elephant, riding, children

Ινδία- Συμβουλές ταξιδιού

Εάν έχετε επιλέξει την Ινδία ως προορισμό σας, παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές για την Ινδία που θα κάνουν το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και ομαλό.

Όπως σε κάθε ταξίδι σε άλλη χώρα, κάντε την έρευνά σας εκ των προτέρων. Αγοράστε έναν ταξιδιωτικό οδηγό με βασικές πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Καιρός, γλώσσα, νόμισμα, φαγητό, μεταφορές και πάνω απ’ όλα πολιτισμός. Αυτό θα σας προετοιμάσει για το ταξίδι σας και θα σας επιτρέψει να κάνετε προσαρμογές αν χρειαστεί.

Τι ρούχα να φορέσετε στην Ιορδανία: Οδηγός ταξιδιού(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τα ελαφριά παντελόνια είναι κατάλληλα ρούχα για ταξίδια στην Ινδία. Τα σορτς θα πρέπει να αποφεύγονται για την ασφαλή βάδιση στα αστικά κέντρα της χώρας. Όταν ταξιδεύετε, είναι προτιμότερο να δίνετε προτεραιότητα στην άνεση έναντι της μόδας. Φορέστε άνετα παπούτσια όπως αθλητικά παπούτσια ή σαγιονάρες και όχι τακούνια ή άλλα σανδάλια που μπορεί να τραυματίσουν τα πόδια σας.

Υπάρχουν πολλοί ζητιάνοι στην Ινδία. Όταν τους συναντήσετε, είναι στο χέρι σας να τους δώσετε μια ρουπία ή όχι. Εάν είναι απαραίτητο, μην τους δίνετε χρήματα λίγο πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, καθώς τα παιδιά μπορεί να σας μιμηθούν. Η διανομή ελεημοσύνης δεν είναι υποχρεωτική.

Υπάρχει επίσης μια ακμάζουσα μαύρη αγορά στην Ινδία. Καλή συμβουλή είναι να το αποφύγετε με κάθε κόστος. Δεν θα κάνετε καλή συμφωνία και μπορεί να καταλήξετε σε ινδική φυλακή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ticketswe για να βρείτε φτηνές πτήσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όταν τρώτε έξω, επιλέξτε ένα μέρος με πολύ κόσμο και όχι ένα άδειο. Αν πάτε σε ένα άδειο μέρος, το φαγητό μπορεί να μην είναι τόσο φρέσκο. Αν πεινάτε, επιλέξτε ασφαλή τρόφιμα, όπως λαχανικά, αντί για κόκκινο κρέας. Ειδικά το κόκκινο κρέας μπορεί να σας κάνει πολύ κακό αν σαπίσει, και η Ινδία δεν έχει τα καλύτερα νοσοκομεία.

Να έχετε πάντα μαζί σας προμήθειες πρώτων βοηθειών και φάρμακα. Είναι ασφαλέστερο να παίρνετε τα φάρμακα μόνοι σας παρά να τα αγοράζετε από τα ινδικά φαρμακεία. Μην παραγγείλετε δυτικό φαγητό, εκτός από τα μεγάλα και διάσημα ταχυφαγεία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παραγγέλνουν όλοι τέτοιο φαγητό και μπορεί να είναι μπαγιάτικο.

8 εύκολοι τρόποι για να πραγματοποιήσετε τις διακοπές της τελευταίας στιγμής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να είστε σίγουροι, πίνετε ανθρακούχα ποτά αντί για νερό. Αν πρέπει να πίνετε νερό, επιλέξτε εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό και βεβαιωθείτε ότι είναι ερμητικά κλειστό. Δεν θα ξέρετε αν μπορείτε να πιείτε νερό σε μια ξένη χώρα μέχρι να αρχίσει να κινείται το στομάχι σας.

Κλείστε το ξενοδοχείο σας εκ των προτέρων. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παροχή καταλύματος και δεν θα εξαπατηθείτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην Ινδία, όπου πολλοί άνθρωποι μπορούν να σας εκμεταλλευτούν αν γνωρίζουν ότι είστε τουρίστας.

Μην μεταφέρετε τιμαλφή κατά την εξερεύνηση της πόλης. Αυτό είναι άλλο ένα μυστικό για ένα δροσερό ταξίδι στην Ινδία. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να επιδεικνύετε τα φανταχτερά κοσμήματά σας. Δεν το χρειάζεστε γιατί μπορεί να κλαπεί.

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές συμβουλές για υπέροχες διακοπές(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια