Θέματα αποσκευών για ταξίδια, συμβουλές και συστάσεις

Η πρώτη σκέψη όταν σκέφτεστε τις αποσκευές είναι πού πηγαίνετε και πόσο συχνά ταξιδεύετε.

Εάν ταξιδεύετε πολύ, η αγορά μιας φτηνής τσάντας ή αποσκευών δεν είναι ο σωστός τρόπος. Οι φτηνές αποσκευές μπορούν να λειτουργήσουν εάν ταξιδεύετε ίσως μία ή δύο φορές το χρόνο, αλλά, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, οι φθηνές αποσκευές έχουν τα μειονεκτήματά τους.

Για παράδειγμα, με φτηνές αποσκευές, αν οι χειριστές αποσκευών τις πετάξουν, θα αντέξει;

Αεροπορικά εισιτήρια για Μπαλί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, ένα πράγμα που πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν υπόψη είναι, είναι οι αποσκευές σας αδιάβροχες;

Ξέρεις, αν όχι, καλύτερα να το σκεφτείς. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις τις αποσκευές σου στην άσφαλτο, να βρέχεσαι, ακριβώς πριν από μια πτήση 10 ωρών για την Αφρική. 10 ώρες για να μουχλιάσουν τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα και να καταστραφούν όταν φτάσετε εκεί.

Εάν δεν ξέρετε αν οι αποσκευές σας είναι αδιάβροχες, τουλάχιστον συσκευάστε τα ρούχα σας σε καθαρές πλαστικές σακούλες σκουπιδιών. Στη συνέχεια, εάν οι αποσκευές σας βραχούν, τα πράγματά σας θα παραμείνουν τουλάχιστον στεγνά.

Προετοιμασία για μια πτήση στο εξωτερικό; Συμβουλές αεροπορικών ταξιδιών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν ταξιδεύετε πολύ, μην σκεφτείτε φθηνές αποσκευές, απλά δεν θα αντέξουν όλες τις τιμωρίες που φέρουν οι αποσκευές. Πηγαίνετε για κάτι ποιοτικό και καλή μάρκα όπως η Samsonite. Φροντίστε να είναι μαλακό υλικό, δηλαδή αδιάβροχο, καλή κατασκευή αμαξώματος, μεγάλοι τροχοί 2,5 ιντσών και προτείνω δερμάτινο χερούλι, όχι τηλεσκοπικό.

Ο λόγος είναι ότι μια τηλεσκοπική λαβή μπορεί να λυγίσει, και αν λυγίσει ή σπάσει, θα μεταφέρετε την τσάντα σας στο LAX. Πηγαίνετε για μια αποσπώμενη δερμάτινη λαβή που μπορείτε να συσκευάσετε και όταν φτάσετε στον προορισμό σας, απλώς τραβήξτε την έξω και φύγετε.

Ένας άλλος παράγοντας που πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται για τις αποσκευές είναι το μέγεθος και το βάρος. Η μεταφορά σας δεν μπορεί να είναι πάνω από 50 κιλά στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και θα πρέπει να είναι μαλακό και όχι σκληρό.

9 απλοί τρόποι για να κάνετε την εμπειρία πτήσης σας πιο ομαλή, σύμφωνα με τους αεροσυνοδούς(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε σε ένα εξωτικό νησί, σε μικρότερα αεροπλάνα, οι περιορισμοί βάρους μάλλον θα είναι πιο αυστηροί. Μάθετε λοιπόν ποια είναι αυτά πριν ταξιδέψετε. Και αν πρέπει να ελέγξετε την μεταφορά σας, έχει τη βιντεοκάμερά σας και άλλα τιμαλφή.

Όπως είπα και πριν, φροντίστε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, μην επιτρέψετε στο ταξίδι σας να κάνει τα σχέδιά σας. Σκεφτείτε πού πηγαίνετε, τι αεροπλάνα θα πάρετε και θα έχετε ένα χαρούμενο ταξίδι. Ξεχάστε τον προγραμματισμό και θα ξοδέψετε πολύ περισσότερα χρήματα για να αγοράσετε νέα πράγματα επειδή ξεχάσατε τις αποσκευές σας.

Αν αναρωτιέστε, υπάρχουν πολλά μέρη στο διαδίκτυο για να αγοράσετε. Απλώς αφιερώστε λίγο χρόνο εξερευνώντας τις διάφορες τοποθεσίες και αναζητήστε εκπτώσεις στο τέλος του έτους. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν δωρεάν αποστολή και πολιτική επιστροφής χωρίς ερωτήσεις, και αγοράστε ποιότητα, θα σας βοηθήσει στο τέλος.

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια