The Best & Worst Times to Visit Antelope Canyon in 2024

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το 9/11 Μνημείο & Μουσείο

Περιεχόμενα

Το Big Apple είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις για επίσκεψη στη Βόρεια Αμερική και για καλό λόγο. Υπάρχουν πολλά μοναδικά αξιοθέατα και περιηγήσεις που μπορούν να γνωρίσουν οι επισκέπτες, όπως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το Empire State Building και το Άγαλμα της Ελευθερίας. Ωστόσο, ένα αξιοθέατο της Νέας Υόρκης ξεχωρίζει για τη βαθιά επίδραση του θέματός του στη χώρα και τον κόσμο: το Μνημείο και το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου. 

Είτε ζούσατε τότε είτε όχι, πιθανότατα γνωρίζετε ότι τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 συγκλόνισαν τη χώρα μέχρι τον πυρήνα της και επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τόσο τους εγχώριους όσο και τους διεθνείς ταξιδιωτικούς κανονισμούς. Ακόμα κι αν είστε μη Αμερικανός τουρίστας στην πόλη της Νέας Υόρκης, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου για να μάθετε περισσότερα για την ιστορική τραγωδία και τα επακόλουθά της. 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε εισιτήρια για αυτό το αξιοθέατο. Αυτός ο οδηγός θα σας εξηγήσει πώς, πού και πότε να αγοράσετε εισιτήρια για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορείτε να βρείτε το εισιτήριο που ταιριάζει καλύτερα στο δρομολόγιό σας. 

Γρήγορη απάντηση – Πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το 9/11 Memorial & Museum: Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε εισιτήρια για το 9/11 Memorial & Museum είναι online εκ των προτέρων εδώ . Αυτά τα εισιτήρια σάς επιτρέπουν να παραλείψετε τη γραμμή και επιστρέφονται έως και 24 ώρες νωρίτερα. Ωστόσο, εάν θέλετε μια πιο εις βάθος κατανόηση των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου ή/και θέλετε να επισκεφτείτε το One World Observatory, το ψηλότερο κτίριο στη Νέα Υόρκη, σκεφτείτε να κάνετε κράτηση για αυτήν την ξενάγηση .

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

>> Ελα στο Viper
Διαβάστε επίσης : 20 καλύτερες ημερήσιες εκδρομές από τη Νέα Υόρκη

Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδρομές με λεωφορείο Hop-On Hop-Off στη Νέα Υόρκη

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε εισιτήρια για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου

Ενώ η είσοδος στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν για το κοινό, το μουσείο απαιτεί αγορασμένο εισιτήριο, επομένως ίσως αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε εισιτήρια για το Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου. Λοιπόν, υπάρχουν πολλές επιλογές και η καλύτερη εξαρτάται από την εμπειρία που θέλετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Νέα Υόρκη. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πού μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου και θα προσφέρουμε συστάσεις για το πώς να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα! 

Γραμμή αυτοπροσώπως (Δεν συνιστάται) 

Ενώ η είσοδος στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν, θα χρειαστείτε ένα εισιτήριο για να μπείτε στο Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου. Είναι πιθανό να βγάλετε εισιτήριο για το μουσείο στην πόρτα, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περιμένετε πολύ στην ουρά και να μην κερδίσετε είσοδο. Τα εισιτήρια για το 9/11 Memorial & Museum κυκλοφορούν έξι μήνες νωρίτερα και τα εισιτήρια αυθημερόν είναι περιορισμένα, επομένως δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπείτε αν περιμένετε μέχρι την ημέρα της επίσκεψής σας για να προμηθευτείτε εισιτήριο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην κάνετε ουρά για ένα εισιτήριο. 

Online κράτηση (Συνιστάται) 

Ένας άλλος τρόπος για να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το 9/11 Memorial & Museum είναι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται ως η καλύτερη διαδρομή, το προτείνουμε μόνο εάν σκοπεύετε να κερδίσετε ένα από τα δωρεάν εισιτήρια, τα οποία είναι διαθέσιμα από τις 3:30 έως τις 5 μ.μ. τη Δευτέρα, αλλά εξαντλούνται γρήγορα. 

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω του επίσημου ιστότοπου δεν επιστρέφονται και μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε την ασφάλεια εάν αλλάξουν τα σχέδιά σας. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων για το 9/11 Memorial & Museum με άλλο τρόπο στην ίδια τιμή. 

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε ένα εισιτήριο για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου είναι να κάνετε κράτηση μέσω του GetYourGuide . Θα λάβετε ένα εισιτήριο skip-the-line για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου, το οποίο επιστρέφεται πλήρως έως και 24 ώρες πριν από την επίσκεψή σας. Μπορείτε επίσης να δεσμεύσετε και να εξοικονομήσετε με οικογενειακά πακέτα τεσσάρων ή πέντε εισιτηρίων στην ίδια τιμή όπως στον επίσημο ιστότοπο. 

Κάντε κράτηση για ξενάγηση με εισιτήριο Παρατηρητηρίου

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση για μια ξενάγηση στο Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η πεντάωρη ξενάγηση περιλαμβάνει πρόσβαση με κράτηση στο One World Observatory, περιήγηση με τα πόδια στο Ground Zero και το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου και ένα εισιτήριο skip-the-line 9/11 Museum. Ο ξεναγός σας θα είναι ένας ντόπιος που έχει προσωπική σχέση με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου και θα μοιραστεί ιδέες για το τι συνέβη εκείνη την τρομερή ημέρα και τον συμβολισμό πίσω από το Memorial Plaza της 11ης Σεπτεμβρίου και το Μνημείο των Πυροσβεστών.

Αγοράστε ένα τουριστικό πάσο

Ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα εισιτήριο Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου και την επίσκεψή σας στη Νέα Υόρκη είναι να αγοράσετε ένα τουριστικό πάσο. Μπορείτε να κερδίσετε έως και 40% έκπτωση στα εισιτήρια εισόδου σε αξιοθέατα όπως το 9/11 Memorial & Museum, το Empire State Building, το Statue of Liberty και το Ellis Island Ferry με το Go City Explorer Pass , το New York Pass ή Νέα Υόρκη CityPASS . Το καλύτερο πάσο για αγορά εξαρτάται από το τι σκοπεύετε να κάνετε και να δείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, επομένως είναι καλύτερο να υπολογίσετε το δρομολόγιό σας και στη συνέχεια να αγοράσετε το πάσο που ταιριάζει καλύτερα με αυτό. 

Χρήσιμες πληροφορίες για επίσκεψη στο Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Μνημείο και το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι η χαμηλή τουριστική περίοδος, που είναι από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο. Είναι επίσης καλύτερο να το επισκεφτείτε το πρωί Τετάρτη ή Πέμπτη, καθώς το μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο τις Δευτέρες (που το κάνει αρκετά γεμάτο) και είναι κλειστό κάθε Τρίτη. 

Ποιες είναι οι Ώρες Λειτουργίας του Μνημείου και των Μουσείων της 11ης Σεπτεμβρίου;

Το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Το μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί έως τις 7 μ.μ.

Πού είναι το μνημείο και το μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου;

Το 9/11 Memorial & Museum βρίσκεται κοντά στη γέφυρα του Μπρούκλιν στο Μανχάταν, όπου παλαιότερα στέκονταν οι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την τοποθεσία στους Χάρτες Google. 

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο 9/11 Memorial & Museum είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ταξί ή κοινή χρήση, καθώς δεν υπάρχει πολύς χώρος στάθμευσης στο Μανχάταν. Οι στάσεις του τρένου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου απέχουν πέντε λεπτά με τα πόδια από το αξιοθέατο. 

Πώς λειτουργούν τα εισιτήρια μνημείων και μουσείων της 11ης Σεπτεμβρίου;

Τα εισιτήρια για το 9/11 Memorial και το 9/11 Museum είναι ξεχωριστά. Εάν θέλετε μόνο να επισκεφθείτε το μνημείο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε εισιτήριο εκ των προτέρων. απλά περπατήστε στο Ground Zero. Ωστόσο, εάν θέλετε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου (το οποίο συνιστούμε ανεπιφύλακτα), θα πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο . Ένα κανονικό εισιτήριο θα σας δώσει πρόσβαση σε ολόκληρο το μουσείο, συμπεριλαμβανομένου ενός εκθέματος για την επίθεση του Πενταγώνου το 1993. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλα αξιοθέατα και εμπειρίες σε ένα κανονικό εισιτήριο, όπως μια ξενάγηση στο μουσείο ή στο μνημείο. 

Θα χρειαστεί να κλείσετε τα εισιτήρια του μουσείου σας για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μόλις τα αγοράσετε, μπορείτε να τα εκτυπώσετε ή να τα κατεβάσετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Απλώς φτάστε ακριβώς πριν από το χρόνο σας, δείξτε το εισιτήριό σας και κατευθυνθείτε κατευθείαν στον έλεγχο ασφαλείας. 

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου;

Οι τιμές για τα εισιτήρια του Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου διαφέρουν ελαφρώς, ιδιαίτερα αν τα συνδυάσετε με άλλα αξιοθέατα. Και πάλι, το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι δωρεάν για επίσκεψη, αλλά το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου απαιτεί αγορασμένο εισιτήριο. Συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των τελών, ένα κανονικό εισιτήριο κοστίζει 33 $ για ενήλικες, 21 $ για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών και 27 $ για ηλικιωμένους ηλικίας 65 ετών και άνω, νέους ενήλικες ηλικίας 13 έως 17 ετών και φοιτητές κολεγίων στις ΗΠΑ με έγκυρη ταυτότητα. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 7 ετών, εν ενεργεία και συνταξιούχους στρατιωτικούς με έγκυρη ταυτότητα και μέλη της οικογένειας όσων έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. 

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι η απευθείας κράτηση μέσω του επίσημου ιστότοπου σας δίνει ένα εισιτήριο με μη επιστρέψιμη τιμή, ενώ ένα εισιτήριο που αγοράστηκε μέσω του GetYourGuide επιστρέφεται πλήρως έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή σας – και έχει την ίδια τιμή. Ο επίσημος ιστότοπος του Μουσείου 9/11 προσφέρει δωρεάν εισιτήρια από τις 3:30 έως τις 5 μ.μ. τις Δευτέρες, αλλά αυτά τα εισιτήρια με σειρά προτεραιότητας συχνά κάνουν κράτηση μήνες νωρίτερα. 

Αυτές είναι οι τιμές εκκίνησης για να προσθέσετε μια περιήγηση στα εισιτήριά σας για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου ή να τα συνδυάσετε με ένα πάσο πόλης: 

  • Μια ξενάγηση στο μνημείο με εισιτήρια για το One World Observatory και το Μουσείο 9/11 κοστίζει 109 $ για ενήλικες και 105 $ για παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών (τα παιδιά κάτω των 3 ετών είναι δωρεάν).
  • Η τιμή του Go City Pass εξαρτάται από τον αριθμό των αξιοθέατων που θα επιλέξετε. Η τιμή εκκίνησης για τη δέσμη δύο αξιοθέατων (10 είναι το μέγιστο) είναι 79 $ για ενήλικες και 69 $ για παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών. 
  • Το New York Pass επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εκδρομές και εισιτήρια εισόδου, με την τιμή να βασίζεται σε πόσες ημέρες θέλετε να ισχύει. Το μονοήμερο πάσο ξεκινά από 144 $ για ενήλικες και 109 $ για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. 
  • Το New York CityPASS σάς προσφέρει μεγάλες οικονομίες σε πέντε από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου, το Empire State Building και το Μουσείο Guggenheim. Κοστίζει 138 $ για ενήλικες και 118 $ για παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών (δωρεάν για παιδιά 5 ετών και κάτω). Το πάσο ισχύει για εννέα ημέρες μετά την πρώτη χρήση. 

Ποια είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία κοντά στο 9/11 Memorial & Museum; 

Δεδομένου ότι το 9/11 Memorial & Museum βρίσκεται σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Νέας Υόρκης, ίσως θελήσετε να μείνετε κοντά, φέρνοντάς σας σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά σημαντικά αξιοθέατα. 

Αν θέλετε να μείνετε σε ένα οικονομικό ξενοδοχείο με ηχομονωμένα δωμάτια, επισκεφθείτε το Gild Hall, A Thompson Hotel . Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων βρίσκεται στην καρδιά της Financial District και προσφέρει εστιατόριο, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, γυμναστήριο και υπηρεσία δωματίου. 

Ένα υπέροχο φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο κοντά στο 9/11 Memorial & Museum είναι το Hotel Indigo NYC Financial District της IHG . Αυτό το ξενοδοχείο τριών αστέρων διαθέτει γυμναστήριο, μπαρ, εστιατόριο και υπηρεσία δωματίου. 

Αν ψάχνετε για μια απόδραση στη Νέα Υόρκη, σκεφτείτε να μείνετε στο Conrad New York Downtown . Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο πέντε αστέρων διαθέτει ένα απίστευτο μπαρ στον τελευταίο όροφο, ευρύχωρες σουίτες και χώρο στάθμευσης. 

Ποια είναι η διαδικασία ασφαλείας στο Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Το πρωτόκολλο ασφαλείας διαφέρει μεταξύ του μνημείου και του μουσείου. Αν και δεν υπάρχει γραμμή ασφαλείας για να εισέλθετε στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου, εξακολουθεί να υπάρχει ασφάλεια γύρω από την περιοχή για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες σέβονται. Εκτός από τα ζώα υπηρεσίας, τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο μνημείο. Απαγορεύονται επίσης το αλκοόλ, τα χρώματα, τα όπλα, τα απορρίμματα, τα τροχοφόρα οχήματα αναψυχής (όπως τα ηλεκτρικά σκούτερ), τα εξωτερικά τρόφιμα και ποτά και οι σακούλες μεγαλύτερες από 19 επί 17 επί 8 ίντσες. Επίσης δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Εάν θέλετε να αποτίσετε τα σέβη σας με ένα αντικείμενο φόρου τιμής, μπορείτε να το τοποθετήσετε μπροστά από τις πισίνες του Memorial ή στους πέτρινους μονόλιθους ή στα χάλκινα στηθαία γύρω από τις πισίνες. 

Όταν μπείτε στο Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να περάσετε από την ασφάλεια. Δυνητικά επικίνδυνα αντικείμενα όπως πυροβόλα όπλα και τα αντίγραφά τους, μαχαίρια και άλλα εργαλεία κοπής, γυάλινα μπουκάλια, μπογιές, οινόπνευμα και συμπιεσμένα αέρια (συμπεριλαμβανομένων δοχείων με σπρέι πιπεριού ή χλωρίνης) απαγορεύονται από τις εγκαταστάσεις. Δεν επιτρέπονται επίσης τσάντες μεγαλύτερες από 19 επί 17 επί 8 ίντσες. 

Τι γίνεται με την επίσκεψη στο Μνημείο και το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου με αναπηρία;

Εάν εσείς ή ένας από τους συντρόφους σας στο ταξίδι έχετε αναπηρία και σκοπεύετε να επισκεφτείτε το Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου, δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε! Τόσο το μνημείο όσο και το μουσείο είναι πλήρως προσβάσιμα για ηλεκτρικά και χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια. Το μουσείο προσφέρει επίσης δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια και περιπατητές, ένα βοηθητικό σύστημα ακρόασης, περιηγήσεις ASL, οδηγούς με όραμα και ένα ήσυχο δωμάτιο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα του μουσείου, κάντε κλικ εδώ

Συχνές ερωτήσεις: Στοιχεία για το Μνημείο και το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου 

Τι συνέβη στις 9/11;

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, μέλη της τρομοκρατικής ομάδας Αλ Κάιντα πραγματοποίησαν επίθεση σε αμερικανικό έδαφος, σκοτώνοντας σχεδόν 3.000 ανθρώπους από 93 χώρες. Αυτά τα 19 μέλη κατέλαβαν τέσσερα εμπορικά αεροπλάνα, πέφτοντας σκόπιμα δύο από αυτά στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και ένα στο Πεντάγωνο. Σχεδίαζαν να συντρίψουν το τέταρτο αεροπλάνο, την Πτήση 93, σε ένα ομοσπονδιακό κυβερνητικό κτίριο στην Ουάσιγκτον DC Με την ηρωική παρέμβαση των επιβατών της Πτήσης 93, οι τρομοκράτες αντί αυτού συνέτριψαν το αεροπλάνο σε αγροτικό χωράφι στη Δυτική Πενσυλβάνια. 

Τι είναι το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου;

Το Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου άνοιξε το 2011, 10 χρόνια μετά τις τραγικές επιθέσεις, για να τιμήσει όσους έχασαν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα. Το Memorial Plaza διαθέτει δύο αντανακλαστικές πισίνες όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, με τα ονόματα των θυμάτων σκαλισμένα στις άκρες, καθώς και πάνω από 400 λευκές βελανιδιές και ένα δέντρο αφιερωμένο στους επιζώντες της επίθεσης. 

Τι είναι το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Βρίσκεται κοντά στο Memorial Plaza, το Μουσείο 9/11 αποτελείται από πολλά εκθέματα που καλύπτουν τις ιστορίες των επιζώντων, εκείνων που πέθαναν και των πρώτων ανταποκριτών, καθώς και τις συνέπειες των επιθέσεων. Οι επισκέπτες συνήθως περνούν δύο έως τρεις ώρες μέσα. 

Ποιος έχτισε το μνημείο και το μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Το World Trade Center Memorial Foundation κατέχει και λειτουργεί το 9/11 Memorial & Museum. Το 2004, διοργάνωσε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για το σχεδιασμό του μνημείου. Ο Ισραηλινοαμερικανός αρχιτέκτονας Michael Arad της Handel Architects κέρδισε αυτόν τον διαγωνισμό, σχεδιάζοντας το μνημείο με δύο αντανακλαστικές πισίνες και τον μεγαλύτερο τεχνητό καταρράκτη στη Βόρεια Αμερική. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2006 και κράτησε περίπου πέντε χρόνια.

Πότε μπορώ να δω τα φώτα του αφιερώματος στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου;

Δύο λαμπερά μπλε φώτα αναδύονται στη θέση των Δίδυμων Πύργων κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου ως φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις. 

Μπορώ να βγάλω φωτογραφίες στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Ναι, επιτρέπονται φωτογραφίες στο μνημείο, αλλά η επαγγελματική φωτογραφία για εμπορική χρήση δεν επιτρέπεται. 

Είναι το Μουσείο 9/11 και το Μουσείο Αφιερώματος 9/11 το ίδιο πράγμα; 

Όχι, το Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου είναι το επίσημο μουσείο της τοποθεσίας της 11ης Σεπτεμβρίου. Το Μουσείο Αφιερώματος 9/11 ανήκει και λειτουργεί από τον Σύλλογο Οικογενειών 11ης Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς, το 9/11 Tribute Museum έχει μεταφερθεί μόνιμα στο διαδίκτυο, αφού έκλεισε τη φυσική του θέση τον Αύγουστο του 2022. 

Υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας για το Memorial & Museum της 11ης Σεπτεμβρίου; 

Όχι, δεν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι ένα μέρος σεβασμού και προβληματισμού και χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας για να ντυθείτε κατάλληλα. 

Θα πρέπει τώρα να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε στο Μνημείο & Μουσείο της 11ης Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Big Apple! Και πάλι, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τόσο το μνημείο όσο και το μουσείο είναι τόποι μνήμης, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να είστε σεβαστές όταν επισκέπτεστε.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ

>> Ελα στο Viper

Διαβάστε επίσης:66 αξιοθέατα στη διαδρομή 66

καλύτερα μουσεία στη Φλόριντα

Μαρία Παπαπέτρου
Μαρία Παπαπέτρου

Ελεύθερη ψυχή, αιώνια περιπλανώμενη, η Μαρια γοητεύεται από τα άγνωστα μονοπάτια και τους μακρινούς ορίζοντες.