για ταξίδια

πτήση στο εξωτερικό

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια