Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα από τις ΗΠΑ;

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα από ΗΠΑ; Οι απευθείας πτήσεις είναι πολύ μικρότερες από τις διαδρομές με 1-2 στάσεις. Δείτε τους μέσους χρόνους πτήσης προς Αρούμπα με εκτιμήσεις ενδιάμεσης στάσης και ταξιδιωτικές συμβουλές παρακάτω! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα από τις ΗΠΑ;

Το νησί Αρούμπα της Καραϊβικής είναι ηλιόλουστο και ζεστό με φιλόξενες παραλίες με λευκή άμμο, πολύχρωμα κτίρια με ολλανδική επιρροή και δελεαστικές γεύσεις στην τοπική κουζίνα. 

Είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να επισκεφθείτε, με πιο ξηρό καιρό από τα περισσότερα νησιά της Καραϊβικής και λιγότερες πιθανότητες να βρέξουν οι μέρες στην παραλία.

Πόσο διαρκεί όμως μια πτήση προς Αρούμπα από ΗΠΑ; Αξίζει το ταξίδι;

Οι πτήσεις προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ μπορεί να είναι μια σύντομη αεροπορική εκδρομή, αν πετάτε χωρίς στάση, αλλά το ταξίδι μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ταξίδι 12+ ωρών εάν κάνετε μια διαδρομή με 1-2 στάσεις. 

Ο χρόνος πτήσης σας προς την Αρούμπα εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες, κυρίως:

 1. Το αεροδρόμιο αναχώρησής σας
 2. Το δρομολόγιο της πτήσης σας (απευθείας ή συνδεδεμένο)
 3. Η διάρκεια της αναμονής σας

Δεδομένου ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει από λιγότερο από 3 ώρες έως σχεδόν 16 ώρες, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα όταν πετάτε απευθείας (απευθείας), με 1 στάση ή με 2 στάσεις. 

Οι απευθείας πτήσεις είναι, μακράν, η συντομότερη και καλύτερη επιλογή, αν μπορείτε να βρείτε μια από ένα αεροδρόμιο κοντά σας. Η επόμενη καλύτερη επιλογή σας είναι μια πτήση με 1 στάση, η οποία διαρκεί μερικές ώρες παραπάνω.

Θα θελήσετε να δείτε πτήσεις με 2 στάσεις εάν δεν είναι διαθέσιμες οι απευθείας πτήσεις και οι πτήσεις 1 στάσης, αν και μπορεί να διαρκούν 9-16 ώρες με ενδιάμεση στάση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στον χρόνο που χρειάζεται για να πετάξετε στην Αρούμπα από διάφορες πόλεις στις ΗΠΑ παρακάτω! 

Διαβάστε επίσης:Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Ταϊλάνδη από τις ΗΠΑ;

Πόσο διαρκεί μια απευθείας πτήση για Αρούμπα;

Αεροφωτογραφία της μαρίνας Oranjestad με αφράτα σύννεφα από πάνω μια ηλιόλουστη μέρα για ένα κομμάτι που ρωτά πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα χωρίς στάσεις από τις ΗΠΑ;

Darryl Brooks/Shutterstock

 • Από Σιάτλ προς Αρούμπα απευθείας: Μη διαθέσιμο
 • Νέα Υόρκη προς Αρούμπα απευθείας: 4 ώρες 26μ+
 • Σικάγο προς Αρούμπα απευθείας: 4 ώρες 59μ+
 • Μαϊάμι προς Αρούμπα απευθείας: 2 ώρες 53 μ+

Συνολικά, η μέση απευθείας πτήση προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 4 ώρες και 6 λεπτά. Είναι πολύ μικρότερο από ορισμένες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Μαϊάμι, και μεγαλύτερο από άλλες, όπως το Σικάγο. 

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας για την Αρούμπα μόνο από ορισμένα αεροδρόμια των ΗΠΑ (12 συνολικά, τα οποία θα καλύψουμε λεπτομερώς αργότερα). Ευτυχώς, υπάρχουν απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Μαϊάμι. 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Seattle-Tacoma δεν προσφέρει προς το παρόν απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα.

Η συντομότερη απευθείας πτήση για την Αρούμπα στην ανάλυσή μας αναχωρεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι και διαρκεί 2 ώρες και 53 λεπτά, δηλαδή περίπου 3 ώρες. 

Εάν πρόκειται να πετάξετε εκτός Νέας Υόρκης, μπορείτε να φτάσετε στην Αρούμπα με απευθείας πτήση σε περίπου 4,5 ώρες. Από το Σικάγο, χρειάζονται περίπου 5 ώρες με απευθείας πτήση. 

Οι απευθείας πτήσεις είναι η καλύτερη επιλογή για να ταξιδέψετε στην Αρούμπα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν βρίσκεστε κοντά σε αεροδρόμιο που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το νησί. 

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε τόσο πολύ χρόνο πτήσης που μπορεί να αξίζει να οδηγήσετε 1-3 ώρες μακριά σε ένα αεροδρόμιο που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα, εάν κάποιος βρίσκεται κοντά. 

Οι απευθείας πτήσεις μπορεί να είναι πιο ακριβές από τις πτήσεις με στάσεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Στην αναζήτησή μας, διαπιστώσαμε ότι οι απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα από τη Νέα Υόρκη ήταν περίπου 120 $ φθηνότερες από τις πτήσεις 1 στάσης. Οι απευθείας πτήσεις από το Μαϊάμι ήταν περίπου 50 $ φθηνότερες από τις πτήσεις με 1 στάση! 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα με 1 στάση;

Άποψη του τοπίου της Αρούμπα στους βράχους Casibari με κάκτους και ένα βουνό που υψώνεται σε απόσταση για ένα τμήμα που απαντά πόσο διαρκεί η πτήση προς Αρούμπα με 1 στάση

Lisa Strachan/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Αρούμπα με 1 στάση: 11 ώρες 30μ+
 • Νέα Υόρκη προς Αρούμπα με 1 στάση: 7 ώρες 12μ+
 • Σικάγο προς Αρούμπα με 1 στάση: 7 ώρες 14μ+
 • Μαϊάμι προς Αρούμπα με 1 στάση: 6 ώρες 4μ+

Συνολικά, οι πτήσεις προς Αρούμπα από τις ΗΠΑ με 1 στάση διαρκούν περίπου 8 ώρες κατά μέσο όρο. Μπορεί να είναι πιο κοντές από ορισμένες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Μαϊάμι, ή μακρύτερες από άλλες πόλεις, όπως το Σιάτλ. 

Η προσθήκη μόλις 1 στάσης σε μια πτήση προς την Αρούμπα την κάνει περίπου 4 ώρες μεγαλύτερη από μια απευθείας πτήση από τις ΗΠΑ. Αν και η πτήση είναι μεγαλύτερη, ο χρόνος παραμονής σας θα ποικίλλει ανάλογα με το δρομολόγιο της πτήσης σας. 

Διαπιστώσαμε ότι οι περισσότερες καθυστερήσεις είναι κατά μέσο όρο 2 ώρες και 1 λεπτό στις περισσότερες πτήσεις 1 στάσης προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ.

Υπάρχουν όμως ακραία σημεία με μεγάλα στρώματα άνω των 16 ωρών και μερικά μόλις 48 λεπτά. 

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που είναι τόσο σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά το πιθανό δρομολόγιο της πτήσης σας και να συγκρίνετε διαφορετικές διαδρομές όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας στην Αρούμπα. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να βρείτε μια πτήση με μικρότερες στάσεις ή ακόμα και μια απευθείας πτήση χωρίς στάσεις.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε ενδιάμεση στάση στο δρομολόγιο της πτήσης σας αφήνει αρκετό χρόνο για να εκτελωνίσετε το αεροδρόμιο πριν από την πτήση ανταπόκρισης.

Μια στάση 48 λεπτών μπορεί να το κόψει, ενώ μια στάση 1-2 ωρών σας αφήνει άφθονο χρόνο. 

Πόσο διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα με 2 στάσεις;

Μια ήρεμη σκηνή παραλίας στην Αρούμπα στο Palm Beach με καθαρούς ουρανούς και κρυστάλλινα νερά ωκεανού στην Καραϊβική για έναν οδηγό που εξηγεί πόσο χρόνο χρειάζεται για να πετάξει στην Αρούμπα από τις ΗΠΑ

Steve Photography/Shutterstock

 • Σιάτλ προς Αρούμπα με 2 στάσεις: 12h 54m+
 • Νέα Υόρκη προς Αρούμπα με 2 στάσεις: 9 ώρες 39μ+
 • Σικάγο προς Αρούμπα με 2 στάσεις: 9 ώρες 20μ+
 • Μαϊάμι προς Αρούμπα με 2 στάσεις: 15h 45m+

Συνολικά, μια πτήση προς Αρούμπα από τις ΗΠΑ με 2 στάσεις διαρκεί περίπου 11 ώρες και 55 λεπτά. Οι συντομότερες πτήσεις 2 στάσεων στην ανάλυσή μας ήταν εκτός Νέας Υόρκης και Σικάγο (διάρκειας περίπου 9,5 ωρών). 

Οι μεγαλύτερες πτήσεις 2 στάσεων προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ στην αναζήτησή μας ήταν από το Σιάτλ (σχεδόν 13 ώρες) και το Μαϊάμι (σχεδόν 16 ώρες).

Συγκρίνετε αυτούς τους μεγαλύτερους χρόνους πτήσεων με απευθείας πτήσεις προς Αρούμπα, οι οποίες διαρκούν περίπου 4 ώρες κατά μέσο όρο. Είναι σαφές γιατί είναι καλύτερο να πάρετε μια πτήση χωρίς στάσεις ή 1 στάση. 

Οι διακοπές υπολογίζονται στον συνολικό χρόνο ταξιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν θα βρίσκεστε στο αεροπλάνο για 9-16 ώρες σε μια πτήση 2 στάσεων.

Η μέση ενδιάμεση στάση για πτήσεις με 2 στάσεις είναι περίπου 7 ώρες και 37 λεπτά. Αλλά μερικά είναι μόλις 49 λεπτά και άλλα μπορεί να ξεπερνούν τις 26 ώρες! 

Αν και χρειάζεται πολύς περισσότερος χρόνος για να φτάσετε στην Αρούμπα από τις ΗΠΑ κάνοντας μια πτήση με 2 στάσεις, δεν είναι τρομερή επιλογή εάν αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή.

Θα βρίσκεστε στο αεροπλάνο για περίπου 2-3 ​​ώρες τη φορά με πιθανότητες να τεντώσετε τα πόδια σας, να πιάσετε κάτι να φάτε και να κοιμηθείτε λίγο στο μεταξύ. 

Απλώς βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε μια πτήση με αρκετή καθυστέρηση για να περάσετε από το τελωνείο πριν από την πτήση ανταπόκρισης! 

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αρούμπα από τις ΗΠΑ;

Διάσημα δέντρα Divi Divi στις αμμώδεις ακτές της Αρούμπα με σύννεφα μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα για ένα κομμάτι που απαντά τη διάρκεια των πτήσεων προς την Αρούμπα

David P. Smith/Shutterstock

Μπορείτε να πετάξετε απευθείας στην Αρούμπα από τις ΗΠΑ, αλλά μόνο από ορισμένα αεροδρόμια. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 12 αεροδρόμια των ΗΠΑ που προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα:

 1. Διεθνές Αεροδρόμιο Thurgood Marshall Baltimore/Washington (BWI)
 2. Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης (BOS)
 3. Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas (CLT)
 4. Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο (ORD)
 5. Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood (FLL)
 6. Διηπειρωτικό Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους (IAH)
 7. Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον Ατλάντα (ATL)
 8. Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy (JFK)
 9. Αεροδρόμιο LaGuardia (LGA)
 10. Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA)
 11. Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty (EWR)
 12. Διεθνές Αεροδρόμιο Φιλαδέλφειας (PHL)

Αυτά τα αεροδρόμια των ΗΠΑ προσφέρουν απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Queen Beatrix (AUA) στο Oranjestad της Αρούμπα. Αυτό είναι το μοναδικό αεροδρόμιο της Αρούμπα και όπου όλοι οι ταξιδιώτες θα εισέλθουν στη χώρα. 

Αν τύχει να βρεθείτε σε μια από τις πόλεις πάνω ή κοντά, αξίζει να οδηγήσετε σε ένα αεροδρόμιο όπου οι αεροπορικές εταιρείες εκτελούν απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε ώρες πτήσης με αυτόν τον τρόπο. 

Οι απευθείας πτήσεις προς την Αρούμπα μπορεί να διαρκέσουν λιγότερο από 3 ώρες έως περίπου 5 ώρες, με τις απευθείας πτήσεις να έχουν κατά μέσο όρο περίπου 4 ώρες συνολικά. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στην Αρούμπα από τις ΗΠΑ. 

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Αεροφωτογραφία του νησιού της Αρούμπα στο ηλιοβασίλεμα με λαμπερά χρώματα στον ουρανό καθώς μια βάρκα κινείται μέσα στο νερό, δείχνοντας την έννοια του πόσο διαρκεί μια πτήση στην Αρούμπα για ένα άρθρο που απαντά στην ερώτηση

Steve Photography/Shutterstock

Όταν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε την Αρούμπα, έχετε πολλά καλά πράγματα στο κατάστημα – αλλά είναι ακόμα καλύτερα αν φτάσετε με μερικές ταξιδιωτικές συμβουλές κάτω από τη ζώνη σας! 

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις χρήσιμες υποδείξεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την απόδρασή σας στο Αρούμπαν. 

 • Μπορείτε να πιείτε το νερό εδώ. Το νερό της βρύσης της Αρούμπα είναι αποσταγμένο θαλασσινό νερό και ασφαλές για κατανάλωση. Η Αρούμπα καθαρίζει το νερό της μέσω μιας μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα κουβαλάτε εμφιαλωμένο νερό όπου κι αν πάτε ή για να αποφύγετε να παραγγείλετε πάγο στα ποτά σας εδώ. 
 • Προετοιμαστείτε για συνθήκες ανέμου. Η Αρούμπα φυσάει πολύ, χάρη στα αεράκια του ωκεανού (Tradewinds) που πνέουν από την Ανατολική Καραϊβική. Οι συνθήκες είναι οι πιο θυελλώδεις από τον Μάιο έως τον Ιούνιο, αλλά θα βρείτε ένα σχεδόν σταθερό αεράκι σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου που επισκέπτεστε. Είναι υπέροχο τις ζεστές μέρες, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό 
 • Μάθετε την καλύτερη ώρα για να πάτε. Πολλοί άνθρωποι συρρέουν στην Αρούμπα όλο το χρόνο επειδή είναι ηλιόλουστος και ξηρός, με βροχοπτώσεις κάτω από 20 ίντσες κάθε χρόνο κατά μέσο όρο. Αλλά σίγουρα υπάρχει η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Αρούμπα – από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Απριλίου, όταν το νησί βρίσκεται στην περίοδο αιχμής του με σχεδόν τέλειες καιρικές συνθήκες και πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις σε εξέλιξη. 
 • Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε. Η Αρούμπα βιώνεται καλύτερα όταν έχετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία να μετακινείστε στο νησί με τον δικό σας ρυθμό, εξερευνώντας διάφορες περιοχές και παραλίες σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ο καλύτερος τρόπος για να μετακινηθείτε στην Αρούμπα και να γνωρίσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί. Θα οδηγείτε στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όπως στην Αμερική. 
 • Επιλέξτε το all inclusive. Θα απολαύσετε την Αρούμπα όπου κι αν μείνετε, αλλά ένα all-inclusive θέρετρο είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε! Τα γεύματα, τα σνακ, τα ποτά σας (ναι, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ), η ψυχαγωγία, ο εξοπλισμός παραλίας και ορισμένες δραστηριότητές σας περιλαμβάνονται στη βασική τιμή στα 15 καλύτερα θέρετρα all-inclusive στην Αρούμπα. 

Συχνές Ερωτήσεις

Άποψη της φυσικής γέφυρας της Αρούμπα πάνω από το γαλάζιο νερό του ωκεανού με το πράσινο και τους βράχους γύρω μια όμορφη μέρα

photoshopav/Shutterstock

Έχουμε ήδη καλύψει ερωτήσεις όπως “Πόση ώρα διαρκεί μια πτήση προς Αρούμπα;” και “Πόση διάρκεια είναι η μέση στάση σε μια πτήση της Αρούμπα;” Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις σχετικές ερωτήσεις που έχουν οι ταξιδιώτες σχετικά με την πτήση προς Αρούμπα για να μάθετε περισσότερα! 

Πόσο διαρκεί η πτήση από ΗΠΑ προς Αρούμπα;

Μια πτήση από τις ΗΠΑ προς την Αρούμπα διαρκεί περίπου 8 ώρες κατά μέσο όρο, αλλά οι απευθείας πτήσεις διαρκούν μόνο περίπου 4 ώρες. Οι πτήσεις με 1-2 στάσεις διαρκούν συνολικά 8-12 ώρες.

Θα βρείτε ότι οι συντομότερες πτήσεις προς την Αρούμπα είναι απευθείας πτήσεις από το Μαϊάμι και το Ft. Lauderdale στη Νότια Φλόριντα, που διαρκεί περίπου 3 ώρες συνολικά χωρίς στάσεις.

Οι μεγαλύτερες πτήσεις γίνονται συνήθως από αεροδρόμια των ΗΠΑ που είναι πολύ πιο μακριά, όπως το Σιάτλ και το Λας Βέγκας. Πολλές φορές πρόκειται για πτήσεις ανταπόκρισης με 1-2 στάσεις κατά μήκος της διαδρομής.

Πόσο μακριά είναι η Αρούμπα με το αεροπλάνο;

Η Αρούμπα είναι περίπου 2.560 αεροπορικά μίλια μακριά από τον Λίβανο, το Κάνσας (το γεωγραφικό κέντρο των ΗΠΑ) καθώς το κοράκι πετάει. Η Αρούμπα βρίσκεται περίπου 1.130 αεροπορικά μίλια μακριά από το Μαϊάμι της Φλόριντα στη νοτιοανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Πόσο διαρκεί η πτήση από Νέα Υόρκη προς Αρούμπα;

Χρειάζονται οπουδήποτε από 4,5 ώρες (απευθείας) έως 7 ώρες και 12 λεπτά (1 στάση) ή 9 ώρες και 39 λεπτά (2 στάσεις) για να πετάξετε από τη Νέα Υόρκη προς την Αρούμπα.

Απευθείας πτήσεις εκτελούνται από το διεθνές αεροδρόμιο John F. Kennedy σε τακτική βάση.

Πόσο απέχει η πτήση από Νέα Υόρκη προς Αρούμπα;

Η πτήση από τη Νέα Υόρκη προς την Αρούμπα διαρκεί περίπου 4,5 ώρες κατά μέσο όρο (απευθείας) από τη Νέα Υόρκη. Εάν πετάτε έξω από το Μπάφαλο, χρειάζονται συνολικά 6,5-8 ώρες σε μια πτήση ανταπόκρισης.

Θα πετάξετε περίπου 1.960 μίλια όταν ταξιδεύετε από τη Νέα Υόρκη στην Αρούμπα. Αυτό το ταξίδι είναι σχετικά σύντομο εκτός και αν επιλέξετε μια πτήση με στάσεις, κάτι που μπορεί να προσθέσει ώρες στον χρόνο ταξιδιού σας.

Είναι ακριβό να πάω στην Αρούμπα;

Δεν είναι αδικαιολόγητα ακριβό να πάτε στην Αρούμπα, ειδικά αν μπορείτε να πάρετε μια καλή προσφορά στα αεροπορικά εισιτήρια. Βρήκαμε ότι το μέσο κόστος ενός ταξιδιού στην Αρούμπα είναι περίπου 3.700 $ ανά άτομο για ένα ταξίδι 7 ημερών.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κόστους πηγαίνει για τις πτήσεις και τη μεταφορά σας (ενοικίαση αυτοκινήτου), με τα τρόφιμα και τα καταλύματα να προσθέτουν επίσης στο συνολικό κόστος.

Λοιπόν, πόσο διαρκεί συνολικά μια πτήση προς την Αρούμπα;

Οι πτήσεις προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε από λιγότερο από 3 ώρες (απευθείας από το Μαϊάμι) έως σχεδόν 16 ώρες (πτήσεις με 2 στάσεις από το Μαϊάμι).

Συνολικά, μια πτήση προς την Αρούμπα από τις ΗΠΑ διαρκεί περίπου 8 ώρες, εάν λάβετε υπόψη τις απευθείας πτήσεις, 1 στάσης και 2 στάσεων από διαφορετικές πόλεις στις ΗΠΑ. 

Οι απευθείας πτήσεις είναι, μακράν, οι συντομότερες πτήσεις προς την Αρούμπα και χρειάζονται περίπου 4 ώρες κατά μέσο όρο χωρίς στάσεις για να επιβραδύνει το ταξίδι. 

Οι πτήσεις με 1 στάση έχουν συνολική διάρκεια περίπου 8 ωρών, με τις πτήσεις να διαρκούν περίπου 2 ώρες σε αυτές τις πτήσεις τις περισσότερες φορές.

Οι πτήσεις με 2 στάσεις απαιτούν τον περισσότερο χρόνο και είναι περίπου 12 ώρες με ενδιάμεση στάση περίπου 7,5 ώρες (μερικές μικρότερες, άλλες πολύ μεγαλύτερες). 

Έχοντας υπόψη αυτούς τους μέσους χρόνους πτήσης στην Αρούμπα, θα μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα το ταξίδι σας και να κατανοήσετε πόσο χρόνο μπορείτε να περιμένετε να περάσετε στο αεροπλάνο. 

Όταν τελικά φτάσετε στην ηλιόλουστη Αρούμπα, θα είστε στην ώρα του νησιού – μέχρι να έρθει η ώρα να προλάβετε την πτήση της επιστροφής, δηλαδή! 

Διαβάστε επίσης:Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε την Αρούμπα

Τι κοστίζει ένα ταξίδι στο Μαϊάμι

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια