Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Κουρασάο το 2023

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Κουρασάο; Δείτε τη συνολική καλύτερη, φθηνότερη, λιγότερο απασχολημένη και χειρότερη ώρα για να πάτε στον οδηγό μας μαζί με ταξιδιωτικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας!

Γιατί πρέπει να επισκεφτείτε το Κουρασάο

Ελκυστικό νεαρό ζευγάρι που κολυμπά με θαλάσσιες χελώνες κοντά στο νησί του Κουρασάο

Gail Johnson/Shutterstock

Όμορφες παραλίες με λευκή άμμο σε αντίθεση με το υδάτινο νερό, πολύχρωμα κτίρια με αποικιακό χαρακτήρα της Καραϊβικής και της Ολλανδίας και οι φιλικοί ντόπιοι κάνουν το Κουρασάο κάτι ξεχωριστό.

Το νησιωτικό έθνος του Κουρασάο είναι στην πραγματικότητα 2 νησιά στην Καραϊβική Θάλασσα που βρίσκονται σχεδόν 40 μίλια από την ακτή της Βενεζουέλας.

Το κύριο νησί είναι όπου είναι όλη η δράση και όπου οι περισσότεροι ταξιδιώτες μένουν και παίζουν. Το μικροσκοπικό νησί Klein Curacao είναι ένα καταφύγιο παρθένας φυσικής ομορφιάς.

Το Κουρασάο είναι γνωστό για το ζουμερό λικέρ πορτοκαλιού με το ίδιο όνομα που προέρχεται από εδώ. Το τροπικό τοπίο και ο καιρός από το 78F-88F που φαίνεται και είναι τέλειο είναι ο κύριος ισχυρισμός του για φήμη. 

Όταν βρίσκεστε εδώ, θα θελήσετε να επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές ευκαιρίες κατάδυσης και κολύμβησης με αναπνευστήρα στην Καραϊβική Θάλασσα γύρω από τα νησιά. 

Οι ακμάζοντες κοραλλιογενείς ύφαλοι που είναι λιγότερο επισκέψιμοι από τους υφάλους σε άλλα μέρη κάνουν τις καταδύσεις και την κολύμβηση με αναπνευστήρα πραγματικά απίστευτες στο Κουρασάο. Υπάρχουν δεκάδες παγκοσμίου φήμης σημεία καταδύσεων για εξερεύνηση! 

Η πρωτεύουσα, το Willemstad, είναι πανέμορφη με πολύχρωμα κτίρια σε ολλανδικό αποικιακό αρχιτεκτονικό στιλ που δείχνουν το διαφορετικό μείγμα πολιτισμών και αφρικανικών ριζών σε αυτό το νησιωτικό έθνος.

Εδώ θα βρείτε πολλά Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – τόσα πολλά που ολόκληρη η περιοχή του κέντρου της πόλης χαρακτηρίζεται ως υπαίθριο μουσείο!

Τα φεστιβάλ, οι εκδηλώσεις και η μουσική αποτελούν σημαντικό μέρος της κουλτούρας του Κουρασάο. Οι τουρίστες μπορούν να ακούσουν ζωντανή μουσική, να παρακολουθήσουν παρελάσεις και φεστιβάλ στο δρόμο και να χορέψουν όλη τη νύχτα εδώ. 

Η γαστρονομική σκηνή στο Κουρασάο είναι εκπληκτική, με θαλασσινά, τοπικές ανατροπές στα ολλανδικά και κοντινά αγαπημένα της Βενεζουέλας και γλυκές προσφορές που ταιριάζουν σε κάθε γλυκό.

Οι ταξιδιώτες λατρεύουν να πηγαίνουν στο Κουρασάο επειδή η κουλτούρα του melting pot είναι εύκολη στην πλοήγηση, με τους περισσότερους ντόπιους να μιλούν αγγλικά, ισπανικά, ολλανδικά και παπιαμέντου (η μητρική γλώσσα εδώ). 

Τέλος, το Κουρασάο είναι εκπληκτικό, αλλά όχι τόσο επισκέψιμο όσο άλλα νησιά της Καραϊβικής, καθιστώντας το λιγότερο γεμάτο και πιο προσιτό για επίσκεψη. 

Ήλιος και διασκέδαση, τροπικά τοπία, εξαιρετικό φαγητό και ιστορικές πόλεις που μπορείτε να επισκεφτείτε σε προσιτή τιμή; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Κουρασάο αξίζει να επισκεφτείτε!

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Κουρασάο;

  • Συνολικά καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε: Δεκέμβριος-Απρίλιος
  • Η φθηνότερη περίοδος επίσκεψης: Μάιος-Οκτώβριος
  • Λιγότερος χρόνος για επίσκεψη: Μάιος-Σεπτέμβριος
  • Χειρότερη περίοδος επίσκεψης: Ιούλιος-Νοέμβριος

Η επίσκεψη στο Κουρασάο την καλύτερη εποχή του χρόνου για τους στόχους του ταξιδιού σας είναι ο τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο καιρός, οι τιμές και τα πλήθη ταιριάζουν με αυτό που περιμένετε. 

Εάν οι ημερομηνίες του ταξιδιού σας είναι ανοιχτές, η γενικά καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο είναι από τον Δεκέμβριο έως τα μέσα Απριλίου. Αυτή είναι η περίοδος αιχμής με εξαιρετικό καιρό όταν έρχονται οι περισσότεροι τουρίστες. 

Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο είναι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, όταν οι τιμές πέφτουν σταδιακά μετά το τέλος της περιόδου αιχμής και οι ημερήσιες θερμοκρασίες φτάνουν στη δεκαετία του ’90. 

Για να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη τουριστών, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο είναι από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο. Αυτοί οι θερμότεροι μήνες έχουν τους λιγότερους επισκέπτες και αφήνουν το νησί λιγότερο γεμάτο με χαμηλότερες τιμές σε ξενοδοχεία και θέρετρα. 

Δεν είναι πραγματικά κακή στιγμή για να επισκεφτείτε το Κουρασάο, αλλά η περίοδος από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο μπορεί να είναι η χειρότερη λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών, των αυξημένων βροχοπτώσεων και της υψηλής υγρασίας. 

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε εποχιακή περίοδο, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια εποχή του χρόνου θα είναι η καλύτερη για την επίσκεψή σας στο Κουρασάο!

Συνολικά, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Πόλη Willemstad των Ολλανδικών Αντιλλών με πολύχρωμα κτίρια στο πλάι του πεζόδρομου κατά την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Birdiegal/Shutterstock

Peak season, from December to mid-April, is generally the best time to visit Curacao overall with great weather, lively festivals, and lots of attractions to check out. 

The peak season from December to mid-April sees highs from 87F to 89F, but constant ocean breezes and lower humidity make it feel a little cooler and very pleasant.

Rainfall isn’t unusual during this time of year, but showers tend to be short and sweet so you can get back to your beach time, water sports, excursions, and strolls through town.

February, March, and April see the least rainfall of this period. Visiting during these months can ensure lots of sunshine and clear skies!

The month-long Curacao Carnival takes place during this time, both starting and ending in massive street parades (Gran Marcha and Marcha di Despedida) that tourists love watching.

Οι τουρίστες φωνάζουν για να φτάσουν στο Κουρασάο κατά τη διάρκεια αυτής της ιδανικής εποχής του χρόνου, επομένως οι τιμές θα είναι ελαφρώς υψηλότερες από τις εποχές του ώμου και τις χαμηλές περιόδους.

Ωστόσο, είναι πιο προσιτό από πολλούς προορισμούς της Καραϊβικής, ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής.

Ο φθηνότερος χρόνος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Ωκεανός όπως φαίνεται από τη μέση ενός στενού ανάμεσα σε πολύχρωμα σπίτια την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Gail Johnson/Shutterstock

Ο Μάιος έως τον Οκτώβριο είναι η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο ως η χαμηλή περίοδος για το νησί, όταν οι τιμές πέφτουν έως και 50% από τα υψηλά του καλοκαιριού. 

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, το Κουρασάο βιώνει μια μικρή άνοδο και πτώση στη ζέστη με τα χαμηλότερα ημερήσια υψηλά γύρω στους 90 F και τα υψηλότερα γύρω στους 92 F. 

Δεδομένου ότι αυτή η περίοδος είναι αμέσως μετά την περίοδο αιχμής από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο, λιγότεροι τουρίστες φτάνουν στο Κουρασάο και περισσότερα δωμάτια ξενοδοχείων και θέρετρα έχουν κενές θέσεις για να καλύψουν. 

Ως αποτέλεσμα, τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα μειώνουν τις τιμές τους και προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές για να δελεάσουν τους τουρίστες να μείνουν μαζί τους. 

Μπορείτε να δρέψετε τα οφέλη του ταξιδιού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μένοντας στο νησί με έκπτωση έως και 50% στην τιμή του καλοκαιριού! 

Βρήκαμε δωμάτια στο Κουρασάο τον Μάιο για 49-150 $/διανυκτέρευση. Αυτή είναι μια καταπληκτική συμφωνία για να μείνετε σε ένα όμορφο νησί της Καραϊβικής. 

Δεδομένου ότι το Κουρασάο βρίσκεται εκτός της ζώνης των τυφώνων στην Καραϊβική, δεν θα έχετε τις ίδιες ανησυχίες για τον καιρό όταν επισκέπτεστε αυτήν την εποχή του χρόνου όπως θα κάνατε με άλλους προορισμούς της Καραϊβικής. 

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Υπέροχη θέα στη γέφυρα του ποντονίου στο Willemstad χωρίς κανέναν σε αυτήν κατά τη διάρκεια του λιγότερο πολυάσχολου χρόνου για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Elvirkins/Shutterstock

Η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο είναι συνήθως από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, όταν οι θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω στους 90 F και ο καιρός είναι πολύ ξηρός. 

Εάν θέλετε να αποφύγετε την πολυκοσμία της περιόδου αιχμής και να νιώθετε ότι έχετε το νησί μόνοι σας, ελάτε από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο. 

Είναι αμέσως μετά την περίοδο αιχμής του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να περιμένετε όχι μόνο μικρότερα πλήθη αλλά και χαμηλότερες τιμές ως αποτέλεσμα. Είναι win-win!

Η Sandals διαπίστωσε ότι οι μήνες με τους λιγότερους τουρίστες που φτάνουν στο θέρετρό τους στο Κουρασάο είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος. 

Από αυτούς τους μήνες, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος βλέπουν τους λιγότερους επισκέπτες, ενώ ο Μάιος, ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος έχουν ελαφρώς περισσότερους ταξιδιώτες που φτάνουν. 

Ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος έχουν λίγο περισσότερες βροχοπτώσεις από τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτω από 2″ το μήνα και δεν είναι καθόλου «απαγορευτικό» για επίσκεψη αυτή την εποχή του χρόνου. 

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο

Προσεγμένη θέα στο λιμάνι των πολύχρωμων σπιτιών κατά μήκος του κόλπου του Κουρασάο κατά τη χειρότερη περίοδο για επίσκεψη, τον χειμώνα

Gail Johnson/Shutterstock

Η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε το Κουρασάο μπορεί να είναι από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο, όταν η ζέστη και η υγρασία είναι υψηλότερες και το δροσερό αεράκι του ωκεανού εξασθενεί. 

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος βλέπουν υψηλά στο εύρος 90F-91F με λίγες βροχοπτώσεις, επομένως μπορεί να είναι οι πιο ανεκτικοί μήνες αν πρέπει να επισκεφτείτε αυτήν την περίοδο. 

Από αυτούς τους μήνες, ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο καυτός με υψηλές τιμές κατά μέσο όρο 91F. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος φέρνουν πολλές βροχές, με έως και 5,3″ το μήνα.

Ο Νοέμβριος είναι ο πιο υγρός μήνας του έτους στο Κουρασάο, με τα επίπεδα υγρασίας να φτάνουν το 80%

Μπορείτε να δείτε γιατί η επίσκεψη από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο μπορεί να μην είναι η καλύτερη κλήση. Είναι βέβαιο ότι θα είναι ζεστό, υγρό και είτε στεγνό είτε βροχερό! 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Ξύλινη βάρκα στην παραλία δίπλα στο λιμάνι στο Κουρασάο κατά τη διάρκεια της καλύτερης συνολικής ώρας για επίσκεψη

Fokke Baarssen/Shutterstock

Τι άλλο πρέπει να έχετε κατά νου για να σχεδιάσετε το καλύτερο δυνατό ταξίδι στο Κουρασάο; Ακολουθούν μερικές χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές για να ξεκινήσετε. 

Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για να επισκεφθείτε την Αλβανία το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

  • Μην χάσετε τις ευκαιρίες κατάδυσης. Το Κουρασάο έχει μερικά από τα καλύτερα σημεία καταδύσεων στην Καραϊβική, με καταδυτικούς προορισμούς για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους έως προχωρημένους δύτες. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι εξαιρετική και εδώ. Σε αντίθεση με άλλα νησιά της Καραϊβικής, όπου μπορεί να χρειαστεί να μπείτε σε μια βάρκα για να βουτήξετε στα καλύτερα σημεία, μπορείτε να μπείτε στο νερό ακριβώς από την ακτή στο Κουρασάο. Είναι πολύ πιο βολικό και προσιτό με αυτόν τον τρόπο!
  • Δεν υπάρχει εποχή τυφώνων για να ανησυχείτε. Το Κουρασάο είναι προστατευμένο από τυφώνες λόγω της θέσης του έξω από τη ζώνη των τυφώνων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ακυρώσετε το ταξίδι σας την τελευταία στιγμή λόγω ενός απροσδόκητου τυφώνα – πάντα μια ανακούφιση! Οι τροπικές καταιγίδες έρχονται σε απόσταση 150 μιλίων από το Κουρασάο μόνο περίπου μία φορά κάθε 4 χρόνια .
  • Συσκευάστε άφθονο αντηλιακό και σπρέι για σφάλματα. Ο ήλιος λάμπει καυτός και λαμπερός στο Κουρασάο, επομένως είναι απαραίτητο να φέρετε αντηλιακό ασφαλές για τους υφάλους με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF) για να αποφύγετε τα ηλιακά εγκαύματα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Το σπρέι για ζωύφια είναι υπέροχο να το έχετε εάν περνάτε πολύ χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, όπου τα κουνούπια, το «δεν βλέπω ουμ» και τα τσιμπήματα/τσιμπήματα εντόμων μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. 
  • Μπορείτε να πετάξετε απευθείας για Κουρασάο.  Η εφαρμογή συγκέντρωσης τιμών πτήσεων Skyscanner σημειώνει ότι η American Airlines, η United, η Qatar Airways, η Iberia, η jetBlue και η British Airways προσφέρουν όλες απευθείας, απευθείας πτήσεις προς το Κουρασάο. Οι ταξιδιώτες των ΗΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν από τη Νέα Υόρκη, τη Σάρλοτ, το Μαϊάμι και το Νιούαρκ. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ταλαιπωρία για να φτάσετε εδώ!
  • Beach hop γύρω από τα 2 νησιά. Υπάρχουν 34 εκπληκτικές παραλίες στα 2 νησιά Κουρασάο για να απολαύσετε, οπότε μην αρκεστείτε στην πρώτη παραλία που θα επισκεφτείτε. Η απαλή λευκή άμμος, τα ήρεμα νερά και οι γηγενείς κάκτοι στις παραλίες είναι κοινά, αλλά το τοπίο είναι διαφορετικό σε κάθε παραλία. 
  • Δοκίμασε να τρως και να τρως λεοντόψαρο. Η Καραϊβική Θάλασσα κατακλύζεται από το χωροκατακτητικό λιοντόψαρο , το οποίο πνίγει πληθυσμούς ιθαγενών ψαριών και βλάπτει τους κοραλλιογενείς υφάλους. Μπορείτε να ψαρέψετε με ψαροντούφεκο αυτούς τους κακούς και να τους φάτε (είναι αρκετά νόστιμοι) για να κάνετε τον ρόλο σας στο να διατηρήσετε ανέπαφο το οικοσύστημα εδώ!

Τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο (μέρος 2)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

Αεροφωτογραφία τριών ζευγαριών που περπατούν κατά μήκος της παραλίας στο Κουρασάο την καλύτερη στιγμή για επίσκεψη

Fokke Baarssen/Shutterstock

Λάβετε απαντήσεις σε όλες τις καυτές ερωτήσεις σας σχετικά με την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε το Κουρασάο, ρίχνοντας μια ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις παρακάτω. 

Ποια είναι η εποχή των βροχών στο Κουρασάο;

Δεν υπάρχει πραγματική περίοδος βροχών στο Κουρασάο, αλλά τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο έχουν τις περισσότερες βροχοπτώσεις με 3,9″ έως 5,3″ βροχοπτώσεις κάθε μήνα.

Αν και ο Δεκέμβριος έχει αυξημένες βροχοπτώσεις, είναι στην πραγματικότητα η αρχή της πολύ δημοφιλής περιόδου αιχμής για τους τουρίστες με μέτριες θερμοκρασίες και πολλή ηλιοφάνεια.

Υπάρχει εποχή τυφώνων στο Κουρασάο;

Το Κουρασάο δεν έχει εποχή τυφώνων και βρίσκεται εκτός της ζώνης των τυφώνων, αλλά είναι ακόμα πιθανό οι τροπικές καταιγίδες και οι κυκλώνες να επηρεάσουν την περιοχή από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Πότε να επισκεφτείτε στην Ινδία: οι καλύτερες ώρες και μέρες για εκπληκτικές εμπειρίες(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι το Κουρασάο τόσο άνεμος όσο η Αρούμπα;

Το Κουρασάο φυσάει ελαφρώς λιγότερο από την Αρούμπα, αλλά έχει σχεδόν σταθερή αύρα στον ωκεανό όλο το χρόνο. Οι εμπορικοί άνεμοι στο Κουρασάο φυσούν από βορειοανατολικά και κάνουν τις πιο καυτές θερμοκρασίες να αισθάνονται πιο άνετες.

Πόσες μέρες χρειάζεστε στο Κουρασάο;

Σχεδιάστε να περάσετε τουλάχιστον 1 εβδομάδα στο Κουρασάο για να αφιερώσετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να εξερευνήσετε, να χαλαρώσετε και να κάνετε περιπέτειες μέσα και γύρω από τα νησιά εδώ.

Στην ιδανική περίπτωση, θα μπορούσατε να περάσετε 2 εβδομάδες εδώ και να απολαύσετε πραγματικά τα καλύτερα σημεία καταδύσεων, παραλίες, εστιατόρια και ιστορικά κτίρια στην πρωτεύουσα, Willemstad.

Τι είναι καλύτερο, Αρούμπα ή Κουρασάο;

Όταν πρόκειται για Αρούμπα εναντίον Κουρασάο, το Κουρασάο θεωρείται συνήθως ως η καλύτερη επιλογή.

Έχει ένα πιο ποικιλόμορφο τοπίο με βουνά, παραλίες και καταπράσινο τοπίο. Έχει επίσης πιο προσιτές τιμές με πλούσια ιστορία και ως πολιτιστικό χωνευτήρι.

Η Αρούμπα είναι πιο επίπεδη, λιγότερο πράσινη και πιο ακριβή για επίσκεψη από το Κουρασάο.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε το Κουρασάο;

Συνολικά, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Κουρασάο είναι κατά την περίοδο αιχμής από τον Δεκέμβριο έως τα μέσα Απριλίου.

Είναι λίγο πιο ακριβό και πιο γεμάτο, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ο καιρός είναι υπέροχος, οι δραστηριότητες είναι σε πλήρη εξέλιξη και υπάρχουν δροσερά αεράκια του ωκεανού για να απολαύσετε. 

Η φθηνότερη περίοδος για επίσκεψη – Μάιος έως Οκτώβριος – είναι μια ευρεία περίοδος όπου φτάνουν λιγότεροι τουρίστες, με αποτέλεσμα χαμηλότερες τιμές σε ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο το Κουρασάο. 

Tαξιδιωτικοί προορισμοί για το 2022 σε άνοδο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο, θα δείτε τα λιγότερα πλήθη να φτάνουν στο Κουρασάο. Αυτό το κάνει εξαιρετικό για μια χαλαρή, πιο ιδιωτική διαμονή. 

Ο Ιούλιος έως τον Νοέμβριο μπορεί να είναι η χειρότερη περίοδος για επίσκεψη λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών τη δεκαετία του ’90 και των αυξημένων βροχοπτώσεων από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο. 

Ειλικρινά, η επίσκεψη στο Κουρασάο οποιαδήποτε εποχή του χρόνου δεν θα είναι κακή επιλογή. 

Αυτό το νησιωτικό έθνος έχει αρκετά σταθερό καιρό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ των θερμότερων και πιο δροσερών μηνών είναι συνήθως μόνο λίγοι βαθμούς. 

Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας (μην ξεχνάτε το αντηλιακό που είναι ασφαλές για ύφαλους) και ετοιμαστείτε για περιπέτεια, χαλάρωση και εξερεύνηση του Κουρασάο με όλη του την τροπική ομορφιά όποτε ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Σίγουρα θα έχετε ένα απίστευτο ταξίδι!

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια