Οι καλύτερες και οι χειρότερες στιγμές για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Περιεχόμενα

Μην κολλάτε με τεράστια πλήθη και υψηλές τιμές! Μάθετε την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού – και τη χειρότερη – για την απόλυτη απόδραση στη Χαβάη στον οδηγό μας.

Θα σας δείξουμε συνολικά τις καλύτερες, φθηνότερες, λιγότερο πολυάσχολες και χειρότερες στιγμές για να επισκεφτείτε αυτόν τον παράδεισο του νησιού παρακάτω. Θα δείτε επίσης μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ και εκδηλώσεις που συμβαίνουν στη Χονολουλού κάθε σεζόν! 

Γιατί πρέπει να επισκεφτείτε τη Χονολουλού

Ως ηλιόλουστη και ζωντανή πρωτεύουσα της Χαβάης, η Χονολουλού είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για ταξιδιώτες που αναζητούν τροπικό τοπίο και ένα μείγμα μοντέρνων και αρχαίων πολιτισμών. 

Η Χονολουλού βρίσκεται στο νησί Oahu, εκτείνεται κατά μήκος της ακτής και φτάνει στην ενδοχώρα μέχρι τους πρόποδες των απόκρημνων και καταπράσινων βουνών Koolau. 

Με παγκοσμίου φήμης παραλίες όπως η παραλία Waikiki, η παραλία Sunset και ο κόλπος Hanauma, η Χονολουλού είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους ηλιόλουστους και τους λάτρεις της παραλίας που αναζητούν έναν νησιωτικό παράδεισο. 

Ο παράδεισος του νησιού δεν σταματάει στην ακτή – καταπράσινες κοιλάδες, κορυφογραμμές, κρατήρες ηφαιστείων και όρμοι κάνουν την τοπογραφία κάθε άλλο παρά μονοδιάστατη και βαρετή. 

Είναι το όνειρο κάθε λάτρη της περιπέτειας ή του εξωτερικού! 

Θα βρείτε βροντερούς καταρράκτες που λούζονται σε ομίχλη στο χρώμα του ουράνιου τόξου, τροπική χλωρίδα και πανίδα όπου κι αν κοιτάξετε, και εκπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας που σας οδηγούν μετά από καταρράκτες, πάνω από κορυφογραμμές και κοιλάδες και κατά μήκος των ακτών. 

Πηγαίνετε στα νερά της Χονολουλού (ειδικά γύρω από τον κόλπο Hanauma) για μερικές από τις καλύτερες κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις στα νησιά της Χαβάης.

Θα δείτε πολύχρωμα κοράλλια, ψάρια αγγέλων, ψάρια σκανδάλης (το κρατικό ψάρι), ψάρια παπαγάλων και άλλα υποβρύχια ακριβώς έξω από τον κόλπο. Ακόμη και τα παιδιά μπορούν εύκολα να κολυμπήσουν με αναπνευστήρα στα ήρεμα νερά εδώ χωρίς να κολυμπήσουν μεγάλες αποστάσεις!

Γεμίστε με νόστιμα τοπικά φαγητά, όπως μπολ poke και açaí, μοναδικά πιάτα με επίκεντρο τα ανεπιθύμητα μηνύματα, φρέσκα θαλασσινά και ψητά κρέατα και τοπικά αγαπημένα φαγητά, όπως ψωμάκια loco moco ή manapua. 

Και με το τέλειο τοπίο και τον ήλιο ως φόντο για το χρόνο σας στη Χονολουλού, είναι αδύνατο να μην απολαμβάνετε τις ευχάριστες δονήσεις που εκπέμπει αυτό το υπέροχο μέρος. 

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού;

 • Συνολικά, η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού: Μάρτιος-Ιούνιος
 • Η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού: Μάρτιος-Ιούλιος
 • Λιγότερος χρόνος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού: Σεπτέμβριος-αρχές Νοεμβρίου
 • Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού: Τέλη Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου

Το να βρείτε την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού σημαίνει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στον εποχιακό καιρό και τα τουριστικά πρότυπα για αυτό το τμήμα του νησιού Oahu της Χαβάης. 

Μια ματιά στη «μεγάλη εικόνα» του καιρού της Χονολουλού και τις εποχές που φτάνουν περισσότεροι τουρίστες μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιο μέρος του έτους θα είναι καλύτερο για την επίσκεψή σας. 

Από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, η Χονολουλού βιώνει μια περίοδο χαμηλής ή ώμου με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ξηρότερες συνθήκες και λιγότερους τουρίστες από την περίοδο αιχμής. 

Αυτό καθιστά τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο τη συνολική καλύτερη και φθηνότερη περίοδο για επίσκεψη, η οποία επεκτείνεται μέχρι τον Ιούλιο, εάν αναζητάτε τη φθηνότερη περίοδο για επίσκεψη. 

Μια άλλη περίοδος ώμου της Χονολουλού εμφανίζεται το φθινόπωρο, από τον Σεπτέμβριο έως τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτή είναι η λιγότερο πολυάσχολη στιγμή για να πάτε όταν τα δωμάτια και οι δραστηριότητες έχουν επίσης χαμηλότερες τιμές. 

Η Χαβάη βιώνει μια περίοδο βροχών από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο με περισσότερη νεφοκάλυψη και βροχοπτώσεις που διατηρούν το πράσινο πυκνό και υγιές. Τα ντους είναι συνήθως σύντομα και δεν καταστρέφουν τα υπαίθρια σχέδια. 

Στην πραγματικότητα, αυτή η περίοδος των βροχών περιλαμβάνει την τουριστική περίοδο αιχμής στη Χονολουλού (Δεκέμβριος έως Φεβρουάριος), όταν φθάνει το μεγαλύτερο ποσοστό από τους 570.000+ ετήσιους επισκέπτες. 

Η πλειονότητα των επισκεπτών της περιόδου αιχμής φθάνει στα τέλη Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο, καθιστώντας αυτήν την περίοδο μια από τις χειρότερες για επίσκεψη. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου γίνονται κράτηση μήνες νωρίτερα, οι τιμές είναι υψηλότερες και η πολυκοσμία και οι ουρές είναι αναπόφευκτες. 

Θα εξερευνήσουμε κάθε μία από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια!

Συνολικά, η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Η συνολική καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού είναι από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, όταν ο καιρός είναι ζεστός, η βροχή είναι ελάχιστη και τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι δημοφιλής για τους τουρίστες, αλλά δεν είναι μέρος της πολύ πιο πολυσύχναστης περιόδου αιχμής που διαρκεί από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τη ζεστασιά της Χονολουλού αντί για τις ψυχρότερες θερμοκρασίες του χειμώνα και το χιόνι στο σπίτι. 

Τα τροπικά φυτά εδώ είναι πλούσια και ακμάζοντα, το νερό είναι ζεστό και οι παραλίες και οι υπαίθριες δραστηριότητες είναι πολυσύχναστες. Είναι μια τόσο ειδυλλιακή εποχή του χρόνου να έρθεις στη Χονολουλού!

Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες από 82 F έως 86 F σημαίνουν ότι είναι χαρακτηριστικά ζεστό και ηλιόλουστο στη Χονολουλού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της άνοιξης και των αρχών του καλοκαιριού.

Υπάρχουν λίγες βροχοπτώσεις αυτή την εποχή του χρόνου, με τις περισσότερες να σημειώνονται τον Μάρτιο (2,6″ μέσο μηνιαίο σύνολο) και λιγότερες τον Απρίλιο (1,3″), τον Μάιο (1,1″) και τον Ιούνιο (0,6″). 

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των εκδηλώσεων παρακάτω για να πάρετε μερικές ιδέες για διασκεδαστικές εξόδους όσο βρίσκεστε εδώ την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού! 

Δημοφιλείς εκδηλώσεις Μαρτίου-Ιουνίου στη Χονολουλού

 • Φεστιβάλ Χονολουλού (Μάρτιος)
 • I Love Kailua Town Party (Απρίλιος)
 • Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χαβάης (Απρίλιος)
 • Waikiki Spam Jam (Απρίλιος)
 • Φεστιβάλ Βιβλίου και Μουσικής Χαβάης (Μάιος)
 • Φεστιβάλ Φιλιππίνων (Μάιος)
 • Εορτασμός της Ημέρας Lei (Μάιος)
 • Shinnyo Lantern Floating Hawaii (Μάιος)
 • Mango Jam (Ιούνιος)
 • Παν-Ειρηνικό Φεστιβάλ (Ιούνιος)
 • Εορτασμός King Kamehameha (Ιούνιος)

Η φθηνότερη ώρα για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Συνολικά, η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού είναι από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο με τις μέσες τιμές ξενοδοχείων να κυμαίνονται από 182 έως 213 $ ανά διανυκτέρευση αυτή την εποχή του χρόνου. 

Μπορεί να είναι φθηνότερο να επισκεφθείτε τη Χονολουλού κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου άνοιξης-καλοκαιριού, επειδή η πιο πολυσύχναστη τουριστική περίοδος της Χαβάης εμφανίζεται νωρίτερα μέσα στο έτος, από τον Δεκέμβριο έως τον Φεβρουάριο.

Υπολογίσαμε τις μέσες τιμές ξενοδοχείων στη Χονολουλού όλο το χρόνο χρησιμοποιώντας δεδομένα από την Booking.com. Οι ημερομηνίες Μαρτίου έως Ιουλίου στη Χονολουλού είχαν τις χαμηλότερες τιμές ανά διανυκτέρευση!

Ο απόλυτος φθηνότερος μήνας για καταλύματα στη Χονολουλού ήταν ο Ιούνιος με μέση τιμή διανυκτέρευσης 182 $. Ακολουθεί ο Απρίλιος (184$/νύχτα), ο Μάρτιος (186$/νύχτα), ο Ιούλιος (196$/νύχτα) και ο Μάιος (213$/νύχτα).

Υπάρχει πολύ μικρή βροχόπτωση αυτή την εποχή του χρόνου, με λίγο περισσότερες βροχοπτώσεις την άνοιξη (Μάρτιος-Μάιος) από ό,τι στις αρχές του καλοκαιριού (Ιούνιος-Ιούλιος). 

Είναι η εποχή των τυφώνων από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου , επομένως είναι συνετό να λάβετε ταξιδιωτική ασφάλιση ή να κλείσετε ένα ταξίδι με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ο καιρός γίνει κακός πριν από το ταξίδι σας.

Εάν σχεδιάζετε ένα οικονομικό ταξίδι στη Χονολουλού, η κράτηση της διαμονής σας κατά τη διάρκεια της περιόδου Μαρτίου έως Ιουλίου θα εξασφαλίσει ότι θα πληρώσετε λιγότερα ανά διανυκτέρευση για το δωμάτιό σας απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό και το τοπίο της Χαβάης.

Δημοφιλείς εκδηλώσεις Ιουλίου στη Χονολουλού

Δείτε την παραπάνω ενότητα για δημοφιλείς εκδηλώσεις της Χονολουλού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Ακολουθούν περισσότερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου για να δείτε επίσης! 

 • Hawaii State Farm Fair (Ιούλιος)
 • Κρατική Έκθεση στο Aloha Stadium (Ιούλιος)
 • Joy of Sake (Ιούλιος)
 • Φεστιβάλ Prince Lot Hula (Ιούλιος)
 • Γιουκαλίλι Φεστιβάλ Χαβάης (Ιούλιος)
 • Σόου πυροτεχνημάτων Ala Moana Center (Ιούλιος)
 • Φεστιβάλ Τεχνών Haleiwa (Ιούλιος)
 • Ατελείωτο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ (Ιούλιος)
 • Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Waikiki (Ιούλιος)

Λιγότερο απασχολημένος χρόνος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Ο Σεπτέμβριος έως τις αρχές Νοεμβρίου είναι η λιγότερο πολυάσχολη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού, καθώς τα καλοκαιρινά πλήθη διαλύονται και ο κόσμος δεν έχει φτάσει ακόμα για τις διακοπές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. 

Από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο και τις αρχές Νοεμβρίου, θα βρείτε λιγότερα πλήθη στη Χονολουλού. Αυτό είναι τέλειο αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή επίσκεψη. 

Ο καιρός είναι υπέροχος κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου εδώ, με καθημερινές υψηλές θερμοκρασίες γύρω στους 88 F τον Σεπτέμβριο, 87 F τον Οκτώβριο και 84 F τον Νοέμβριο. 

Ωστόσο, γίνεται σταδιακά πιο βροχερός καθώς μπαίνεις πιο βαθιά στους φθινοπωρινούς μήνες. Ο Σεπτέμβριος έχει περίπου μια ίντσα βροχής, τον Οκτώβριο περίπου 1,7″ και τον Νοέμβριο περίπου 2,2″ βροχή. 

Για τον καλύτερο καιρό και λιγότερα πλήθη, προγραμματίστε να φτάσετε κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο για να απολαύσετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων. 

Δεδομένου ότι λιγότεροι άνθρωποι έρχονται στη Χονολουλού κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, θα μπορείτε να βρείτε φθηνότερες τιμές σε ξενοδοχεία και θέρετρα αυτή την εποχή του χρόνου. 

Οι τιμές δεν θα είναι τόσο φθηνές όσο την περίοδο Μαρτίου-Ιουλίου, αλλά η εξοικονόμηση είναι αξιοσημείωτη σε σύγκριση με την άφιξη κατά την περίοδο αιχμής! 

Δημοφιλείς εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου στη Χονολουλού

 • Φεστιβάλ Χαβάης Οκινάουαν (Σεπτέμβριος)
 • Φεστιβάλ Ρυζιού (Σεπτέμβριος)
 • Φεστιβάλ Aloha και Floral Parade (Σεπτέμβριος)
 • Na Wahine Festival και 5K (Σεπτέμβριος)
 • Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού στη Χαβάη (Οκτώβριος)
 • Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Waikiki (Οκτώβριος)
 • Hallowbaloo Music & Arts Festival (Οκτώβριος)
 • Fall Hawaii International Film Festival (Νοέμβριος)
 • Vans World Cup of Surfing (Νοέμβριος)

Η χειρότερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Μια πολυσύχναστη εναέρια άποψη της παραλίας Waikiki κατά τη διάρκεια που μπορεί να είναι η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού τη χειμερινή περίοδο αιχμής

Τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου μπορεί να είναι η χειρότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού απλώς και μόνο επειδή είναι η πιο πολυσύχναστη και ακριβή εποχή λόγω των ταξιδιωτών που κάνουν κράτηση πολύ νωρίτερα. 

Αυτή η χρονική περίοδος είναι λίγο αίνιγμα γιατί είναι στην πραγματικότητα μια υπέροχη εποχή του χρόνου για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού.

Είναι το τεράστιο πλήθος τουριστών, τα ξενοδοχεία με κρατήσεις, τα πολυσύχναστα εστιατόρια και οι υψηλότερες τιμές που κάνουν πολλούς να θεωρούν ότι είναι η χειρότερη στιγμή για επίσκεψη. 

Βρήκαμε ότι οι τιμές των ξενοδοχείων ήταν απίστευτα ακριβές από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τις αρχές Ιανουαρίου. Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οι μέσες τιμές ήταν περίπου $412/διανυκτέρευση. 

Την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η μέση τιμή δωματίου του ξενοδοχείου ήταν περίπου $362/διανυκτέρευση. Συγκρίνετε το με τη φθηνότερη περίοδο για επίσκεψη (Μάρτιος-Ιούλιος), με τιμές δωματίων από 182$-213$/διανυκτέρευση!

Εκτός από τις πολυσύχναστες συνθήκες και τις υψηλότερες τιμές, η Χονολουλού και το νησί Oahu βιώνουν την εποχή των βροχών με περισσότερες συννεφιές, βροχοπτώσεις και λιγότερες ώρες ηλιοφάνειας κάθε μέρα. 

Ο Ιανουάριος είναι επίσης ο πιο υγρός μήνας στη Χονολουλού με μέση ημερήσια υγρασία 73%. Αυτό μπορεί να κάνει τις ευχάριστες θερμοκρασίες 81F-82F να αισθάνονται πολύ πιο ζεστές και λιγότερο άνετες. 

Ωστόσο, εάν μπορείτε να κάνετε κράτηση αρκετά νωρίς για άφθονη διαθεσιμότητα και δεν σας πειράζει να πληρώνετε τιμές πριμοδότησης κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, η επίσκεψη αυτή την εποχή του χρόνου μπορεί να είναι πολύ ωραία. 

Δημοφιλείς εκδηλώσεις Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου στη Χονολουλού

 • Hawaii Bowl (Δεκέμβριος)
 • Φώτα της πόλης της Χονολουλού (Δεκέμβριος)
 • Μαραθώνιος της Χονολουλού (Δεκέμβριος)
 • Ημέρα Μνήμης του Περλ Χάρμπορ (Δεκέμβριος)
 • Hawaiian Airlines Diamond Head Classic (Δεκέμβριος)
 • Φεστιβάλ Ohana (Ιανουάριος)
 • Sony Open (Ιανουάριος)

Πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Αεροφωτογραφία του κρατήρα Diamond Head με τον ορίζοντα της πόλης στο βάθος την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Θα έχετε το πιο επιτυχημένο και ευχάριστο ταξίδι στη Χονολουλού, αν το επισκεφτείτε την καλύτερη εποχή του χρόνου και λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις χρήσιμες ταξιδιωτικές συμβουλές. 

 • Δείτε 130 παραλίες της Χονολουλού. Όλοι έχουν ακούσει για την παραλία Waikiki και το Sunset Beach, αλλά ξέρατε ότι η Χονολουλού φιλοξενεί 130 διαφορετικές παραλίες; Θα βρείτε μια σειρά από τοπία, διαφορετικές περιοχές για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις και μερικά σημεία που είναι πιο απομονωμένα και κρυμμένα, επισκεπτόμενοι όσες περισσότερες από τις παραλίες μπορείτε. 
 • Διευρύνετε τις επιλογές σας για καταλύματα. Ενώ τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα είναι τα πιο δημοφιλή μέρη για διαμονή όταν επισκέπτεστε τη Χονολουλού, μπορεί να υπάρχουν φθηνότερες ή πιο ευρύχωρες επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε. Μερικά από τα καλύτερα Airbnb στο Oahu βρίσκονται στη Χονολουλού ή πολύ κοντά. Ενοικιάστε ένα μικρό διαμέρισμα, ένα ολόκληρο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι ή κάτι ενδιάμεσο για να ταιριάζει στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες!
 • Γεμίστε το δρομολόγιό σας με διασκεδαστικά πράγματα. Μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Oahu περιλαμβάνουν να δοκιμάσετε σέρφινγκ, να επισκεφθείτε μνημεία και ορόσημα (συμπεριλαμβανομένων παλατιών και ναών), να ελέγξετε την άγρια ​​ζωή, να καταδύσετε με καρχαρίες, να ανακαλύψετε βοτανικούς κήπους και να κάνετε πεζοπορία απίστευτα μονοπάτια μέσα στο όμορφο τοπίο.
 • Φάτε όπως οι ντόπιοι. Όταν επισκέπτεστε ένα μέρος με πλούσια, ανάμεικτη πολιτιστική κληρονομιά όπως η Χονολουλού, πρέπει να δοκιμάσετε την κουζίνα του melting pot! Θα γευτείτε επιρροές από πολυνησιακά, ιαπωνικά, φιλιππινέζικα, πορτογαλικά και κινέζικα φαγητά στην κουζίνα της Χαβάης. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα 15 καλύτερα εστιατόρια στο Oahu για να αρχίσετε να εντοπίζετε με ακρίβεια τα μέρη που δεν θέλετε να χάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας!

Οι 15 καλύτεροι παραλιακοί προορισμοί στον κόσμο, κατάταξη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

Αεροφωτογραφία του Diamond Head Lighthouse με τα γαλάζια νερά και το πράσινο γύρω του κατά την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού

Έχετε ακόμα μερικές ερωτήσεις σχετικά με την καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού και τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε; Δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα. 

Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας για να πάτε στη Χαβάη;

Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες για να πάτε στη Χαβάη συνολικά με ευχάριστα ζεστό καιρό, λίγη βροχή, φθηνότερες τιμές και πολλές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.

Από αυτούς τους μήνες, ο Απρίλιος, ο Μάιος και ο Ιούνιος μπορεί να είναι οι καλύτεροι συνολικά, καθώς δέχονται λιγότερη βροχή από τον Μάρτιο και είναι ελαφρώς θερμότεροι από τον Μάρτιο.

Ποια είναι η εποχή των βροχών στη Χονολουλού;

Η περίοδος των βροχών στη Χονολουλού εκτείνεται από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, με κάθε μήνα βροχής από 2,1″ έως 3,3″ κάθε μήνα.

Ο Δεκέμβριος είναι ο πιο βροχερός μήνας στη Χονολουλού, ενώ ο Φεβρουάριος είναι ο πιο «ξηρός» μήνας της περιόδου των βροχών με μέσο όρο βροχής 2,1″.

Ποιος είναι ο φθηνότερος μήνας για να επισκεφτείτε τη Χονολουλού;

Ο φθηνότερος μήνας για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού είναι ο Ιούνιος, με το μέσο δωμάτιο ξενοδοχείου να κοστίζει περίπου 182 $/διανυκτέρευση στη Χονολουλού αυτή την εποχή του χρόνου.

Ο Απρίλιος και ο Μάρτιος έχουν παρόμοια τιμή στα 184 $ και 186 $/διανυκτέρευση κατά μέσο όρο, που είναι συνήθως οι χαμηλότερες τιμές ανά διανυκτέρευση που θα βρείτε όλο το χρόνο στη Χονολουλού.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι μήνες για να επισκεφτείτε τη Χαβάη;

Ο Απρίλιος έως τον Οκτώβριο είναι γενικά η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χαβάη συνολικά, ενώ ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος έως τον Ιανουάριο είναι οι χειρότερες περίοδοι για να επισκεφθείτε.

Οι ανοιξιάτικοι μήνες γενικά χαρακτηρίζονται από εξαιρετικό καιρό, πιο ξηρές συνθήκες, πολλή ηλιοφάνεια και χαμηλότερες τιμές από την περίοδο αιχμής του χειμώνα.

Οι χειμερινοί μήνες και ο Αύγουστος είναι οι πιο πολυσύχναστοι με υψηλότερες τιμές, λιγότερη διαθεσιμότητα ξενοδοχείων και περισσότερες βροχοπτώσεις.

Ποια εποχή του χρόνου είναι η φθηνότερη στη Χαβάη;

Η άνοιξη και οι αρχές του καλοκαιριού (Μάρτιος-Ιούλιος) είναι η φθηνότερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε τη Χαβάη συνολικά, με το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος) ως η δεύτερη φθηνότερη εποχή του χρόνου για επίσκεψη.

Ο χειμώνας, ειδικά ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος, τείνουν να είναι η πιο ακριβή περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χαβάη καθώς είναι η κορυφαία τουριστική περίοδος στα νησιά.

Ταξιδιωτικός οδηγός Χαβάης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού;

Εάν είναι καθόλου δυνατό, προσπαθήστε να κατευθυνθείτε στη Χονολουλού κάποια στιγμή μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου – η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού συνολικά. Η ανταμοιβή σας θα είναι ο καλός καιρός, η λιγότερη βροχή, οι χαμηλότερες τιμές και πολλές εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε. 

Αυτή η ίδια περίοδος, συν τον Ιούλιο, είναι επίσης η φθηνότερη περίοδος για να επισκεφθείτε τη Χονολουλού. Οι τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου είναι στο χαμηλότερο επίπεδο κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν λιγότεροι τουρίστες πηγαίνουν στη Χαβάη. 

Ο λιγότερο απασχολημένος χρόνος για μια επίσκεψη στη Χονολουλού είναι μεταξύ Σεπτεμβρίου και αρχές Νοεμβρίου. Αν θέλετε να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη και να απολαύσετε μια πιο χαλαρή διαμονή, αυτό είναι το παράθυρό σας! 

Προσπαθήστε να αποφύγετε να επισκεφθείτε τη Χονολουλού στα τέλη Δεκεμβρίου και τον Ιανουάριο, που είναι το απόγειο της περιόδου αιχμής εδώ. Θα πληρώσετε πολύ περισσότερα για ένα ξενοδοχείο καθώς και για να αντιμετωπίσετε περισσότερα πλήθη και περισσότερη βροχή.

Κάθε φορά που μπορείτε να ελευθερώσετε το πρόγραμμά σας για μια επίσκεψη στη Χονολουλού, θα είναι υπέροχο. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της «χειρότερης» στιγμής για να πάτε, υπάρχει ακόμα πολλή ηλιοφάνεια, περιπέτεια και τοπία για να απολαύσετε! 

Αλλά αν μπορείτε να κανονίσετε το ταξίδι σας για τη συνολική καλύτερη, φθηνότερη ή λιγότερο πολυάσχολη εποχή του χρόνου, πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας λίγο περισσότερο. 

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Δείτε αυτά τα χρήσιμα!!

αεροπορικα εισητηρια

Και κατάλυμα μέσο booking.com

Μην ξεχνάτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση!

Ενοικίαση αυτοκίνητου με την Economybookings.com

Πέτρος Πέτρου
Πέτρος Πέτρου

Ψηφιακός νομάς με αγάπη για ταξίδια