Σύντομες διακοπές στη Φρανκφούρτη

Η Φρανκφούρτη βρίσκεται στη Γερμανία και θεωρείται επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας.

Η Φρανκφούρτη φιλοξενεί διάφορα χρηματοπιστωτικά κέντρα, χρηματιστήρια, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την Deutsche Bundesbank και την Εμπορική Έκθεση της Φρανκφούρτης. Είναι επίσης γνωστή ως το οικονομικό και μεταφορικό κέντρο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την Mercer Research, η Φρανκφούρτη είναι ένα διεθνές κέντρο εμπορίου, χρηματοδότησης, πολιτισμού και τουρισμού. Η έρευνα της Mercer αναφέρει επίσης ότι η Φρανκφούρτη είναι η 48η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο. Η Φρανκφούρτη είναι επίσης γνωστή ως πολυπολιτισμική πόλη, καθώς προσελκύει πολλούς ανθρώπους από διαφορετικές περιοχές.

Κύρια αξιοθέατα.

Η Εθνοσυνέλευση της Φρανκφούρτης, που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Παύλου το 1848
Καθεδρικός ναός του Αγίου Βαρθολομαίου – επίσης γνωστός ως γοτθική αρχιτεκτονική, χτισμένος τον 14ο και 15ο αιώνα. Έχει ύψος 94 μέτρα.
Η Παλιά Όπερα – είναι μια όπερα, επίσης γνωστή ως Παλιά Όπερα και αίθουσα συναυλιών, που χτίστηκε το 1880 από τον αρχιτέκτονα Richard Lecke.
Bahá’í House of Worship – σπίτι στο Langenhain της Γερμανίας, χτισμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα, αλουμίνιο και γυαλί το 1964.
Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης – βρίσκεται κοντά στην οδό Zeil.

Είναι η μεγαλύτερη ευαγγελική εκκλησία στη Φρανκφούρτη.
Οικονομική περιοχή και Hauptwache – χτίστηκε το 1730 και χρησιμοποιήθηκε για κρατούμενους κοντά στην οδό Zeil.
Εκκλησία του Αγίου Παύλου – ένα διάσημο γερμανικό ιστορικό μνημείο. Καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά σύντομα ανοικοδομήθηκε και χρησιμοποιείται ως εκκλησία από το 1949.

Υπάρχουν πολλά γνωστά μουσεία στην πόλη, όπως.

Το Städel είναι ένα μουσείο στη Γερμανία.
Μουσείο Senckenberg, ένα από τα πιο διάσημα μουσεία της Γερμανίας.
Μουσείο Senckenberg, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Γερμανίας.

Το Μουσείο Senckenberg είναι ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της Γερμανίας.
Γερμανικό Μουσείο Κινηματογράφου
Μουσείο Εφαρμοσμένης Τέχνης – είναι ένα μουσείο εφαρμοσμένης τέχνης
Το Μουσείο Giersch είναι ένα περιφερειακό μουσείο τέχνης στη Γερμανία.
Μουσείο Επικοινωνίας – είναι ένα μουσείο επικοινωνίας
Μουσείο Παγκόσμιου Πολιτισμού – είναι ένα πολιτιστικό μουσείο

Ώρα του έτους/καιρός της επίσκεψης

Η Φρανκφούρτη είναι το πιο ζεστό μέρος στη Γερμανία. Το καλοκαίρι, οι υψηλότερες θερμοκρασίες επιτυγχάνονται τον Ιούλιο και οι χαμηλότερες θερμοκρασίες μερικές φορές τον Ιανουάριο.

Οι χειμώνες είναι πιθανό να είναι κρύοι και η Φρανκφούρτη θα πρέπει να επισκεφθείτε καλύτερα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, όταν οι μέσες θερμοκρασίες είναι υψηλότερες.

Ψώνια.

Η Zeilstraße είναι ένας πολύ γνωστός εμπορικός δρόμος. Δύο μεγάλες πλατείες περιβάλλουν το δρόμο και καλύπτουν ολόκληρο το δρόμο.
Ο δρόμος είναι πάντα γεμάτος κόσμο, καθώς πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες χριστουγεννιάτικες αγορές στη Γερμανία. Την εποχή των Χριστουγέννων, όλοι έχουν υπέροχη θέα στην αγορά.

Η Φρανκφούρτη διαθέτει πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία φαγητών και ποτών.

Η Seilgalerie είναι επίσης διάσημη για τα ψώνια της.

Ακολουθούν μερικές από τις κυριότερες αγορές, δρόμους και εμπορικά κέντρα.

Εβδομαδιαίες αγορές

Εμπορικά κέντρα – Εμπορικό κέντρο Kaiserstrasse – υπαίθρια αγορά στην Hanauer Landstrasse

Πώς να πάτε εκεί.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι για να φτάσετε στη Φρανκφούρτη

Αεροπορικώς: Η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη για τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες, καθώς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης βρίσκεται στην πόλη και μπορεί να προσεγγιστεί αεροπορικώς από οπουδήποτε. Η κεντρική θέση της Φρανκφούρτης στην καρδιά της Ευρώπης και η σύνδεσή της με ένα διεθνές αεροδρόμιο την καθιστούν επίσης ελκυστική.

Σιδηρόδρομος: Σιδηροδρομικώς, ο κεντρικός σταθμός της Φρανκφούρτης είναι ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης, καθώς είναι ο μεγαλύτερος σιδηροδρομικός σταθμός της Γερμανίας. Το Eurostar μπορεί να σας μεταφέρει στις Βρυξέλλες σε 1,5 ώρα, ενώ το Eurostar προσφέρει καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες στη Φρανκφούρτη είναι πολύ καλές, καθώς οι περισσότεροι επιβάτες της πόλης χρησιμοποιούν το Eurostar . Οι περιφερειακοί σιδηρόδρομοι (Eurostar ) συνδέονται επίσης άμεσα με τον εθνικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Οδικώς: Οδικά, ο νότιος σιδηροδρομικός σταθμός της Φρανκφούρτης διαθέτει υπηρεσία τραμ που συνδέει με την υπόλοιπη χώρα. Οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει εκεί με λεωφορείο από το αεροδρόμιο ή το σιδηροδρομικό σταθμό.

Εκτός από αυτές τις υπηρεσίες, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην πόλη, οπότε αν κάποιος θέλει να περπατήσει στην πόλη, μπορεί να νοικιάσει ταξί ή ποδήλατο. Υπάρχει επίσης ένα νυχτερινό λεωφορείο στην πόλη, το οποίο προσφέρει μια νυχτερινή θέα της πόλης.

728*90

πράγματα να κάνετε στη Φρανκφούρτη

Ομορφες πόλεις της Γερμανίας

βουνά στη Γερμανία

αξιοθέατα στη Γερμανία

Κρουαζιέρα στον Νείλο 

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια